Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydin kizlarrr
ya ben daha öncede yazmistimm ama okuyorumm ve yemin ederimki bisey anlamadimmm
Biriniz bana yardim etse burda kitabi bulamamm internettende indirmiyorum birkere bisey olduda neyse birinizz bana zahmet olmasa yazarmii
Ben gece gec yatiyorum
en gec kacta yiyorsunuzzz
kac kilo veriliyor
neler yasakkk
neler serbestt
lütfennnnnnnnn yardimmm edermisinizzzzzzz

Şimdi Cankizz arkadaşım bende oldukça geç yatıyorum ama yatmadan en az 3-4 saat önce birşeyler yemeyı bırakıyorum..midem çok kazınırsa süt içiyorum ama mutlaka yeşil çay ve su içiyorum yatana kadar..
Ben ilk ay 10 kılo verdım toplamda adamakıllı 3 aydır yapıyorum desem yerıdır eylülde başladım 1 ay bıraktım toplamda 20 kg verdım..ortalama ayda 4 kg verılıyor ama dukanın güzellıgı atak evresınde yanı maksımum 7 gunde 3-4 kg yakın kıloyu atabılmemız..bu bıze kılo sorununda ivme kazandırıyor..
Neler yasak konusuna gelınce..karbonhidrat, yağ içeren herşeyden uzak duruyoruz..şeker yağ unlu mamul ekmek makarna pilav kızartma nişasta oranı yuksek olan patates bezelye gıbı sebzeler dahıl..
Neler serbest ; protein içeren yagsız kırmızı et , tavuk etının yagsız ve derısız kısımları , balık yumurta yagsız süt yagsız peynır yağsız yoğurt ve ssebze proteın gunlerınde ekleyecegın sebzeler..dedıgım gıbı nişasta oranı yuksek olan sebzeler harıç..
Günde atak evresı 1,5 yemek kaşıgı yulaf kepeği , seyırde 2 yemek kaşığı yulaf kepeğini MUTLAKA tüketmelisiniz..
Minumum günluk 2 lt su..
Ve başından uyarayım ılk gunden ıtıbaren kabız olmamak için elınızden gelenı yapmalı 3 fıncana yakın yeşil çay yada sıze ıyı gelen form çayları ıle kabızlıgınızı önlemelısınız..
Dukan zor bır dıyet degıl sadece sabır ve ön hazırlık istıyor..Gerekırse işe bıle yemeğinizi göturmenız lazım..Dukandiyetitarıflerı sitesınden ve onun gıbı pekçok emek verılmış dukan sitesındekı tarıflerden yararlanabılır ayrıca dukan-ing sıtesıne ara ara gırıp kılo veren arkadaşlarımızın resımlerıne bakarak motive olabılırsınız..Lütfen KITABI OKUYUN ÇUNKU BENIM ANLATTIKLARIM SADECE DERYADA DAMLA..sevgiler..
Şimdi gelelım melegim nichli arkadaşa

Yalnız değilsiniz canım arkadaşım sadece haftasonu çok fazla insan foruma giremıyor..Sormak istedıgınız bır konu varsa sorun herkes yardım edecektır emın olun...sevgiler

Günaydın bende 1 sene aradan sonra tekrar bu dieti yapmaya karar verdim.İlk yaptıklarım da çok iyi sonuçlar alamadım. farklı diet yöntemleri ile istediğim kiloya geldim. ve bir sene sonra daha fazla kilo alarak tekrar istemediğim kilolara ulaştım :):):) Sizlerin yardımları ile başaracağıma inanıyorum. Ve sizden yardım bekliyorum. Bu gün ilk günüm herkese başarılar diliyorum.

Hoşgeldiniz Kararlıysanız eminim başarırsınız.Geçen yıl dukanın tüm evrelerini tamamladınız mı?Bütün evreler bitince kilo alınmayacağını okudum.Başarılar diliyorum.

artık yazmaya utanıyorum başladım diye bir türlü devam ettiremiyorum.ama bugun yine başladım dukana.kilo verenleri gördükçe okudukça en iyi diyetin bu oldugunu düşünüyorum.

Ben de bugun basladm tam anlamiyla sabah bi kase yourt icine 1,5 kasik yulaf kepei katip ictim sonra 2 saat snra nescafe 2 si bi arda ictm smdi 5i biyerde bitki cayi ictim.oglende yourt ycem yne bol bol su iciyorum isyernde tavuk koku yapar yiyemem dye dusundm
Baslangic kilo :76
Boy:165
Hedef kilo:60
Bakalim olacak mi umarim.olur kizlar ya.:)

Hoşgeldiniz Kararlıysanız eminim başarırsınız.Geçen yıl dukanın tüm evrelerini tamamladınız mı?Bütün evreler bitince kilo alınmayacağını okudum.Başarılar diliyorum.

