Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ADORİNG ve yeni gelen diğer arkadaşlar hoşgelmişler çorba tarifi istiyorsanız dukandiyetitarifleri sitesinden mutlaka yararlanın..Orda ki düğün çorbasını yapmıştım yoğurt ve kırmızı etle yapılan üzerıne bol acı pul biber ile harıka olmuştu tavsiye ederım..Ben sakatat sevdığim için bugun dil çorbası yapıcam..Un yerıne 1 tatlı kaşıgı mısır nişastası ekleyeceğim..oldukça güzel oluyor..Ayrıca kuru patlıcan ve biberi sadece kıyma maydonoz soğan bol sarımsak baharat ve 1yumurta ile hazırladığım köfte harcı ile doldurup pişirmeyi düşünuyorum..Bugun sebze protein günüm çunku..Birde eskılerden yazmıştım kırmızı biberi baharatlı lor ile doldurup fırında pişiriyorum muthiş oluyor ..Yeni gelen arkadaşlar sebzeprotein günlerinde mutlaka uygulasınlar..Alternatifler çoğaldıkça dukanı yapmak daha da kolaylaşır sevgili arkadaşlarım..

selamlar tarifin için çok tşk:)) çok yardımcı oldun emin ol hemen deneyecem :))))

slm hb tşkler bu gün seyir evresine başlıyorummm ilk aldıgım kabak tatlısı tarifini deneyecem otla zayiflanırmıki:))

atak evresi için çorba tarifi verebilir misiniz...

Canım google amcaya dukan yemek tarifleri diyorsun ilk açılan siteye giriyorsun yüzlerce tarif var hele atak evresini geçtikten sonra açan bir ben olarak oyyyy dediğim tarifler var çorba için ben bir kez yapmıştım o da az önce arkadaşların bahsettiği tavuk parçalı çorbanın içine tavuk suyu ve tavuk haricinde su ve küçük top köfteler yapıp koymuştum nefis olmuştu.

selamlar tarifin için çok tşk:)) çok yardımcı oldun emin ol hemen deneyecem :))))

İddia ediyorum bütün tariflerimin arkasındayım olmadı diyen beni bulsun. Şimdiden afiyet olsun yapınca, oyy löp löp erisin tarifi veren de bana gani gani yeter hayatım

Evet kaçamaklar çok küçük küçük ama her gün yapılınca gözüm korkmaya başladı yine de kendimi onlardan alamıyorum. dün akşam 2 tane biskrem yedim önceki gün lahana böreğini 3kaşık unla hazırladığım beşamel sosla yapmıştım kayınpeder-valide de yemeğe gelecek diye ondan yemek zorunda kaldım. dün saf proteğin günümdü okula yemek hazırlayamadğım için haşlanmış yumurta götürmüştüm yanına domates de koydum. okulda geçen sene dukan yapıp kilo vermiş bir arkadaşım var ohoo ben kuruyemişle kaçamak yapıyordum dedi benimkiler masummuş gb gelmeye başladı(
Şu bütün kurallara uyabilen dukancılara bayılıyorum yaa, iradem beni rahat bırakmıyor ki...

Arkadaşlar Pazartesi atak evresine başlayarak bir dukancı olarak aranıza katıldım. Başlarkende dukan sitesindeki formu doldurdum 5 gün ataktan sonra seyire geçmemi söyledi ve bende bugün seyire geçtim. 1+ 1 mi yapmamı önerirsiniz 5 + 5 i mi deneyimlerinize göre.

hosgeldiniz,kitabida okuyorsaniz ordada bahseder 5+5 1+1 den..ikiside ayni sonuclari veriyor.dukan 1+1 oneriyor cunku 5+5 in yorucu olacagini dusundugunden.bizde burda genel olarak 1+1 bir yapiyoruz.ama 5+5 yapan arkadaslarda var tabiki.tercih size kalmis ama 1+1 i oneriyorlar genel olarak...

O zaman 1+1 ile yarından itibaren devam edeceğim bakalım inşallah ideal kiloma kavuşurum tez zamanda :) bu arada 85 kilo ile atağa başladım 5 gün atakta 3 kilo 700 g kilo verdim. Dukan testine göre 5 gün atak yapmam gerekiyordu ama bügünde PS yapamadım acayip bi şekilde yasak çiğnemiş gibi hissediyorum SP ye çok alışmışım

kızlar bu kaçamak olayını ben de yapmaya başladım ufaktan.kayınvalidemler geldi dehşet lezzetli yemekler yapıyor onlarla sadece akşam yemeği yiyiyorum dün gece 1 kaşık kuru fasulye bu gecede bi kaşık bamya yedim protein günlerimdeyim diye canımı sıkıyor

benim kaçamaklarım da oldu (normal kaşar peyniri özellikle her dolabı açtığımda azcık yiyorum) ya arada ama durma yapmazsa az sporla halledilebilir kızlar endişelenmeyin ama yine de fazla yapmayın neydi felsefe iğne ucu küçük ama koca bir balonu patlatmaya yeter

zeynepcigim resimlerini gordum masallah ne kadar hos ve SIKSIN .yani bu halde kalsan bile super gorunuyorsun masallah ama biliyorum beni birakmak istemiyorsun ya benimlede bir 5 kilo daha verirsin o zaman 2013 guzellik yarismasinada aday olursun

