Başlama Tarihi:13.12.2012
Başlangıçtaki kg:74.400
Geçen haftaki kg:70.400
Bu haftaki kg;69.800
Aradaki fark:-600
Kizlar kmse bana bisi yazmio neden 4.gunumdeyim atak evresnde 1,100 verms bulunuyorum su anda ama esmde bwnle basladi o -3000 verdi nye bn veremiyorum :)
Ay nerden anladın kııız?..Valla ne yalan söyliim..severim yahu.. Birde yabancı içkileri sevdiğim için masrafım çoooktu.. Baileyes, tekila, martini dry için çıldırırım.. Her türlü kokteyle de bayılırım. Eşimin çocukluk arkadaşı bir ara barmenlik yapmış, çok ta kabiliyetlidir, eşime de pek çok tarif öğtetmiş.. Mojito..pina collada..margarita frozen.. ooooff offff Ama dukan yüzünden hepsi gitti.. yerlerini kırmızı şarap aldı.. Yaz tatilimde bile kırmızı şarap içtim ayol..
Doğru söyleyorsun, kışın sıcak bir glintveyn gibisi yoktur vallahiYalnız Dukan amca bize şarabı ancak güçlendirmedeyken ödül olarak veriyordur tatlım.. Haa benimki gibi senin de bünyen içkiye alışıksa ve metabolizman hızlıysa sorun yok tabii.. Amma değilse bi dur derim sana ki sonuçlarına üzülme diye..
Ayda 1-2 kadeh sana zarar vermez bence ama dediğim gibi bünyen alışıksa tabii..Sigara bıraktığın için ayriyetten tebrik ederim seni ki genelde sigara isteği içki ile artar..seninki ise tam tersi olmuştur
sizi gidi ayyaslar sizi
Kizlar kmse bana bisi yazmio neden 4.gunumdeyim atak evresnde 1,100 verms bulunuyorum su anda ama esmde bwnle basladi o -3000 verdi nye bn veremiyorum :)
Kısss isabel haklı valla sen herşeyi biliyorsun maşallah maşallah
Valla yılbaşında falan içmiştim şarap bişey olmamıştı amaaa... (Kimse beni örnek almasın sakın!)
Bu hafta valla da billa da içmedim yine de artılardayım..
İçeydim Belki eksi görürdüm
Neyse moral herşeymiş onu anladım..
Toparlıcam bu hafta söz..
İsabel canım; İzmirde yaşıyorum, Alsancakta çalışıyorum..
İş çıkışı söyle bir yürürken bile insanın içesi geliyor bu şehirde napiimmim
Kuzum gel sana da ısmarlayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?