Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlaar evet ilacın dozunu artırınca kabızlığım çözüldü.coooooook Teşekkür ediyorum ilacı öneren arkadaşa. bugün 5.günüm 72,50 ile başlamıştım dün gece tartıldım 70,50 cıktı :)) dukan amca bana dukan dietini önermiyor ama yapıyorum sıkı bir diet şart :))
boy 1,71 cm
başlangıc kilo:72,50
şuanda:70,50 :))
Hedef 65 :S

sağol lisacım,
sayenizde yalnızlığımı unutuyorum

evet Etateta, eşim yok, yalnızım ya sağolsun Lisacım beni merak etti
dukan amca, diyetim ve bu forum sayesinde yalnız kalmıyorum
hepiniz çok sağolun

merhaba,
şu ilacın adını bana özelden mesaj atar mısınız acaba?
29 yaşındayım, 29 yıldır kabızlıkla savaşıyorum çünkü

Ne güzel sorun çözüldü Ayrıca 4 günde 2 kilo, süpersin

iki gundur yesil cay iciyorum uc haftadir duraklayan kilom var, bir arti bir eksi gidiyor.

ilk defa kirilma gordum bugun. dune gore -600 gr. Ama bu beni dusundurdu, acaba yesilcay sadece odem mi cozuyor, gercekten yag yakamaz bu kadar kisa surede de. Belki uzun sureli kullanimda ona da faydasi vardir.

Acikcasi sadece odem cozuyorsa, ben sularimla mutluyum, elbet bir gun gidecek onlar. Ama yag yakmaya katkisi varsa, zorlaya zorlaya iceyim ben bunu.

Ne güzel sorun çözüldü Ayrıca 4 günde 2 kilo, süpersin

evet yaa hiç kendimi tartıda eksik görmeye alışkın değilim böyle bi şapşallık var üstümde :))) teşekkür ediyorum yardımlarınız için kabızlığım olmasaydı belki 2 kilodan fazla vercektim :'( neyse önümüzdeki maçlara bakcaz

İnternette okumuştum bitkisel çaylar içinde yağ yakan tek çay yeşil çaymış. Fareler üzerinde deney yapmışlar. 2 grup fare varmış ve aynı besleniyorlarmış, sadece bi gruba yeşil çay vermişler. Ve deney sonunda çay içirilen farelerde daha az yağlanma olmuş. Onun dışındaki diğer çaylar sadece ödem çözmeye yarıyormuş. Açıkçası ben de yeşil çayın tadını pek sevmiyorum ama sırf bu yüzden içine 1-2 damla limon sıkıp içmeye gayret ediyorum.

Bende sabah önce tabloya baktım,sonrada size baktım rahatladınız mı diye.Sonuç çok iyi.İlacın işe yarayacağından emindim.Kolaylıklar diliyorum.

Merhabalar konuyu gorunce bende dukani deneyen biri olarak yorum yapmak istedim ... Kim ne derse desin kesinlikle cozum getiren bir diyet ben 10 kilo verdim 2 ayda hemde zorlanmadan tek puf nokta bol su , yulaf kepegi, ve yasaklardan uzak durmak 1 yada 2 ayda koruma yaptim daha dogrusu dikkat ettim ve hic kilo almadim bu dukan super adam

sagol canım verdiğin bilgiler için bizi cok güzel gaza getirdin :)))

Bende ilacı bu diyete başlayınca, buranın ilk sayfalarında keşfetmiştim.Birbirimize destek olup kilolardan kurtulmak için buradayız.Bilgi paylaşıldıkça değer kazanır.Ben teşekkür ederim.
Dr Osman Müftüoğlu bugünki gazete köşesinde konu başlığı olarak kabızlığı almış ve açıklamalarde bulunmuş.Okuyun ondan da faydalanabilir kabızlık çeken arkadaşlar.Kopyalayıp buraya alacaktım ;ama,tepkileri kestiremedim,yanlış bişeyde yapmak istemiyorum.Gü<el bir yazı.Kabızlıktan muzdarip arkadaşlara tavsiye ederim.

Baslangic tarihi:14.01.2013 olacak
Baslangic kilosu:76
Boy:165
Hedef kilo:60
Arkadaslar pztesi diyete basliyorum.kitabi okudum yalniz tek korkum ameliyathane hemsiresiyim her gun ger gun ogle arasnda ne yicem ben ya bebis dusuniyorum zayflamadan da hamis kalamicam zayflamayi bekliorum.oyleee....

simdiden hayirli olsunbende ameliyat hemsiresiydim bircok alternatifin var evde yapip goturebilecegin.tariflerin oldugu sitelere bak.senin gibi calisarak yapmaya calisan cok fazla arkadas var.hastane yemeklerindende yiyebilirsin uygun olani (tavuk,et..)ama bilmiyorum hangi hastanedesin ben ozelde calisirken yemeklerimiz diyetisyenlerce kontrol altindaydi o yuzden yag orani falan cok olmazdi ama devlet hastanesinde yagi basarlardiyinede gerci hastane yemeklerini cok tuketme icinde bize yasak olan seyler koyabilirler:26yag orani bizimkinden fazla olabilir,un katabilirler,yada gereginden fazla misir nisastasi....)

Son düzenleme:

teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.düğün yok ama çok yakın bir arkadaşımın düğünü var onun için hızlandırdım kilo verme sürecini.ayrıca bende de polikistik ve insülin direnci var ilaç kullanıyorum.
ben bu dukana başlayınca hiçbirşey yiyemiyorum dün yediklerim 1 haşlanmış yumurta toplamda 8 yk ciğer yedim 1,5 yk yulaf kepeğini yulafla karıştırdım bu kadar.sabahta sadece süt içtim.yiyemiyorum niyeyse hele o yulaf kepeğini yemek çok zor anında midem bulanıyor.neyse haftaya perşembe belli olcak kaç kilo verdiğim.

Sanırım bu sefer olacak pek bi azimli olduğunu sanıyorum inşallah 3er 5er eksilirsin. Şubat 23 biraz erken ama yakın zamanlara dileğin gerçekleşir inşallah.

inş.burdan kopmassam olcak inş.en azından benim gibi yolu uzun arkadaşların olması ve başarmaları hırslandırıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…