Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Nasıl yani 3 santim için 6-5 kg mi biçiyorsun? Sanmıyorum yaa. 3-4 kg desem yeridir bence..

kızlar bana tatlandırıcı adı söylermisiniz ben stevya aldım minicik bile koysam acı yapıyor özellikle scholarppty sen ne kullanıyorsun hatırladığım kadarıyla tatlı tariflerin çok iyi oluyordu

Takita toz kullanıyorum canım en ucuzu :) kipadan almıştım bir paketi 9 liraydı tadı çok güzel oluyor normal şeker gibi ama gaz problemi oluyor işte, asla değiştirmem çünkü gaz olayı tatlının caydırıcılığını ortaya koyuyor yani gazlancam diye fazla yemiyorum :)))))) Ama tariflerimi dene bak cidden arkasındayım hatta yapmayan arkadaşlarıma tattırıyorum herkes çok beğeniyor hele hele birde kalori sıfır ya Allaaaaah diye yiyorlar, bu hızla bende bir blog hazırlayacağım kendime :)

kızlar bana tatlandırıcı adı söylermisiniz ben stevya aldım minicik bile koysam acı yapıyor özellikle scholarppty sen ne kullanıyorsun hatırladığım kadarıyla tatlı tariflerin çok iyi oluyordu

Melek, ben stevya, birkaç çeşit formtat (yada takita mı doğrusu..) ve splenda kullandım (hepsi toz halinde). Dediğim gibi stevya acıydı. Formtat tatlı değildi ve gaz yalıyordu bana. En çok splendayı beğendim. En pahallısı ama tatlı olduğu için zaten az kullanıyorsun, pişirmeye de uygun, tadı da gerçek şeker gibidir.

Son düzenleme:
Lisaaaa! Seni gördüüüm Nasılsın kuşum? Sondan okumayı çalışıyorum ama sanırım bu saatten sonra ayak uydurabilmem çok olur.. Tebrikler! 60lar sabitlenmiştir artık!

Aydaaacigim,ne haber sekerimkiz seni gorunce cok mutlu oluyorum ben( bizim 5 i bir yerdeler alinmasin onlarida gorunce mutlu oluyom )biz bide bir yaris baslattik 15 subata kadar dukan ile 5 kilo diye,orayada takiliyoruz gel senide bekleriz girgir samata yaarisiyoruz iste sorma ya hala sabitliyemedim 60 lari.sagolsun bir arkadas var ismi lazim degil(scholarppty diye zormu zor bide nicki var )oyle tarifler anlatiyorki agzimin sulari akiyor ve bende duraklama yapatigini bile bile ona uyup bir iki tatli girisimim olduduraklamayi birak bide bugun + gordum (allah dusmanima bile vermesin)neyse bugun bu gidise dur dedim ve ona uymamaya karar verdim.o masallah catir catir veriyor ya ee bide yaris olunca bizi sabote etmekte isine geliyor

bebem,blog hazirlamak ile ilgili fikrini cani gonulden destekliyorumblogunun daimi musterisi olurum ..nasil olsa ben bir daha bir dukan yapacagim ileriki yillarda

Selam cankus! Cok iyim dadlim! Her gun spor salona gidyom. Zumba yapiyom ve cooook mutlu oluyorum Bu arada hocalarim Dukani de gecti.. Ben kendimi gayet zayif hissederken 4-5 kg daha vermemi istiyorlar. Valla spor yuzunden 2 misli yemeyi basladim, surekli acim.. Hadi hayirlisi.. Ay ben de seni gorunce mutlunoluyorum sekercim Aaaa yarisiniz hayirli olsun! En iradeli olan kazansin! Odul ne bu arada? Neyse bulayim de geleyim ora. Uyma sen su scholara bence de Birak o yesin hepsini Yoo bence tam tersi 60lari sabitlemissin. Daha 15 gun once 70 olmak istiyorken bak ne guzel oldun! Birak simdi o tatlilari. Yaristan sonra yersin onlari

Scholar tatlim su blogunu yap bence de. Elin de lezitlidir senin. Ayrica tatli tarifler gercekten az internette. Mesela ben Simlanin yemek tariflerinin coguna bayildim ama nedese pek az tatli tarifi begendim ve/veya tutturabildim:26:

Merhaba arkadaşlar tünaydınnnnnn kitabı okuyorum sizler nasıl gidiyor diyetler
Çok bütçe ayırıyormusunuz diyet için

