Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar duakn diyetine 7 gündür başladım 20 kilo vermek istiyorum,inşalah başarılı olurum.. 44 yaşındayım daha önceki deneyimlerimde başarılı oldum ama diyeti bırakınca hızla kilo aldım ..dukanın ilgimi ceken yönü verilen kiloyu geri almıyomuşsuz azimliyim kendime güveniyorum güveniyorum insallah başarılı olurum..7 gün atak evresini tamamladım yaklasık 3 kilo verdim yarın seyir evresine başlayacam aslında pekte önemli degil benim için ot çöp, tek eksikligim tatlııı ama sabredecem hedefe kavusuncaya kadar( arakadaşlar insallah hepimizinin istedigi olur ..

hayirli olsun,hosgeldiniz..diyeti dogru uyguladiginiz takdirde baarisiz olmaniz gibi birsey soz konusu dahi olamaz.tatli eksikliginizide biraz zaman gecsin,ilerleyin seyirde ara sira tatli yapar yersiniz.oyle coook tarif varki ..bizim acil kurtaricilarimiz dukanella (tipki sizin isminiz gibi )ve helva...ama SIK SIK tatli yemek cogu zaman duraklamalara sebep olabiliyor.o yuzden biraz ilerleyin seyirde sonrada haftada bir iki tatli yapar yersiniz.gerci seyirin ilk haftalarinda cok yogun bir tatli krizi yasaniyor sonra alisiyorsunuz..

Az önce ağzıma kabak tatlımı attım ki senin yazını okudum. Seyir evresindesin canım sende yapabilirsin 10 parça (2,5 cmkarelik) balkabağını 3 tatlı kaşığı tatlandırıcıyla yaklaşık 1 saat kadar beklettim kendisi sulandı sonra en küçük tenceremde :) hafif kaynattım yaklaşık 5 dakika sonra falan 3 damla limon suyu ekledim görünüşte yok bu olmadı ya diye moralimi bozuyordum ki iki çerez tabağıma bölüp dolaba atacaktım dayanamadım ve bir tabakını yedim güzel bir hazdı, uzun süredir yaptığım kekler, browniler ve muslardan sonra bir muhteşeme daha imza attığımın farkına vardım şuan ne mi yapıyorum pazar gününün gelmesini ve geri kalan dukabak tatlımın geri kalanının hazzını yaşamayı iple çekiyorummmm...

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugun atakta 8. günüm 90 kiloile başladım dha tartılmadım 10 gün atakdan sonra tartıllcamazar yani ugün biraz tatlı çekti canım kendime dukenella yaptım harika oldu umarım kiloları veririz 65 olmamlazım yaza kadar

diger tarafta sana haskizlikettim,kabak tatlisi yedigini gorunce nerden bilebilirdim dukabak yaptigini.tabi ya bize uygun bir tatli bu niye daha once dusunemedim ben ,yarin hemen kabak alinip tatlilastirilacak hatta pisirdikten sonra birazda firinlayabilirdin oda guzel olur.en sevdigim tatlidir kabak tatlisi ,bol cevizli becerikli hatunsun vesselam

hosgeldiniz,birsey soracagim 10 gun atak cok degilmi sizin icin,test yaptinizmi,kitabi alip okumaya basladinizmi :26:birde tatliyi atakta yemeseydiniz atakta yasak seyirde yiyebilirsiniz oda SIK olmamak kosulu ile cunku duraklatabilir sizi yinede afiyet seker olsunda kilo olmasin insallah

test ingilizce anlamadım yaptım herhalde 7 gün çıkmıştır çünki obezim bende düz 10 yapayım dedim çabuk kilo veren biriyim istedimi iyişallah veriririm ben dukanellayı atakda var biliyordum bilgilendirdiğin için teşekkürler bu arada güzel ve faydalı bir siteymiş

