Az önce ağzıma kabak tatlımı attım ki senin yazını okudum. Seyir evresindesin canım sende yapabilirsin 10 parça (2,5 cmkarelik) balkabağını 3 tatlı kaşığı tatlandırıcıyla yaklaşık 1 saat kadar beklettim kendisi sulandı sonra en küçük tenceremde :) hafif kaynattım yaklaşık 5 dakika sonra falan 3 damla limon suyu ekledim görünüşte yok bu olmadı ya diye moralimi bozuyordum ki iki çerez tabağıma bölüp dolaba atacaktım dayanamadım ve bir tabakını yedim güzel bir hazdı, uzun süredir yaptığım kekler, browniler ve muslardan sonra bir muhteşeme daha imza attığımın farkına vardım şuan ne mi yapıyorum pazar gününün gelmesini ve geri kalan dukabak tatlımın geri kalanının hazzını yaşamayı iple çekiyorummmm...
hayirli olsun,hosgeldiniz..diyeti dogru uyguladiginiz takdirde baarisiz olmaniz gibi birsey soz konusu dahi olamaz.tatli eksikliginizide biraz zaman gecsin,ilerleyin seyirde ara sira tatli yapar yersiniz.oyle coook tarif varki ..bizim acil kurtaricilarimiz dukanella (tipki sizin isminiz gibi)ve helva...ama SIK SIK tatli yemek cogu zaman duraklamalara sebep olabiliyor.o yuzden biraz ilerleyin seyirde sonrada haftada bir iki tatli yapar yersiniz.gerci seyirin ilk haftalarinda cok yogun bir tatli krizi yasaniyor sonra alisiyorsunuz..
atak evresi için çorba tarifi verebilir misiniz...
selamlar tarifin için çok tşk:)) çok yardımcı oldun emin ol hemen deneyecem :))))
merhaba arkadaşlaarben de pazartesi günü dukana başlıyorum. 3 gün atak evrem var. hadi bakalım hayırlısı. gelişmeleri buradan sizle paylaşırım.
Ben de pztesi basliyorummmnn
Canim ayni beni anlatmissin. Ben de bu durumdayim. Kacamaklarim da buyuk degil. Genelde yemekleri tadiyorum. Ya da bir isirik aliyorum. Bazen her gun sebze gunu yapiyorum. Otokontrol kalmadi bende. Spor da bir ise yaramiyor malesef.yesil cay da......
Bir an once toparlamali. Yoksa seyir uzadikca uzayacak
Arkadaşlar Pazartesi atak evresine başlayarak bir dukancı olarak aranıza katıldım. Başlarkende dukan sitesindeki formu doldurdum 5 gün ataktan sonra seyire geçmemi söyledi ve bende bugün seyire geçtim. 1+ 1 mi yapmamı önerirsiniz 5 + 5 i mi deneyimlerinize göre.
hosgeldiniz,kitabida okuyorsaniz ordada bahseder 5+5 1+1 den..ikiside ayni sonuclari veriyor.dukan 1+1 oneriyor cunku 5+5 in yorucu olacagini dusundugunden.bizde burda genel olarak 1+1 bir yapiyoruz.ama 5+5 yapan arkadaslarda var tabiki.tercih size kalmis ama 1+1 i oneriyorlar genel olarak...
O zaman 1+1 ile yarından itibaren devam edeceğim bakalım inşallah ideal kiloma kavuşurum tez zamanda :) bu arada 85 kilo ile atağa başladım 5 gün atakta 3 kilo 700 g kilo verdim. Dukan testine göre 5 gün atak yapmam gerekiyordu ama bügünde PS yapamadım acayip bi şekilde yasak çiğnemiş gibi hissediyorum SP ye çok alışmışım
merhaba arkadaşlar bende yarın itibariyle dukana başlıyorum.kitabı aldım okudum.cok istekliyim ama zararlı olmasından korkuyorum.bı zararını gören varmı arkadaşlar
Cunku bu sabah itibariyla hayatimin şokunu yaşiyorum. Hamileyim. Nasil oldu ben de bilmiyorum ama cift cubugu gordum. Cok kucuk bir bebegum var zaten napicami hic bilmiyorum. Sadece panik duygusu yaşiyorum.
Bu arada ben dun hamile oldugumu bilmeden mini chek-up yaptirdim ve kan tahlillerim hayatimda cikmadigi kadar iyi cikti. Dr uma dukan yaptigimi soyledim. O da yapmiş ama kabizligi bir turlu aşamayinca birakmiş. Zararli olduguna inanmiyorum dedi. Tabi bilmeden kemik olcumu de yaptirip bir dunya radyasyona maruz ksldim. Cok endişeliyim inşallah bir zarari olmamiştir. Ve ultrasobda kese cikmadi daha cok yeni yani.
Dukani tam 2 ay yaptim ve tam 9 kg verdim. İlk hamileligimde 26 kg almiştim. Şimdi guclendirme agirlikli mumkun mertebe az kacsmakli bir hamilelik gecirip 13kg sinirini aşmamayi deniycem.
oncelikle tebrik ederim Allah isteyen herkese o iki cizgiyi gormeyi ve tamamina erdirmeyi nasip etsin.cunku o iki cizgi cogu kisinin umudu,hayali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?