Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kabizlik için kulandiginiz ilacın yan etkileri kısmını okuyunuz... (eger kulandiysanız) Orada bulanti yaziyor mu?
Yada içtiginiz bitki çayinin içireginde neler var?
Birde çok az yemişsizin ögle yemeği yok gibi bir şey.

Kızlar bugün dukanda 8. Günüm 6 gün atak yaptım 4 kilo verdim maalesef pazar günü seyire geçmem gerekirken diyeti deldim ve müthiş yiyecekli bir gün geçirdim çok pişmanım ilk defa diyet yapıyordum zaten o günde baya sorun yaşadım midem küçülmüş yediklerim rahatsız etti hemen Pazartesi seyire geçtim bi daha asla diyeti delmicem

183 boyundayım şu an 81 kiloyum hedefim 65. Herkese tavsiyem hergün spor yapın spor çok etkiliyo müthiş sıkılaşıyor insan :)

merhaba yarın seyir evresine geçiyorum 2/3 protein,1/3 sebze,2yemek kaşığı yulaf kepeği,1tk kakao,1yk mısır nişastası yeme hakkım var değil mi???

kitabı okuyorum da, yarınbaşlamak istiyorum fakat evde yağsız ne süt nede peynir var kahvaltımı evde var olanlarla yapsam sizce olurmu?? öğlenekadarda alışverişimi yapmış olurum...hindi jambon yumurtam nasıl olsa var
nedersiniz kızlar??

Yoğurdu çok yediğim zaman benimde midem bulanıyor.Belki sizinde öyle olmuştur.Öğlen yemeğinde çok az yemişsiniz bence.Dilerim yarın daha iyi olursunuz.

Sütünüze su katın.Ben evde yağsız süt olmayınca, bardağın yarısına süt yarısına su koyuyorum.Peynirini çok yemeyin.Karar vermişken bence başlayın.Kolay gelsin.

Nesca ve nuhan tskler isyerine tavuk haslayip goturmem cok kotu kokuyo sogudugu zaman yumurta sade asla yiyemiyorum kurabiye filan pek blmiyom atak evresmde btek galeta yi bliyom onu da yanmda goturuyorum ama canm istemiyooooo

daha son sayfalara ulaşmadım ama anladığım kadarıyla bir yerde mantarla tatlandırın diye yazıyordu,
yaniii baharatlar vemaydanoz nane (tazesinide)tükete biliyorumdeğilmi?? doğru anlamışmıyım arkidişler

haklısın ver ver bitmiyor:)9.5 kilo verdim daha 10 kilo vermem lazım..bugün saf protein günümdü.yaklaşık 3 lt de su içtim.yeşil çayda tamam.yaklaşık 30 dk spor da yaptım.yarından ümitliyim.bu kilolar gidecek arkadaş:))))

yağlı peyniri kaynar suda bekleterek yağını azda olsa azaltabilirsin.suyu birkaçkez değiştir ama

Nesca ve nuhan tskler isyerine tavuk haslayip goturmem cok kotu kokuyo sogudugu zaman yumurta sade asla yiyemiyorum kurabiye filan pek blmiyom atak evresmde btek galeta yi bliyom onu da yanmda goturuyorum ama canm istemiyooooo

işyerinde dolap var mı?

ekmek yap akşamdan.içine lorda koy.biraz çokta yapabilirsin 5-g günlük.tuzlu kek gibi oluyor zaten.yanına da lor peyniri.sıcacık çayla ohh mis:) yada dışardan kızarmış tavuk söylebilirsin.derisini yememek gerek ama.yanında da light yoğurt yada ayran.

simlanın sitesi var.orda envai çeşit tarif var.akşamdan hazırlayabilirsin.

