ilkönce hepinizi dadlıyanaklarından öperim...
cancazlarım benim iki ayrı konu hakkında sıkıntılarım var!!
1. bu sayfayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum, bende sizde olduğu gibi bmi cetveli iştiyooooom:))
ve bana cvp yazdığınızda ben bu bildirimi nerden göre bilirimki?? yanii tüm yazdıkalrıma gerimi gitmem lazım
2. DUKAN AMCANIN diyeti
kızlar dün 65.300ile başladım ve dışarda olduğum için pek birşey yiyemedim.
evde iki yumurta sarısını ayırdım, hindijanbon, süt ve az peynir ile idare etmiştim.
4 gibi tavukgöğüsü yedim (restoranda) ve çay içtim, aksamda küçük paket süt
eve geldiğimde hafif bir aclık hissettim ve 2 yumurta kücük kase yogurt (bol baharatlı) ve sütiçtim.
ama nasıl bir şişkinlik nasıl bir tokluk hissi var anlatamam muhteşemyüzyılı izledikden sonrada uyudum
neyse sabah hicbirşey yemeden içmeden tartıldım 64.300 diyo tartı:))) inanması güç yaaa tok karnına yattığım halde...
neyse 1 saat önce kahvaltı yaptım ve az yedim bir dilim hindi janbon ve bir bardak süt ve biraz peynir...iştahım yok sanki...
neyse asıl sorum sizlere.... benim hedefim 58-55 (okadarıbile fazla belki) sizce kaç gün atak yapmalıyım? tavsiyeniz ne olur... sonrada seyir hali... yani 1+1 varmış onu öğrendim de hangisi en kolayı??
fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım....
internetten dukan diyet tarifleri diye arama yap karsina binlerce yemek tarifi cikacaktir her evre icin..sogan domates diyosun ya atak doneminde onlar bile sinirli.sogan ceyrek sogan kadar domates ise sanirim domates ise ancak bir iki kasik gibi birsey.cunku diger turlu sebzeye girer.Merhaba tekrardan ya umutsuzca sizlerden haber bekliyorum ama kimse cevap yazmadi
Neyse.. Arkadaslar atak rejiminde dukanin vermis oldugu yemek tariflerinde sogan domates tere maydanoz kullaniliyor, vallah dün bugün icim kurudu süt-peynir-yumurta-yogurtdan siz atak evresinde neler yediniz lütfen birkac fikir vere bilirmisiniz
Ona göre markete gidip alisveris yapicam
birinci sorun icin cetveli nasil yapacagin burda anlatiliyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bir soru sordugunda sorunun cevabini soruyu sorduktan sonraki butun yazismalara bakacaksin senin soruna verilmis bir cevap veren kisi senin mesajini alinti yapip cevaplamistir.suan benim yaptigim gibi.ustte senin mesajin alltta benim cevabim ...
ikinci sorunun cevabi kendin icin dukanin sitesinde bir test var onu yapacaksin sana kacgun atak kac gun digerlerini yapacagini gosterecek bir tablo verecek.sen eger 1+1 bir ne diye soruyorsan kitabi okumadin demek oluyor bu.oncelikle rejime baslamadan once kitabi okuman testini yapman gerekiyor sonrada diyete baslaman.orda yaziyor 1+1 in ne oldugu..
internetten dukan diyet tarifleri diye arama yap karsina binlerce yemek tarifi cikacaktir her evre icin..sogan domates diyosun ya atak doneminde onlar bile sinirli.sogan ceyrek sogan kadar domates ise sanirim domates ise ancak bir iki kasik gibi birsey.cunku diger turlu sebzeye girer.
sen bir kitap al ve okumaya basla.evet sorularina biz bir yere kadar cevap verebiliriz ama bu diyeti yapmak istiyorsan kitabi alman okuman cevap bulamadigin sorulari ise burda cevap bulabilirsin.senin sorularinin cevabida kitapta
Yliiiz bn ataktaym market alsverisinde 7 si biyerde btki cayi aldm iki kutu yulaf kepegi 3 kg tavuk gogsu 2 kilo but baget karisik yumurta yarm yagli sut yogurt maydanoz aldm canm dukan corbasi yaptm dukan ekmegi yaptm aksamlari yogurtla tavuk sote yiyorum gece yatarken sut iciyorum bol boll su bde
Bu hafta çizelge pek rağbet görmedi
Tebrikler kızlaaaarr
2 hafta üst üste bildirim yapmayanları veri yetersizliğinden listeden çıkardımYeniden bildirirseniz yeniden eklerim tabiki de
Kolay gelsin herkeseee... :103:
Eki Görüntüle 608032
sevgili DELY ellerine saglik,sevgiler....Bu hafta çizelge pek rağbet görmedi
Tebrikler kızlaaaarr
2 hafta üst üste bildirim yapmayanları veri yetersizliğinden listeden çıkardımYeniden bildirirseniz yeniden eklerim tabiki de
Eki Görüntüle 608032
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 608032
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 608032
Merhaba tekrardan ya umutsuzca sizlerden haber bekliyorum ama kimse cevap yazmadi
Neyse.. Arkadaslar atak rejiminde dukanin vermis oldugu yemek tariflerinde sogan domates tere maydanoz kullaniliyor, vallah dün bugün icim kurudu süt-peynir-yumurta-yogurtdan siz atak evresinde neler yediniz lütfen birkac fikir vere bilirmisiniz
canım atakta ne kadar sade beslenirsen o kadar faydalı.
gerekli malzemeler
tavuk gögüs( sarımsak karabiber kekik pul biberle harmanla dinlendir. tavada ya da ızgarada pişir. bolca ye)
yağsız süt. (ara öğün olarak biraz tarçın, biraz tatlandırıcı ile tatlı ihtiyacını giderir.)
yağsız peynir. kahvaltıda kreple yersin
yumurta haşlayarak ya da tavada pişirip yiyebilirsin. ya da çılbır yaparsın.
yağsız yoğurt yemeklerin yanında sarımsaklı naneli ya da ayran olarak tüket
not: süt ürünlerinde 1 lt aşma gün içinde
layt kola. atakta çok az tüket çünkü duraklama yapar. seyirde günde 1kutu kola içebiliyorsun
kıyma köfte yapıp yersin. ama soğana dikkat. çoook az kullan
kırmızı et haşlayabilirsin. ya da tavada cız bız yap
benim favorim balık... güzelce tuzla fırına koy. kendi yağında kızarsın. afiyet olsun.
1.5 yemek kaşığı yulafını unutma. yoğurtla ya da krep yaparak tüketebilirsin. ama düzenli kullan yoksa kabız olursun
son olarak da kitabı okursan tamam
Canım,geçen gün 1 lt layt süte aktivya katarak mayaladım. sonra süzdüm. güzel kremamsı bir şey oldu. sonra bunun içine tatlandırıcı ve kakao katarak dukanella yapmaya çalıştım. ama yoğurt tadını aldığım için hoşlanmadım. elimdeki malzemeyi nasıl değerlendirsem fikrin var mı. fakat süt tozumun olmadığını da söyleyeyim.bir fikrin var mı
Merhaba tekrardan ya umutsuzca sizlerden haber bekliyorum ama kimse cevap yazmadi
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 608032
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?