Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlama Tarihi:13.12.2012
Başlangıçtaki kg:74.400
Geçen haftaki kg:70.400
Bu haftaki kg;68.800
Aradaki fark:-600

Gunaydinlar hanimlarrrr.bir persembe daha geldi catti hadi hayirlisi bakalim:)

Sevgili Dely cim gecen hafta bildirim yapamadim bu hafta paylasiyorum durumu:)

Bas. Tarihi: 03/12/2012
Bas. Kilo: 75
Gecen hafta: 69.6
Guncel: 69.2
Hedef: 58
Fark: -400 g
Toplam fark: -5.9
Boy: 1.63

Gram gram veriyorum artik.dogaldir cunku coook uzun zamandir 6 li rakamlari gormemistim.vucut iyice direniyor bir de pembe gunler yaklasti canim nasil tatli cekiyor bilemezsiniz.ilk defa tatlandiricili bir tarif deneyecegim bugun.muffin yapiyim diyorum.bakalim becerebilirsem paylasirim aksama
Umarim herkes bol eksili bir hafta gecirmistir.hepinizi opuyorummm:)

başlangıç tarihi:22.12.2012
başlangıç kilo:105,5
geçen haftaki kilo: 98,6
şu anki kilo:97,9
hedef:80
fark:-700gr

kızlar ne zamandır internete giremedim cevap yazamadım bana tatlandırıcı için cevap yazan herkese çok teşekkür ederim bu hafta az kilo verdim maleseef 1-2 defa bozdum biri dün yayla çorbası içtim diğeri de 2 tane hoşbeş yedim çok pişman oldum tartıda fazla çıkınca ama iş işten geçmişti adette olamadım olsam da bu yeme psikolojisinden de stresinden de kurtulsam valla :18:kayınvalidemlerde bizde o çok zorluyo durumu eşimi de dukana başlattım 2 günde 3kilo verdi çok kararlı duruyo ama ev tam 2ye bölünmüş durumda annemler farklı yiyiyor biz farklı yiyiyoruz çok ilginç odu valla

günaydınlar dukancanlar:))

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:65.5
güncel kilo:64.7
fark:-800gr.

çok yavaşladım ben...:18:

Kizlar kmse bana bisi yazmio neden 4.gunumdeyim atak evresnde 1,100 verms bulunuyorum su anda ama esmde bwnle basladi o -3000 verdi nye bn veremiyorum :)

Kizlar kmse bana bisi yazmio neden 4.gunumdeyim atak evresnde 1,100 verms bulunuyorum su anda ama esmde bwnle basladi o -3000 verdi nye bn veremiyorum :)

senin ondan daha fazla diyet geçmişin vardır yada onun vermesi gereken kilo fazladır.zaten atak evresinde verilen kilo değil ödem.asıl kilo seyirde verilir...

Aslında çok düşündüm bildirim yapmasam mı diye ama yine de yapmaya karar verdim

Başlangıç Tarihi:14.11.2012
Başlangıç Kilo:75
Geçen haftaki kilo: 67.5
Bu haftaki kilo: 68.2 ​
Hedef:60
Boy:1.65
Fark: +700

Kaçamakta yapmadım ama bu artılar geçen haftadan beri gitmiyor..

başlangıç 05.12.2012
bşlangıç kg 69.2 kg
geçen hafta 65.00 kg
bu hafta 65.3 kg
boy 1.70

geçen hafta sinüzit ağrılarımdan dolayı diyeti uygulamyamadım. dün tekrar başladım ama ağrılarımı geçirirmi diye yarım elma, 1 mandalina ve 1 fincan salep içtim. inşallah şu baş ağrısından kurtulurum. iğne bile yaptırdım ama geçmiyorr ağrılar

Kısss isabel haklı valla sen herşeyi biliyorsun maşallah maşallah

Valla yılbaşında falan içmiştim şarap bişey olmamıştı amaaa... (Kimse beni örnek almasın sakın! )

Bu hafta valla da billa da içmedim yine de artılardayım..
İçeydim Belki eksi görürdüm
Neyse moral herşeymiş onu anladım..
Toparlıcam bu hafta söz..

sizi gidi ayyaslar sizi

İsabel canım; İzmirde yaşıyorum, Alsancakta çalışıyorum..
İş çıkışı söyle bir yürürken bile insanın içesi geliyor bu şehirde napiimmim

Kuzum gel sana da ısmarlayalım..

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün gece regl oldum normalde 25inde olmam lazımdı acaba diyetten dolayımı oldum böyle erken regl olan var mı???

Bu hafta hastalıkla geçti
bugün daha iyiyim çok şükür
ama az kilo gitti
sağlık olsun da haftaya telafi ederim inşallah

Bildirimim
Başlangıç tarihi : 04/11/2012
Başlangıç kilo : 89,600
Geçen hafta kilo :76,800
Güncel kilo :76,600
Hedef kilo :75
Haftalık giden kilo :-200
Toplam giden kilo :13,000
Boy :1,75
Toplam geçen gün: 74

selam kızlaar.ben güçlendirmedeyim şuan iyi gidiyor.kilo alırım dedim ama çok şükür almadım.60 kilo ile başlamıştım aynıyım.
güçlendirmeye geçtiğime pişman oldum keşke seyirde kalıp kilo vermeye devam etseydim.hedefim 55 ti.neyse size başarılar.takip ediyorum sizi...

Başlangıç tarihi : 26/11/2012
Başlangıç kilo : 98
Geçen hafta kilo : 85,800
Bu hafta kilo : 84,400
Haftalık -/+ : -1,400
Toplam -/+ :-13,600
Boy : 1,79

Çok şükür

Erkeklerin metabolizması daha hızlı çalışır.Eşinizdeki ödem sizden çokmuş demekki.Sabredin seyirde mutlaka geçersiniz eşinizi.
Çünkü bayanlar daha sabırlıdır.

Gunaydin canlarim.bu hafta benim yuzum tartida guldu. Ama 3 gundur protein yaptim. Hic sebze yemedim ve sinirlilardan sadece tatlandirici kullandim. Yoksa 78 kiloda takilip kalmistim.
Bildirim(dely cim ugrayacak misin bugun bilmiyorum. Diger kizlardan haber de getirmiyorsun bize. Face de gorusewbiliyor musunuz? Umarim ugrarsin)
Baslama 10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.2
Giden-1.300
Toplam giden 13.8 kilo

Bende İzmirliyim ama İzmirden çok uzağım.Alsancakta bir kezde benim yerime içer misinz dermişim.++lar bana grlsin .İzmire kocaman selamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…