genel olarak özetlersek senin genç bir bayan olduğunu beden-kitle endeksinin 40 olması gerektiğini ama geleneksel kurallara göre 22-24 arası olması gerektiğini bunun da zor olduğunu Dukan için önemli olanın Beden-kitle endeksi değil de kendisinin oluşturduğu "Doğru kilo" hesaplaması olduğunu söylemiş. en yüksek ve en düşük kilon arasında 8 kilo olduğunu, bunun az ve senin kilo vermende engel yaratmayacağını zaten ailende de kolay kilo alma eğilimi olmadığı için şanslı olduğunu söylemiş.Başka bir çok diyet deneyiminin olduğunu ve bunu durdurman gerektiğinden bahsetmiş. Özellikle de koruma evresi olmayan diyetlerden kaçınmanı istemiş.
son olarak da 3 doğum yaptığını her doğum için 2ibs(kaç kilo olduğunu bilmiyorum bu birimin) toplamda 6ibs eklemen gerektiğini söylemiş. Ama burada doğru kilonun kaç olduğunu yazmamış sanırım sayfanın en altında bir cetvel çıkmış olmalı evre evre tarih ve olman gereken kiloyu yazan. sen hedef kilonu oradan görmüşsündür.
Kızlar dün önerdiğiniz Simla'nın tatlı ekşi acı soslu tavuk tarifini yaptım acıssom yoktu yerine karabiber ekledim. acısı az ama lezzeti bol bir yemek oldu bayıldım. bir de dün spor yapamadığım için üzülüyordum acısını çıkardım bugün 45dk yürüyüş+koşu 15dk'da kondisyon bisikletinde çalıştım acayip ter attım çok mutlu oldum. sanırım yarın 1kilo eksilmiş çıkıcam, bu da 3 haftalık seyir geçmişimdeki en büyük kilo eksilmesi demek:)) umarım yarın hayal kırıklığı yaşamam.
fadime02 sanırım testi eksik yapmışsınız arkadaşım çunku çeviride bazı konuların eksık oldugu söylenıyor..sonunda da diyet cetvelın çıkmalıydı kı o zaten herşeyı açıklardı..Şimdi 18 yaşından sonra her on yılda 2 kılo artırmakn gerektıgı , aılenızde kılo eğilimi olmamasının sızın için avantaj oldugu , kemık yapınızın agır oldugu ve sızınle aynı kıloda kı bırınden daha agır duracagınızı ,3 gebelık yaşadıgınızı ve her gebelık başına ingiliz agırlık bırımınden sanırım 2 kılo muydu 1 kılomuydu öyle bırşey aldıgınızı maksımum vermenız gerekn kılonun 8 kılo oldugu için zorlanmayacagınızı ve dogru kılo endeksı kullanmanızı yanı 22-24 arası olanın yerine doğru kılo indeksını kullanmanız gerektıgı yazmış..kusura bakmayın hızlı oldu çevırı ama anladıgım bu kadar..
CAANIM CİVİL peynırıne gelınce..o benım favorım..yörsanın civil peynır oranı dogru değil arkadaşlar çunku CİVİL PEYNIRINI YAĞSIZ SÜTTEN YAPARLAR..ONU TEL TEL AYIRAN ŞEY ÜRETIM ESNASINDA SÜREKLI KARIŞTIRILMASIDIR..KiPANIN CİVİL PEYNIRINI KULLANIN YAG ORANI %5 YANI SINIRLAR DAHILINDE..
ELMA SİRKESI KONUSUNA GELINCE DE MİDESI AĞRIMAYAN ARKADAŞLAR KESINLIKLE KULLANMALI..toksık atımı ve bagırsak çalıştırılması için birebir..evde elma sırkesı yapılırsa daha sağlıklı olur..isteyen arkadaşlarıma ev yapımı elma sırkesı yapımını verebılırım..sevgiyle..
kızlar hepinize tek tek teşekkürler o dedigin çizelge çıktı ama anlamadımfadime, Eki Görüntüle 600222 böyle bir tablo çikmadımı?
canm seni takip ediyorum ben ilk geldiiğimde buraya 90dan indin diye seviyordun maşallah çok güzel kilo vermişssin ve veriyrsun tebrik ederim seni darısı başımızaBaşlangıç tarihi : 26/11/2012 (bu tarih benim miladım)
Başlangıç kilo : 98 (oyyy hala inanamıyorum)
Geçen haftaki kilo : 87,3
Bu haftaki kilo : 85,8
Haftalık +/- : 1,500 (dün gece iki dilim havuçlu kek bir bardak süt indirmeseydim daha da yüksek olacaktı da bakmayın artık)
Toplam giden kilo : 12,7
Hedef : 75 (kabana girdim bayanlar)
Boy : 1,79
Dün sebze protein günümdü, yürüyüşte yapmadım çünkü burası çok soğuktu sabah yanaklarım soğuk yanığı oldu desem yeridir eve gider gitmez yemek hazırladım dinlendim, kek yedim ve dizi seyrederken uyuyakalmışım. Eveeet kızlar ben hazırım dörtlü yarışa
Doğru yazmışsınGecen haftaki kilomu hatırlamıyorum tahmini yazdım
Geçmiş olsun canım. Haftada 1 gün ancak buralarda oluyorum, takip edemiyorum o yüzden. Neyin var senin? Önemli bir şey yoktur inşallah..!?Günaydın canlarım
Bikaç haftadır 71,9-72 kg da kaldığım kilo aralığı sıkıcı geliyor, mevbur olmasam bişi yemeyeceğim resmen ağzımın tadı yok...
