kızlarrrrrrrrrrrr yetişin gari. bugün protein günüm ve evde hiç et kalmamışş. dışarı çıkamayacak kadar da yorgunum. akşam yemeğine hem gözümü hem karnımı doyuracak ne yapsam? elimde olan malzemeler: yulaf kepeği hakkım duruyor, yumurta, yağsız süt, yoğurt ve çökelek peynirim var...
ARANIZA YENİ KATILDIM ARKADAŞLAR,
dukan amcamızın kitapı nerdeyse 1.5yıldır bende mevcut ama birtürlü o motivasyonu kendimde bulup başlıyamadım...neyseki şu son haftalarda işsizliğe alıştım:) ve ev hanımına büründüm:)
YULAFı bulan oldumu istanbulda ve kullanan??
BEN YARIN BAŞLIYACAĞIM İNŞALLAH:)
HER GÜNNE YEDİKLERİNİZİ YAZIYORMUSUNUZ HALA???
ÇOK ÇOK ÖPTÜM
omlet yapabılırsın
güzelim hedefim 58 doğumdan sonra 75 tim geçen sene sadece porsiyon küçülterek 1 senede 10 kilo verdim şimdi 58 e inmek istiyorum inşallah direnirim vazgeçmem
anlasilan bugun herkeste bi disari cikmama istegi var.al bendende o kadar.bende ayda nin hindi tantunisini yapacaktim ama iste markete gidip almak zor geldiginden bende evdekilerle idare edecegimkızlarrrrrrrrrrrr yetişin gari. bugün protein günüm ve evde hiç et kalmamışş. dışarı çıkamayacak kadar da yorgunum. akşam yemeğine hem gözümü hem karnımı doyuracak ne yapsam? elimde olan malzemeler: yulaf kepeği hakkım duruyor, yumurta, yağsız süt, yoğurt ve çökelek peynirim var...
Allah tan içki içmiyorum ben içsem ayyaş olurdum kesin!!!!Elimden düşmezdi bişeyi kararında yapan insanlara hep hayran olmuşumdur zaten....
Kız valla bende ayda 1 kadeh yada 2 içiyorum.. Ayyaş mıyım bilmiyorum ama.. Sigara içmiyeyim diye zamanında içki içtim, içtim, içtim sonra baktım olmayacak ikisini birden bıraktım..
Üstüne 8-10 kilo almıştım o dönem.. Ama şimdi dukan yaparken sanki canım istiyorİçmesem aslında daha iyi yaaa
Çılbır yapabilirsin Yada çökelekle poğaça veya krep tatlım. Ben bugün ilk defa ekmek yaptım şu an fırında bakalım ne olacak ?kızlarrrrrrrrrrrr yetişin gari. bugün protein günüm ve evde hiç et kalmamışş. dışarı çıkamayacak kadar da yorgunum. akşam yemeğine hem gözümü hem karnımı doyuracak ne yapsam? elimde olan malzemeler: yulaf kepeği hakkım duruyor, yumurta, yağsız süt, yoğurt ve çökelek peynirim var...
ee hadi bakalım hayırlı olsun. başlayıncageçen 1.5 yılına üzüleceksin. keşke daha önce başlasaydım diyeceksin
yulaf kepeğini gurme net den sipariş edebilirsin. migros ve kipalarda bulabilirsin. kolay gelsin
anlasilan bugun herkeste bi disari cikmama istegi var.al bendende o kadar.bende ayda nin hindi tantunisini yapacaktim ama iste markete gidip almak zor geldiginden bende evdekilerle idare edecegim
sende soyle yapabilirsin ben sabah yaptim guzel olduonce dukan krebini pisir.hafifce genis birazda kalin bir krep olsun.sonra bir tavada yarim sogani oldurmeden bir iki cevir icine cokelek,peynir ne varsa ekle(bende lor vardi) bir ikide oyle cevir ateste.icine pul biber,karabiber,birkac dal ince kiyilmis maydanoz varsa kat birde derotu yoksada sorun degil.sonra malzemeyi krebin ustune dok firinin izgarasinda bir dakika kadar hafif kizart.al sana pîzza afiyet olsun..
inşallah canım sağolTBKLER terar başarırsın ...inşallah
hoşgeldin aramıza bende bugün yazmaya başladım foruma ama eski dukancılardanım :)ARANIZA YENİ KATILDIM ARKADAŞLAR,
dukan amcamızın kitapı nerdeyse 1.5yıldır bende mevcut ama birtürlü o motivasyonu kendimde bulup başlıyamadım...neyseki şu son haftalarda işsizliğe alıştım:) ve ev hanımına büründüm:)
YULAFı bulan oldumu istanbulda ve kullanan??
BEN YARIN BAŞLIYACAĞIM İNŞALLAH:)
HER GÜNNE YEDİKLERİNİZİ YAZIYORMUSUNUZ HALA???
ÇOK ÇOK ÖPTÜM
canım umarım öyle olmaz... 1.70boy 65.5 kilodayım oranlar aşırı değil ama işte... 58 kesin görmek istiyorum... 62-66 arası gidip gelmekten sıkıldım artık:)
PAPATYA8282 canım hoş buldum.... tam olarak bu msj lara cvp verme yazma vs.. sistemi bilmediğim için....kusura bakmayın...
akşam yemeği olarak mı?ama hiç iştah açıcı olmaz
20 çook güzel bır omlet ve yulaf kepegınden krep yapabılırsın..emınım çook lezzetlı olur..yanına da şekersiz çay :)) mis misskızlarrrrrrrrrrrr yetişin gari. bugün protein günüm ve evde hiç et kalmamışş. dışarı çıkamayacak kadar da yorgunum. akşam yemeğine hem gözümü hem karnımı doyuracak ne yapsam? elimde olan malzemeler: yulaf kepeği hakkım duruyor, yumurta, yağsız süt, yoğurt ve çökelek peynirim var...
inşallah canım sağol
hoşgeldin aramıza bende bugün yazmaya başladım foruma ama eski dukancılardanım :)
yulaf kepeği migros ve kipalarda mevcut
kilonda çok fazla değilmiş bir kaç aya hedefine ulaşırsın
arkadaşlar şu 65i kıramıyorum bir türlü.. bir ileri bir geri yerimde sayıyorum kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?