Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ilacan adı bende ögrenebılırmıyım ben normalde bıle kabızlık çekmiyorum çünkü

bugün 13 kilo verdiğimin farkına tam olarak varmış bulunmaktayım. Çok sevdiğim ama üzerimde zıbık gibi durması hasebiyle alıp hatta kendi gardrobuma bile asmayıp eşimin gardrobuna astığım saten takımımın içine girdim hatta alt kısmı bol bile geldi içine de şöyle bir payet bluz giyince aynanın karşısına geçtim ve gözlerim doldu neden mi BEN NE YAPMIŞIM KENDİME diye kızlar Allah sıhhat versin her an hedefimi bir beş daha indirebilirim ben bu gazla

tbklerdarısı bizlerin başına insallah

ah canım tebrikler. çok güzel kilo verdim. hakkaten hedefini 70 e çekebilirsin. boy kaçtı senin?

tebrik ederim işallah bizlerde o günleri görürüz:):):)

maşallah çok güzel vermişsin darısı bizlerin başına:)

Herkese iyi geceler! Yeni başlayanlara hayırlı olsun, hoş gelmişsiniz!

Scholarcim!!! Muhteşemsin canım!! Herhalde o hedef aldığın kaban da artık üstünde emanet gibi duruyordur.. Sen bi de 75 olunca gör halini..kim bu yaa diyip durusun aynadikine..

Winniecik geçmiş olsun tatlım! Nasıl oldunuz şimdi? Umarım kaybolan motivasyonun koşa koşa geri gelmiştir artık Pes etmek yok! Gün gittikçe bak nasıl güzel oluyorsun! Herşey geçici..zayıflık kalıcı!

Lisaaaa! Seni gördüüüm Nasılsın kuşum? Sondan okumayı çalışıyorum ama sanırım bu saatten sonra ayak uydurabilmem çok olur.. Tebrikler! 60lar sabitlenmiştir artık!

ah canım tebrikler. çok güzel kilo verdim. hakkaten hedefini 70 e çekebilirsin. boy kaçtı senin?

Boy kimi yerde 1,79 kimi yerde 80 çıkıyor tatlım, inşallah biraz daha ilerleyelim neticeye göre çıkacak yeni hedef. Herşeyden önce benim tansiyon problemim baş gösteriyor 70 de sonra doktor tavsiyesiyle 74e çıkmıştım ama tabi ben çok sakat bir rejim uygulamıştım belki de ondan dolayı olmuştur dukan kadar dengeli değildim o zaman hiç birşey yemiyordum tansiyonum sürekli 8-6 10-6 arası seyrediyordu hedefe yaklaştıkça kendimi dinleyeceğim tek korkum o dönen dünya :)

O kabanın alt bölge dediğin gibi ama üst bölgede hala bir 3 santim istiyor kaban 5 kilo sonra giyilecek karar verdim yani 78-79 da falan, bu arada tebrik eden bütün dukan arkadaşlarıma çooook teşekkür ediyorum, yeni başlayanlara da ha gayret hadin gari diyorum :)))))

kızlar bana tatlandırıcı adı söylermisiniz ben stevya aldım minicik bile koysam acı yapıyor özellikle scholarppty sen ne kullanıyorsun hatırladığım kadarıyla tatlı tariflerin çok iyi oluyordu

canım atak bitti mi de bozdun? anlamadım şimdi.. atak 3 günmüydü senin? diyete gerçekten hazır olduğuna eminmisin? hayır..sadece 3 gün sonra bozmak ta ne demek.. dukan çok uzun süreli bir diyettir. gerçek karar ve bilgi ister. yerinde olsam tekrar kitabı okur herşeyi güzelce tartar ve kendi kendime gerçekten zayıflamak isteyip ismediğimi sorardım. cavbım evet olursa, 2-3 hafta kafamı iyice toparlayıp herşeyi sil baştan ataktan başlardım ama bu sefer bilinçli ve istikrarlı olarak tatlım..
Bölgesel problemler için malesef onlara hedefli ekzersizler etkili olur ancak. Ancak dukanla genel zayıflama ile onlar da mutlaka incelir.

Katılıyorum! Ben de 45 olduğuma (ve neredeyse hiç spor yapmadığıma) rağmen 13 kilo verdiğimde hiç sarkmadım. Aksine sıkı oldum. Evet, bünye de faktör olabilir aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…