Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yeşilçay 2 fincanda kaldı
su 2 litre içildi
yeterince proten alındı ama yine yulaf kepeği yenmedi
moraller iyi ama
mekik yapamadım
geçerli bir nedenim var
saat 7 buçuk gibi kipadan aldığım balığı yedim son 1 saattir inanılmaz bir mide bulantısı ve ishal halindeyim
acaba zehirlendim mi
korkmaya başladım
şimdi maden suyu içmeye başladım
midem çarşamba pazarı gibi
ne yapsam acaba

merhaba
kitabı okumak bu diyetin ilk şartı
kitap olmazsa olmazımız

yulaf kepeğine gelince atakta günde 1,5 kaşık yiyoruz
yani 6 kaşıktan ekmek yaptınsa onu 4 e böl ve her güne 1 dilimini tüket
olması gereken bu

ama ama ama mutlaka kitabı okumalısın
yoksa olmaz

hay allah bak sen ya.ama korkma canim bol su ic,kusmaya calis diyecegim ama yemenin uzerinden 1-1.5 saat gibi bir sure gecmis.korkulacak bir durum yokturdur atesine falanda bak yukselme varmi.acil bir durumda arayacagin birileri varmi yakininda (oyle bir durum olacagini sanmiyorum gerci ama )

Son düzenleme:

Teşekkürlerr. O vakit ben kitabı bi e-book olarak indirip bu gece okuyum

ateşim yok
kusamadım da
ama son yarım saattir wc ile oda arasında mekik dokuyorum
bağırsaklarım bozuldu epey kötü bir şekilde
su da içiyorum, maden suyu da içtim içimi rahatlatsın diye
bakalım belki birazdan geçer
öğlen bir tabak lor yedim, akşamına da balık sanırım biraz etkiledi
zaten sevmiyorum balığı, zorla da yiyince içim almıyor galiba
mide bulantım olmasa bağırsaklarımın durumuna razıyım, ömür boyu kabızlık yaşamış biri olarak bu durum iyi bile olabilir :)
ama midemin çalkalanması canımı sıkıyor

kusabilsen iyiydi rahatlardin.yok canim korkma sanmiyorum zehirlnedigini ama yinede tedbirli olmak lazim ben marketlerde satilan baligada pek guvenmem tazeligi konusunda ..mide bulantin psikolojik olabilir sevmedigin icin ama ishalin psikolojik degildir uyumadan once durumundan haberdar et bak merak icinde birakma beni:26:

sağol arkadaşım,
daha iyiyim sanırım
maden suyu midemi rahatlattı
sakinledi biraz daha
ilgin için teşekkür ederim

Lisa annecim :)
ben yatıyorum
daha iyiyim çok şükür
karnımın içinde bir canavar var sanki ama birkaç saat öncesine göre daha iyiyim çok şükür
teşekkür ederim ilgin için arkadaşım
yarın görüşmek üzere inşallah

Son düzenleme:
tamam canim sevindim iyi olmana..kendini kotu hissedersen bir telefon ac atlar gelirim diyecegimde ben gelene kadar ne olur bilmem paris -istanbul 3.5 saatcikte iste...sanada iyi geceler,yarin gorusuruz ...

Son düzenleme:

kızzz sen bana teyze mi diyon şimdi yoksaaayolarım saçını başını nerden çıktı bu eda bilmem ama ayda ben.. geldim geldim kurtulamazsınız bendenevet insan hedefenine yaklaşınca hırslanır gayet yaaniiiveee sonuçlar elbette mega süper oluyor ben de kendime yeni bi oyuncak bulmuş gibi her gün spor salona gidiyorum. yarın sabahın köründe (7.30) hocadan randevu aldım.. manyağımbugün salonda bi hoca 40 yaşında olduğumu tahmin etmiş..şerefsiz..tamam 45şim aslında ama dukandan sonra sonbirkaç aydır genelde 35 derler dukanı çoook seviyorum yahutam gaz devam gülüm!!

tamam canim sevindim iyi olmana..kendini kotu hissedersen bir telefon ac atlar gelirim diyecegimde ben gelene kadar ne olur bilmem paris -istanbul 3.5 saatcikte iste...sanada iyi geceler,yarin gorusuruz ...