dukan ne soyluyorsa oldugu gibi yapin cunku herne soyluyorsa bizim iyiligimize soyluyor.mesela 7 gun dediyse 7 gun yapmak gibi.cunku sonrasinda karsilasacaginiz olumsuzluklarda dinlemediginize pisman olabilirsiniz.atakta oncelikle saf protein yapiyoruz tolere dedigimiz SINIRLI izinli olarak kullandigimiz hicbirseyi kullanamiyoruz.dukenallada sonucta kakao vardir,toz tatlandirici vardir, bunlar SINIRLI izinliler.yani aslinda seyirdede olmayip gunde belli olculerde kullanabilecegimiz seyler.oda en fazla iki tanesini.yolunuz uzun gerci kisada olsa anladigim kadari ile kitabiniz yok.ama kitapsiz bu rejimi kesinlikle yapamazsiniz.evet biz belli konularda yardimci olabiliyoruz birbirimize ama kitap sart.hatta baslamadan okumaniz onerilir..

Hoşgeldiniz aramıza bende tatlıya çok düşündüm bu diyete başlamadan önce ama şimdi nerdeyse hiç yemiyorum bol tatlandırıcılı sıcak süt yapıp tarzın koyuyorum içine çünkü ben bu dukan tatlılarının hiç birinde aradığım lezzeti bulamadım nerdeyse her yaptığımı üzülerek çöpe döktüm ama bir arkadaşımız tiramisu tarifi vermişti o harika oluyor istersen tarifini verebilirim bu arada eşim dukan keki falan bayılmaları yiyor yani bende bir sorun var herhalde :))

Canım lisa söylemiş gerçi dukanellada kakar var ve atakta yasak

Kakao yazacaktım:))

merhaba arkadaşlaar ben de pazartesi günü dukana başlıyorum. 3 gün atak evrem var. hadi bakalım hayırlısı. gelişmeleri buradan sizle paylaşırım.

Kızlar ben ipin ucunu kaçırmaya, sınırlı izinlileri artırmaya hatta kaçamak yapmaya başladım. Kendime nasıl dur diyeceğimi bilemiyorum. Yanlızken diyetime çok sağdığım ama eşim geldiği zaman onu mutlu etmek için yaptığım yemeklerden dayanamayıp yiyorum. sonra suçluluk duygusuyla koşu bandında 1 saat ter atıyorum ama nafile bu dönem kendi hatalarım yüzünden duraklamalar yaşayacağım sanırım

birde ben yulaf kepeği ile yumurtayı çırpıp yiyordum ama içim almayarak ama bugün dukan ekmek yaptım ve çok iyi bence:)

Canim ayni beni anlatmissin. Ben de bu durumdayim. Kacamaklarim da buyuk degil. Genelde yemekleri tadiyorum. Ya da bir isirik aliyorum. Bazen her gun sebze gunu yapiyorum. Otokontrol kalmadi bende. Spor da bir ise yaramiyor malesef.yesil cay da......
Bir an once toparlamali. Yoksa seyir uzadikca uzayacak

atak evresi için çorba tarifi verebilir misiniz...

Ben kendi yaptığım bir çorbayı yazayım size.1.5 Kaşık yulaf kepeği,1 yumurta 3 yemek kaşığı yoğ urdu iyice çırpıyorum.Tavuk göğsünü derisini alarak kaynatıp,pişince küçük parçalara ayırıp suyuna tavukları ekleyip,sonrasında hazırladığım karışımı ekliyorum.Kaynayınca kapatıp üzerine karabiber ekliyorum.Beğenir yaparsanız afiyet olsun.

Bende bir ara sizin durumunuzdaydım.Özellikle okulda çok zor oluyordu.Ucundan falan azcıcık alıyordum.Baktım bu ucundan acıcık büyüyor,veerirken ne kadar zorlandığımı,bunu şimdi ucundan yiyerek o verdiklerimi geri alacağımı düşündüm.Burda kilo verenlerin öykülerini okudum.Hani elbise almaya gidince s beden yada m beden istediklerinde o hissettiklerini müthiş bir mutlulukla anlatıyorlar ya.İşte bende o duyguyu yaşamalıyım dedim ve kaçamaklardan kurtuldum.Hergün açın burayı mutlaka faydası olacaktır.Kaçamaksız ve ince günlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…