Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok geçmiş olsun bendede migren var anlayabiliyorum

Bildirim
Bu haftaki kilo 68.1 kg

takildim kaldim. ama kilo alirken de bu kiloda cok beklemistim ondan heralde. Bakalim bugunlerde reglde gelecek. ondan sonra nolurum.

Biri zayiflatan ayakkabi soruyodu, Markafoniye reebok'in easytone ayakkabilari gelmis.

kuponla falan oldukca uyguna geliyor. Almak isteyen olursa, kargo bedava hesabim var. onunla beraber kola kodlariyla kirmizi kasadan alacaginiz 20 tl kuponu birlestirip oldukca uyguna alabilirsiniz. Avea kod bulursaniz o 30 tl indirim saglar. turkcellilere de 20 tl indirim var galiba onu pek bilmiyorum

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar
Geçmişi okumadan önce bildirim yapayım dedim...
Acaba bugün Delycan gelicek mi?
Artık eski tecrübelilerden kimse uğramaz oldu valla

Geçen hafta regl nedeniyle +1000 dim...
Yani 2 hafta öncesine göre - 900 gr vermiş oldum...
Bu da haftada -450 gr eder...

-1900 gramı görüp neden ben veremiyorum diyerek canınızı sıkmayın
Özellikle yeni başlayan arkadaşlar için açıklamak istedim

Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Gün sayısı : 70

Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76
Geçen haftaki kilo : 71.4
Güncel kilo : 69.5

Fark : -1900 gr
Toplam kilo farkı : 6.5 kg

günaydın kızlar dün gece regl oldum normalde 25inde olmam lazımdı acaba diyetten dolayımı oldum böyle erken regl olan var mı???
İlk ay benimde erken gelmişti.. Ama sonraki ay gecikti.. 1,5 ay sonra geldi.. Yani olabiliyor böyle şeyler metakk etme.. Sonra düzeliyormuş.

Bildirim
Bu haftaki kilo 68.1 kg

takildim kaldim. ama kilo alirken de bu kiloda cok beklemistim ondan heralde. Bakalim bugunlerde reglde gelecek. ondan sonra nolurum.

canım ben de 78 de bir ay takıldım ya. spor da yaptım tık yoktu. neyse bu hafta birden gidiverdi. senin de öyle olur. uzun süre kaldığımız kilolar çok zorluyor bizi. bir de ben şöyle düşünüyorum : kilo veriyoruz sonra vücut o yenii kiloya adapte olmaya çalışıyo, kendini toparlıyor biraz. o sırada bize düşen sabretmek oluyor malesef.

Yok ben sporu falan cok saldim, biliyorum kendimi, disari cikip 10 dakika bile yurumuyorum. bir aydir, bilgisayar basinda, rapor yazmaya calis dur. Asil sebep o aslinda da. Tabi senin soylediklerin ikinci sebepler.

Ama ben alistim zaten, regl harici kilo veremiyorum. 3 hafta duraklama benim icin olagan bir sey. Regl gunleri harici toplamda 3-4 kilo anca vermisimdir.

Ders calisirken cikolata tuketmek benim icin vazgecilmezdi, bu aralar ondan zorlaniyorum bi de. Napayim ben de kola tuketimimi arttirdim. Canim browniler,benimolar istiyor. otomatin onunden gecerken bir durakliyorum.

Neyse evden cok tepki var kotumu degistirmem konusunda, artik belimde durmuyomus:)) ama ben cok rahat ediyodum, bu aralar giyime falan bakacak durumum yok. O motive ediyo beni.

Son düzenleme:
ilkönce hepinizi dadlıyanaklarından öperim...

cancazlarım benim iki ayrı konu hakkında sıkıntılarım var!!

1. bu sayfayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum, bende sizde olduğu gibi bmi cetveli iştiyooooom:))
ve bana cvp yazdığınızda ben bu bildirimi nerden göre bilirimki?? yanii tüm yazdıkalrıma gerimi gitmem lazım

2. DUKAN AMCANIN diyeti

kızlar dün 65.300ile başladım ve dışarda olduğum için pek birşey yiyemedim.
evde iki yumurta sarısını ayırdım, hindijanbon, süt ve az peynir ile idare etmiştim.
4 gibi tavukgöğüsü yedim (restoranda) ve çay içtim, aksamda küçük paket süt
eve geldiğimde hafif bir aclık hissettim ve 2 yumurta kücük kase yogurt (bol baharatlı) ve sütiçtim.
ama nasıl bir şişkinlik nasıl bir tokluk hissi var anlatamam muhteşemyüzyılı izledikden sonrada uyudum
neyse sabah hicbirşey yemeden içmeden tartıldım 64.300 diyo tartı:))) inanması güç yaaa tok karnına yattığım halde...
neyse 1 saat önce kahvaltı yaptım ve az yedim bir dilim hindi janbon ve bir bardak süt ve biraz peynir...iştahım yok sanki...

neyse asıl sorum sizlere.... benim hedefim 58-55 (okadarıbile fazla belki) sizce kaç gün atak yapmalıyım? tavsiyeniz ne olur... sonrada seyir hali... yani 1+1 varmış onu öğrendim de hangisi en kolayı??

fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım....

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 75.9

Güncel Kilo: 75.9

Hedef Kilo: 65.3
...

Merhaba kızlar,

Umarım herkes iyidir. Bildirimleri yazıyoruumm

Delycim ben 87.6 kiloyum.
Çok sevindim canıımmm Maşallaahh

Merhaba canım.. Arada konuşuyoruz kızlarla, herkes iyi, herkes zayıflamaya devam ediyor Güçlendirmeciler bile kilo veriyor, korumacılar kilo almıyor Maşallah sen de çok iyi gidiyorsun Darısı sizin de başınıza inşallaahhh

Burdayım canım. Merabaaa Öpüyorum siziii Herkesler iyiydi en son Bi maşallah da sanaaa

Sende yine 200gr gitmiş bende oda yok

Listenin yarısı bildirim yapmadııı :44: 4'te falan paylaşcam heee... Huhuuuu!!

Bildirimim
Başlangıç tarihi : 18/12/2012
Başlangıç kilo : 65.8
Geçen hafta kilo :61.9
Güncel kilo 61.4
Hedef kilo :55
Haftalık giden kilo :-500
Toplam giden kilo :4.4
Boy :1,58

Yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta ki kilom buydu lakin emin değilim.
Bu hafta genel olarak çok az vermişiz acaba ay ile güneşin konumuyla ilgili bir durum mu Yoksa Venüs'ün Dukan üzerinde olumsuz etkilerini mi yaşıyoruz bu dönem Dün sabah göre artılardayım bugün halbuki dün 1 saat spor yapmıştım ama sebzeli günümdü belki ondandır:))
Pozitif düşünelim gitsin kilolar:)

Merhaba tekrardan ya umutsuzca sizlerden haber bekliyorum ama kimse cevap yazmadi

Neyse.. Arkadaslar atak rejiminde dukanin vermis oldugu yemek tariflerinde sogan domates tere maydanoz kullaniliyor, vallah dün bugün icim kurudu süt-peynir-yumurta-yogurtdan siz atak evresinde neler yediniz lütfen birkac fikir vere bilirmisiniz
Ona göre markete gidip alisveris yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…