Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrikler.Allah sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin.

Cunku bu sabah itibariyla hayatimin şokunu yaşiyorum. Hamileyim. Nasil oldu ben de bilmiyorum ama cift cubugu gordum. Cok kucuk bir bebegum var zaten napicami hic bilmiyorum. Sadece panik duygusu yaşiyorum.

allahıl sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.

bugün tartıya çıktığımda kilom eksilmemişti ama olsun 4.günüm atakta ve 2 kilo gitti şimdiye kadar:)) dün balık yedim bugünde köfte yedim yemekleri çeşitlendirince daha iyi oldu yoksa 2 günde etten bıkmıştım

YEPHEK arkadaşım rabbım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasıp etsin..Rabbım bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırlısı ile tez vakıtte nasıp etsın..
Yaptığım dukan ekmeğinin resimlerini ekledım..inşAllah yapabilmişimdir..şahane oldu ya..kim der ekmek diye kek bu kek :

Eklentiler

• $281.webp
    14 KB · Görüntüleme: 37
  • $282.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $283.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba arkadaslar bir sürü diyet denedım olmadı artık dukana başlıyacagım yarım kitabını alıyorum eşim kılo alsın doye uğraşıyordu. Kendım zayıflamak. Banada destek olun .. Kıtabı bıtıreyım başlıyacagım testı mutlaka yapın ...

Son düzenleme:

Harika görünüyor,tarifini paylaşırmısın?afiyet olsun.

kızlar ben çok kötüyüm ya adet olcam galiba yakında canım sürekli yemek yemek istiyor dukanla ilk adetim olcak çok zor geçecek galiba bu dönem :95::95::95:

seyir evresine geçecem yarın, bana yardımcı olabilir misiniz ? izinli sebzelerden ne kadar yiyebilirim yanında ne kadar protein almam gerekir ? birde kabızlık problemi olanlar için bir tavsiyem var liptonun form plus kayısılı çayını deneyin süper bir şey ben normlde de hep kapızlık çekerdim dört gündür atak yapıyorum bu çay sayesin her gün çıktım tuvalete

Arkadaşlar herkese iyı akşamlar..
Yarın seyire başlayacak olan arkadaşım NURCAN33, 2/3 protein 1/3 sebze olacak şekilde sebze protein günlerini geçirebılırsınız..aşırıya kaçmamak ve proteini daha fazla tüketmek kaydıyla istedığınız kadar tüketebılırsınız..
Bu arada kabızlık çeken arkadaşlar form çaylarınıda ihmal etmesın ama en güzeli yeşil çay..düzenli olarak tüketmek kabız olmanızı engelleyecektır..canlar
su içmeyide ihmal etmeyın inşAllah faydası olur.
Nescacım ekmegi bir gör inan kek gibi..tost yap istersen istersen kek niyetıne ye..
Tarıfini ekleyeceğim ama bır kaç tarıfımle bırlıkte..
herkese bol azimli haftalar dilerim canlar..

..DUKANın sitesinde ki test ücretli değil..siz sırası ile yapın o size atak seyir güçlendirme koruma evresinin zamanını gösterecektir..Şimdiden başarılar dilerim dıyetınızde birşeye ihtiyacınız olursa bızler burdayız inşAllah..

Tşkler güzelbilgilerıniçin ben daha atak vermesini başlıyacagım yarın. Kıtabını alayı. Okuyayım alış verısımı yapayım .

üzerinde kırmızı harflerle DUKAN yeşil harflerle DİYETİ yazan , paris heykeli önunde bayan silueti olan kıtabı alacaksınız canım arkadaşım hadı sizde katılın bize hayırlısı ile sizde kurtulun şu bela kılolardan

Tşkler. Cnm. İnsallah nelerdenedım neler olmadı inşallah bu olacak son kez yaza zayıf bırer hanımlar olarak girelim hepbirlikte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…