kilo bildirimim
Baslama 29/12/2012
baslama kilo 80,3
Boy 171
Gecen hafta 77,7
Bu hafta 76,5
Toplam giden :3,8
kızlar yardım edin seyir evremin ikinci haftasındayım ama düşüş çok az geliyor gözüme,size ataktan seyire geçtiğinizde hiç klio vermiyormuşsunuz hissine kapıldınız mı???moralim bozukkilom bir çıkıyor bir iniyor düşüşü ne zaman hissedeceğim ben,belimdeki deniz simidi ne zaman çıkacak yerinden...:18:
kilo bildirimim
Baslama 29/12/2012
baslama kilo 80,3
Boy 171
Gecen hafta 77,7
Bu hafta 76,5
Toplam giden :3,8
kızlar yardım edin seyir evremin ikinci haftasındayım ama düşüş çok az geliyor gözüme,size ataktan seyire geçtiğinizde hiç klio vermiyormuşsunuz hissine kapıldınız mı???moralim bozukkilom bir çıkıyor bir iniyor düşüşü ne zaman hissedeceğim ben,belimdeki deniz simidi ne zaman çıkacak yerinden...:18:
Günaydın arkadaşlar
Başlangıç: 07/01/2013
Boy: 1,62
Kilo: 66,8
Bugün: 65,7
Giden:-1,1 kg
Hedef: 55
İlk dukan diyetimde 4 günde 4 kilo vermiştim. Şimdi 3 günlük atakta sadece 1,1 kg verebilmişim. Canım sıkıldı biraz
slm aldım ilacı gece yatmadan bir buçuk cay kaşğı soğuk suya koydum ve içtim fakat hala bşy yok:)) korkuyorum cok fazla içmekten yani korkulacak kadar ishal olma durumundan :)) malum iş yerindeyim ne olur ne olmazz ama şimdi tekrar içicem yine 1,5 ölcek atıyım bakalım ne olcak :S resmen yediklerim içimde saklanyo tartıda oynama yok yaa ;'(
bende seninle aynı tarihde başladım (07/01/13) ama hala tartılmadım cok korkuyorum ..
Ben genellikle gece yatmadan önce içip sabaha çıkıyordum.Dün bir arkadaşım 'eğer spor yapmadan önce alır ve sporunu yaparsan çok daha iyi sonuç alırsın 'dedi.Yürümeden önce içtim ve gerçekten 2 saat sonra olay tamam dı.Sizde işteyseniz şimdi içmeyin.Eğer bugün spor yapacaksanız hemen öncesinde için.Eğer içtiysenizde mutlaka akşamki ile birleşip sonuç verecektir.
en kısa zamanda rahatlarsınız umarım.
Korkma sakın, biz hepimiz senin yanındayız
Günaydın kızlaaar
Ben burdayyııımm
Herkese bol eksileeerr:13:
tesekkürler canımm bende kabızlık sorunuda olduğu için tartım hep yüksek çikıyoo yüzden tartıya çıkamıyorum:)
Benim hiç öyle bir sorunum olmadı canım. Hatta ilk atağımda çok acıkıyordum ve süt-ayran sınırlaması olduğunu bilmediğimden bardak bardak süt ve ayran içiyordum. 4 günlük atakta çok feci cır cır olmuştum. Günde 8-10 kez tuvalete çıkıyordum. Sonra seyire geçtiğimde durum düzelmişti ve rutin olarak 1 e inmişti.
Ayrıca ben o ilk diyetimde seyire geçince günde 1 tane danone-activa yiyordum. Belki onun da bağırsaklarıma iyi bir katkısı olmuş olabilir. Sen istersen daha tecrübeli arkadaşlara da sor ve ondan sonra sen de danone-activa ya başla. Çünkü gördüğüm kadarıyla arkadaşlar sütaş-light meyveli yoğurt yiyor. Kalori açısından çok bi fark yok. Danone 100 kcal ise, Sütaş 80 kcal.
Hadi artık tartıl ve yüksek çıksa bile hiç üzülme. Nasıl olsa kabızlığı bi şekilde çözeceksin. Hiç canını sıkma.
slm aldım ilacı gece yatmadan bir buçuk cay kaşğı soğuk suya koydum ve içtim fakat hala bşy yok:)) korkuyorum cok fazla içmekten yani korkulacak kadar ishal olma durumundan :)) malum iş yerindeyim ne olur ne olmazz ama şimdi tekrar içicem yine 1,5 ölcek atıyım bakalım ne olcak :S resmen yediklerim içimde saklanyo tartıda oynama yok yaa ;'(
Günaydın canım
Özledik valla nerelerdesin??
Başlangıç tarihi 30.11.2012
Başlangıç kilo 100.2
Gecen hafta kilo 96.7
Bu hafta kilo 95.5
Giden 1.200
Toplam giden 4.7
Bende aktardan almış olduğum toz akzer form mix kullandım 3 sefer ama dün akşam felaketti cırcırın son noktasını gördüm istersen birde bunu dene ama biraz ara ver bağırsaklarını dinlendir tabi inşallah gerek duymazsın kendiliğinden çözülür gider. Ben bıraktım bugün sabah yemedim tozu haftaya kadar yemeyeceğim yani sıkışırsam yemeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?