Kizlarrr cok feci mide bulantim var kotuyumm...neden mide bulantisi yasayan var mi hic..
Sabah:bir kase yogurt icine 1,5 kasik yulaf kepegi+yumurta lorla karistirip pisirdim+bir fincan cay
Ogle:bol naneli cacik
Arada 2 fincan nescafe 2si1 arada
1fincan bitki cayi
Simdi eve gdiyorum aksama da tavuk sote bol baharatli yanina ayran :)
Kizlarrr cok feci mide bulantim var kotuyumm...neden mide bulantisi yasayan var mi hic..
Sabah:bir kase yogurt icine 1,5 kasik yulaf kepegi+yumurta lorla karistirip pisirdim+bir fincan cay
Ogle:bol naneli cacik
Arada 2 fincan nescafe 2si1 arada
1fincan bitki cayi
Simdi eve gdiyorum aksama da tavuk sote bol baharatli yanina ayran :)
Sütünüze su katın.Ben evde yağsız süt olmayınca, bardağın yarısına süt yarısına su koyuyorum.Peynirini çok yemeyin.Karar vermişken bence başlayın.Kolay gelsin.kitabı okuyorum da, yarınbaşlamak istiyorum fakat evde yağsız ne süt nede peynir varkahvaltımı evde var olanlarla yapsam sizce olurmu?? öğlenekadarda alışverişimi yapmış olurum...hindi jambon yumurtam nasıl olsa var
nedersiniz kızlar??
Benimde kilo verme durdu gibi.61 lerden bir türlü inemiyom.60dan düşüp 59 u görsem çok sevinecem.Çünkü ellili rakamları senelerdir görmüyom.Ama vücut acayip direniyor)).Kilolar fazla olunca ver ver ver bitmiyor.Hele bir 58 olayım çok mutlu olacağım
kitabı okuyorum da, yarınbaşlamak istiyorum fakat evde yağsız ne süt nede peynir varkahvaltımı evde var olanlarla yapsam sizce olurmu?? öğlenekadarda alışverişimi yapmış olurum...hindi jambon yumurtam nasıl olsa var
nedersiniz kızlar??
Nesca ve nuhan tskler isyerine tavuk haslayip goturmem cok kotu kokuyo sogudugu zaman yumurta sade asla yiyemiyorum kurabiye filan pek blmiyom atak evresmde btek galeta yi bliyom onu da yanmda goturuyorum ama canm istemiyooooo
tsk bugdaytanesiiii
haklısın ver ver bitmiyor:)9.5 kilo verdim daha 10 kilo vermem lazım..bugün saf protein günümdü.yaklaşık 3 lt de su içtim.yeşil çayda tamam.yaklaşık 30 dk spor da yaptım.yarından ümitliyim.bu kilolar gidecek arkadaş:))))
yağlı peyniri kaynar suda bekleterek yağını azda olsa azaltabilirsin.suyu birkaçkez değiştir ama
Çorbanin içindeki un, normal yemeklerdeki yağ oranı, normal peynir süt, bakliyat yemeniz ve uyulaf kepeği tüketmemeniz atakta verdigniz kiloyu geri almaniza neden olabilir?
selam herkese ben de 7 ocakta başladım dukana. 3 gün atak yaptım seyire geçtim ama seyir sıradında resmen kara delikler açtım rejime. Ya özlüyorum ben yiyemediğim sebze türlerini falan olmuyor yani. Neyse bu arada atakta 1,3 kg vermiştim seyire başladıgımda da ortalama ilk 10 günde 2 kilo vermiştim ama şimdi onların 1 kilosu geri geldi. Aslında bigün yedik diye vücut bunu tolere edemeyip tekrar kilo yağ bağlaması bana çok saçma geliyor o zaman verilen o kilolar fos gibi görünüyor gözüme. Son karadeliğimden bu yana 2 gündür seyirde devam ediyorum ama iş yerinde çok acıkınca ve canım peynir istemeyince 1-2 bisküvi tırtıklıyorum. Ben yaz döneminde de pek çok delikler açarak yapmıştım bu rejimi 5 kilo vermiştim ve 1 yıl içinde onların sadece 2 sini geri aldım açıkçası ben bu kadar da sıkı sıkıya uymuyorum diye verilmeyeceğine yada baştan başlamak gerektiğine inanmıyorum. Son günlerde nedense veremeyeceğim hissine kapıldım seyir döneminde dvm etsem böyle ara sıra kaçamaklar yaparak bu şekilde kilo verenler oldu mu aranızda ?
kiloy geri almak demeyin yaaa :'( 4 kilo vermem lazım böyle benim. Yulaf tüketiyorum günde 2 corba kaşığı kadar.yaa corba içersem normal yemek yemiyorum zaten aç bi aç geziyorum :'( almayım geri dukan amca bana dukan dietini önermediği için böyle yapıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?