Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yliiiz bn ataktaym market alsverisinde 7 si biyerde btki cayi aldm iki kutu yulaf kepegi 3 kg tavuk gogsu 2 kilo but baget karisik yumurta yarm yagli sut yogurt maydanoz aldm canm dukan corbasi yaptm dukan ekmegi yaptm aksamlari yogurtla tavuk sote yiyorum gece yatarken sut iciyorum bol boll su bde

birinci sorun icin cetveli nasil yapacagin burda anlatiliyor:

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

bir soru sordugunda sorunun cevabini soruyu sorduktan sonraki butun yazismalara bakacaksin senin soruna verilmis bir cevap veren kisi senin mesajini alinti yapip cevaplamistir.suan benim yaptigim gibi.ustte senin mesajin alltta benim cevabim ...

ikinci sorunun cevabi kendin icin dukanin sitesinde bir test var onu yapacaksin sana kacgun atak kac gun digerlerini yapacagini gosterecek bir tablo verecek.sen eger 1+1 bir ne diye soruyorsan kitabi okumadin demek oluyor bu.oncelikle rejime baslamadan once kitabi okuman testini yapman gerekiyor sonrada diyete baslaman.orda yaziyor 1+1 in ne oldugu..
internetten dukan diyet tarifleri diye arama yap karsina binlerce yemek tarifi cikacaktir her evre icin..sogan domates diyosun ya atak doneminde onlar bile sinirli.sogan ceyrek sogan kadar domates ise sanirim domates ise ancak bir iki kasik gibi birsey.cunku diger turlu sebzeye girer.
sen bir kitap al ve okumaya basla.evet sorularina biz bir yere kadar cevap verebiliriz ama bu diyeti yapmak istiyorsan kitabi alman okuman cevap bulamadigin sorulari ise burda cevap bulabilirsin.senin sorularinin cevabida kitapta

arkadaşım yardımın için çok teşekkür ederim, dukan kitabı bende ilk çıktığından beri var, ama tükcemin iyi olmamasından ve nerde hangi sayfada domates mantar vs yazdığını bulamadığımdan sizlere soruyorum. 1+1 inde ne olduğunu biliyorum fakat SİZLERİN tecrübelerinize dayanarak da bilgi edinmek istemiştim aslında
yulafkepeğine hala ulaşamadım maalesef onsuz yapan varmı acaba?

cokcok teşekkür ederim tekrardan:)

mervecim çok saol ya, bende simdi markete gidicem:) ve tavuk göğüsü vs. alıcam ama yulaf kepeği bulabilirmiyim bilmiyorum bende 9bitkicayı var hepsi aktarcıdan onu iciyorum, simdi lisabella nın tavsiye ettiği dukan diyet tarifleri sayfasınıa raştırayık:)

çok çok öpüyorum... kolay gelsin sanada

Bu hafta çizelge pek rağbet görmedi

Tebrikler kızlaaaarr

2 hafta üst üste bildirim yapmayanları veri yetersizliğinden listeden çıkardım Yeniden bildirirseniz yeniden eklerim tabiki de

Kolay gelsin herkeseee... :103:

merhaba kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete ama yulaf kepeğini bulamıyorum onu bir bulsam kitabınıda alıcam ama eksiksiz yapmak gerekiyor sanırım herşeyi

lisabella arkadasın yönlendirdiği gibi testi yaptım, benim hedef kilom 58 idi fakat dukan sayfası 62yi bana uygun gördü ve atak günümü 2 olarak tavsiye etti...bilemedim şimdi... zaten 64.3e indim dünden bugüne atak günümü bugünlük bitireyimmi yoksa devamettireyimmi arkadaşlar?? sizce

seyirde SP yaptıgım günlerde akşam yemği öncesindeki kilom sabah aç karnına tartıldıgımdan 1 kilo daha düşük oluyor ben en az sabah wc den sonraki kilo çıkar diye umarken. sizde de var ı böyle bir şey

