Herkeze günaydınnnnnn
Şimdi Cankizz arkadaşım bende oldukça geç yatıyorum ama yatmadan en az 3-4 saat önce birşeyler yemeyı bırakıyorum..midem çok kazınırsa süt içiyorum ama mutlaka yeşil çay ve su içiyorum yatana kadar..Günaydin kizlarrr
ya ben daha öncede yazmistimm ama okuyorumm ve yemin ederimki bisey anlamadimmm
Biriniz bana yardim etse burda kitabi bulamamm internettende indirmiyorum birkere bisey olduda neyse birinizz bana zahmet olmasa yazarmii
Ben gece gec yatiyorum
en gec kacta yiyorsunuzzz
kac kilo veriliyor
neler yasakkk
neler serbestt
lütfennnnnnnnn yardimmm edermisinizzzzzzz
Günaydın bende 1 sene aradan sonra tekrar bu dieti yapmaya karar verdim.İlk yaptıklarım da çok iyi sonuçlar alamadım. farklı diet yöntemleri ile istediğim kiloya geldim. ve bir sene sonra daha fazla kilo alarak tekrar istemediğim kilolara ulaştım :):):) Sizlerin yardımları ile başaracağıma inanıyorum. Ve sizden yardım bekliyorum. Bu gün ilk günüm herkese başarılar diliyorum.
Hoşgeldiniz Kararlıysanız eminim başarırsınız.Geçen yıl dukanın tüm evrelerini tamamladınız mı?Bütün evreler bitince kilo alınmayacağını okudum.Başarılar diliyorum.
siteye yeni üye oldum geçen hafta pazartesi diyete başladım 3 gün atak yaparak 1.5 kilo verdim fakat haftasonu diyeti fazlasıyla bozdum şimdi seyirden mi devam etmeliyim? ayrıca seyirde 1-1 uygun mu kilo vermeye ve bu diyetin daha çok bel ve göbek yağlarını yaktırdığını duydum ancak benim problemim bacak ve basenlerde ne tavsiye edersiniz?
merhaba kızlar. ben atağın 1. günündeyim. netten baktım 2 si 1 arada içilebiliyor diyor. size bir sormak istedim. burası geç aklıma geldi ve içtim bile. yanlış mı yaptım bi yardımcı olur musunuz?:18:
Bi daha içme tatlım onun kreması bize uygun değil.light sütten yapıyoruz kahvemizi yada light süt tozundan kolaylıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?