Lisa çaktırmadan buranın anne olmuşsun.. bak bu iyi bi işaret! ne olursa olsun ufak ufak alıştırma oluyor işte.. hazırlan az kaldı demek..

hic teyze dermiyim sana allahaskina etateta desene ayni kucuk bir cocuk eda teyze demeye calisiyor gibi degilmi hakkatentamam eda bitti ayda geldi hosgeldi valla kurtulmak istemiyorum ben senden de digerlerindende .o spor isini soyleme ilk ay cok keyifle kosa kosa gittimde yilbasi munasebetiyle ara verince yeniden baslamakta zor geliyor ama yarin bende ite kalka gidecegim.bravo sana sabahin o saatinde kargalar bile uyanmamisken ona bende katiliyorum insan zayifladikca daha genc gosteriyor.ay kizda bende cok seviyorum bu dukan iida sizide

çook geçmiş olsun canım! bence bu bir zehirlenmedir ama ufak çapında.. o balık biraz bayatmış bana sorarsan. ben de çok önceden 2 defa yumurtadan zehirlendim yaz gününde.. ayol her delikten durmadan çıkıyordu.. ateş, titreme, kusma, ishal.. ne arasan vardı.. 3 gün gelemedim kendime. geçen hafta bir arkdaşım de aynı şekilde etten olmuş. berbat birşey gerçekten. acil şifalar tatlım!!

Lisa çaktırmadan buranın anne olmuşsun.. bak bu iyi bi işaret! ne olursa olsun ufak ufak alıştırma oluyor işte.. hazırlan az kaldı demek..
vardir bende boyle annecilik ama cyy canim kocasida yok ya burda yanliz diye endiselendim :26:neyse konuyu dukan abaglamaya calisirsak evet dukan ile insallah saglikli ,hayirli,guzel bebekler yapacagim (dukan sayesinde kocam ile daha uygun sanirsam )

eyvallah kuzumyaa şu yılbaşı korkunç bir irade deney tabii insanın bütün rutinin bozuyor.. ama onun da ayrı güzellekleri var değili mi?.. neyse ki eksilmeye devam ediyorsun, önemli olan da budur zaten arkadaşım yaa yok be aslında zaten her gün 6.45 kalkıyorum (kızımı okula gönderiyorum da) o bahane ile istediğim hocamın boş saatını buldum da ondan. eski patronum (yaşlı ve şişman ama müthiş çapkın biri..) samimi ortamda derdi ki zayıf kadınlar daima daha genç gösterirler hatta hatta çirkin olsalar bile zayıfken daha güzel görünürler.. al sana türk erkeğin görüşü yanii..

işte ben de onu diyorum.. o, bir annedir! o, bir şahane annesidir! tüm oklar onu göteriyor! geliyor geliyor!!!
aaa demek cyy yanlız..ah canım benim inşallah bir an önce toparlanır

Lisa cik yatmam lazım artık.. görüşmek üzere..tatlı rüyalar tatlım!

Son düzenleme:

evet yolu yarıladım bu diyete ikna olmamda bu sayfa çok etkiliydi.çok teşekkürler herkese.60dk spor yapayım.yine düşmezse yumruk harekatı.tabi ben bu diyeti bitirene kadar kafamda saç kalır mı bilmem.çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar

Bugün bildirimler geçen haftaya göre kesat :76: Pek bi boşluklar var.. 2 hafta üstüste bildirmeyenleri de çıkardım listeden. Başka zaman ekleriz inşallah..

Tebrikler herkeseee

Eki Görüntüle 601043

Dely ellerine saglık bu hafta güzel kilolar verilmiş herkesi tebrik ederim bende ilk defa uzun zamandır haftada 1 kiloyu geçtim kendimizde çok çok çok tebrik ederim :))

Lisa bana gelmedi gülüm ya o link valla pört bakışlarımı atarım bak burda özel mesaj olarak at noolursun, bak her mekikinde gözünün önüne gelirim gulyabani gibi yediğin her proteinde ismim aklına gelir verdiğin her gramda kabanımı görürsün ona göre :18:

Oyyy özenmedim desem yalan olur tövbe tövbe ya, kuzu sen baya baya hafif ölçekli zehirlenmişsin bugün dinlendir mideni haşlanmış tavuk ye balık kırmızı et yeme birde bol bol yoğurt ye tatlım ya (şimdi yoğurt ye dedim ama balık bayatmış bak bak bana yoğurt yediriyor dersen dün o balıkın herbir milimetrekaresi çıkmıştır istikrarlı tuvalet koşuların sırasında eminim) Benim midem çok hassastır tabir yerindeyse istifra eden herkese eşlik edebilirim yani o derece hazırdır içinde bişi olsun olmasın o derece yani hele birde saçlı bir oğlan doğurdum hastaneye gittiğim güne kadar çıktı... Aaaah ah birde şu kabızlık olayını halletsem bugün sabah yine yedim ben tozumu dün çok protein tüketmiştim kepeğimide ihmal etmiyorum ama neoluyor anlamadım neyse bir iki ay daha bu sıkı tempoya dişimi sıkacağım giden güzel gidiyor...

Dün kan testi yaptırdım sadece demirim düşük çıktı onun dışında hepsi normal teşekkürler dukan amca:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…