Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bir gün için de ne yediğimizi ve içtiğimizi yazsak daha iyi olur mu? yanlış bir şey yaparsak bir birimizi uyarabiliriz.

menüm:

atak 1. gün

sabah
1 fincan yeşil çay
1 yemek kaşığı lor peyniri %1 yağlı (bim den aldım markası kaanlar)
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim dukan ekmeği (1,5 kaşık yulaf kepekli)

ara yok (acıkmadım)

öğle
4 adet surimi (dukan da günde 8 adete kadar izinli) merak edenler için http://www.........................../2012/08/surimi-cips.html ama ben cips şeklinde yapmadım. baharatlar ve minicik light soya sosuyla tatlandırdım. fena değildi. yarın cipsini deneyeceğim.

ara
2 si 1 arada. (kremasından dolayı bize yasakmış, bilmiyordum.)
1 fincan yeşil çay

akşam
1 fincan yeşil çay
haşlanmış tavuk ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.
baharatlarla biraz tatlandırabilirim.

sevgiler

kızlar link çıkmıyor. dukandiyetitariflerim . com a surimi diye aratırsanız görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Benim de 1 günüm

sabah
1 yumurta ile yağsız omlet
1 fincan yeşil cay

ara
5 kaşık tarçınlı yoğurt

öğlen
bir porsiyon et haşlama
1 fincan yeşil cay

ara öğün yapabilirim yine yoğurtla tarcın

akşam
Tavuk ızgara yada haşlama
yoğurt yulaflı

Winnie cim noldu tatlim? Ben kacirdim galiba. Evde bir sorun mu var. Umarim her sey yoluna girer. Hem bak ne guzel kacamak yapmamissin. O artilar odemdir. Bir iki gune iner gider. Bol bol bitki cayi ic. Hem rahatlatir ve dinlendirir.

Armiza birsuru yeni arkadas katilmis. Hepiniz hosgeldiniz arkadaslar. Bazi sorulara zemmuf sabirla cevap vermis. Ama kitabi okumadan yapamazsiniz arkadaslar. Satin alamiyorsaniz internetten pdf formatinda indirebilirsiniz.

Winnie cim noldu tatlim? Ben kacirdim galiba. Evde bir sorun mu var. Umarim her sey yoluna girer. Hem bak ne guzel kacamak yapmamissin. O artilar odemdir. Bir iki gune iner gider. Bol bol bitki cayi ic. Hem rahatlatir ve dinlendirir.

Saol canım.. Benim kayınpeder biraz rahatsız da buda eşime ve eve yansıyor..
Ben de gerginliğe ben hiç gelemiyorum öyle siniyorum bir köşeye, ya uyuyorum ya film izliyorum..
Eee hareketsizlik ve stres + oldu sanırım..

Neyse hangimizin hayatı herzaman süper ki?
Önemli olan ne olursa olsun kendimizi motive etmek değil mi zaten?

Motivaasssyooonnn.. Nereye saklandıysan gel bul beni..

Sabah yourt yulaf kepeiyle ogle yourt aksama tavuk yourt yatarken light sut aralarda 5i 1 yerde ictm 2 tane ve sabah 2 si 1 arada ictimm ya ins zayflarizz:)

Sabah yourt yulaf kepeiyle ogle yourt aksama tavuk yourt yatarken light sut aralarda 5i 1 yerde ictm 2 tane ve sabah 2 si 1 arada ictimm ya ins zayflarizz:)
butun yeni gelenler gibi sizde hosgeldiniz.yanliz menunuz cok zayif geldi bana.sabahi ve ogleyi daha guclendirin bence.yogurt evet ama onu aralarda bile yiyebilirsiniz.yumurta,jambon,peynir...tarzi seyler ekleyin

Ama yunurta hic sevmem:)
yumurta sevmemeniz buyuk kayip zira diyetin temel taslarindan biri.gerek yapacaginiz ekmekte,gerek diger tariflerde SIKCA karsiniza cikacak yumurta.ben yumurtasiz dusunemiyorum bu diyeti acikcasi.neyse madem mumkunati yoksa peynir ve et urunlerine agirlik verin o zaman.

dukana başlayalı 5 gün oldu
atak 4 gün sürdü bugün seyire geçtim atakta 2 kilo verdim
1+1 yapıyorum
bugün sebze proteindi sabahleyin bir domates süt çay lor peyniri vardı menüde
öğlen yoğurt yulaf kepeği ve karnıbahar haşlması akşamada yağsız kıymadan köfte yapacam ve yanında marul salatı ayran

Merhaba arkadaşlar bende varım bugün Dukan Diyetinde ilk günüm.
Başlangıç kilom: 72
Hedef Kilom:65kg

Listeye beni de ekler misniz?

Herkesi sevgiyle kucaklayarak ekliyolar listeye zira ben :) ben yumurta yemiorum ama gozumle gormemem lazim yumurtayi galetada flan yerim kokmamasi agir bi sekilde ve gormemem lazim...:S

Armiza birsuru yeni arkadas katilmis. Hepiniz hosgeldiniz arkadaslar. Bazi sorulara zemmuf sabirla cevap vermis. Ama kitabi okumadan yapamazsiniz arkadaslar. Satin alamiyorsaniz internetten pdf formatinda indirebilirsiniz.

kitabım var ama şehir dışındayım yanıma almamışım, nerden indiriyoruz kitabı pdf olarak yardımcı olurmusunuz?

teşekkür ederim açıklama için keten tohumu sınırlı izinliymiş.vazgeçtim bende.duraklama riskini göze alamadım:))

Cunku bu sabah itibariyla hayatimin şokunu yaşiyorum. Hamileyim. Nasil oldu ben de bilmiyorum ama cift cubugu gordum. Cok kucuk bir bebegum var zaten napicami hic bilmiyorum. Sadece panik duygusu yaşiyorum.

tebrik ederim.inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi.Allah yardımcınız olacaktır mutlaka...

merhaba arkadaşlar atakta 5.günüm bugün eşime tatlandırıcı al dedeim ama splenda yada toz tatlandırıcı yokmuş dulcaryl tablet almış bunu nasıl kullanabilirim günlük???

İyi akşamlar arkadaşlarrrrrr kitabı bugün aldım ama bakamadım yenı eve geldım çünkü tahlıl falan yaptırdım başlamadan önce yenı başlayan arkadaslar olmuş herkez hoşgeldi ben daha başlamadım

dukancanlar kabızlık çoğumuzun ortak derdi malum.zemmuh arkadaşımızın önerdiği ilacı ben de aldım denedim ve işe yaradı.birde geçenlerde simlanın face teki sayfasında karbonatlı su çok konuşuldu kabızlık için.gittim eczaneden karbonat aldım.-market karbonatı değil-bu saf karbonatmış.karbonatlı su yapıp içtim ve ben de etkisini gösterdi.ayrıca suyun ph dengesini düzenliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…