Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Daha başlayalı 10 gün olmuş zaten.. İyi gidiyorsun ki.. O dediğin de çıkacak çıkacak

Hedef kilon kaç?

ben ataktan ciktiktan sonra 3 hafta hic kilo veremedim. atakta cok hizli kilo veriliyor, insanin vucudu biraz dinlenmek istiyor, o yuzden atagi takip eden haftada ve belki biraz sonrasinda, cok az kilo verimi gorulebiliyor.

dusunun normalde 10 kilo bir haftada verilebiliyor dukanda, ama atakta 5 gunde 3 kilo gidiyor, bunun tabiki hepsi yag degil buyuk kismi su, siz seyirdeyken, yagdan vermeye deva ediyorsunuz, sebzeler vucuttaki suyun geri gelmesini sagliyor, bu nedenle bir sure eksi kilo goremiyorsunuz.

o yuzden moralinizi bozmayin, bu normal bir surec. ama vazgecmeyin.

Günaydın arkadaşlar

Başlangıç: 07/01/2013
Boy: 1,62
Kilo: 66,8
Bugün: 65,7
Giden:-1,1 kg
Hedef: 55

İlk dukan diyetimde 4 günde 4 kilo vermiştim. Şimdi 3 günlük atakta sadece 1,1 kg verebilmişim. Canım sıkıldı biraz

bende seninle aynı tarihde başladım (07/01/13) ama hala tartılmadım cok korkuyorum ..

Ben genellikle gece yatmadan önce içip sabaha çıkıyordum.Dün bir arkadaşım 'eğer spor yapmadan önce alır ve sporunu yaparsan çok daha iyi sonuç alırsın 'dedi.Yürümeden önce içtim ve gerçekten 2 saat sonra olay tamam dı.Sizde işteyseniz şimdi içmeyin.Eğer bugün spor yapacaksanız hemen öncesinde için.Eğer içtiysenizde mutlaka akşamki ile birleşip sonuç verecektir.
en kısa zamanda rahatlarsınız umarım.

içtim bi yarım saat önce yine 2 çay kaşığı kadar suya karıştırıp ama tık yok :)) bakalım sonumuz ne olcak. inşallah etki ederde kurtulurum şişkinlikten :S

tesekkürler canımm bende kabızlık sorunuda olduğu için tartım hep yüksek çikıyo o yüzden tartıya çıkamıyorum:)

Benim hiç öyle bir sorunum olmadı canım. Hatta ilk atağımda çok acıkıyordum ve süt-ayran sınırlaması olduğunu bilmediğimden bardak bardak süt ve ayran içiyordum. 4 günlük atakta çok feci cır cır olmuştum. Günde 8-10 kez tuvalete çıkıyordum. Sonra seyire geçtiğimde durum düzelmişti ve rutin olarak 1 e inmişti.
Ayrıca ben o ilk diyetimde seyire geçince günde 1 tane danone-activa yiyordum. Belki onun da bağırsaklarıma iyi bir katkısı olmuş olabilir. Sen istersen daha tecrübeli arkadaşlara da sor ve ondan sonra sen de danone-activa ya başla. Çünkü gördüğüm kadarıyla arkadaşlar sütaş-light meyveli yoğurt yiyor. Kalori açısından çok bi fark yok. Danone 100 kcal ise, Sütaş 80 kcal.
Hadi artık tartıl ve yüksek çıksa bile hiç üzülme. Nasıl olsa kabızlığı bi şekilde çözeceksin. Hiç canını sıkma.

Günaydın kızlar...
Geldim ama pek bi güzel geliş olmadı bu yahu
Dün sabah 71 iken ve dün protein günüm olmasına rağmen bu sabah 71.4 olmuş...
Ama neden :18:???Regl dönemindeyimde ondan...
Umarım haftaya güzel rakamlar göreceğim...

Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Gün sayısı : 63
Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76.
Geçen haftaki kilo : 70.4
Güncel kilo : 71.4
Fark : +1000 gr
Toplam kilo farkı : 4.6 kg

Delycan, değiştirmesen de olur canım...Yorma kendini
Şimdiden teşekkürler

vee geldik bildirime..
başlama tarihi;09/eylül/2012
başlangıç kılo;103
gecen hafta;84,6 (bu ıkı hafta öncekı kıloydu )
bu hafta;83
toplam giden ; ----20 kg
boy ;1,68
olmak istenen kılo ; 63 kg (dukan 68 dedı ama ben daha da aşagıya çektım )
VEE sonunda dalya dedik arkadaşlar ; -20 kg..
..15 ocaktan ıtıbaren spora yazılıcam için gerı kalan kıloların daha hızlı gıdecegını düşünuyorum..Dayımın vefatı ıle ara verdıgım , vertıgo oldugum dönemde ara verdıklerımıde gözönunde bulundurunca yine ıyı üstesınden geldığımı gruyorum..Rabbim herkese azim ve irade versın..bol eksili günler

ne güzel yaa keske bende cır cır olup 4-5 kere gitsem :)) 4 gündür çıkamyorum tuvalete ne yesem içimde birikiyo cok kötü bir duurum :'((( arkadaşlar bi ilaç önerdi onu kullanıyorum bakalım cıkaracakmı tuvalete cıktığım an tartılacam :)))

Başlangıç tarihi 30.11.2012
Başlangıç kilo 100.2
Gecen hafta kilo 96.7
Bu hafta kilo 95.5
Giden 1.200
Toplam giden 4.7

Son düzenleme:

Bende aktardan almış olduğum toz akzer form mix kullandım 3 sefer ama dün akşam felaketti cırcırın son noktasını gördüm istersen birde bunu dene ama biraz ara ver bağırsaklarını dinlendir tabi inşallah gerek duymazsın kendiliğinden çözülür gider. Ben bıraktım bugün sabah yemedim tozu haftaya kadar yemeyeceğim yani sıkışırsam yemeye karar verdim.

Günaydın canım

Özledik valla nerelerdesin??

Ben de özledim canım, saol =) İş güç uğraşıyoruz işte. Pek diyeti kafaya takmamaya çalışıyorum,çünkü takınca gitmiyorlar. Spora gidiyorum haftada 3-4 gün. Tartılmıyorum 1 haftadır bu hafta tartılmıcam, haftaya artık

Sen de iyi gidiyorsun maşallaahhh Yolun tam yarısındasın

yaa benim sürekli bu sorunum var hiç bi zaman doğru düzgün çıktığımı bilmiyorum tuvalete.... eğer kullandığım ilaç faydalı olmazsa onu deneyeyim :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…