Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç tarihi : 26/11/2012 (bu tarih benim miladım)
Başlangıç kilo : 98 (oyyy hala inanamıyorum)
Geçen haftaki kilo : 87,3
Bu haftaki kilo : 85,8
Haftalık +/- : 1,500 (dün gece iki dilim havuçlu kek bir bardak süt indirmeseydim daha da yüksek olacaktı da bakmayın artık )
Toplam giden kilo : 12,7
Hedef : 75 (kabana girdim bayanlar )
Boy : 1,79

Dün sebze protein günümdü, yürüyüşte yapmadım çünkü burası çok soğuktu sabah yanaklarım soğuk yanığı oldu desem yeridir eve gider gitmez yemek hazırladım dinlendim, kek yedim ve dizi seyrederken uyuyakalmışım. Eveeet kızlar ben hazırım dörtlü yarışa

Son düzenleme:
Günaydın canlarım

Bikaç haftadır 71,9-72 kg da kaldığım kilo aralığı sıkıcı geliyor, mevbur olmasam bişi yemeyeceğim resmen ağzımın tadı yok...
Son zamanlarda aşırı stres altında hissediyorum kendimi buda kilo vermemi etkiliyor...
Bu sabah doktora gittim bu sefer başka hastane tercih ettim kullandığım ilacı son yapılan tahilil sonuçlarını gösterdim, kan almakla işe başladı, umarım biopsi istemez pek tırsıyom

Delycanım buda bildirimim olsun

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 71.9 kg
Bu hafta; 71,9 kg
Fark; 0
Boy: 164 cm

fadime, Eki Görüntüle 600222 böyle bir tablo çikmadımı?
kızlar hepinize tek tek teşekkürler o dedigin çizelge çıktı ama anlamadım

Başlangıç tarihi :22.12.2012
Gün sayısı : 19
Boy : 1.75
Hedef Kilo : 80
Başlangıç kilosu : 105.5
Geçen haftaki kilo : 100.1
Güncel kilo : 98.6
Fark : -1.500 gr
Toplam kilo farkı : 6.9 kg

bu hafta kilo veremedim diye çok korkmuştum :18:dün yürüyüş yaptım ondan iyi geldi herhalde şükürler olsun. iyiki internette dukana rastlamışım

canm seni takip ediyorum ben ilk geldiiğimde buraya 90dan indin diye seviyordun maşallah çok güzel kilo vermişssin ve veriyrsun tebrik ederim seni darısı başımıza

Gecen haftaki kilomu hatırlamıyorum tahmini yazdım
Doğru yazmışsın

Geçmiş olsun canım. Haftada 1 gün ancak buralarda oluyorum, takip edemiyorum o yüzden. Neyin var senin? Önemli bir şey yoktur inşallah..!?

Hastalık ve diyeti bozma sebebiyle maalesef artılar geldi. balona iğne soktuk Dukan deyimiyle. Ama pazartesi toparlanmaya başlayacağız inşallah. Doktor 2 gün daha rapor verdi. İlaç komasındayım

Başlangıç tarihi :5.11.2012
Boy : 1.75
Hedef Kilo : 65
Başlangıç kilosu : 78
Geçen haftaki kilo : 73,5
Güncel kilo : 73,8
Fark : +300 gr
Toplam kilo farkı : 4.2 kg

Aynen.. Kafaya takınca gitmiyor bu meret.. Spor işi iyi olmuş, ben de istiyorum ama soğuklardan pasife bile gidemiyorum..
Zaten ailecek hastalıklardan başımızı anca kaldırdık.. Birde spora gitsem kesin zature olurum

Yalnız sıkılaşma ihtiyacı olmaya başladı gibi.. Ben dukan öncesi de 3-4 kilo vermiştim toplamda 10 kiloyu geçince ciltte hafif sarkmalar başladı diyebilirim..
Evde bir sıkılaştırıcı krem buldum kafeinliymişte onu sürüyorum şimdilik..:115:

Ne diyeyim senin BMİ zaten yeşillerde ondan rahatsın canım.. Şimdi sporla iyice de sıkılaşıp tam çıtır olacaksın..

Benimde yolum baya kolaylandı.. Mağazalarda M beden üst soruyorum, kotlarımda 28 29 bedenlerde.. :130:

Geçen gün beğendiğim bluzun L bedeni kalmış, tezgahtar olur bu size dedi bende gıcıklığına denedim..

Soonraa..
Ay bu çok büyük oldu küçük bedeni yok mu diye öyle bir kurumla sordum ki değmeyin keyfime..

Sadece bunun için bile zayıflar insan

Başlangıç Tarihim : 20 Kasım 2012
Başlangıç Kilom: 92.4

Geçen hatfaki kilom: 85.7
Bugünkü kilom: 84.7

Giden 1Kg.

Toplam giden: 7.7

Hedef:73
Boyum:177

Bugun 51. günüm. ilk yedi günü ataktı. Atakta 2.8 verdim.

62. günde yani 2 ayda. 9 kilo vermiş olmayı istiyorum. inşallah başarırım.

Haftada 300dk. spor yapiyorum..

Son düzenleme:
Ardaslar kilo paylaşımlarını detayli olarak inceledim. Hepinizi tebrikediyorum.
Dikkatimi çekenler;
Boyuna göre indeksi yüksek olanlar indeksi düsük olanlar göre daha hızlı kilo vermişler...Yani verilmesi gereken kilosu az olanlar kilo veremiyorum diye üzülmesinler. Farkı büyük olanlar haftada 1000kg mi geçerken, az olanlar 300gr ile 800gr arasinda kalabiliyor. Birde atakta çok hızlı verenler seyirde beklemişler ya yavaşlamişlar sanırım.