Son zamanlarda aşırı stres altında hissediyorum kendimi buda kilo vermemi etkiliyor...
Bu sabah doktora gittim bu sefer başka hastane tercih ettim kullandığım ilacı son yapılan tahilil sonuçlarını gösterdim, kan almakla işe başladı, umarım biopsi istemez pek tırsıyom
Delycanım buda bildirimim olsun
Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 71.9 kg
Bu hafta; 71,9 kg
Fark; 0
Boy: 164 cm
Ben de özledim canım, saol =) İş güç uğraşıyoruz işte. Pek diyeti kafaya takmamaya çalışıyorum,çünkü takınca gitmiyorlar. Spora gidiyorum haftada 3-4 gün. Tartılmıyorum 1 haftadırbu hafta tartılmıcam, haftaya artık
Sen de iyi gidiyorsun maşallaahhhYolun tam yarısındasın
Ardaslar kilo paylaşımlarını detayli olarak inceledim. Hepinizi tebrikediyorum.
Dikkatimi çekenler;
Boyuna göre indeksi yüksek olanlar indeksi düsük olanlar göre daha hızlı kilo vermişler...Yani verilmesi gereken kilosu az olanlar kilo veremiyorum diye üzülmesinler. Farkı büyük olanlar haftada 1000kg mi geçerken, az olanlar 300gr ile 800gr arasinda kalabiliyor. Birde atakta çok hızlı verenler seyirde beklemişler ya yavaşlamişlar sanırım.
Selam arkadaşlar,
Bende dün Dukan a başladım.dün 95 kg olarak basladım..bakalım başarabilcekmiyim:)
Bu arada seyir evresinde kepek ekmeği ya da grisini yemek serbest mi?
Merhaba dukankuşlar! Yeni gelen hoşgelmişler! Eskiler affiyettelerdir inşallahHerkese sağlıklı kilo vermelerini dilerim.
Cankuşum, Eda teyzen çok sevdiğin biri ise sorun yok benim açımdan Ne ihmali..aşk olsun..neredeyse bütün gün o 100 küsür sayfayı okuyup durdum..gözlerim çıktı valla Hem unuttun galiba..ben zaten kilolarımı verdikten sonra katıldım buraya
Son zamanlar spor salona yazlıdım ve puzzle ile uğraşıyorum.. anlacağın online değil de offline hayatım priority olduAma tabii ki kopamıyorum buradan Ben de seni çok çok öpüyrum tatlım!! 60 lı rakamları görmüşsün artık Kutlarım!!
Sana inanmıyorum arkadaşım yaa 1 haftada neredeyse 4 kilo vermişsin ve veremiyorum demişsin şaka mı yapıyorsun:18:ben toplamda 3.9 kilo verdim diye çok iyi gittiğimi düşünüyordumkilo bildirimim
Baslama 29/12/2012
baslama kilo 80,3
Boy 171
Gecen hafta 77,7
Bu hafta 76,5
Toplam giden :3,8
hedef kilo:65
kızlar yardım edin seyir evremin ikinci haftasındayım ama düşüş çok az geliyor gözüme,size ataktan seyire geçtiğinizde hiç klio vermiyormuşsunuz hissine kapıldınız mı???moralim bozukkilom bir çıkıyor bir iniyor düşüşü ne zaman hissedeceğim ben,belimdeki deniz simidi ne zaman çıkacak yerinden...:18:
Günaydın canlarım
Bikaç haftadır 71,9-72 kg da kaldığım kilo aralığı sıkıcı geliyor, mevbur olmasam bişi yemeyeceğim resmen ağzımın tadı yok...
Son zamanlarda aşırı stres altında hissediyorum kendimi buda kilo vermemi etkiliyor...
Bu sabah doktora gittim bu sefer başka hastane tercih ettim kullandığım ilacı son yapılan tahilil sonuçlarını gösterdim, kan almakla işe başladı, umarım biopsi istemez pek tırsıyom
Delycanım buda bildirimim olsun
Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 71.9 kg
Bu hafta; 71,9 kg
Fark; 0
Boy: 164 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?