Arkadaşlar merhaba,
epeydir yazamadım çok yoğun ve zorlu zamanlar geçirdim,ancak kendime gelebiliyorum,tabi ki bu dönemi kaçamaksız atlamadım ya psikolojim ya fiziğim dedim ufak tefekten epeyse fazla kaçamak yaptım ve sonuç kaç haftadır 68e takıldım kaldım bugünde tartıda 69 görünce,sizin motivasyonunuza ihtiyacım olduğumu anladım,ben nasıl böyle bir diyete ihanet ettim hedefime 8 kilo kalmışken((
Ha gayret hemen başla diyorum.Ben 75 le başladım şu an 61 deyim .Bir türlü 50 lilere inemiyom.Bakalım ne zaman inecem
Herkese iyı geceler sevgili arkadaşlarım..
çok güzel bır akşamdan sonra evıme geldım şukur..bır gram dukana ıhanet etmemenın mutlulugu içimde..kabızlık sorununu da biberiye turşuları ile çözdum o nedenle içim rahat şuan :)
kendıme ödül olarak doktor ouetkerin şekersiz supanglelerınden yaptım tam 3 aydır devam ettııgım dıyetımde ilk kez takita toz tattlandırıcı kullandım..bulundugum ortamda kek sütlü tatlı doluydu ama ben ıkı bardak çay ıle kalktım..eve gelıncede ödulumu aldım..Rabbıme hamdolsun..
Dukanı kaçamaklarla bozan arkadaşlar dıyetı sakın bırakmayın ve 1-2 gun arası saf proteın yapıp yenıden seyıre devam edın derım ben..nacızane tavsıyem elbet..dıyetı sil baştan yapmak yada tamamen bırakmaktan bınkat daha iyıdır..
ah ALIYE ABLA AH..YAPTIM SENIN NAR ÇİCEGI TARCIN YEŞİL ÇAY KARIŞIMINDAN DEMLENIYORUM AMMA SEN NERELERDESİN ??
ADORİNG tebrik ederim arkadaşım..Rabbım daha güzel iradeler versin..Bizimkisi iş yemeği idi ama önemlı olan gösterdiğimiz irade değil mi ?
Az kaldı Allahın iznı ıle 20 kg verdım kaldı 20 kg
sizde durumlar nasıl ? kaç kılo ıle başladınız kaç kılo ıle devam edıyorsunuz..sevgiler
spor hocalari diyorsa dogru diyodur,dinle onlarispor guzel sey arkadasim,zumba ise cilgin ben uzun suredir (yilbasi munasebetiyle) ara verdigim spora geri basladim.terledikce ter attikca insan mutlu oluyor.
valla yarista iradede gerekli ama birazda sanstami etkili ne :26:cunku kolay kilo verebilmek gibi bir durum var yada zor verebilmek.iyi gidiyor egleniyoruz iste.odul coook goreceksin okursan.bende sen gibi dusunuyorum hepsi yaristan sonrayaopuyorum seni
Öyle mi dersin şeker?..:18: Bi bildiğin vardır elbet..Hadi senin dediğin olsun o zaman.. Ayıptır söylemesi ben aletli sporu hiç sevmem aslında.. Gençliğimde de salona gidip hep aerobik-step gibi şeylere de katılırdım. Pilates ve yoga illaki faydalıdır ama bana çoook yavaş ve sıkıcı geliyooo. Çok şükür artık zumba, latin aerobik, v.s. var!! Dediğin gibi çılgın.. ama muhteşeeeemmm! Gerçi yaşıt arkadaşlarım beni eleştirip dururlar.. efendim yaşıma göre ancak stretching yapmam lazımmış..peeeh Bugün bir arkadaşımın yoga hocasıyla sohbet ettik..(o arkadaş benim şu zumba saçmalığını bırakıp yoga yapmamı istiyooor ) kadın da bana "boş ver o zaman, hala hıza ihtiyacın vardır demek" diyence epey rahatladım be N'apiim.. 45 olarak hissetmiyorum kendimi.. Valla sporu bilmem ammma dans gibisi yoktur arkadaşım! Peki sen terlemek için nelerden hoşlanıp ne yapıyorsun canım?
Yarış için sana bir ip ucu vereim kuzum... Kimsecik duymasın sakın..Yarışı unut, hatta herşeyi unut tatlım.. Tamamen akışına bırak... amma her hün aynaya baktıkça kendine "kilolarım günden güne gidiyor ve ben hep çok fit oluyorum" de yavrum. Çok etkili ve tarafımdan denenmiş bi yöntemdir haa.. Ayy hala gelemedim yarışınıza... Yarın bulurum sizi.. söz
Ay çok güldüm canım.. Sende içicisin anlamıştım zati..
Ben herşeyi kesiyorum ama içki benim zaafım kesemiyorum yaa..
Dukan amca şarap dedi diye sıcak şarap içiyorum ama bilmiyorum sonum ne olacak..
İçine sadece aroma koyuyorlarmış(tarçın ve karanfil) Öyle dediler valla..
Kız valla bende ayda 1 kadeh yada 2 içiyorum.. Ayyaş mıyım bilmiyorum ama.. Sigara içmiyeyim diye zamanında içki içtim, içtim, içtim sonra baktım olmayacak ikisini birden bıraktım..
Üstüne 8-10 kilo almıştım o dönem.. Ama şimdi dukan yaparken sanki canım istiyorİçmesem aslında daha iyi yaaa
Dukan'a başladım 5 kilo verdim bilebu adam bir mucize Şu an kilomuz aynı bakalım kim daha önce görecek 50lere
bildirim
başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo: 65,6
şu anki kilo:65,0
hedef:55
fark:-600gr
kızlar ben bu diyeti anlamadım yaa nolur bana açıklayın liste yokmu ne yiycem ne içicem 10 kilo vermek iztiyorum
Ay nerden anladın kııız?..Valla ne yalan söyliim..severim yahu.. Birde yabancı içkileri sevdiğim için masrafım çoooktu.. Baileyes, tekila, martini dry için çıldırırım.. Her türlü kokteyle de bayılırım. Eşimin çocukluk arkadaşı bir ara barmenlik yapmış, çok ta kabiliyetlidir, eşime de pek çok tarif öğtetmiş.. Mojito..pina collada..margarita frozen.. ooooff offff Ama dukan yüzünden hepsi gitti.. yerlerini kırmızı şarap aldı.. Yaz tatilimde bile kırmızı şarap içtim ayol..
Doğru söyleyorsun, kışın sıcak bir glintveyn gibisi yoktur vallahiYalnız Dukan amca bize şarabı ancak güçlendirmedeyken ödül olarak veriyordur tatlım.. Haa benimki gibi senin de bünyen içkiye alışıksa ve metabolizman hızlıysa sorun yok tabii.. Amma değilse bi dur derim sana ki sonuçlarına üzülme diye..
Ayda 1-2 kadeh sana zarar vermez bence ama dediğim gibi bünyen alışıksa tabii..Sigara bıraktığın için ayriyetten tebrik ederim seni ki genelde sigara isteği içki ile artar..seninki ise tam tersi olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?