ama dukanin kilolari az olan yada kilo fazlasi kalca ( bu arada zeynep sen aklimla geldin sende bunu yapabilirsin ,hani hep kalcam gitsin diyodun ya )ve baldirlarda olanlar icinde 2/7 veya 2/0 oneriyor.bunu yapabilirsin.hem kilo verirsin hemde yavas yavas SIKILMADAN verirsin..tabiki tercih sana kalmis ...
2/7 veya 2/0 derken bende kitap yok sizlerdeki bilgilere uyarak yapıyorum bana açıklarmısın =)=)
kitapta soyle der:
kilo fazlasi daha az olanlara uygun ucuncu bir yontem daha var dir.(5+5 ve 1+1 disinda bunlar biliyorsunuz biz gibi kilo fazlasi olanlarin uyguladigi)buda 2/7 oranidir.yani 2 gun pazartesi ve persembe saf protein,haftanin geriye kalan 5 gunude protein+sebze rejimidir..(bu size daha uygun tahminimce)
2/7 nin farkli bir uygulanisida 2/0 dir.yani haftada 2 gun pazartesi ve persembe saf protein diyetiyle geri kalan 5 gunde hicbir diyet uygulamadan,fazla da yemeden,tamamen normal beslenme.bu cins diyet ve diyet ritmi ozellikle vucutlarinin ust kisminda kilo fazlasi olmayip fazla kilolari daha cok kalca ve baldirlarinda birikmis olan,selulitli bayanlarin tercihidir...
bende yeni başladım dün dukana ve burdan sizin yazdıklarınızdan internetteki araştırmalarıma göre yapıyorum.
benim kilo üst kısmımda (bir 10 kilo fazlam var) yani omuzları ve karın bölgemde ben bir 1+1 yapmak istiyorum bana uygun olurmu sizce
bende yeni başladım dün dukana ve burdan sizin yazdıklarınızdan internetteki araştırmalarıma göre yapıyorum.
benim kilo üst kısmımda (bir 10 kilo fazlam var) yani omuzları ve karın bölgemde ben bir 1+1 yapmak istiyorum bana uygun olurmu sizce
zemmuf'dan bugün ne öğrenebilirim diye bakar oldum artık topiğe:) çok paylaşımcı birisin.teşekkürler
benim de yeşilçayım dünden beri bitti maalesef.içmediğim için büyük bir boşluk hissediyorum.bebeğimden dolayı dışarıda çıkamadım.eşimi bekliyorum dört gözle:))erken gelecek bugünkendimi dışarı atacağım gelince,hem yeşil çay,ilaç ve yürüyüş için.birde osman hocanın dediği keten tohumuna bakayım...
oooowww iyiymiş :) benim sadce basenler var belim incecik bütün pantolonlarımın beli boldur kalça tutar :))) Yani kendimi sıkmadan diet yapmalıyım :))) Teşekkürler... =)
Merhaba Arkidişler,
Uzun zaman oldu buralardan ayrıyım,Herkes iyi mi ?
tikırımı da güncelleyeyim...:)
kabızlık ilacını bahar hanıma yazmıştım gözden kaçırdıysan senın için bikez daha yazayım :) magnesie calsiee toz :) eger kronık kabızlıgın varsa ister gece az az iç yada benım gıb 1 su bardagına kendı ölçegı ıle 2 kaşık katarak kullan.Nesca hanımda kullanıyormuş oda çok memnun..
Yeşil çaya gelınce o kadar ot çöp kullandım yeşil çay kadar kilo vermeye yardımcı çay görmedım arkadaşlar..ben sallama tip değil orjinal halı ile alıyorum..Bitkisel çayları demlemek için kullanılan filtreli bardaklardan var ınanılmaz güzel demleniyor..Herkes içsin mutlaka..Sanırım bı arkadaş yapılan araştırmadan yağ yakımına etkılı oldugunu söylemişti yeşil çayın..kesınlıkle inanıyorum..bu cevapta sincerelyesra için
18 aralıktan beri günde 3 kupa içiyorum ben -bir ya da iki gün fireyle- yaklaşık 2.5 kilo verdim 24-25 günde. ki hasta olduğum için elma ve az miktarda portakal yedim bi kaç gün üst üste. yeşilçayı hiç sevmem normalde. ama akşam 7den sonra yeşilçay saati yaptım kendime artık içmezsem rahat edemiyorum ruhen. içine 15-20 damla limon sıkıyorum gerçi, safpro günleri de dahil olmaz üzre. sıcak değil ılık içiyorum, zorlanmadan içebiliyorum :)
ama yeşilçayı diyete yeni başlayan birine tavsiye etmem mesela, çünkü vücut ona göre kilo veriyor. e yeşilçay içtim spor yaptım herşeyi yaptım ama kilo verme hızım yavaşladı oluyor sonra, yapacak birşey kalmıyor geriye. o yüzden diyetin yarısında başlamanın hız kazandırdığını düşünüyorum ben naçizane. o yüzden içmeye başladığım için çok mutluyummuhtemelen içmesem 25 günde 2.5dan daha az vermiş olurdum.
ohhhhh beeee sukur kavusturanagerci biz hic ayrilmadikta en son dun gece saat 1 sulariydi sanirsam bana dukan ile ilgili onerilerini anlatiyordun
Hosgeldin. ozlettin kendini, neseli devamli motive halini ariyoruz:) Biz aynen devam. seni sormali, koruma nasil, callana devam ediyo muusn?
Kızlar ben geldim iznim bitti çok şükür kavuştum size
Şükür seni forumumuza kavuşturana, hoş geldin
Hoş geldin zaynep.. Yeni hedefin de hayırlı olsun
Yarış mı yarış nerde??
1ayda 5kilo dukan la....kızlarla yarışa girdik lisabella topik açtı başlıyoruz inş 5kilo daha veriyimde çıtır oliyim birbirimizi de gazlarız öyle işte geniş bilgi için lisabella ya bağlanıyoruz.....evet lisacım seni dinliyoruz
valla yaris basladi4 kisi yarisiyoruz bakalim kim basaracak 14 subata kadar 5 kilo vermeyi.insallah hepimiz verebiliriz aslinda genel olarak yaptigimizdan farkli biseyde yapmayacagiz ya iste gaz verip duracagiz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?