Merhaba canim! Evet, bana bu diyet pahalli geldi yada ben cok fazla harciyordum. Light sut urunler ve yagzis et her zaman daha pahallidir. Ama soyle de dusunebilrsin, her turlu abur-cubur, cikolata, kuru yemis, meyve ve icki masrafin artik olmayacagi icin dukan pek te fazla masrafli gelmeyebilir.

günaydın herkeseuzun zamandır yazmıyorum.ben güçlendirmeye geçtim.60 kiloyla.
boyum 167.aslında vermem gereken daha vardı ama.1 haftadır hastayım.inşallah almam.
hedefim 55 di olmadı işte.belki güçlendirmede de veririm.
sizleri takip ediyorum.

merhaba,bana başlamaya karar verdiğimde yaptığım toplu alışverişim pahalı gelmişti:) zaten aldıklarımın çoğu sınırlı izinli olduğu için çok çok az kullandıklarım var.mesela bir kutu süttozu almıştım,daha içinden iki üç kaşık kullandım.diyet biter paket bitmez yani:))genelde de protein pahalı besin grubu.

ama herşeyi evde kendimiz yaptığımız için,dışarda yemek olayı olmadığından ve meyve,hazır tatlı,pasta vb masraflar kesildiği için normal yaşantıdan daha ekonomik geliyor şu an:)

kızlar günde kaç tane granül kahve içiyorsunuz???
Ben sabah kalktığımda 2 bardak su içip sonrası aç karnına bir fincan içiyorum.Okulda ara öğün olarak bir tane içiyorum.
Şimdilik 2 tane içiyorum.Bana kalsa daha fazla içerdim ;ama,selülitleri arttırdığını düşündüğüm için en fazla 3 tane içiyorum.

hulya sizi hatırlıyorum..Bir suredır aliye abla reachifield medasa ipeksnmz azrasıla nesli kımsecıkler uğramaz oldu..Bende Üzülmüştüm neden kımse gelmıyor dıye..
Bir sorum olacak kaç kılo ıle başladınız kaç kıloyu ne kdar surede verdınız ve en önemlısı neler yaptınız genel olarak bıze ve yenı gelenlere yardım olması açısından anlatabılır mısınız..
3 ayı aşkın süredır dıyet yapıyorum ve dukanla 20 kg verdım vermek ıstedıgım 20 kg daha var..Allah nasıp ederse..Sizleri aramızda görmektende çook mutluluk duydum..sevgiler..

slm kızlar 1 haftalık atak evresini yaptım şimdi yavaş yavaş normal hayata dönüyorum :)) ekmek makarna pilav hamur işi vs.. gibi şeyler yemiyorum corba içiyorum sadce artk bu dukan olmuyor ama olsun :))

Burada kabızlık ile ilgili ilaçlar çok revaçla ... Lütfen bu ilaçlari düzenli kulanıp barsaklarında yeni hastalıklar yaratmayın. Prespektüslerini okursanız 5 günden fazla kullanmayın yazar. Düzenli bir biçimde kulanmaya başladıysanız. Bağırsak tembelligi hastalıklarına davetiye gönderiyorsunuz demek...Sağlık daha önemli değil mi? (sinameke ve içinde sinemake olan bitki çayları içinde bu durum geçerlidir).

yeşil çay - yaşil çay- yeşil çay en sağlıklısı bu gibi gözüküyor...

slm kızlar 1 haftalık atak evresini yaptım şimdi yavaş yavaş normal hayata dönüyorum :)) ekmek makarna pilav hamur işi vs.. gibi şeyler yemiyorum corba içiyorum sadce artk bu dukan olmuyor ama olsun :))

Çorbanin içindeki un, normal yemeklerdeki yağ oranı, normal peynir süt, bakliyat yemeniz ve uyulaf kepeği tüketmemeniz atakta verdigniz kiloyu geri almaniza neden olabilir?

spor hocalari diyorsa dogru diyodur,dinle onlari spor guzel sey arkadasim,zumba ise cilgin ben uzun suredir (yilbasi munasebetiyle) ara verdigim spora geri basladim.terledikce ter attikca insan mutlu oluyor.

valla yarista iradede gerekli ama birazda sanstami etkili ne :26:cunku kolay kilo verebilmek gibi bir durum var yada zor verebilmek.iyi gidiyor egleniyoruz iste.odul coook goreceksin okursan.bende sen gibi dusunuyorum hepsi yaristan sonrayaopuyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…