Bu hafta çizelge pek rağbet görmedi
Tebrikler kızlaaaarr
2 hafta üst üste bildirim yapmayanları veri yetersizliğinden listeden çıkardımYeniden bildirirseniz yeniden eklerim tabiki de
Kolay gelsin herkeseee... :103:
Eki Görüntüle 608032
Tebrikler kızlaaaarr
2 hafta üst üste bildirim yapmayanları veri yetersizliğinden listeden çıkardımYeniden bildirirseniz yeniden eklerim tabiki de
Eki Görüntüle 608032
merhaba kızlaar. burda hangi günler bildirim yapılıyor? katılmak isterim aranıza. ben de bu pazartesi başladım dukana. bugün atağın son günündeyim. bir şey sormak istiyorum. alışveriş yaptım balsamik sirke aldım ama alırken arkasına bakmadım. elimde bulunan üzüm sirkesinden yapılma ama elması var mıdır acaba bu balsamik sirkelerin? balsamik diye alıverdim. ne olacak şimdi :26: sorun olur mu bunu kullansam? yasak mı yoksa? bilen bi arkadaş yanıtlarsa sevinirim. :26:
merhaba kızlaar. burda hangi günler bildirim yapılıyor? katılmak isterim aranıza. ben de bu pazartesi başladım dukana. bugün atağın son günündeyim. bir şey sormak istiyorum. alışveriş yaptım balsamik sirke aldım ama alırken arkasına bakmadım. elimde bulunan üzüm sirkesinden yapılma ama elması var mıdır acaba bu balsamik sirkelerin? balsamik diye alıverdim. ne olacak şimdi :26: sorun olur mu bunu kullansam? yasak mı yoksa? bilen bi arkadaş yanıtlarsa sevinirim. :26:
Kitapta balsamik sirke diye geçiyor zaten elma- üzüm gb. hammadesini hiç belirtmemiş. Ben normal elma sirkesi kullandım mesela sorun yaratmadı ama sadece 2 kere kullandığım için sorun olmamış olabilir.:)
balsamik sirke zaten uzumden yapilir.dukan dada izinlidir balsamik sirke.birde elma sirkesi vardir o daha farklidir.sen istedigini kullanabilirsin damak tadina gore.ben sahsen balsamik sirke kullaniyorum salatalarda
evet küçük bi araştırma yaptım. neyse ki izinli ve üzümdenmiş evet. teşekkürleerhangi gün bildirimde bulunmam gerek peki buraya? katılmak istiyorum aranıza
bildirimleri persembe sabah yapiyoruz yardisever arkadasimiz dely de ogleden sonra listeyi yayinliyor.
baslangic tarihini
baslangic kilonu
hedef kilonu
guncel kilonu
gecen haftaki kilonu
bir haftalik farki
boyunu gibi bilgileri yaziyorsun.
pastirma ben kullanmadim o yuzden bilmiyorum kullanan arkadaslar yardimci olacaktir
askitom senden cok bilmiyorum emin ol.ben ne ogrendiysem senden ogrendim dermisimama kiz valla senden cok sey ogrendim ben o yuzden yoklugun koyuyor bana sorma bende SIKILIYORUMDA mecburuyetten.spor denilen sey keyifle yapilmasi gereken birsey yoksa zoraki gercekten zor oluyor.cilgin kadinsin sen arkadasim kendini nasil hangi yasta hissediyorsan oyle yap zira bende sen gibiyim kendimi 37.5 hic hissetmiyorum.bende aerobik stebe falan katiliyorum salonda.en keyif aldigim step zumbada varda cesaret edemedim.gorsen stepte bile komik komik oluyorum.sonra karar verdim bu isler bitince step kursuna gidecegim..bazende bisiklet ve yuruyus bandini kullaniyorum oncesinde isinmak icin..verdigin tuyoyu her fikrini dikkate aldigim gibi dikkate alip uygulayacagim,ama baska kimseye soyleme tamammi yarisi ben kazanirsam kirisiriz zira hediyelerde super aslina bakarsen sende biliyorsun tez zamanda sahip olmak istedigim bir arzum var o yuzden strese girip biran once bitsin istiyorum yoksa oyle bir arzum olmasa yavas yavas veririm acelede etmem..
ee bide akrebin sabirsizligida var o ayri konu..onurlandir yarisimizi bekleriz sekercim..coookkkk
kızlar ben bu diyeti anlamadım yaa nolur bana açıklayın liste yokmu ne yiycem ne içicem 10 kilo vermek iztiyorum
Kısss isabel haklı valla sen herşeyi biliyorsun maşallah maşallah
Valla yılbaşında falan içmiştim şarap bişey olmamıştı amaaa... (Kimse beni örnek almasın sakın!)
Bu hafta valla da billa da içmedim yine de artılardayım..
İçeydim Belki eksi görürdüm
Neyse moral herşeymiş onu anladım..
Toparlıcam bu hafta söz..
Merhaba tekrardan ya umutsuzca sizlerden haber bekliyorum ama kimse cevap yazmadi
Neyse.. Arkadaslar atak rejiminde dukanin vermis oldugu yemek tariflerinde sogan domates tere maydanoz kullaniliyor, vallah dün bugün icim kurudu süt-peynir-yumurta-yogurtdan siz atak evresinde neler yediniz lütfen birkac fikir vere bilirmisiniz
Ona göre markete gidip alisveris yapicam
Herkese merhabalar! Eksilen kiloları gösteren tartılar günden güne sevindirsin sizi!!
