Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geçmiş olsuunnn.. İyi olursun inşallah bir an önce.

Sana da geçmiş olsun..
Evet yeşil BMI'yım ben :) yine de alt sınıra yakın olmayı istiyorum, üste değil Spora 2 aydır falan gidiyorum. İşe yaradı mı bilmem.. Yarar umarım. Ancak alışıyor vücut heralde.. Bluz deneme maceran da çok komikmiş İyi olmuş o kadına :)) Oh ohhh!! Gitsin kilolaaarr

Ah canıımmmm Eksik olmaaa İkilemde kalmaa.. Severim seniiiiiii Ben de özledim ciciiiimm!!

Ay sen 1.68 boyla 55 kilo mu olmak istiyosuunn.. Vay vaaayy!! Manken misin mübareekkk Hadi hayırlısı :))

Hedefine ulaşmış zeynep. Maşallaaahh!!
Benden de sevgileeerr...

sevgili romantik;

10 aralık ikimizin dukan başlangıç tarihi.ve beni sollayıp geçtin çok başarılısınn...canı gönülden tebrik ederim seni:132:

Ben biraktim bu diyeti.... Cunku asiri halsizlik, mide bulantisi gecmek bilmedi... 3 kg verdim ama sagligimdan daha onemli degildi...

O yuzden kendimce bilincli yemeye karar verdim... Ornegin bu sabah sutlu yulaf ezmesi yedim( 1 porsiyon + 1 cay kasigi bal ile)

Oglen yemegim rokali salata + balik kizatma ( ekmeksiz)

Arada 1 bardak yesil cay ve az sonra eve gittigimde 1 kizarmis ekmek ve light peynirli yesil salata yemegi planliyorum...

Herkese saglik dolu diyetler arkadaslarim:))

bildirim
başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo: :66.1
şu anki kilo:65,6
hedef:55
fark:-500gr

Bugün bildirimler geçen haftaya göre kesat :76: Pek bi boşluklar var.. 2 hafta üstüste bildirmeyenleri de çıkardım listeden. Başka zaman ekleriz inşallah..

Tebrikler herkeseee

dely tam 5 dk önce yaptım bildirimi canım ya .sen o anda listeyi oluşturuyordun sanırım
beni ekleyebiliyormusun?

dely tam 5 dk önce yaptım bildirimi canım ya .sen o anda listeyi oluşturuyordun sanırım
beni ekleyebiliyormusun?

Canım yazarım bunu ama güncelleyemem şimdi tekrar.. HAftaya için yazarım. Buraya eklemek için önce exel'i pdf yapıyorum, ordan jpg yapıyorum, düzletiyorum falan filan.. O yüzden zaman alıyor.. En son sayfayı güncelleyip baktım, yoktu bildirimin. E iş güç de var bi yandan.. her an göremeyebilirim, kusura bakmayın artık

Bugün bildirimler geçen haftaya göre kesat :76: Pek bi boşluklar var.. 2 hafta üstüste bildirmeyenleri de çıkardım listeden. Başka zaman ekleriz inşallah..

Tebrikler herkeseee

Eki Görüntüle 601043

Ellerine sağlık canım..
Kilo veren vermeye çalışan ve azmeden herkese tebriklerr...

Valla bu hafta BMİ renkleri demişken dikkatimi çekti şöyle bir baktım..
Sarıdan yeşile geçen çok olmuş sanki bu aralar ne dersiniz kızlar?

onlardan biri yoksa sen misin:))

benim biraz daha var, bakalim ben de merakla bekliyorum. kirmizidan sariya geceli cok oldu. insallah saridan yesile de gecebiliriz.

tabiki aynı anda yazıyordum demekki.ellerine sağlık.haftaya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…