sabahlari 1 ad. gün kurusu yiyeniniz varmi? Duraklatma yapiyor mu?
Benimde kilo verme durdu gibi.61 lerden bir türlü inemiyom.60dan düşüp 59 u görsem çok sevinecem.Çünkü ellili rakamları senelerdir görmüyom.Ama vücut acayip direniyor)).Kilolar fazla olunca ver ver ver bitmiyor.Hele bir 58 olayım çok mutlu olacağım
selam herkese ben de 7 ocakta başladım dukana. 3 gün atak yaptım seyire geçtim ama seyir sıradında resmen kara delikler açtım rejime. Ya özlüyorum ben yiyemediğim sebze türlerini falan olmuyor yani. Neyse bu arada atakta 1,3 kg vermiştim seyire başladıgımda da ortalama ilk 10 günde 2 kilo vermiştim ama şimdi onların 1 kilosu geri geldi. Aslında bigün yedik diye vücut bunu tolere edemeyip tekrar kilo yağ bağlaması bana çok saçma geliyor o zaman verilen o kilolar fos gibi görünüyor gözüme. Son karadeliğimden bu yana 2 gündür seyirde devam ediyorum ama iş yerinde çok acıkınca ve canım peynir istemeyince 1-2 bisküvi tırtıklıyorum. Ben yaz döneminde de pek çok delikler açarak yapmıştım bu rejimi 5 kilo vermiştim ve 1 yıl içinde onların sadece 2 sini geri aldım açıkçası ben bu kadar da sıkı sıkıya uymuyorum diye verilmeyeceğine yada baştan başlamak gerektiğine inanmıyorum. Son günlerde nedense veremeyeceğim hissine kapıldım seyir döneminde dvm etsem böyle ara sıra kaçamaklar yaparak bu şekilde kilo verenler oldu mu aranızda ?
sakın pes etme çünkü benimde başıma geldi,60 kiloyla başladım atak evresinde 57,5 düştüm seyirde 56 oldum sonra bikaç hafta aynı kiloda takılı kaldım ardından bir süre 55de takılı kaldım ama pes etmedim ve bugün 53,5 çıktım :) yani bu diyeti yapan kimse pes etmesin,ben bugüne kadar onlarca diyet yaptım ama ilk kez bir diyetten sonuç alıyorum...
selam,normalde saglikli,dogru kilo verebilmek icin diyete tam anlami ile uymak gerekir.ama verecek kilo fazlaniz fazla degilse 5 kilo kadar o zaman sizde 2/7 yapin.yani haftanin iki gunu diyete uyun saf protein alin geri kalan 5 gunde ise normal ama abartmadan yiyin.bu sekildede kilo verirsiniz ama yavas olur ve dedigim gibi eger kilo fazlaniz cok degilse yapin.yok eger verecek kilonuz fazla ise diyete harfiyen uymaktan baska careniz yok.bizim icinde kolay degil diyet yapmak ama iste bazi seylerden fedakarlik etmek gerekiyor.yiyeyim ama zayiflayayim diye bir sistem yokki..gerci dukan ile biz acikmiyoruz oda ayri konu.birde oylesine tarifler varki,tatlidan tuzluya butun ihtiyaclarinizi karsilayacak sekilde.yiyemeyip ozlediginiz sebzeler nelerki dukanda size bircok sebzeyi yeme hakki taniyor.bahsettiginiz patates falansa onlarida yemeyi verin bir sure amac zayiflamaksa
Takita toz kullanıyorum canım en ucuzu :) kipadan almıştım bir paketi 9 liraydı tadı çok güzel oluyor normal şeker gibi ama gaz problemi oluyor işte, asla değiştirmem çünkü gaz olayı tatlının caydırıcılığını ortaya koyuyor yani gazlancam diye fazla yemiyorum :)))))) Ama tariflerimi dene bak cidden arkasındayım hatta yapmayan arkadaşlarıma tattırıyorum herkes çok beğeniyor hele hele birde kalori sıfır ya Allaaaaah diye yiyorlar, bu hızla bende bir blog hazırlayacağım kendime :)
merhaba kızlar;
Yeni gelenler hoşgelmişler öncelikle epeydir takipteydim ama yazamıyordum, takipçiler çoğalmış neşe katmışlar:)
Bense yaramaz bir dukancı olmuştum ki bugün silkelendim kendime geldim şimdi de spor için hazırlığımı yaptım ama bir türlü kendimi kaldıramadım koltuktan akamı ettim:) Biri beni şu kanepeden kazısın lütfen
Ha gayret hemen başla diyorum.Ben 75 le başladım şu an 61 deyim .Bir türlü 50 lilere inemiyom.Bakalım ne zaman inecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?