Boy kimi yerde 1,79 kimi yerde 80 çıkıyor tatlım, inşallah biraz daha ilerleyelim neticeye göre çıkacak yeni hedef. Herşeyden önce benim tansiyon problemim baş gösteriyor 70 de sonra doktor tavsiyesiyle 74e çıkmıştım ama tabi ben çok sakat bir rejim uygulamıştım belki de ondan dolayı olmuştur dukan kadar dengeli değildim o zaman hiç birşey yemiyordum tansiyonum sürekli 8-6 10-6 arası seyrediyordu hedefe yaklaştıkça kendimi dinleyeceğim tek korkum o dönen dünya :)
Tansiyonun halen düşük mü? Doğru mu anladım?Yorgunluk ve uykusuzluk yer alıyor mu? Şahsen ben 8 saaten az uyunca tansiyonum düşüyor da.. Sende de aynı durum olabilir mi..:18:
O kabanın alt bölge dediğin gibi ama üst bölgede hala bir 3 santim istiyor kaban 5 kilo sonra giyilecek karar verdim yani 78-79 da falan, bu arada tebrik eden bütün dukan arkadaşlarıma çooook teşekkür ediyorum, yeni başlayanlara da ha gayret hadin gari diyorum :)))))
kızlar bana tatlandırıcı adı söylermisiniz ben stevya aldım minicik bile koysam acı yapıyor özellikle scholarppty sen ne kullanıyorsun hatırladığım kadarıyla tatlı tariflerin çok iyi oluyordu
Nasıl yani 3 santim için 6-5 kg mi biçiyorsun?Sanmıyorum yaa. 3-4 kg desem yeridir bence..
kızlar bana tatlandırıcı adı söylermisiniz ben stevya aldım minicik bile koysam acı yapıyor özellikle scholarppty sen ne kullanıyorsun hatırladığım kadarıyla tatlı tariflerin çok iyi oluyordu
Lisaaaa! Seni gördüüümNasılsın kuşum? Sondan okumayı çalışıyorum ama sanırım bu saatten sonra ayak uydurabilmem çok olur.. Tebrikler! 60lar sabitlenmiştir artık!
Takita toz kullanıyorum canım en ucuzu :) kipadan almıştım bir paketi 9 liraydı tadı çok güzel oluyor normal şeker gibi ama gaz problemi oluyor işte, asla değiştirmem çünkü gaz olayı tatlının caydırıcılığını ortaya koyuyor yani gazlancam diye fazla yemiyorum :)))))) Ama tariflerimi dene bak cidden arkasındayım hatta yapmayan arkadaşlarıma tattırıyorum herkes çok beğeniyor hele hele birde kalori sıfır ya Allaaaaah diye yiyorlar, bu hızla bende bir blog hazırlayacağım kendime :)
Tatlım benim üst bölge baya bir heybetli 3-4 kgde biraz zor hoş süzüldüler azıcık hani o azman halleri yok daha naifler ama olsun anca girerim ben
Aydaaacigim,ne haber sekerimkiz seni gorunce cok mutlu oluyorum ben( bizim 5 i bir yerdeler alinmasin onlarida gorunce mutlu oluyom )biz bide bir yaris baslattik 15 subata kadar dukan ile 5 kilo diye,orayada takiliyoruz gel senide bekleriz girgir samata yaarisiyoruz iste sorma ya hala sabitliyemedim 60 lari.sagolsun bir arkadas var ismi lazim degil(scholarppty diye zormu zor bide nicki var )oyle tarifler anlatiyorki agzimin sulari akiyor ve bende duraklama yapatigini bile bile ona uyup bir iki tatli girisimim oldu duraklamayi birak bide bugun + gordum (allah dusmanima bile vermesin )neyse bugun bu gidise dur dedim ve ona uymamaya karar verdim.o masallah catir catir veriyor ya ee bide yaris olunca bizi sabote etmekte isine geliyor
bebem,blog hazirlamak ile ilgili fikrini cani gonulden destekliyorumblogunun daimi musterisi olurum ..nasil olsa ben bir daha bir dukan yapacagim ileriki yillarda
Merhaba arkadaşlar tünaydınnnnnn kitabı okuyorum sizler nasıl gidiyor diyetler
Çok bütçe ayırıyormusunuz diyet için
Ben sabah kalktığımda 2 bardak su içip sonrası aç karnına bir fincan içiyorum.Okulda ara öğün olarak bir tane içiyorum.kızlar günde kaç tane granül kahve içiyorsunuz???
hulya sizi hatırlıyorum..Bir suredır aliye abla reachifield medasa ipeksnmz azrasıla nesli kımsecıkler uğramaz oldu..Bende Üzülmüştüm neden kımse gelmıyor dıye..günaydın herkeseuzun zamandır yazmıyorum.ben güçlendirmeye geçtim.60 kiloyla.
boyum 167.aslında vermem gereken daha vardı ama.1 haftadır hastayım.inşallah almam.
hedefim 55 di olmadı işte.belki güçlendirmede de veririm.
sizleri takip ediyorum.
slm kızlar 1 haftalık atak evresini yaptım şimdi yavaş yavaş normal hayata dönüyorum :)) ekmek makarna pilav hamur işi vs.. gibi şeyler yemiyorum corba içiyorum sadce artk bu dukan olmuyor ama olsun :))
Selam cankus! Cok iyim dadlim! Her gun spor salona gidyom. Zumba yapiyom ve cooook mutlu oluyorumBu arada hocalarim Dukani de gecti.. Ben kendimi gayet zayif hissederken 4-5 kg daha vermemi istiyorlar. Valla spor yuzunden 2 misli yemeyi basladim, surekli acim.. Hadi hayirlisi.. Ay ben de seni gorunce mutlunoluyorum sekercim Aaaa yarisiniz hayirli olsun! En iradeli olan kazansin! Odul ne bu arada? Neyse bulayim de geleyim ora. Uyma sen su scholara bence de Birak o yesin hepsini Yoo bence tam tersi 60lari sabitlemissin. Daha 15 gun once 70 olmak istiyorken bak ne guzel oldun! Birak simdi o tatlilari. Yaristan sonra yersin onlari
Scholar tatlim su blogunu yap bence de. Elin de lezitlidir senin.Ayrica tatli tarifler gercekten az internette. Mesela ben Simlanin yemek tariflerinin coguna bayildim ama nedese pek az tatli tarifi begendim ve/veya tutturabildim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?