Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kirarsin bugdaytanesi uzme skma kendini diyete devammmmmmn...:) mutlu ol zayif kal ins. Ben ilk gun 100 gram eksi oynamisim bu da cok az ama devam etcem diyete:)
Hepinize bol eksili gunleerrr....

teşekkürker..yumruk yapmayı düşündüm ama 3-4 gün için yapımaz sanırım.şaka gibi ya.birgün 65 çıkıyorum,diğer gün 65.2...tekrara bağladı resmen

sanada tünaydın ee biraz masraflı ama olsun kilolar gitsinde:))

evet kızlar haklısınız yendiğim tatlıları dışarıda yemekleri düşünürsek aynı hesaba gelecek başlıyamıyorum çünkü evde degıl bu ara kardeşimdeyım bende sizlerden bilgi alıyorum kitabını okuyorum evime gideyım hemen başlıyacagım. Sporda başlıyacagım kardesım b fit diye bir yere başladı çok güzel sadece bayanlara özelmiş bende evim dönünce bende gideceğim .
YAZADA BEBEK DÜŞÜNÜYORUM ALLAH İZİN VERİRSE .

Ay çok güldüm canım.. Sende içicisin anlamıştım zati..

Ben herşeyi kesiyorum ama içki benim zaafım kesemiyorum yaa..

Dukan amca şarap dedi diye sıcak şarap içiyorum ama bilmiyorum sonum ne olacak..
İçine sadece aroma koyuyorlarmış(tarçın ve karanfil) Öyle dediler valla..

Son düzenleme:
Allah tan içki içmiyorum ben içsem ayyaş olurdum kesin!!!!Elimden düşmezdi bişeyi kararında yapan insanlara hep hayran olmuşumdur zaten....

selam arkadaşlar
ben geçen yıl 15 şubatta 78 kilo ile başladım diyete ve yaklaşık 2.5 ayda tam 11 kilo verdim
ama snra bıraktım bırakmak zorunda kaldım..tatilde 2 kilosunu aldım geri verdima ma ramazanda aldığımı veremedim neyse ogün bugündür başlayamaıştım dukana çünkü dukan amca 2 kere yapmamızı tavsiye ediyor dukanı.
şimdi kendimde o gücü bulunca tekrardan başladım .bugün atak 2. günüm gene 2.5 ayda 10 kg hedefliyorum dukanda testte öyle dedi zaten
boyum 167 hedefim 60
herkese kolay gelsin arkadaşlar

Benim tatlı arkadaşlarım:):)şimdi ben kalçalarımı eritmek için 2/0dukan yapacam hem güçlendiririm hem kalçam erir nasıl????tamam bu iyi fikir

Benim tatlı arkadaşlarım:):)şimdi ben kalçalarımı eritmek için 2/0dukan yapacam hem güçlendiririm hem kalçam erir nasıl????tamam bu iyi fikir
aklin yolu bildir bencede iyi fikir ama abartma serbest gunlerde zira abartirsan degil kalcalari eritmek sonra digerlerinide alirsin.bolgesel sporda ekle programina.ee bide yan takviyeler cunku arkadasim sen uzuuuuun bir surecten gectin ve hedef kilona ulastin simdi kalcalar icin 1+1 dukan devam ettirmek yazik olur sana diye dusunuyorum.kararini destekliyorum bitanem

tebrik ederim tatlım çok sevindim adına

TBKLER terar başarırsın ...inşallah

ARANIZA YENİ KATILDIM ARKADAŞLAR,

dukan amcamızın kitapı nerdeyse 1.5yıldır bende mevcut ama birtürlü o motivasyonu kendimde bulup başlıyamadım...neyseki şu son haftalarda işsizliğe alıştım:) ve ev hanımına büründüm:)

YULAFı bulan oldumu istanbulda ve kullanan??

BEN YARIN BAŞLIYACAĞIM İNŞALLAH:)
HER GÜNNE YEDİKLERİNİZİ YAZIYORMUSUNUZ HALA???

ÇOK ÇOK ÖPTÜM

kızlar bende dukana 2 ocakta 64 kilo ile başladım 4 gün atak yaptım, 1 haftada 2 kilo verdim ama son bir hafta neredeyse kilom sabitlendi 61,5 ta hiç kaçamakta yapmıyorum 1+1 uyguluyorum. Diyeti bıraksammı bırakmasammı neden kilo veremiyorumm yaaa

kızlarrrrrrrrrrrr yetişin gari. bugün protein günüm ve evde hiç et kalmamışş. dışarı çıkamayacak kadar da yorgunum. akşam yemeğine hem gözümü hem karnımı doyuracak ne yapsam? elimde olan malzemeler: yulaf kepeği hakkım duruyor, yumurta, yağsız süt, yoğurt ve çökelek peynirim var...

merhaba cnm ev hanımları kadrosuna h. Geldin
ben daha kitabı okuma evresındeyım tabı daha alışveriş yapamadım ama yulafı bulmak sormuş hergün yediklerini yaz bizlerede örnek olsun

her diyette olduğu gibi duraklama dönemi yaşıyorsundur sabret sakın birakma ve spor yap

canım, hemen pes etme. ataktan seyire geçişte duraklama hatta kilo artışı normaldir. birkaç gün içinde pıtır pıtır gider kilolar. bir de kilo fazlan çok yok. o yüzden de yavaş verirsin. kilo fazlası çok olanlar daha hızlı kilo veriyorlar..hedef kaç senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…