Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2/7 veya 2/0 derken bende kitap yok sizlerdeki bilgilere uyarak yapıyorum bana açıklarmısın =)=)

2/7 veya 2/0 derken bende kitap yok sizlerdeki bilgilere uyarak yapıyorum bana açıklarmısın =)=)

kitapta soyle der:

kilo fazlasi daha az olanlara uygun ucuncu bir yontem daha var dir.(5+5 ve 1+1 disinda bunlar biliyorsunuz biz gibi kilo fazlasi olanlarin uyguladigi)buda 2/7 oranidir.yani 2 gun pazartesi ve persembe saf protein,haftanin geriye kalan 5 gunude protein+sebze rejimidir..(bu size daha uygun tahminimce)

2/7 nin farkli bir uygulanisida 2/0 dir.yani haftada 2 gun pazartesi ve persembe saf protein diyetiyle geri kalan 5 gunde hicbir diyet uygulamadan,fazla da yemeden,tamamen normal beslenme.bu cins diyet ve diyet ritmi ozellikle vucutlarinin ust kisminda kilo fazlasi olmayip fazla kilolari daha cok kalca ve baldirlarinda birikmis olan,selulitli bayanlarin tercihidir...

bende yeni başladım dün dukana ve burdan sizin yazdıklarınızdan internetteki araştırmalarıma göre yapıyorum.
benim kilo üst kısmımda (bir 10 kilo fazlam var) yani omuzları ve karın bölgemde ben bir 1+1 yapmak istiyorum bana uygun olurmu sizce

oooowww iyiymiş :) benim sadce basenler var belim incecik bütün pantolonlarımın beli boldur kalça tutar :))) Yani kendimi sıkmadan diet yapmalıyım :))) Teşekkürler... =)

Son düzenleme:

canım boy ve kilo oranına göre ne kadar fazla kilon olduğunu öğrendin sanırım 10 kilo dediğine göre.. atak evresini geçtikten sonra bence 1+1 le devam et zorlanmassın

hayirli olsun,hosgeldiniz 10 kilo fazla kilo sinirina girer bence siz 1+1 uygulayin ama sorunlu kilolarin fazla oldugu bolgelere yonelikte egzersiz falan yapiniz.birde zaten siz zayiflamaya basladiginizda oncelikle yaglarin birikmis oldugu yerler gitmeye baslayacaktir.

Selam, ben daha yesil cayi arastiracagim. o kadar mucizevi seyler soyluyolar ki, insan gercek olabilir mi diye dusunuyor.

Bu arada keten tohumuna baslicaksan, dukanchatte oldukca SIK geciyor. Ne yazik ki diyette bir cay kasigina izin var. o da bagirsaklar uzerinde cok etki yapmiyor. Keten tohumu omega-3 acisindan oldukca zengin. cok faydali bir sey o yuzden, chattekiler defalarca kullanabilir miyiz diye soruyolar. tabi bununla beraber primrose yagi artik her neyse. Ama verilen cevap net bir cay kasigini gecmeyin.

Illa denemek istiyorsaniz deneyin, ama eger duraklama yapiyorsa, vaz gecin. Ama illa kullanmayin diyemem. Cunku aslinda omega 3 un zayiflatma etkisi de var.

oooowww iyiymiş :) benim sadce basenler var belim incecik bütün pantolonlarımın beli boldur kalça tutar :))) Yani kendimi sıkmadan diet yapmalıyım :))) Teşekkürler... =)

kendiniz icin en uygun yontemi ,sekli siz belirliyeceksiniz tabiki.sizin neye ihtiyaciniz oldugunu,sorunlu bolgelerinizi en iyi yine siz biliyorsunuz.ama tek bir tavsiyem var kitabi edinin ve okuyun.sonucta 2/7 yada 2/0 da yapsaniz bunlarin bile nasil yapildigini bilmeniz gerekecek dogru uygulayabilmek adina.kitabi mutlaka okuyun.

Merhaba Arkidişler,

Uzun zaman oldu buralardan ayrıyım,Herkes iyi mi ?

tikırımı da güncelleyeyim...:)

Hosgeldin. ozlettin kendini, neseli devamli motive halini ariyoruz:) Biz aynen devam. seni sormali, koruma nasil, callana devam ediyo muusn?

Cok tesekkurler cevaplar icin, yesil cayin boyle fan klubunun oldugunu bilmiyordum, demek yarar sagliyoki insanlar bu kadar atesli savunuyor. dukan diyeti gibi.

Hashish, sana katiliyorum, yapilcak hareketlerin bir kismini sonraya birakmak lazim. bunlardan biri yesil cay olabilir, ama digeri kesinlikle yumruk hareketi. insanlar iki hafta duraklayinca hemen yumruk yapayim ben demeye basliyolar, daha onlerinde verilecek bissuru kilo var, her durakladiklarinda yumruga sarilcaklarsa, bitmez o diyet diye dusnuyorum.

ohhhhh beeee sukur kavusturanagerci biz hic ayrilmadikta en son dun gece saat 1 sulariydi sanirsam bana dukan ile ilgili onerilerini anlatiyordun

Evet tatlım dukan hareketlerini önermiştim sana dukanın olmazsa olmazı sen daha iyi biliyorsun gerçi hareket işini spor salonuna gidiyorsun ya:)ayrıca evin durumuna göre giymen gerekenden daha ince bişey gitmelisin çünkü dukan diyetinde soğuk ta önemli.buz gibi suyla duş alan arkadaşlarımız vardı burda:)

Hosgeldin. ozlettin kendini, neseli devamli motive halini ariyoruz:) Biz aynen devam. seni sormali, koruma nasil, callana devam ediyo muusn?

Korumada değilim tatlım ya öyle mi yazmışım,yanlış olmuş gülendirmedeyim..daha korumaya var :)
Callene devam ediyorum..tabi aksamalar oldu ama hala hayatımda..uzun zaman da hayatımdan çıkarmayı düşünmüyorum...öpüyorum seni canım,

Hoş geldin zaynep.. Yeni hedefin de hayırlı olsun

Yarış mı yarış nerde??

1ayda 5kilo dukan la....kızlarla yarışa girdik lisabella topik açtı başlıyoruz inş 5kilo daha veriyimde çıtır oliyim birbirimizi de gazlarız öyle işte geniş bilgi için lisabella ya bağlanıyoruz.....evet lisacım seni dinliyoruz

valla yaris basladi 4 kisi yarisiyoruz bakalim kim basaracak 14 subata kadar 5 kilo vermeyi.insallah hepimiz verebiliriz aslinda genel olarak yaptigimizdan farkli biseyde yapmayacagiz ya iste gaz verip duracagiz birbirimize

valla yaris basladi 4 kisi yarisiyoruz bakalim kim basaracak 14 subata kadar 5 kilo vermeyi.insallah hepimiz verebiliriz aslinda genel olarak yaptigimizdan farkli biseyde yapmayacagiz ya iste gaz verip duracagiz birbirimize

yarışı hepimiz kazanalım inşallah
ipi birlikte göğüslemek güzel olacak
inşallah

“Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.” Walter Bagehot
Dukanla zayıflayamazsın diyen arkadaşlarıma bunu söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…