sanmiyorum:26:hatta hayir canim oyle bisey gerekmiyor..nasil yapacaginizi biliyormusunuzkilo cetveli için belli bir msj sayımın mı olması lazım
kilo cetvelini yaptım ancak vermiş olduğunuz adresten ancak bmı yı bi türlü hesaplayamadım
Baslangic tarihi:14.01.2013 olacak
Baslangic kilosu:76
Boy:165
Hedef kilo:60
Arkadaslar pztesi diyete basliyorum.kitabi okudum yalniz tek korkum ameliyathane hemsiresiyim her gun ger gun ogle arasnda ne yicem ben ya bebis dusuniyorum zayflamadan da hamis kalamicam zayflamayi bekliorum.oyleee....
simdiden hayirli olsunbende ameliyat hemsiresiydim bircok alternatifin var evde yapip goturebilecegin.tariflerin oldugu sitelere bak.senin gibi calisarak yapmaya calisan cok fazla arkadas var.hastane yemeklerindende yiyebilirsin uygun olani (tavuk,et..)ama bilmiyorum hangi hastanedesin ben ozelde calisirken yemeklerimiz diyetisyenlerce kontrol altindaydi o yuzden yag orani falan cok olmazdi ama devlet hastanesinde yagi basarlardi yinede gerci hastane yemeklerini cok tuketme icinde bize yasak olan seyler koyabilirler:26 yag orani bizimkinden fazla olabilir,un katabilirler,yada gereginden fazla misir nisastasi....)
Dr Osman Müftüoğlu bugünki gazete köşesinde konu başlığı olarak kabızlığı almış ve açıklamalarde bulunmuş.Okuyun ondan da faydalanabilir kabızlık çeken arkadaşlar.Kopyalayıp buraya alacaktım ;ama,tepkileri kestiremedim,yanlış bişeyde yapmak istemiyorum.Gü<el bir yazı.Kabızlıktan muzdarip arkadaşlara tavsiye ederim.
Bende sabah önce tabloya baktım,sonrada size baktım rahatladınız mı diye.Sonuç çok iyi.İlacın işe yarayacağından emindim.Kolaylıklar diliyorum.
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER =) EVET FAYDALI BİLGİLER YAZIYOR ARKADAŞLAR Kabzla doal zmler - Osman MFTOLU - Hrriyet BU SAYFADAN ULAŞABİLİRSİNİZ
Banada ilacın adını yazailirmisin?
evet yolu yarıladım bu diyete ikna olmamda bu sayfa çok etkiliydi.çok teşekkürler herkese.60dk spor yapayım.yine düşmezse yumruk harekatı.tabi ben bu diyeti bitirene kadar kafamda saç kalır mı bilmem.çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar
slm kızlaar evet ilacın dozunu artırınca kabızlığım çözüldü.coooooook Teşekkür ediyorum ilacı öneren arkadaşa. bugün 5.günüm 72,50 ile başlamıştım dün gece tartıldım 70,50 cıktı :)) dukan amca bana dukan dietini önermiyor ama yapıyorum sıkı bir diet şart :))
boy 1,71 cm
başlangıc kilo:72,50
şuanda:70,50 :))
Hedef 65 :S
iki gundur yesil cay iciyorum uc haftadir duraklayan kilom var, bir arti bir eksi gidiyor.
ilk defa kirilma gordum bugun. dune gore -600 gr. Ama bu beni dusundurdu, acaba yesilcay sadece odem mi cozuyor, gercekten yag yakamaz bu kadar kisa surede de. Belki uzun sureli kullanimda ona da faydasi vardir.
Acikcasi sadece odem cozuyorsa, ben sularimla mutluyum, elbet bir gun gidecek onlar. Ama yag yakmaya katkisi varsa, zorlaya zorlaya iceyim ben bunu.
Merhaba Arkidişler,
Uzun zaman oldu buralardan ayrıyım,Herkes iyi mi ?
tikırımı da güncelleyeyim...:)
evet dukan da öyle diyor =) ama ben yapıyorum çünkü zor kilo veren biriyim
Kızlar ben geldim iznim bitti çok şükür kavuştum sizeama dukanin kilolari az olan yada kilo fazlasi kalca ( bu arada zeynep sen aklimla geldin sende bunu yapabilirsin ,hani hep kalcam gitsin diyodun ya )ve baldirlarda olanlar icinde 2/7 veya 2/0 oneriyor.bunu yapabilirsin.hem kilo verirsin hemde yavas yavas SIKILMADAN verirsin..tabiki tercih sana kalmis ...
evet dukan da öyle diyor =) ama ben yapıyorum çünkü zor kilo veren biriyim
ohhhhh beeee sukur kavusturanaKızlar ben geldim iznim bitti çok şükür kavuştum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?