Bir gün için de ne yediğimizi ve içtiğimizi yazsak daha iyi olur mu? yanlış bir şey yaparsak bir birimizi uyarabiliriz.
Merhaba kızlar iyi Haftalar Hepimize..
Benim birkaç gündür ev yüzünden moralim bozuk.. Ve kaçamağım olmamasına rağmen anında tartıya + yansıdı.
Kaçamak yapmadım ama yeşil çay-su olayını ihmal ettim biraz.. Birde 2 gündür kendimi eve kapattım.. Bugün belki biraz yürüyüş yapar, dolaşırım..
Neyse umarım hepimize bol bol eksiler gelir bu hafta..
Öptüm Hepinizi, geçmişi okuyayım biraz.. Görüşürüzz..
Winnie cim noldu tatlim? Ben kacirdim galiba. Evde bir sorun mu var. Umarim her sey yoluna girer. Hem bak ne guzel kacamak yapmamissin. O artilar odemdir. Bir iki gune iner gider. Bol bol bitki cayi ic. Hem rahatlatir ve dinlendirir.
butun yeni gelenler gibi sizde hosgeldiniz.yanliz menunuz cok zayif geldi bana.sabahi ve ogleyi daha guclendirin bence.yogurt evet ama onu aralarda bile yiyebilirsiniz.yumurta,jambon,peynir...tarzi seyler ekleyinSabah yourt yulaf kepeiyle ogle yourt aksama tavuk yourt yatarken light sut aralarda 5i 1 yerde ictm 2 tane ve sabah 2 si 1 arada ictimm ya ins zayflarizz:)
yumurta sevmemeniz buyuk kayip zira diyetin temel taslarindan biri.gerek yapacaginiz ekmekte,gerek diger tariflerde SIKCA karsiniza cikacak yumurta.ben yumurtasiz dusunemiyorum bu diyeti acikcasi.neyse madem mumkunati yoksa peynir ve et urunlerine agirlik verin o zaman.Ama yunurta hic sevmem:)
Armiza birsuru yeni arkadas katilmis. Hepiniz hosgeldiniz arkadaslar. Bazi sorulara zemmuf sabirla cevap vermis. Ama kitabi okumadan yapamazsiniz arkadaslar. Satin alamiyorsaniz internetten pdf formatinda indirebilirsiniz.
Selam, ben daha yesil cayi arastiracagim. o kadar mucizevi seyler soyluyolar ki, insan gercek olabilir mi diye dusunuyor.
Bu arada keten tohumuna baslicaksan, dukanchatte oldukca SIK geciyor. Ne yazik ki diyette bir cay kasigina izin var. o da bagirsaklar uzerinde cok etki yapmiyor. Keten tohumu omega-3 acisindan oldukca zengin. cok faydali bir sey o yuzden, chattekiler defalarca kullanabilir miyiz diye soruyolar. tabi bununla beraber primrose yagi artik her neyse. Ama verilen cevap net bir cay kasigini gecmeyin.
Illa denemek istiyorsaniz deneyin, ama eger duraklama yapiyorsa, vaz gecin. Ama illa kullanmayin diyemem. Cunku aslinda omega 3 un zayiflatma etkisi de var.
Cunku bu sabah itibariyla hayatimin şokunu yaşiyorum. Hamileyim. Nasil oldu ben de bilmiyorum ama cift cubugu gordum. Cok kucuk bir bebegum var zaten napicami hic bilmiyorum. Sadece panik duygusu yaşiyorum.
Ama yunurta hic sevmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?