Son düzenleme:

canım atakta ne kadar sade beslenirsen o kadar faydalı.
gerekli malzemeler
tavuk gögüs( sarımsak karabiber kekik pul biberle harmanla dinlendir. tavada ya da ızgarada pişir. bolca ye)
yağsız süt. (ara öğün olarak biraz tarçın, biraz tatlandırıcı ile tatlı ihtiyacını giderir.)
yağsız peynir. kahvaltıda kreple yersin
yumurta haşlayarak ya da tavada pişirip yiyebilirsin. ya da çılbır yaparsın.
yağsız yoğurt yemeklerin yanında sarımsaklı naneli ya da ayran olarak tüket
not: süt ürünlerinde 1 lt aşma gün içinde
layt kola. atakta çok az tüket çünkü duraklama yapar. seyirde günde 1kutu kola içebiliyorsun
kıyma köfte yapıp yersin. ama soğana dikkat. çoook az kullan
kırmızı et haşlayabilirsin. ya da tavada cız bız yap
benim favorim balık... güzelce tuzla fırına koy. kendi yağında kızarsın. afiyet olsun.
1.5 yemek kaşığı yulafını unutma. yoğurtla ya da krep yaparak tüketebilirsin. ama düzenli kullan yoksa kabız olursun

son olarak da kitabı okursan tamam

Canım,geçen gün 1 lt layt süte aktivya katarak mayaladım. sonra süzdüm. güzel kremamsı bir şey oldu. sonra bunun içine tatlandırıcı ve kakao katarak dukanella yapmaya çalıştım. ama yoğurt tadını aldığım için hoşlanmadım. elimdeki malzemeyi nasıl değerlendirsem fikrin var mı. fakat süt tozumun olmadığını da söyleyeyim. bir fikrin var mı

canım yaa zaman ayırdığın ve bu bilgileri verdiğin için çok teşekkür ederim. süt ürünleri ile ilgili 1lt sınırını gözden kaçırmışım, ve tarçın çok iyi fikir bugün ikinci günüm yüzüm bayağı süzüldüğünü gördüm, açıkcası şu iki günde fazla yumurta ve süt ürünleri tükettiğim için (en zoru sabah kahvaltısı) tiskinmek geldi... böyle zorlanmak istemiyorum bu yüzden sizlerden fikir ve tecrübe istiyorum.
tekrartekrar çok teşekkür ederim

Bildirimim
Başlangıç tarihim 6 Ocak 2013
Kilom: 85.5
Şu anki kilom: 81.300
Fark: 4.200 g
Hedef:65
Şu an için süper :))) gidiyo

Kakao koymasaydin sade veya vanilya aromali olarak daah hosuma gidiyor. bi de dondurdugunda tadi cok daah iyi oluyor.

Eger oyle de sevmezsen hafif sulandirip, sarimsakli yogurt olarak tuketebilirsin. az tuz katarak. Annem sarimsakli yogurt yapmak icin ozellikle yogurt suzer.

Dukan diyet tariflerinde tiramisu tarifi var. ona bi bakabilirsin,
dukandiyetitariflerim: TİRAMİSU

Aklima bunlar geldi, bunlari begenmezsen biraz daha arastiririz.

Yliiiz sen en iyisi böyle sakince yeşil çayını al yanına otur 2-3 saat kadar kitaptan atak evresi bölümünü oku, bol bol not al. Sonra sana çıkan sonuç gibi 2 gün atak yap bitir seyire geçtin sayalım, istersen 1+1 istersen 5+5 yap karar senin ama şu oturup 2-3 saatlik okuma ve not alma kısmı seyir evresi için de geçerli. Canım türkçen ne kadar bozuk olursa olsun (ki benim afgan öğrencilerim var inan onlardan iyi yazıyorsun ve ben onları diğer öğrencilerimle eşit haklarda sınav yapıyorum) bence 2-3 saatlik yoğun bir okuma ve gerekli gördüğün yerleri not alman aklındaki bütün soruları yanıtlayacak çünkü sorularının çoğunun cevabı kitapta var :)

Dely sen bizim herşeyimizsin, Dely sen bizim gözbebeğimizsin, Dely sen bizim delymizsin. Geçen haftalarda parmaklarına karatlar yağsın dedim bugün bağrına beşi bir yerdeler takılsın diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…