Hastalık ve diyeti bozma sebebiyle maalesef artılar geldi. balona iğne soktuk Dukan deyimiyle. Ama pazartesi toparlanmaya başlayacağız inşallah. Doktor 2 gün daha rapor verdi. İlaç komasındayım
Başlangıç tarihi :5.11.2012
Boy : 1.75
Hedef Kilo : 65
Başlangıç kilosu : 78
Geçen haftaki kilo : 73,5
Güncel kilo : 73,8
Fark : +300 gr
Toplam kilo farkı : 4.2 kg
Aynen.. Kafaya takınca gitmiyor bu meret.. Spor işi iyi olmuş, ben de istiyorum ama soğuklardan pasife bile gidemiyorum..
Zaten ailecek hastalıklardan başımızı anca kaldırdık.. Birde spora gitsem kesin zature olurum
Yalnız sıkılaşma ihtiyacı olmaya başladı gibi.. Ben dukan öncesi de 3-4 kilo vermiştim toplamda 10 kiloyu geçince ciltte hafif sarkmalar başladı diyebilirim..
Evde bir sıkılaştırıcı krem buldum kafeinliymişte onu sürüyorum şimdilik..:115:
Ne diyeyim senin BMİ zaten yeşillerde ondan rahatsın canım.. Şimdi sporla iyice de sıkılaşıp tam çıtır olacaksın..
Benimde yolum baya kolaylandı.. Mağazalarda M beden üst soruyorum, kotlarımda 28 29 bedenlerde.. :130:
Geçen gün beğendiğim bluzun L bedeni kalmış, tezgahtar olur bu size dedi bende gıcıklığına denedim..
Soonraa..
Ay bu çok büyük oldu küçük bedeni yok mu diye öyle bir kurumla sordum ki değmeyin keyfime..
Sadece bunun için bile zayıflar insan
herkese güzel günler, bol eksiler. genelde eksi görmüşüz sanki, devam eder umarım
artı görenlere azim eksi görenlere tebrik
bildirim günü de olmasa delyyi göremicez yani, özlüyorum ben valla kendi adıma, arada uğrasan ne güzel olur canım yaben ki eski jenerasyonla yeni jenerasyon arasında sıkışıp kalmış bi çekirge olarak, ikilemlerdeyim yani
Bildirim de yapiiim
Başlangıç Tarihi: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Geçen Haftaki (03.01.2013) Kilo: 67.5
Bu Haftaki Kilo: 67.3
Hedef Kilo: 55
Boy: 1.68
Haftalık Fark: -200 gr
Toplam Fark: 16.2 kg
çok çok geçmiş olsun, tahliller güzel çıkar inşallah
Hedefine ulaşmış zeynep. Maşallaaahh!!sevgili Dely,
zeynepfurkan icinde bildirimi ben yapiyorum olurmuarkadasim izinli bugun yarin donecek :
baslangic kilo:83 kg
hedef kilo:55 kg
gecen hafta:61.4 kg
guncel kilo:60.3 kg
1 haftalik fark:1.1 kg
toplam giden:22.7 kg
kalan kilo:5.3 kg
boy:1.68 cm
zeynep seni opuyor ve sevgilerini iletiyor
Merhabalar kızlar.
Bugün dukanla tammm 1 ayı doldurdum. :)
Geçen hafta + ile kapanınca bu hafta moral bozukluğu yaşıyordum ki sadece 1 gün egzersiz yapabilmeme rağmen hoş bir kilo verdiğimi gördüm. Yalnız normalde sabah 6da tartılırdım; bugün 12de kalktığım için haliyle geç tartıldım; umarım onun etkisi yoktur. Bir de reglimin ilk günü; umarım o yüzden düşük çıkmamıştır.
Bildirimimi de yapim:
Başlama Tarihi: 10 Aralık 2012
Başlama Kilo: 104
Hedef Kilo: 61
Güncel Kilo: 95,2
Geçen Hafta: 97,700
Fark: 2,5
Toplam Giden: 8.8
Bu hafta aşırı kabızlık sebebiyle günde 4-5 tane hurma da yemiştim ama çok şükür fena bir sonuç almadım.
Bugün bildirimler geçen haftaya göre kesat :76: Pek bi boşluklar var.. 2 hafta üstüste bildirmeyenleri de çıkardım listeden. Başka zaman ekleriz inşallah..
Tebrikler herkeseee
Eki Görüntüle 601043
Bugün bildirimler geçen haftaya göre kesat :76: Pek bi boşluklar var.. 2 hafta üstüste bildirmeyenleri de çıkardım listeden. Başka zaman ekleriz inşallah..
Tebrikler herkeseee
Eki Görüntüle 601043
dely tam 5 dk önce yaptım bildirimi canım ya .sen o anda listeyi oluşturuyordun sanırım
beni ekleyebiliyormusun?
Tebrikler herkeseee
Eki Görüntüle 601043
ben diyete başlayalı 71 gün olmuş vay be... saymayınca daha çabuk geçmiş günler
kızlar ben 65 ten aşağıya inemiyorum bir türlü
Tebrikler herkeseee
Eki Görüntüle 601043
Ellerine sağlık canım..
Kilo veren vermeye çalışan ve azmeden herkese tebriklerr...
Valla bu hafta BMİ renkleri demişken dikkatimi çekti şöyle bir baktım..
Sarıdan yeşile geçen çok olmuş sanki bu aralar ne dersiniz kızlar?
Canım yazarım bunu ama güncelleyemem şimdi tekrar.. HAftaya için yazarım. Buraya eklemek için önce exel'i pdf yapıyorum, ordan jpg yapıyorum, düzletiyorum falan filan.. O yüzden zaman alıyor.. En son sayfayı güncelleyip baktım, yoktu bildirimin. E iş güç de var bi yandan.. her an göremeyebilirim, kusura bakmayın artık
kac zamandir 65 de takilip kaldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?