tskler bugdaytanesi..aksam eve geldm salca pulbiber karabiber tavuklari da yikayip attim ustune suyu d 1 ltre kadar kaynar suyu da doktum brazda tuz pisti snra yogurt icine maydanoz dogradmmmm afiyetle yedimmm uzerine de 2 bardak su oh tmm:)
dukancanlar kabızlık çoğumuzun ortak derdi malum.zemmuh arkadaşımızın önerdiği ilacı ben de aldım denedim ve işe yaradı.birde geçenlerde simlanın face teki sayfasında karbonatlı su çok konuşuldu kabızlık için.gittim eczaneden karbonat aldım.-market karbonatı değil-bu saf karbonatmış.karbonatlı su yapıp içtim ve ben de etkisini gösterdi.ayrıca suyun ph dengesini düzenliyormuş.
tskler bugdaytanesi..aksam eve geldm salca pulbiber karabiber tavuklari da yikayip attim ustune suyu d 1 ltre kadar kaynar suyu da doktum brazda tuz pisti snra yogurt icine maydanoz dogradmmmm afiyetle yedimmm uzerine de 2 bardak su oh tmm:)
ilacan adı bende ögrenebılırmıyım ben normalde bıle kabızlık çekmiyorum çünkü
afiyet olsunMerve
bugün 13 kilo verdiğimin farkına tam olarak varmış bulunmaktayım. çok sevdiğim ama üzerimde zıbık gibi durması hasebiyle alıp hatta kendi gardrobuma bile asmayıp eşimin gardrobuna astığım saten takımımın içine girdim hatta alt kısmı bol bile geldi içine de şöyle bir payet bluz giyince aynanın karşısına geçtim ve gözlerim doldu neden mi ben ne yapmışım kendime diye kızlar allah sıhhat versin her an hedefimi bir beş daha indirebilirim ben bu gazla
eczanede satılıyordemi tşklerilacın adı magnesie calsiee toz.gece yatmadan 1 su bardağına 2 ölçek konulup içiliyor.
bugün 13 kilo verdiğimin farkına tam olarak varmış bulunmaktayım. Çok sevdiğim ama üzerimde zıbık gibi durması hasebiyle alıp hatta kendi gardrobuma bile asmayıp eşimin gardrobuna astığım saten takımımın içine girdim hatta alt kısmı bol bile geldi içine de şöyle bir payet bluz giyince aynanın karşısına geçtim ve gözlerim doldu neden mi BEN NE YAPMIŞIM KENDİME diye kızlar Allah sıhhat versin her an hedefimi bir beş daha indirebilirim ben bu gazla
bugün 13 kilo verdiğimin farkına tam olarak varmış bulunmaktayım. Çok sevdiğim ama üzerimde zıbık gibi durması hasebiyle alıp hatta kendi gardrobuma bile asmayıp eşimin gardrobuna astığım saten takımımın içine girdim hatta alt kısmı bol bile geldi içine de şöyle bir payet bluz giyince aynanın karşısına geçtim ve gözlerim doldu neden mi BEN NE YAPMIŞIM KENDİME diye kızlar Allah sıhhat versin her an hedefimi bir beş daha indirebilirim ben bu gazla
Saol canım.. Benim kayınpeder biraz rahatsız da buda eşime ve eve yansıyor..
Ben de gerginliğe ben hiç gelemiyorum öyle siniyorum bir köşeye, ya uyuyorum ya film izliyorum..
Eee hareketsizlik ve stres + oldu sanırım..
Neyse hangimizin hayatı herzaman süper ki?
Önemli olan ne olursa olsun kendimizi motive etmek değil mi zaten?
Motivaasssyooonnn.. Nereye saklandıysan gel bul beni..
ah canım tebrikler. çok güzel kilo verdim. hakkaten hedefini 70 e çekebilirsin. boy kaçtı senin?
Herkese iyi geceler! Yeni başlayanlara hayırlı olsun, hoş gelmişsiniz!
Scholarcim!!!Muhteşemsin canım!! Herhalde o hedef aldığın kaban da artık üstünde emanet gibi duruyordur.. Sen bi de 75 olunca gör halini..kim bu yaa diyip durusun aynadikine..
siteye yeni üye oldum geçen hafta pazartesi diyete başladım 3 gün atak yaparak 1.5 kilo verdim fakat haftasonu diyeti fazlasıyla bozdum şimdi seyirden mi devam etmeliyim? ayrıca seyirde 1-1 uygun mu kilo vermeye ve bu diyetin daha çok bel ve göbek yağlarını yaktırdığını duydum ancak benim problemim bacak ve basenlerde ne tavsiye edersiniz?
Ben size şunu yapın diyemem. Ben kaçamak yaptigim için bir kez iki gün P yaptigim oldu. Hatta ben suanda mecburuyitin 6 gun SP yapmistim. 6gün P yapiyorum. sonra gene 1/1e dönecegim...
Bu diyet bel ve göbek yağlarini yaktigini duydum demişsiniz. Ben 8 kilo verdim ve bütün vucudumdan oranatılı gitti. Kilo alırkande ben her yerimden almıştım. Sanırım bu durumun her bünyeye göre farklı... Ben bu diyetin özelikle bir bölgeden kilo verdirmedigi düzeltmek istedim.Sporu ihmal etmeyin böyelce zayiflanamınız bölgesel olmaz ve sarkma olmaz. Bende suan hiç sarkma olmadı aksine sıkılaşıyorum. Yaşıma rağmen (40). Diyete bir arkadasimla basladık 10kilo verdi hiç sporsuz. Şuan sarkma olacak kaygisi yasiyor buda her insana göre farkli bir durum olsa gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?