Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

özel mesaj kutun dolmuş
özelden mesaj yollayamıyorum sanaaaaaaaaaaaaa
temizle bakayım şu mesaj kutunu :)

kilo cetvelini yaptım ancak vermiş olduğunuz adresten ancak bmı yı bi türlü hesaplayamadım

cetveli yaparken en alltta boyunu yazacagin (metric secilip) yeri doldurmadiysan bmi cikmaz..boyunuda yaz

Günaydın arkadaşlar...
Çocuğu gönderdim okula...
Evi topladım,bulaşıkları hallettim...
Ufaklıkta yanımda, pepe izliyor,anca geldim...
Biraz burada takıldıktan sonra, ev süpüreceğim...
Benim ufaklık çok döküntülü...Geze geze yiyor ya

Cyy geçmiş olsun canım...Yalnızken hasta olmakta ayrı bir sıkıntı...
Allah kimseyi yalnız bırakmasın...

Yeni arkadaşlar var forumda...Hoş geldiniz...

Forumda daha fazla meslektaşıma rastlamak çok hoş...Hele bi de ameliyathane hemşiresiyse paha biçilmez

Merhaba Arkidişler,

Uzun zaman oldu buralardan ayrıyım,Herkes iyi mi ?

tikırımı da güncelleyeyim...:)

ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER =) EVET FAYDALI BİLGİLER YAZIYOR ARKADAŞLAR Kabzla doal zmler - Osman MFTOLU - Hrriyet BU SAYFADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER =) EVET FAYDALI BİLGİLER YAZIYOR ARKADAŞLAR Kabzla doal zmler - Osman MFTOLU - Hrriyet BU SAYFADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

ben bu diyete basladigimdan beri cook sukur kabiz olmadim.simdi yaziyi okuyunca anladim sebebini.cunku ben yaptigim ekmegede yedigim salataya yada yogurdada hep keten tohumu katiyorum.demekki sebebi buymus.tavsiye ederim arkadaslar

ve sunu eklemeyide unuttum simdiye kadar dukan in sitesinden satin aldigim ekmektede,tatlilardada keten tohumu vardi

Son düzenleme:
kabızlık ilacını bahar hanıma yazmıştım gözden kaçırdıysan senın için bikez daha yazayım :) magnesie calsiee toz :) eger kronık kabızlıgın varsa ister gece az az iç yada benım gıb 1 su bardagına kendı ölçegı ıle 2 kaşık katarak kullan.Nesca hanımda kullanıyormuş oda çok memnun..
Yeşil çaya gelınce o kadar ot çöp kullandım yeşil çay kadar kilo vermeye yardımcı çay görmedım arkadaşlar..ben sallama tip değil orjinal halı ile alıyorum..Bitkisel çayları demlemek için kullanılan filtreli bardaklardan var ınanılmaz güzel demleniyor..Herkes içsin mutlaka..Sanırım bı arkadaş yapılan araştırmadan yağ yakımına etkılı oldugunu söylemişti yeşil çayın..kesınlıkle inanıyorum..bu cevapta sincerelyesra için

ben iki arkadaşımın kullanıp olumlu sonuç görmesi üzerine çam terebentini kullanmaya başladım saç dökülmesi için, şimdi yastığımın üzerinden daha az saç topluyorum :) ki kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu ya da olmadı daha.

aslında bu kadarcık kilo için dukan yapmanıza hiç gerek yokmuş :) ama başlamışsınız artık, başarılar

18 aralıktan beri günde 3 kupa içiyorum ben -bir ya da iki gün fireyle- yaklaşık 2.5 kilo verdim 24-25 günde. ki hasta olduğum için elma ve az miktarda portakal yedim bi kaç gün üst üste. yeşilçayı hiç sevmem normalde. ama akşam 7den sonra yeşilçay saati yaptım kendime artık içmezsem rahat edemiyorum ruhen. içine 15-20 damla limon sıkıyorum gerçi, safpro günleri de dahil olmaz üzre. sıcak değil ılık içiyorum, zorlanmadan içebiliyorum :)
ama yeşilçayı diyete yeni başlayan birine tavsiye etmem mesela, çünkü vücut ona göre kilo veriyor. e yeşilçay içtim spor yaptım herşeyi yaptım ama kilo verme hızım yavaşladı oluyor sonra, yapacak birşey kalmıyor geriye. o yüzden diyetin yarısında başlamanın hız kazandırdığını düşünüyorum ben naçizane. o yüzden içmeye başladığım için çok mutluyum muhtemelen içmesem 25 günde 2.5dan daha az vermiş olurdum.

Merhaba Arkidişler,

Uzun zaman oldu buralardan ayrıyım,Herkes iyi mi ?

tikırımı da güncelleyeyim...:)

hoşgeldin canıııım
nerelerdesin yahu, çıtır oldun unuttun burayı aşkolsun

evet dukan da öyle diyor =) ama ben yapıyorum çünkü zor kilo veren biriyim

ama dukanin kilolari az olan yada kilo fazlasi kalca ( bu arada zeynep sen aklimla geldin sende bunu yapabilirsin ,hani hep kalcam gitsin diyodun ya )ve baldirlarda olanlar icinde 2/7 veya 2/0 oneriyor.bunu yapabilirsin.hem kilo verirsin hemde yavas yavas SIKILMADAN verirsin..tabiki tercih sana kalmis ...

ve kizlar, aslinda hani yeni gelenler oluyor fazlada verecek kilolari olmayan arkadaslar,onlara sen dukan yapma yerine artik 2/7 yada 2/0 yap diye onerelim bence.hem heveslerini kirmamis oluruz hemde bize az gelip ama onlari rahatsiz eden 5 kilocuk fazlaliklarindan kurtulmalarini saglamis oluruz

zemmuf'dan bugün ne öğrenebilirim diye bakar oldum artık topiğe:) çok paylaşımcı birisin.teşekkürler

benim de yeşilçayım dünden beri bitti maalesef.içmediğim için büyük bir boşluk hissediyorum.bebeğimden dolayı dışarıda çıkamadım.eşimi bekliyorum dört gözle:))erken gelecek bugünkendimi dışarı atacağım gelince,hem yeşil çay,ilaç ve yürüyüş için.birde osman hocanın dediği keten tohumuna bakayım...

Kızlar ben geldim iznim bitti çok şükür kavuştum size

evet dukan da öyle diyor =) ama ben yapıyorum çünkü zor kilo veren biriyim

geçen yıl bir arkadaşımın yaklaşık 5-6 kilo fazlası vardı.ve kiloları kalçasında toplanmıştı.dukan yaptı,kısa sürede kilo verdi ve tamda kalçası eridi...şimdi incecik geziyor:))başladıysan devam et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…