Bu arada ben dun hamile oldugumu bilmeden mini chek-up yaptirdim ve kan tahlillerim hayatimda cikmadigi kadar iyi cikti. Dr uma dukan yaptigimi soyledim. O da yapmiş ama kabizligi bir turlu aşamayinca birakmiş. Zararli olduguna inanmiyorum dedi. Tabi bilmeden kemik olcumu de yaptirip bir dunya radyasyona maruz ksldim. Cok endişeliyim inşallah bir zarari olmamiştir. Ve ultrasobda kese cikmadi daha cok yeni yani.
Cunku bu sabah itibariyla hayatimin şokunu yaşiyorum. Hamileyim. Nasil oldu ben de bilmiyorum ama cift cubugu gordum. Cok kucuk bir bebegum var zaten napicami hic bilmiyorum. Sadece panik duygusu yaşiyorum.
YEPHEK arkadaşım rabbım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasıp etsin..Rabbım bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırlısı ile tez vakıtte nasıp etsın..
Yaptığım dukan ekmeğinin resimlerini ekledım..inşAllah yapabilmişimdir..şahane oldu ya..kim der ekmek diye kek bu kek :
Merhaba arkadaslar bir sürü diyet denedım olmadı artık dukana başlıyacagım yarım kitabını alıyorum eşim kılo alsın doye uğraşıyordu. Kendım zayıflamak. Banada destek olun .. Kıtabı bıtıreyım başlıyacagım testı mutlaka yapın ...
papatya test ücretlimi internetten ?
Arkadaşlar herkese iyı akşamlar..
Yarın seyire başlayacak olan arkadaşım NURCAN33, 2/3 protein 1/3 sebze olacak şekilde sebze protein günlerini geçirebılırsınız..aşırıya kaçmamak ve proteini daha fazla tüketmek kaydıyla istedığınız kadar tüketebılırsınız..
Bu arada kabızlık çeken arkadaşlar form çaylarınıda ihmal etmesın ama en güzeli yeşil çay..düzenli olarak tüketmek kabız olmanızı engelleyecektır..canlar
su içmeyide ihmal etmeyın inşAllah faydası olur.
Nescacım ekmegi bir gör inan kek gibi..tost yap istersen istersen kek niyetıne ye..
Tarıfini ekleyeceğim ama bır kaç tarıfımle bırlıkte..
herkese bol azimli haftalar dilerim canlar..
Güyandın öğle düşünme cnm bizburdayızdukanda çok güzel tatlı tarafları onlardan yapbazen kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?