Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Zor zamanlar geçirmişsin, epeydir diyette olduğun için de moral olsun diye birazcık ipin ucunu kaçırmışsın ve pişman olup geri dönmüşsün... böyle düşün tamamen kendini koyuvermek de vardı biraz sıkarsan aldığın 2kilo bira haftayı bulmaz gider diye düşünüyorum çünkü kaçamakla birden alınan kilolar birden gidiyor gibi bir algı oluştu bende okuduğum onca sayfadan sonra.
bu ara ben de biraz saldım ve ilk kez +1 gördüm dün sabah ama günü kasarak ve yoğun sporla geçirdim dün akşam da şiddetli migren ağrısı yüzünden birşey yiyip içemedim ve bugün -2kilo gördüm:))
Bundan sonra kaçamak yapmamak için haklı bir nedenin var artık +2 kilo. Dersimizi aldık değil mi

Herkese iyı geceler sevgili arkadaşlarım..
çok güzel bır akşamdan sonra evıme geldım şukur..bır gram dukana ıhanet etmemenın mutlulugu içimde..kabızlık sorununu da biberiye turşuları ile çözdum o nedenle içim rahat şuan :)
kendıme ödül olarak doktor ouetkerin şekersiz supanglelerınden yaptım tam 3 aydır devam ettııgım dıyetımde ilk kez takita toz tattlandırıcı kullandım..bulundugum ortamda kek sütlü tatlı doluydu ama ben ıkı bardak çay ıle kalktım..eve gelıncede ödulumu aldım..Rabbıme hamdolsun..
Dukanı kaçamaklarla bozan arkadaşlar dıyetı sakın bırakmayın ve 1-2 gun arası saf proteın yapıp yenıden seyıre devam edın derım ben..nacızane tavsıyem elbet..dıyetı sil baştan yapmak yada tamamen bırakmaktan bınkat daha iyıdır..
ah ALIYE ABLA AH..YAPTIM SENIN NAR ÇİCEGI TARCIN YEŞİL ÇAY KARIŞIMINDAN DEMLENIYORUM AMMA SEN NERELERDESİN ??

benimde bugün günüüm vardı bende aynı şekilde hiç birsey yemedim:)))

ADORİNG tebrik ederim arkadaşım..Rabbım daha güzel iradeler versin..Bizimkisi iş yemeği idi ama önemlı olan gösterdiğimiz irade değil mi ?
Az kaldı Allahın iznı ıle 20 kg verdım kaldı 20 kg
sizde durumlar nasıl ? kaç kılo ıle başladınız kaç kılo ıle devam edıyorsunuz..sevgiler

maşallah çok iyi vermişsin 74le başladım yarın bir hafta olacak 6gün atak yaptım 3 kilo gitti kaldı 11 kilo bugün seyirde ilk günümdü yeniyim yani:)) ama bu 1 haftada 3gün gezmeye gittim ve tabakları hep geri çevirdim:))) sadece çay içtim....

Öyle mi dersin şeker?..:18: Bi bildiğin vardır elbet.. Hadi senin dediğin olsun o zaman.. Ayıptır söylemesi ben aletli sporu hiç sevmem aslında.. Gençliğimde de salona gidip hep aerobik-step gibi şeylere de katılırdım. Pilates ve yoga illaki faydalıdır ama bana çoook yavaş ve sıkıcı geliyooo. Çok şükür artık zumba, latin aerobik, v.s. var!! Dediğin gibi çılgın.. ama muhteşeeeemmm!Gerçi yaşıt arkadaşlarım beni eleştirip dururlar.. efendim yaşıma göre ancak stretching yapmam lazımmış..peeeh Bugün bir arkadaşımın yoga hocasıyla sohbet ettik..(o arkadaş benim şu zumba saçmalığını bırakıp yoga yapmamı istiyooor) kadın da bana "boş ver o zaman, hala hıza ihtiyacın vardır demek" diyence epey rahatladım beN'apiim.. 45 olarak hissetmiyorum kendimi..Valla sporu bilmem ammma dans gibisi yoktur arkadaşım! Peki sen terlemek için nelerden hoşlanıp ne yapıyorsun canım?

Yarış için sana bir ip ucu vereim kuzum... Kimsecik duymasın sakın.. Yarışı unut, hatta herşeyi unut tatlım.. Tamamen akışına bırak... amma her hün aynaya baktıkça kendine "kilolarım günden güne gidiyor ve ben hep çok fit oluyorum" de yavrum. Çok etkili ve tarafımdan denenmiş bi yöntemdir haa.. Ayy hala gelemedim yarışınıza... Yarın bulurum sizi.. söz