Selam arkadaşlar,

Bende dün Dukan a başladım.dün 95 kg olarak basladım..bakalım başarabilcekmiyim:)

Bu arada seyir evresinde kepek ekmeği ya da grisini yemek serbest mi?

Bi de gozlemledigim kadariyla ve ben de olan, bir kiloyu uzun sure koruduysam, verme sirasi o kiloya geldiginde,daha zorlaniyorum. o bariyeri gecmek daha guc oluyor. o yuzden bir kiloda uzun sure takili kaliyosaniz, bu faktoru de goz onunde bulundurun.

Zaten koruma yapmanin mantigi da bu. bir sene ayni kiloyu koruyunca, o kilo daha kalici hale geliyor. o kilonun ustune veya altina gitmek zorlasiyor.

Selam arkadaşlar,

Bende dün Dukan a başladım.dün 95 kg olarak basladım..bakalım başarabilcekmiyim:)

Bu arada seyir evresinde kepek ekmeği ya da grisini yemek serbest mi?

Kitabi okumamissin, bu soruyu sorduguna gore.

Lutfen diyete baslamadan once kitabi oku, cunku cok ayrintili bir diyet, ve yanlis yapildigi zaman vucuttta hasara neden olabiliyor. internetteki bilgiler ise yanlis olabiliyor. bu nedenle kitabi okuman elzem.

eger alamiyorsan, internette kitap mevcutmus, onu indirip oku.

sende hosgeldin dostum valla eda teyze diye birini tanimiyorum ama kulaga hos geliyor daha SIK gel sana ihtiyacaimiz oldugu zamanlar oluyor evet gordum 60 lari coook sukur imkansiz diye dusunduklerimiz olunca mutlu oluyoruz ama sonlara dogru daha bir hirslaniyorsun daha cabuk hedefe ulasmak istiyorsun.ee bide isin ucunda bir hayalin,amacin varsa biran once 60 olayim diyosun cok optum

Sevgili Dely hosgeldin,
Dely e bildirim :

baslangic tarihi:26 kasim
baslangic kilo:76 kg
hedef kilo:60 kg
gecen haftaki kilo:70.3 kg
guncel kilo:69.0 kg
1 haftalik fark:-1.3
kalan kilo:9 kg
toplam giden :7 kg
boy:1.70 cm

Sana inanmıyorum arkadaşım yaa 1 haftada neredeyse 4 kilo vermişsin ve veremiyorum demişsin şaka mı yapıyorsun:18:ben toplamda 3.9 kilo verdim diye çok iyi gittiğimi düşünüyordum

baslangic tarihi:18 Aralık
baslangic kilo:65.8 kg
hedef kilo:55 kg
gecen haftaki kilo:62.9 kg
guncel kilo:61.9 kg
1 haftalik fark:-1 kg
toplam giden :3.9
boy:1.58 cm

Bu arada 3 haftadır seyirdeyim daha ilk kez haftada 1 kilo verdim. Umarım bundan sonra 1kilo vermeye devam ederim.

herkese güzel günler, bol eksiler. genelde eksi görmüşüz sanki, devam eder umarım
artı görenlere azim eksi görenlere tebrik

bildirim günü de olmasa delyyi göremicez yani, özlüyorum ben valla kendi adıma, arada uğrasan ne güzel olur canım ya ben ki eski jenerasyonla yeni jenerasyon arasında sıkışıp kalmış bi çekirge olarak, ikilemlerdeyim yani

Bildirim de yapiiim

Başlangıç Tarihi: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Geçen Haftaki (03.01.2013) Kilo: 67.5
Bu Haftaki Kilo: 67.3
Hedef Kilo: 55
Boy: 1.68
Haftalık Fark: -200 gr
Toplam Fark: 16.2 kg

çok çok geçmiş olsun, tahliller güzel çıkar inşallah

sevgili Dely,
zeynepfurkan icinde bildirimi ben yapiyorum olurmuarkadasim izinli bugun yarin donecek :

baslangic kilo:83 kg
hedef kilo:55 kg
gecen hafta:61.4 kg
guncel kilo:60.3 kg
1 haftalik fark:1.1 kg
toplam giden:22.7 kg
kalan kilo:5.3 kg
boy:1.68 cm
zeynep seni opuyor ve sevgilerini iletiyor

Merhabalar kızlar.

Bugün dukanla tammm 1 ayı doldurdum. :)

Geçen hafta + ile kapanınca bu hafta moral bozukluğu yaşıyordum ki sadece 1 gün egzersiz yapabilmeme rağmen hoş bir kilo verdiğimi gördüm. Yalnız normalde sabah 6da tartılırdım; bugün 12de kalktığım için haliyle geç tartıldım; umarım onun etkisi yoktur. Bir de reglimin ilk günü; umarım o yüzden düşük çıkmamıştır.

Bildirimimi de yapim:

Başlama Tarihi: 10 Aralık 2012
Başlama Kilo: 104
Hedef Kilo: 61
Güncel Kilo: 95,2
Geçen Hafta: 97,700
Fark: 2,5
Toplam Giden: 8.8

Bu hafta aşırı kabızlık sebebiyle günde 4-5 tane hurma da yemiştim ama çok şükür fena bir sonuç almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…