Ben bu hafta hala 61 deyim.Sanırım vicut direniyor.Yumruk hareketimi yapsam diyerim ama vicudumu fazla zorlamakta istemiyorum.Zaten verilecek bir 5 kilom kaldı.Ama vücut acayip direniyor anlatamam.60 direncini bir kırsam.))Bakalım sanırım bu direnç uzun sürede kırılacak gibi
Herkese günaydınlar bu ara

Çorbanin içindeki un, normal yemeklerdeki yağ oranı, normal peynir süt, bakliyat yemeniz ve uyulaf kepeği tüketmemeniz atakta verdigniz kiloyu geri almaniza neden olabilir?

kiloy geri almak demeyin yaaa :'( 4 kilo vermem lazım böyle benim. Yulaf tüketiyorum günde 2 corba kaşığı kadar.yaa corba içersem normal yemek yemiyorum zaten aç bi aç geziyorum :'( almayım geri dukan amca bana dukan dietini önermediği için böyle yapıyorum bende

günaydınnnn arkadaşlar. Bende hafta sonu alısverımı yapacağım başlıyacagım yoksa kardesım benı bırakmayacak baya kalacağım burda başlıyayım barı evde devam ederım simdi alışveriş neler alayım bana yardım

Günaydin tünaydin merhaba kizlar

Kahvaltimi bitirdim
Bir parmak kalinliginda peynir yedim (yagsiz olmadigi icin evde az yedim)
İki yumurta,sarisini ayikladim:)
Bir bardak süt ictim ve hindi jambon
Suan sismedim ama doydum saniirim

Su yulaf kepegini bulmaliyim
Hadi sizlere kolay gelsin

selam herkese ben de 7 ocakta başladım dukana. 3 gün atak yaptım seyire geçtim ama seyir sıradında resmen kara delikler açtım rejime. Ya özlüyorum ben yiyemediğim sebze türlerini falan olmuyor yani. Neyse bu arada atakta 1,3 kg vermiştim seyire başladıgımda da ortalama ilk 10 günde 2 kilo vermiştim ama şimdi onların 1 kilosu geri geldi. Aslında bigün yedik diye vücut bunu tolere edemeyip tekrar kilo yağ bağlaması bana çok saçma geliyor o zaman verilen o kilolar fos gibi görünüyor gözüme. Son karadeliğimden bu yana 2 gündür seyirde devam ediyorum ama iş yerinde çok acıkınca ve canım peynir istemeyince 1-2 bisküvi tırtıklıyorum. Ben yaz döneminde de pek çok delikler açarak yapmıştım bu rejimi 5 kilo vermiştim ve 1 yıl içinde onların sadece 2 sini geri aldım açıkçası ben bu kadar da sıkı sıkıya uymuyorum diye verilmeyeceğine yada baştan başlamak gerektiğine inanmıyorum. Son günlerde nedense veremeyeceğim hissine kapıldım seyir döneminde dvm etsem böyle ara sıra kaçamaklar yaparak bu şekilde kilo verenler oldu mu aranızda ?

selam,normalde saglikli,dogru kilo verebilmek icin diyete tam anlami ile uymak gerekir.ama verecek kilo fazlaniz fazla degilse 5 kilo kadar o zaman sizde 2/7 yapin.yani haftanin iki gunu diyete uyun saf protein alin geri kalan 5 gunde ise normal ama abartmadan yiyin.bu sekildede kilo verirsiniz ama yavas olur ve dedigim gibi eger kilo fazlaniz cok degilse yapin.yok eger verecek kilonuz fazla ise diyete harfiyen uymaktan baska careniz yok.bizim icinde kolay degil diyet yapmak ama iste bazi seylerden fedakarlik etmek gerekiyor.yiyeyim ama zayiflayayim diye bir sistem yokki..gerci dukan ile biz acikmiyoruz oda ayri konu.birde oylesine tarifler varki,tatlidan tuzluya butun ihtiyaclarinizi karsilayacak sekilde.yiyemeyip ozlediginiz sebzeler nelerki dukanda size bircok sebzeyi yeme hakki taniyor.bahsettiginiz patates falansa onlarida yemeyi verin bir sure amac zayiflamaksa

dikkat edersen verirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…