askitom senden cok bilmiyorum emin ol.ben ne ogrendiysem senden ogrendim dermisimama kiz valla senden cok sey ogrendim ben o yuzden yoklugun koyuyor banasorma bende SIKILIYORUMDA mecburuyetten.spor denilen sey keyifle yapilmasi gereken birsey yoksa zoraki gercekten zor oluyor.cilgin kadinsin sen arkadasim kendini nasil hangi yasta hissediyorsan oyle yap zira bende sen gibiyim kendimi 37.5 hic hissetmiyorum.bende aerobik stebe falan katiliyorum salonda.en keyif aldigim step zumbada varda cesaret edemedim.gorsen stepte bile komik komik oluyorum.sonra karar verdim bu isler bitince step kursuna gidecegim..bazende bisiklet ve yuruyus bandini kullaniyorum oncesinde isinmak icin..verdigin tuyoyu her fikrini dikkate aldigim gibi dikkate alip uygulayacagim,ama baska kimseye soyleme tamammi yarisi ben kazanirsam kirisiriz zira hediyelerde superaslina bakarsen sende biliyorsun tez zamanda sahip olmak istedigim bir arzum var o yuzden strese girip biran once bitsin istiyorum yoksa oyle bir arzum olmasa yavas yavas veririm acelede etmem..
ee bide akrebin sabirsizligida var o ayri konu..onurlandir yarisimizi bekleriz sekercim..coookkkk

kızlar ben bu diyeti anlamadım yaa nolur bana açıklayın liste yokmu ne yiycem ne içicem 10 kilo vermek iztiyorum

Ay nerden anladın kııız?.. Valla ne yalan söyliim..severim yahu.. Birde yabancı içkileri sevdiğim için masrafım çoooktu.. Baileyes, tekila, martini dry için çıldırırım.. Her türlü kokteyle de bayılırım. Eşimin çocukluk arkadaşı bir ara barmenlik yapmış, çok ta kabiliyetlidir, eşime de pek çok tarif öğtetmiş.. Mojito..pina collada..margarita frozen.. ooooff offff Ama dukan yüzünden hepsi gitti.. yerlerini kırmızı şarap aldı.. Yaz tatilimde bile kırmızı şarap içtim ayol..

Doğru söyleyorsun, kışın sıcak bir glintveyn gibisi yoktur vallahiYalnız Dukan amca bize şarabı ancak güçlendirmedeyken ödül olarak veriyordur tatlım.. Haa benimki gibi senin de bünyen içkiye alışıksa ve metabolizman hızlıysa sorun yok tabii.. Amma değilse bi dur derim sana ki sonuçlarına üzülme diye..

Ayda 1-2 kadeh sana zarar vermez bence ama dediğim gibi bünyen alışıksa tabii.. Sigara bıraktığın için ayriyetten tebrik ederim seni ki genelde sigara isteği içki ile artar..seninki ise tam tersi olmuştur

bildirim
başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo: 65,6
şu anki kilo:65,0
hedef:55
fark:-600gr

Dukan'a başladım 5 kilo verdim bile bu adam bir mucize Şu an kilomuz aynı bakalım kim daha önce görecek 50lere

Ben bu diyete 2 kasımda başladım.75 Kilo civarı ıdım.Şimdi 61 kiloyum.Ama durakladım.Vicut direniyor.Evet hemen hemen aynı kiloyum.Ama benim boyum 1.60 sizinkini bilemiyorum.Birde ince kemikliyim.O nedenle aslında 55 civarı normal ama ben 58 hedef belirledim.İnşallah ulaşırım
Herkese günaydınlar

bildirim
başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo: 65,6
şu anki kilo:65,0
hedef:55
fark:-600gr

BİLDİRİ
Boy:160
başlangıç tarihi:02/11/2012
Başlangıç kilo:75
geçen haftaki kilo: 61
şuanki kilo:61
hedef:58
fark:0(((((((((((((((((((((((((( offffff ki offff
fark:0(((((((((((((((((((((

başlangıç tarıhı :9 eylul 2012
boy:1,68
başlama kılosu:103
gecen hafta :83
bu hafta :83
fark:0
toplam fark:-20 kg

amaaa hiç üzülmuyorum spora başladım ve ınanılmaz sıkılaştım kılo olarak düşmemiş gıbı dursamda gelecek hafta gerçek ibreyi göreceğiz inşAllah..herkese bool azimli günler

Başlangıç tarihi 30 12 2012
Başlangıç kilo 100.2
Boy 1.73
Geçen hafta kilo 95.5
Bu hafta ile 94.2
Fark 1.3
Toplam fark 6.00

kızlar ben bu diyeti anlamadım yaa nolur bana açıklayın liste yokmu ne yiycem ne içicem 10 kilo vermek iztiyorum

kitap alip okumaniz gerekiyor.orda butun hepsi yaziyor.kolay gelsin..

sizi gidi ayyaslar sizi

GUNAAAAYYYDIIIIN

Sevgili Dely henuz gelmedin ama gelirsen hosgeldin

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo:76 kg

hedef kilo:60 kg

gecen haftaki kilo:69 kg

guncel kilo:68.7 kg

1 haftalik degisim :-300 gr

kalan kilo:8.7 kg

toplam giden :7.3 kg

boy:1.70 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…