Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sabahlari 1 ad. gün kurusu yiyeniniz varmi? Duraklatma yapiyor mu?

Seyir evresine ilk geçtiğim günlerde ben yedim.O hafta hiç kilo veremedim;ama,adetimde o döneme geldi.Şimdi de eğer kabızlığım uzun sürerse ilaç almadan gene yiyorum fayda etmezse mecburen ilaç kullanıyorum.

Ben sabah dukan yayla corbasi yapmstm bol bol baharatli onu ictmm scak scakk..ogle de dukan ekmedi lor peynir ve maydanoz yaninda da cayyy ohhh mis gbi yedim.cok guzeldi yaa :) aksama da corba icmeyi dusunuyorum bi kase de yogurt yatarken

Arkadaşlar maalesef kabızlık herkesın ortak derdı ama bı şekılde yeşil çay form çayı şudur budur çook zorda kalınca ilaç takvıyesıdır..mutlaka aşılmalı..kuru kayısı kullanın dıyemem çunku içindekı yogun meyve şekerı dukana uygun degıl bende duraklama yapıyor..Şuanda dukana uygun kabızlık sorununu biberiye turşuları ile çözmeye çalışıyorum..Birde 2 hafta deneyeceğim başka bır yönteme başladım dün..Nasıpse bende işe yararsa size de söylerım sevgılı arkadaşlarım..
Bu arada ne güzel bir bugun ya...

sakın pes etme çünkü benimde başıma geldi,60 kiloyla başladım atak evresinde 57,5 düştüm seyirde 56 oldum sonra bikaç hafta aynı kiloda takılı kaldım ardından bir süre 55de takılı kaldım ama pes etmedim ve bugün 53,5 çıktım :) yani bu diyeti yapan kimse pes etmesin,ben bugüne kadar onlarca diyet yaptım ama ilk kez bir diyetten sonuç alıyorum...

Selam bu diyetin mantigi, sinirsiz protein yemeye dayaniyor, ama bunun bir amasi var, o da karbonhidrat ve yag alimini cok azaltmaniz gerekiyor. Eger kitapta yazildigi gibi yapmayacakcasaniz, yani sinirsiz proteinle beraber, caniniz istediginde ekmek, bal, seker yemeye devam edecekseniz, bu diyetten kilo vermeyi beklemek sacma olur. Bu sekilde yaparsaniz ustune kilo almamaniz sasirtici olur.

Mesela dukan chatte, cok fazla karbonhidrat yemek isteyen birisine 200 gram spagetti yemesi icin izin veriliyor, ama karsiliginda ogun baska hic bir yiyecek tuketmemesi isteniyor. Bunu ornek olarak verdim, yani illa dukanda karbonhidrat tuketmek isterim derseniz, bunun maliyetli oldugunu kavramaniz icin.

Ama daha once dendigi gibi eger kilo fazlaniz yoksa, 2/0 biciminde sadece iki gun protein, diger gunler normal beslenerek uygulayabilirsiniz. Bu kilo fazlasi olmayan ama bolgesel rahatsizliklari olanlar icin onerilen bir yontem.

Bir de sunu soyleyeyim, diyetin basinda diyet kacamak yapmayi kaldiriyor. saf protein gunleri, kilo vermenizi sagliyor bir sekilde. Ama vermeniz gereken kilo coksa, ve diyelim bir 8-9 kiloyu diyetle verdiniz, ondan sonra cok kucuk kacamaklar bile inanilmaz duraklamalara neden oluyor. Diyetin ise yaramaya devam etmesi icin ekstra onlemler almaya baslamaniz gerekiyor, yesil cay icmeye baslamak, daha once peynirdeki yag oranina cok da dikkat etmiyorsak, buna dikkat etmek, spor miktarini arttirmak gibi.

Ben uzun suredir forumu takip ediyorum. Insanlarin kilosunun takildigi bir yer var. Ondan sonra vermek gercekten cok zorlasiyor dukanla(bu herhangi bir diyet icinde boyle, daha sonra vereceginiz 10 kiloyu asla ilk verdiginiz 10 kilo kolayliginda veremezsiniz). Sadece diyeti daha SIKIlastiranlar o asamayi asabiliyorlar. Normal kilonuza yaklastikca kilo vermeniz zorlasir. dukan mesela sitesinde testinin verdigi kilodan daha dusuk kiloya inmeyi onermez. kitapta sunu der, o kiloyu vermek icin harcayacaginiz caba cok yuksektir, ve onu korumak icinde caba harcamaya devam edersiniz. bunun icin gerekli motivasyonu bulamayabilirsiniz der.

