arkadaşlar şu 65i kıramıyorum bir türlü.. bir ileri bir geri yerimde sayıyorum kaç gündür
Merhaba canim! Evet, bana bu diyet pahalli geldi yada ben cok fazla harciyordum. Light sut urunler ve yagzis et her zaman daha pahallidir. Ama soyle de dusunebilrsin, her turlu abur-cubur, cikolata, kuru yemis, meyve ve icki masrafin artik olmayacagi icin dukan pek te fazla masrafli gelmeyebilir.
sanada tünaydın ee biraz masraflı ama olsun kilolar gitsinde:))
merhaba,bana başlamaya karar verdiğimde yaptığım toplu alışverişim pahalı gelmişti:) zaten aldıklarımın çoğu sınırlı izinli olduğu için çok çok az kullandıklarım var.mesela bir kutu süttozu almıştım,daha içinden iki üç kaşık kullandım.diyet biter paket bitmez yani:))genelde de protein pahalı besin grubu.
ama herşeyi evde kendimiz yaptığımız için,dışarda yemek olayı olmadığından ve meyve,hazır tatlı,pasta vb masraflar kesildiği için normal yaşantıdan daha ekonomik geliyor şu an:)
Azicik dayan... düşeceksin... sabır...
teşekkürker..yumruk yapmayı düşündüm ama 3-4 gün için yapımaz sanırım.şaka gibi ya.birgün 65 çıkıyorum,diğer gün 65.2...tekrara bağladı resmen
Merhaba canim! Evet, bana bu diyet pahalli geldi yada ben cok fazla harciyordum. Light sut urunler ve yagzis et her zaman daha pahallidir. Ama soyle de dusunebilrsin, her turlu abur-cubur, cikolata, kuru yemis, meyve ve icki masrafin artik olmayacagi icin dukan pek te fazla masrafli gelmeyebilir.
Allah tan içki içmiyorum ben içsem ayyaş olurdum kesin!!!!Elimden düşmezdi bişeyi kararında yapan insanlara hep hayran olmuşumdur zaten....Ay çok güldüm canım.. Sende içicisin anlamıştım zati..
Ben herşeyi kesiyorum ama içki benim zaafım kesemiyorum yaa..
Dukan amca şarap dedi diye sıcak şarap içiyorum ama bilmiyorum sonum ne olacak..
İçine sadece aroma koyuyorlarmış(tarçın ve karanfil) Öyle dediler valla..
Aydaaacigim,ne haber sekerimkiz seni gorunce cok mutlu oluyorum ben( bizim 5 i bir yerdeler alinmasin onlarida gorunce mutlu oluyom )biz bide bir yaris baslattik 15 subata kadar dukan ile 5 kilo diye,orayada takiliyoruz gel senide bekleriz girgir samata yaarisiyoruz iste sorma ya hala sabitliyemedim 60 lari.sagolsun bir arkadas var ismi lazim degil(scholarppty diye zormu zor bide nicki var )oyle tarifler anlatiyorki agzimin sulari akiyor ve bende duraklama yapatigini bile bile ona uyup bir iki tatli girisimim oldu duraklamayi birak bide bugun + gordum (allah dusmanima bile vermesin )neyse bugun bu gidise dur dedim ve ona uymamaya karar verdim.o masallah catir catir veriyor ya ee bide yaris olunca bizi sabote etmekte isine geliyor
bebem,blog hazirlamak ile ilgili fikrini cani gonulden destekliyorumblogunun daimi musterisi olurum ..nasil olsa ben bir daha bir dukan yapacagim ileriki yillarda
aklin yolu bildirBenim tatlı arkadaşlarım:):)şimdi ben kalçalarımı eritmek için 2/0dukan yapacam hem güçlendiririm hem kalçam erir nasıl????tamam bu iyi fikir
bugün 13 kilo verdiğimin farkına tam olarak varmış bulunmaktayım. Çok sevdiğim ama üzerimde zıbık gibi durması hasebiyle alıp hatta kendi gardrobuma bile asmayıp eşimin gardrobuna astığım saten takımımın içine girdim hatta alt kısmı bol bile geldi içine de şöyle bir payet bluz giyince aynanın karşısına geçtim ve gözlerim doldu neden mi BEN NE YAPMIŞIM KENDİME diye kızlar Allah sıhhat versin her an hedefimi bir beş daha indirebilirim ben bu gazla
dukan diyet kitabını nerden indirdiniz arkadaşlar banada linki yazarmısınız
selam arkadaşlar
ben geçen yıl 15 şubatta 78 kilo ile başladım diyete ve yaklaşık 2.5 ayda tam 11 kilo verdim
ama snra bıraktım bırakmak zorunda kaldım..tatilde 2 kilosunu aldım geri verdima ma ramazanda aldığımı veremedim neyse ogün bugündür başlayamaıştım dukana çünkü dukan amca 2 kere yapmamızı tavsiye ediyor dukanı.
şimdi kendimde o gücü bulunca tekrardan başladım .bugün atak 2. günüm gene 2.5 ayda 10 kg hedefliyorum dukanda testte öyle dedi zaten
boyum 167 hedefim 60
herkese kolay gelsin arkadaşlar
ARANIZA YENİ KATILDIM ARKADAŞLAR,
dukan amcamızın kitapı nerdeyse 1.5yıldır bende mevcut ama birtürlü o motivasyonu kendimde bulup başlıyamadım...neyseki şu son haftalarda işsizliğe alıştım:) ve ev hanımına büründüm:)
YULAFı bulan oldumu istanbulda ve kullanan??
BEN YARIN BAŞLIYACAĞIM İNŞALLAH:)
HER GÜNNE YEDİKLERİNİZİ YAZIYORMUSUNUZ HALA???
ÇOK ÇOK ÖPTÜM
kızlar bende dukana 2 ocakta 64 kilo ile başladım 4 gün atak yaptım, 1 haftada 2 kilo verdim ama son bir hafta neredeyse kilom sabitlendi 61,5 ta hiç kaçamakta yapmıyorum 1+1 uyguluyorum. Diyeti bıraksammı bırakmasammı neden kilo veremiyorumm yaaa
kızlar bende dukana 2 ocakta 64 kilo ile başladım 4 gün atak yaptım, 1 haftada 2 kilo verdim ama son bir hafta neredeyse kilom sabitlendi 61,5 ta hiç kaçamakta yapmıyorum 1+1 uyguluyorum. Diyeti bıraksammı bırakmasammı neden kilo veremiyorumm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?