2 -3 haftadır 65 teyim
2 -3 haftadır 65 teyim
Bugün bildirimler geçen haftaya göre kesat :76: Pek bi boşluklar var.. 2 hafta üstüste bildirmeyenleri de çıkardım listeden. Başka zaman ekleriz inşallah..
Tebrikler herkeseee
Eki Görüntüle 601043
ellerine sağlık Delycan
bu yolda azmeden , çaba sarfeden herkesi tebrik ediyoruumm
Delycim sendemi bildirim yapmayı unuttun şekeriimm
merhaba
sonunda bende başladım bugün iki defa atak devresinin 4. ve 5.gününde bırakan biri olarak inş.bu sefer olcak.yulaf kepeği midemi bulandırıyor ama şubatın 23 ne kadar en az 15 kilo vermem gereksizinde desteklerinizi bekliyorum ve çokk kötü bi durum ama 106 kilo olmuşum hergün yazacağım neler yediğimi.
artıkk bende varım diyet maratonunda :)
ben 3 ayda 15 kilo verdim. aslinda oldukca da hizli verdim.
1 ay icinde 15 kilo pek gercekci bir hedef degil. Dukan mucizeler yaratir ama belli sinirlar icinde. 15 kiloyu vermeniz daha hizli olacktir sizin benim vermemden, kilo fazlaniz benim ilk basladigim kiloya gore fazla. Diyet hizi da bunyeden bunyeye degisiyor. Ama lutfen diyeti yapip sonrabir ay icinde 15 kilo veremiyorum diye uzulmeyin.
Atak sirasinda 2 ila 4 kilo arasinda kaybedersiniz, daha once cok tekrarlayan diyetleriniz yoksa.
Atak gectikten sonra normal kilo verme hizi 7 ila 10 gunde bir kilodur. bunyeden bunyeye farklilik gosterir. daha yavas verende daha hizli verende vardir.
Bugün bildirimler geçen haftaya göre kesat :76: Pek bi boşluklar var.. 2 hafta üstüste bildirmeyenleri de çıkardım listeden. Başka zaman ekleriz inşallah..
Tebrikler herkeseee
Eki Görüntüle 601043
SÜMEYYE hanım inanın kılo vermek zor değil azimli olun ben 103 kılo ıle başladım 4 ay oldu 83 kıloyum ama çok net söyleyebılırım kı 1 ay yapamadım heba oldu demelıyım..işim çok tempolu spor yapamıyorum ama dıyete uydugunuz muddetçe gerçekten çook güzel kılolar verebılırsınız..düğün mu var yakınlarda bu nedenle mı acele ediyorsunuz..
öncelıkle yulaf kepeğini mistik çay ile kavuruyorum özellıkle fındık aromalısı ıle soguk süte katıyorum üzerıne bıkaç damla karamel aroması katıyorum emın olun bıldıgınız bebe biskuvisi oluyor..kahvaltılarda vazgeçılmezım..
sonra mutlaka yeşil çay için gunde 3 fıncan cıvarı ve ıkı lıtre su..bakın kılolar nasıl dökuluyor üzerınızden..
1 trafık kazası bır felç bır dızanterı geçırmış kortızon tedavısı ıle 67 kgdan 103 kg çıkmış bırıyım üstelık polıkistıkover hastasıyım..buna ragmen ben kılo veriyorsam herkes verebılır..dukan mükemmel bir dıyet yeter kı azmedin bizler yanınızdayız..
sincerelyesra ya insan evladı verdığin cevaplara ve cevapları verirken ki saygına hayranım..
Hedefine ulaşmış zeynep. Maşallaaahh!!
Benden de sevgileeerr...
Ben biraktim bu diyeti.... Cunku asiri halsizlik, mide bulantisi gecmek bilmedi... 3 kg verdim ama sagligimdan daha onemli degildi...
O yuzden kendimce bilincli yemeye karar verdim... Ornegin bu sabah sutlu yulaf ezmesi yedim( 1 porsiyon + 1 cay kasigi bal ile)
Oglen yemegim rokali salata + balik kizatma ( ekmeksiz)
Arada 1 bardak yesil cay ve az sonra eve gittigimde 1 kizarmis ekmek ve light peynirli yesil salata yemegi planliyorum...
Herkese saglik dolu diyetler arkadaslarim:))
kızlar ben 65 ten aşağıya inemiyorum bir türlü
Tebrikler herkeseee
Eki Görüntüle 601043
22 kilonun 12 si gitmis 10 kalmis .ama gecen haftaya gore -500 gr gormussunuz ki buda duraklama olmadigini gosteriyor.hep ayni kiloda takilip kalsaniz 2-3 hafta o duraklama sayilir ve yumruk yaparsiniz.sizde biliyorsunuzdur dukan in bu durumda oncelikle ilk onerdigi yuruyusu 60 dakikaya cikarin oluyor.birde birkac gun bunu deneyin eger degismezse yumruk yapin olmazsa cunku zaten yolun yarisinida gecmissiniz.
merhaba
sonunda bende başladım bugün iki defa atak devresinin 4. ve 5.gününde bırakan biri olarak inş.bu sefer olcak.yulaf kepeği midemi bulandırıyor ama şubatın 23 ne kadar en az 15 kilo vermem gereksizinde desteklerinizi bekliyorum ve çokk kötü bi durum ama 106 kilo olmuşum hergün yazacağım neler yediğimi.
artıkk bende varım diyet maratonunda :)
Hedefine ulaşmış zeynep. Maşallaaahh!!
Benden de sevgileeerr...
bu url eklentisini nereye yapıştıracam((((
aslında çok hızlı kilo veren biriyim fakat iradem zayıf olduğu için sonunu getiremiyorum malesef.diyetisyen diyetiyle 40 günde 14 kilo vermiştim gerçi sonrasında hiç dikkat etmediğimden aldım sorun aç kalmak yada yemek yeme isteğim değil kendi kendime yapınca olmuyor illa ki kontrol edilmem gerekiyor önceleri nişanlım yapıyordu ama o da bıktı artık.ama bu sefer olacak hergün yazacağım ne yediğimi
birde kilo cetvelini nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz bayanlar
Heyt be Lisam tam bir yaşam koçu edasıyla desteklemişsin arkadaşı, bilimselliğine, dukan uzmanlığına sağlık hayatım seni de tebrik ediyorum güzel eksilmişsin :))))Kilo amaçlı değilde zevkine 3 kat 5 kat 10 kat fazla fazla mekikleri bir nefeste çek emiii
ayyy cok guldurdun beni yaaa.ben kim yasam koclugu kim bacim..elimizden geldigince ,aklimizin yettigince yardimci oluyoruz dukankardeslere.bizde burda yeniyken sagolsun saygideger bircok arkadasimiz yardimlarini esirgememisti...onlar gitti biz kaldik yarinda biz gideriz yeni arkadaslar yapar yasam koclugunu valla eksildim insallah 14 subata -5 diyoruz.bu arada 15 subata kadar dukanla 5 kilo vermek isteyenler topigimizi gormedin sen.mail adresine davetiye gonderdim topige ugra bak istersen.bide cizelge yaptim dely nin yaptigi gibi profesyonel olmadi ama is gorur cinsten ayyy tutmayin beni gidip bir 1000 mekik cekeyim ben
lisacımmmmm nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?