vardir bende boyle annecilikama cyy canim kocasida yok ya burda yanliz diye endiselendim :26:neyse konuyu dukan abaglamaya calisirsak evet dukan ile insallah saglikli ,hayirli,guzel bebekler yapacagim (dukan sayesinde kocam ile daha uygun sanirsam )
işte ben de onu diyorum.. o, bir annedir! o, bir şahane annesidir!tüm oklar onu göteriyor! geliyor geliyor!!!
aaa demek cyy yanlız..ah canım benim inşallah bir an önce toparlanır
Lisa cik yatmam lazım artık.. görüşmek üzere..tatlı rüyalar tatlım!
slm kızlaar evet ilacın dozunu artırınca kabızlığım çözüldü.coooooook Teşekkür ediyorum ilacı öneren arkadaşa. bugün 5.günüm 72,50 ile başlamıştım dün gece tartıldım 70,50 cıktı :)) dukan amca bana dukan dietini önermiyor ama yapıyorum sıkı bir diet şart :))
boy 1,71 cm
başlangıc kilo:72,50
şuanda:70,50 :))
Hedef 65 :S
slm kızlaar evet ilacın dozunu artırınca kabızlığım çözüldü.coooooook Teşekkür ediyorum ilacı öneren arkadaşa. bugün 5.günüm 72,50 ile başlamıştım dün gece tartıldım 70,50 cıktı :)) dukan amca bana dukan dietini önermiyor ama yapıyorum sıkı bir diet şart :))
boy 1,71 cm
başlangıc kilo:72,50
şuanda:70,50 :))
Hedef 65 :S
merhaba,
şu ilacın adını bana özelden mesaj atar mısınız acaba?
29 yaşındayım, 29 yıldır kabızlıkla savaşıyorum çünkü
Ne güzel sorun çözüldüAyrıca 4 günde 2 kilo, süpersin
iki gundur yesil cay iciyorum uc haftadir duraklayan kilom var, bir arti bir eksi gidiyor.
ilk defa kirilma gordum bugun. dune gore -600 gr. Ama bu beni dusundurdu, acaba yesilcay sadece odem mi cozuyor, gercekten yag yakamaz bu kadar kisa surede de. Belki uzun sureli kullanimda ona da faydasi vardir.
Acikcasi sadece odem cozuyorsa, ben sularimla mutluyum, elbet bir gun gidecek onlar. Ama yag yakmaya katkisi varsa, zorlaya zorlaya iceyim ben bunu.
evet yaa hiç kendimi tartıda eksik görmeye alışkın değilim böyle bi şapşallık var üstümde :))) teşekkür ediyorum yardımlarınız için kabızlığım olmasaydı belki 2 kilodan fazla vercektim :'( neyse önümüzdeki maçlara bakcaz
Bende sabah önce tabloya baktım,sonrada size baktım rahatladınız mı diye.Sonuç çok iyi.İlacın işe yarayacağından emindim.Kolaylıklar diliyorum.
cook teşekkür ediyorum :* Sayenizde..
Merhabalar konuyu gorunce bende dukani deneyen biri olarak yorum yapmak istedim ... Kim ne derse desin kesinlikle cozum getiren bir diyet ben 10 kilo verdim 2 ayda hemde zorlanmadan tek puf nokta bol su , yulaf kepegi, ve yasaklardan uzak durmak 1 yada 2 ayda koruma yaptim daha dogrusu dikkat ettim ve hic kilo almadim bu dukan super adam
Dr Osman Müftüoğlu bugünki gazete köşesinde konu başlığı olarak kabızlığı almış ve açıklamalarde bulunmuş.Okuyun ondan da faydalanabilir kabızlık çeken arkadaşlar.Kopyalayıp buraya alacaktım ;ama,tepkileri kestiremedim,yanlış bişeyde yapmak istemiyorum.Gü<el bir yazı.Kabızlıktan muzdarip arkadaşlara tavsiye ederim.Bende ilacı bu diyete başlayınca, buranın ilk sayfalarında keşfetmiştim.Birbirimize destek olup kilolardan kurtulmak için buradayız.Bilgi paylaşıldıkça değer kazanır.Ben teşekkür ederim.
Baslangic tarihi:14.01.2013 olacak
Baslangic kilosu:76
Boy:165
Hedef kilo:60
Arkadaslar pztesi diyete basliyorum.kitabi okudum yalniz tek korkum ameliyathane hemsiresiyim her gun ger gun ogle arasnda ne yicem ben ya bebis dusuniyorum zayflamadan da hamis kalamicam zayflamayi bekliorum.oyleee....
başlangıç kilo:74 (10.01.2013)
şuanda:73(11.01.2013)
hedef:60
boy:1.69
SÜMEYYE hanım inanın kılo vermek zor değil azimli olun ben 103 kılo ıle başladım 4 ay oldu 83 kıloyum ama çok net söyleyebılırım kı 1 ay yapamadım heba oldu demelıyım..işim çok tempolu spor yapamıyorum ama dıyete uydugunuz muddetçe gerçekten çook güzel kılolar verebılırsınız..düğün mu var yakınlarda bu nedenle mı acele ediyorsunuz..
öncelıkle yulaf kepeğini mistik çay ile kavuruyorum özellıkle fındık aromalısı ıle soguk süte katıyorum üzerıne bıkaç damla karamel aroması katıyorum emın olun bıldıgınız bebe biskuvisi oluyor..kahvaltılarda vazgeçılmezım..
sonra mutlaka yeşil çay için gunde 3 fıncan cıvarı ve ıkı lıtre su..bakın kılolar nasıl dökuluyor üzerınızden..
1 trafık kazası bır felç bır dızanterı geçırmış kortızon tedavısı ıle 67 kgdan 103 kg çıkmış bırıyım üstelık polıkistıkover hastasıyım..buna ragmen ben kılo veriyorsam herkes verebılır..dukan mükemmel bir dıyet yeter kı azmedin bizler yanınızdayız..
sincerelyesra ya insan evladı verdığin cevaplara ve cevapları verirken ki saygına hayranım..
Sanırım bu sefer olacak pek bi azimli olduğunu sanıyorum inşallah 3er 5er eksilirsin. Şubat 23 biraz erken ama yakın zamanlara dileğin gerçekleşir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?