CanııımmmSana bi faydam olduysa ne mutlu bana!! Sen de hareketi sevenlerdensin demek.. evet, step mühtiş koordinasiyonu ister aslında..ama o kadar. Dans yapmayı seviyorsan kesinlikle şu zumba zımbırtısını dene bence Birde göbiş için yeni bi şey daha öğrendim Mekik çekerken mutlaka karnını mümkün mertebe içine çek ve nefesini diaframdan almayı çalış.. çooook daha etkili oluyor. Mekikleri de mutlaka 3 set halinde yapmalısın.. yani arada 2-3 dk ara verek..
Evet, buldum sizi.. az sonra ordayımÖptüm
Aşk olsun ama.. Kitabı niçin okumuyorsun ki arkadaş? Okumadan bu işe hiç girişme yoksa kendine zarar veriblirsin canım.
Eeeee ben sizden kaç yaş fazla takılıyorum bu dünyada..bilirim elbet..Yaa konu dışı oluyor galiba ama insanoğluyuz sonuçta.. dukancıyız tabii fakat herkesin bir zaafı oluyor işte..
Dadlım şarap kesinlikle kilo vermesini yavaşlatıyor vyea tamamen duruyor. Bunu bil.İçeydin katiyen eksi görmezdin arkadaşım! Ben ise bilerek içtim çünkü haftada 2-2.5 kilo veriyordum ve bu bana aşırı hızlı ve sağlıksız geldi. Haftada 1 kiloya düşürmek için kendi kendime şaraba izin verdim.
Şarap içmediğin halde artıları görmüşsen mutlaka nedenleri vardır. Yediklerini tekrar tekrar gözden geçir. Az mı yiyorsun, tatlandırıcı ve süt tozu mu fazla kaçmış, su tüketimi az mı olmuş, regl mi yaklaşıyor..vs vs.. Sonuçta kimse seni senden iyi bilemez
Hayatım ataktaki baştacı olan et ürünlerden hiç bahsetmemiştin ama..Tavuk göğüsü, kırmızı et, hindi, balık, saktatlar... onları yemiyormusun yani? Dukan listesini mutlaka incele ve alışverişini ona göre yap derim canım. Birkaç favori tarifelerimi yazayım yine de..
1. Fırın poşette tavuk göğüsü. Birkaç çeşit Knorr Fırında Tavuk Çenesi alıp tavuk göğüsüne azar azar serpeştirip 200C fırında 1 saat kadar pişiriyoruz. Sonuç hep yumuşacık ve lezetlidir.
2. Hindi tandır. Hindi butu az zeytinyağyla yağlanan tavaya koyup kapak altında 1.5-2 saat kısık ateşte pişiriyoruz. Kendi suyu zazlırsa azıcık ilave ediyoruz. 5 dk kala soya sosunu gezdiriyoruz.
3. Yaprak ciğer tavası. Az yağlanan kızgın tavada incecik kestirilmiş ciğer parçaları hızlıca kızartıyoruz. Hafiften tuz ve pul biber atıyoruz. O kadar.
4. Haşlama nuar. Eti haşlayip ister tüm olarak ye ister didikleyip yumurta sarısı, 1 t.k mısır nişastası ve yoğurtla düğün çorba yap.
5. Somon tavası. Somon dilimini yağsız teflon tavaya at, üstüne az tuz kara biber at, hafiften limonu sık. Dilimine göre her tarafını 5-10 dk orta ateşte kapaksız kızart.
Bu liste uzar da uzar aslında.. ama umarım bi fikrin olmuştur canım
günaydın arkadaşlar,
çok mutsuzum(
dün de bizim buralarda yulaf kepeğini bulamadım ve tüketemedim(
sabah kalkıp baktığımda 65.5 e geri çıkmışım tartıda, ama dün bugün sanırım kabızlık yaşıyorum
dün kornişon ve kücük bir domates yedim....hıı birde canım çok çoook çektiği için 4-5 turşubiber yemitim....acaba bunlarmı sebep oldu sizce?? şimdi şu kabızlığımı çözecek çaylar içiyorum50:
günaydın arkadaşlar,
çok mutsuzum(
dün de bizim buralarda yulaf kepeğini bulamadım ve tüketemedim(
sabah kalkıp baktığımda 65.5 e geri çıkmışım tartıda, ama dün bugün sanırım kabızlık yaşıyorum
dün kornişon ve kücük bir domates yedim....hıı birde canım çok çoook çektiği için 4-5 turşubiber yemitim....acaba bunlarmı sebep oldu sizce?? şimdi şu kabızlığımı çözecek çaylar içiyorum50:
merhabalar
Ben pazartesi günü diete başladım. 155 boyum 67 de kilom bu gün tartıldığımda 65,1 kg geldim. Acaba atak evresini kaçgün yapayım. Siteden yapmaya çalıştım ama ama beceredim galiba sonuca ulaşamadım. :):):)
Atakta sebze yok saf proteinle besleniyoruz.Yediğin domates ve biber turşusu sebep olmuş olabilir,ama;vazgeçmeyin.Kaldığınız yerden devam edin.Bitkisel çaylar ve suya devam.Kolaylıklar diliyorum.
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 608032 [/QUO
Bu hafta elektronik tartım kafayı yedi. 40 dan başlayıp 90 a kadar çıkıyor, sonra da error veriyor. Sinbo marka bi tartıydı. Tamir ettirilmi bilmiyorum ama en kötü ihtimalle yeni bi tane alıp haftaya bildirimimi yapacağım. Söz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?