Son düzenleme:

mrb ben size birşey sormak istiyorum ben bu akşam dukan diyeti yapmaya karar verdim kitab alıcam internetten test yaptım kendiliğinden üye yapıyormuş ücretlimi bir bilginiz varmı acaba ? çok tşk

merhaba arkadaşlar bende yarın itibariyle dukana başlıyorum.kitabı aldım okudum.cok istekliyim ama zararlı olmasından korkuyorum.bı zararını gören varmı arkadaşlar

merhaba arkadaşlar bende yarın itibariyle dukana başlıyorum.kitabı aldım okudum.cok istekliyim ama zararlı olmasından korkuyorum.bı zararını gören varmı arkadaşlar

Burada düzenli tahlil yaptıran arkadaşlar var hiç birinden zararlı birşey duymadık. En önemlisi kıdemli arkadaşlar var uzun süre yapmışlar ve çok güzel kilolar vermişler ve zararından bahsetmiyorlar. Yine çeşitli branşlardan hemşire ve dr arkadaşlar var onlar da zararından bahsetmediler. Bir tek bir arkadaşımız halsizlik yaptığından şikayet etti ve bıraktı o da bünye meselesi diyorum ben nitekim her diyette bir parça halsizlik oluyor ama bünyeyi zorladığını farkettiğimiz anda bırakmak en doğrusu tabiki. Kendim adına konuşacak olursam çok şükür 26 kasımda başladım çizelgem alt tarafta bir kötü tarafıyla karşılaşmadım. Kitabını okumuşsun zaten bilinçli başlayacaksın bence savunulan tez karbonhidrat ve vitamin eksikliği yaptığı ve bol proteinin böbreklere zarar verdiği. Karbonhidrat ve vitamini kepek ve sebze protein günlerinde gıdanı tam olarak alırsan karşılıyorsun, böbrek meselesi ise suyunu yeşil çayını içince zaten halloluyor. Onun için bence kararlıysan başlamalısın, şu durumda kaybedecek kilodan başka birşeyimiz yok dimi :)

Cunku bu sabah itibariyla hayatimin şokunu yaşiyorum. Hamileyim. Nasil oldu ben de bilmiyorum ama cift cubugu gordum. Cok kucuk bir bebegum var zaten napicami hic bilmiyorum. Sadece panik duygusu yaşiyorum.

Dukani tam 2 ay yaptim ve tam 9 kg verdim. İlk hamileligimde 26 kg almiştim. Şimdi guclendirme agirlikli mumkun mertebe az kacsmakli bir hamilelik gecirip 13kg sinirini aşmamayi deniycem.

Bu arada ben dun hamile oldugumu bilmeden mini chek-up yaptirdim ve kan tahlillerim hayatimda cikmadigi kadar iyi cikti. Dr uma dukan yaptigimi soyledim. O da yapmiş ama kabizligi bir turlu aşamayinca birakmiş. Zararli olduguna inanmiyorum dedi. Tabi bilmeden kemik olcumu de yaptirip bir dunya radyasyona maruz ksldim. Cok endişeliyim inşallah bir zarari olmamiştir. Ve ultrasobda kese cikmadi daha cok yeni yani.

Cunku bu sabah itibariyla hayatimin şokunu yaşiyorum. Hamileyim. Nasil oldu ben de bilmiyorum ama cift cubugu gordum. Cok kucuk bir bebegum var zaten napicami hic bilmiyorum. Sadece panik duygusu yaşiyorum.

oncelikle tebrik ederim Allah isteyen herkese o iki cizgiyi gormeyi ve tamamina erdirmeyi nasip etsin.cunku o iki cizgi cogu kisinin umudu,hayali...

radyasyona maruz kalmaniz kotu olmus doktorunuzla iyice gorusun .gec dollenme olmus olabilir kese gorunmemisse.2 haftaya insallah keseyide gorursunuz..

Dukani tam 2 ay yaptim ve tam 9 kg verdim. İlk hamileligimde 26 kg almiştim. Şimdi guclendirme agirlikli mumkun mertebe az kacsmakli bir hamilelik gecirip 13kg sinirini aşmamayi deniycem.

Hayırlı olsun canım...Umarım sağ salim kucağına alırsın bebişini ...

oncelikle tebrik ederim Allah isteyen herkese o iki cizgiyi gormeyi ve tamamina erdirmeyi nasip etsin.cunku o iki cizgi cogu kisinin umudu,hayali...

Allah tez zamanda hayaline kavuşmayı nasip etsin sana da canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…