Neyse tezime geri doneyim ben:) uzattikca uzattim:)

Son düzenleme:

aynı beni anlaştmışınız bende 60'la başladım dukana ve daha önce diyet yaptım ama ac gezdiğim halde en fazla iki kilo verdim dukanda atakta sizin gibi 57,5 düştüm şu an seyir evresindeyim 3 gün oldu seyir evresine geceli bende sizim gibi 53 görürürüm inşallah

Son düzenleme:

patates en çok sevdiğim şey olduğu için malesef öyle yemeyiverim diyemiyorum. Başka şeyler de var yenmemesi gereken sebzeler kategorisi neredeyse komple benim sevdiklerim diyebiliriz. 8 kilo vermek istiyorum. Ben yine 1 pro 1 sebze şeklinde dvm ediyorum ama ancak arada kaçamak da yaparım sanırım bu şekilde umarım kilo veririm. Teşekkürler

bir tane zayıflatan çay diye bir haber yapılmıştı forumda da var hatta adamın biri bilmem kaç tane ottan demlenen çayı günde 2 bardak içip yanında da rejim yapıp bi ton kilo vermişti barut ağacı kabuğu çoban çökerten gibi bitkiler var anlamışsınızdır umarım hangisini dediğimi. O çayı yapıp içmeye başladığımda ben 3. günden sonra devam edemedim etseydim ishal olacaktım. Bu çay belki de kabızlık sorununa bu rejimde çare olabilir diye düşünüyorum. Tabi bünyeden bünyeye değişebilir ama denemek lazım oldukça sıkıntılı bir durum.
çayın başlığı bu http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

doğadan 7 otlu çayı kesinlikle öneririm,hem tadı güzel hemde bu diyette bana çok yardımcı oldu,içindeki bitkiler zaten zayıflamaya yardımcı bitkiler...(Biberiye,funda yaprağı,mate yaprağı,kekik,yeşil çay,kiraz sapı,ısırgan yaprağı) içindekiler...

Daha öncedende söylemiştim belki görmeyen olmuştur benim kabızlığıma lipton forum plus kayısılı çok iyi geldi deneyin derim

merhaba kızlar;
Yeni gelenler hoşgelmişler öncelikle epeydir takipteydim ama yazamıyordum, takipçiler çoğalmış neşe katmışlar:)
Bense yaramaz bir dukancı olmuştum ki bugün silkelendim kendime geldim şimdi de spor için hazırlığımı yaptım ama bir türlü kendimi kaldıramadım koltuktan akamı ettim:) Biri beni şu kanepeden kazısın lütfen

Ayy banada verebilirmisin tariflerini şu ana kadar yaptığım hiç birşeyi beğenmedim hafta sonu çörek otu alıp nnuhanın ekmeğini deniycem eğer güzel fikirlerin varsa çok sevinirim

Ha gayret hemen başla diyorum.Ben 75 le başladım şu an 61 deyim .Bir türlü 50 lilere inemiyom.Bakalım ne zaman inecem

benim 5 kilo vermem gerekiyordu 58 ile başladım atak döneminde 56.5 a indim ancak seyir evresinde 4 gündür çerez çikolatayla verdiğim tüm kiloları aldım gerçekten kaçamak affetmiyor şimdi ne yapmalıyım en baştan mı başlamalıyım?? bir de şu yumruk dediğiniz şey nedir?

canım, moralimizi bozmuyor ve hemen nerede kaldıysak oradan devam ediyoruz. aman bozuldu deyip kendini bırakma.istersen 1 gün atak gibi beslenip tekrar devam edersin.

Arkadaşlar merhaba,
epeydir yazamadım çok yoğun ve zorlu zamanlar geçirdim,ancak kendime gelebiliyorum,tabi ki bu dönemi kaçamaksız atlamadım ya psikolojim ya fiziğim dedim ufak tefekten epeyse fazla kaçamak yaptım ve sonuç kaç haftadır 68e takıldım kaldım bugünde tartıda 69 görünce,sizin motivasyonunuza ihtiyacım olduğumu anladım,ben nasıl böyle bir diyete ihanet ettim hedefime 8 kilo kalmışken((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…