Çok teşekkür ederim Başarmak zorundayım çok kilo aldım. :):):)
Dukan dietini yarıda bırakarak diyetisyene gittim. Böylelikle kilo verdim. İşallah bu sefer olacak

günaydın kızlar. ben de bugün dukan a başladım. sabah kendime dukan mikro dalga ekmeği yaptım. yulaf kepeği hakkıma göre tükettim. tadını da çok beğendim. hadi hayırlısı. şuan başlangıç kilom 59. hedefim 47. boyum 1.58. ben de çıtır olmazsam yuhalayın beni. 36 beden pantalonum bile hazır.

herkese başarılar.

Dukan diyeti,bende işe yaradı..5 kilo fazlam vardı..Bu sorunu dukan'la aştım.Uzun zamandır yediklerime dikkat ederek kilomu zorlanmadan koruyabiliyorum.Biraz masraflı bir diyet şekli olsa da zorluk derecesi oldukça düşük...

Merhaba kadınlar kulübünün güzel bayanları

Bikaç gündür siteye girmeye fırsat bulamadım, atak evresinin 9. günündeyim ve şu an itibariyle 4.5 kilo verdim. Ayrıca atağın 5. gününde arkadaşlarım diyeti bozdurdu onlarla normal bi akşam yemeği yedim çok abartmadan da olsa. Buna rağmen herşey yolunda gidiyor. Sebze meyve yemeyi çok özledim çarşamba günü gelsin diye bekliyorum.

Hepimize kolay gelsin, sevgiler

Merhaba kızlar iyi Haftalar Hepimize..

Benim birkaç gündür ev yüzünden moralim bozuk.. Ve kaçamağım olmamasına rağmen anında tartıya + yansıdı.

Kaçamak yapmadım ama yeşil çay-su olayını ihmal ettim biraz.. Birde 2 gündür kendimi eve kapattım.. Bugün belki biraz yürüyüş yapar, dolaşırım..

Neyse umarım hepimize bol bol eksiler gelir bu hafta..

Öptüm Hepinizi, geçmişi okuyayım biraz.. Görüşürüzz..

siteye yeni üye oldum geçen hafta pazartesi diyete başladım 3 gün atak yaparak 1.5 kilo verdim fakat haftasonu diyeti fazlasıyla bozdum şimdi seyirden mi devam etmeliyim? ayrıca seyirde 1-1 uygun mu kilo vermeye ve bu diyetin daha çok bel ve göbek yağlarını yaktırdığını duydum ancak benim problemim bacak ve basenlerde ne tavsiye edersiniz?

Ben size şunu yapın diyemem. Ben kaçamak yaptigim için bir kez iki gün P yaptigim oldu. Hatta ben suanda mecburuyitin 6 gun SP yapmistim. 6gün P yapiyorum. sonra gene 1/1e dönecegim...
Bu diyet bel ve göbek yağlarini yaktigini duydum demişsiniz. Ben 8 kilo verdim ve bütün vucudumdan oranatılı gitti. Kilo alırkande ben her yerimden almıştım. Sanırım bu durumun her bünyeye göre farklı... Ben bu diyetin özelikle bir bölgeden kilo verdirmedigi düzeltmek istedim.Sporu ihmal etmeyin böyelce zayiflanamınız bölgesel olmaz ve sarkma olmaz. Bende suan hiç sarkma olmadı aksine sıkılaşıyorum. Yaşıma rağmen (40). Diyete bir arkadasimla basladık 10kilo verdi hiç sporsuz. Şuan sarkma olacak kaygisi yasiyor buda her insana göre farkli bir durum olsa gerek..

Son düzenleme:
merhaba kızlar. ben atağın 1. günündeyim. netten baktım 2 si 1 arada içilebiliyor diyor. size bir sormak istedim. burası geç aklıma geldi ve içtim bile. yanlış mı yaptım bi yardımcı olur musunuz?:18:

merhaba kızlar. ben atağın 1. günündeyim. netten baktım 2 si 1 arada içilebiliyor diyor. size bir sormak istedim. burası geç aklıma geldi ve içtim bile. yanlış mı yaptım bi yardımcı olur musunuz?:18:

Bi daha içme tatlım onun kreması bize uygun değil.light sütten yapıyoruz kahvemizi yada light süt tozundan kolaylıklar

Bi daha içme tatlım onun kreması bize uygun değil.light sütten yapıyoruz kahvemizi yada light süt tozundan kolaylıklar

canım çook teşekkür ederim. süt ve süt tozuyla yapmak aklıma geldi ama balık yemiştim ve zehirlenirim diye korktum. :26: bundan sonra içmeyeceğim. tüh yaa

Bir gün için de ne yediğimizi ve içtiğimizi yazsak daha iyi olur mu? yanlış bir şey yaparsak bir birimizi uyarabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…