yedigin 2-3 kornison tamam ama iste yedigin diger tursu biberler su tutmus olabilir icindeki tuzdan dolayi..dukan sana atagi 2 gun dediyse keske 2 gun ile yapip dikkate alsaydin.zaten test olmayip hepimiz kafamiza gore yaparsak dukan da herkese 5 gun yada ne bileyim 7 gun atak yap demezmiydi.dinlenmeni tavsiye ederim.sonra bu diyette hepimizin ortak bir gorusu var (deneyimlerden yola cikarak)ne kadar cok yersen o kadar cok kilo kaybi oluyor.bu saate kadar birsey yememen ise buyuk hatanesca'cim cok saol ilkönce,
kitapda günde 2-3kornison yiyebilecegim yaziyodu ve tariflerde atak evresinde domatesli bir tarif vardi bende abartmamak sarti ile bir tomatez ve 3kornison yemistimve gün icinde o kahrolasi biberler:) neyse dukanin testinde bana 2gün atak demisti fakat ben onu 5 yapicam bugün 3.günüm ve virsey sôyliyeyimmi saat 2yegeliyo ve ben hala birsey yemedim simdi azicik aciktigimi hissediyorum!
yliiiz bence tartıdakı artış kabızlıktan dolayıdır..Endişe etme düzenli olarak tuvalete çıkılmayınca herkes + göruyor..Sana tavsıyem yeşil çaya ve form çaylarına devam et..kabızlık yuzunden ilk başladıgımda bırakmak zorunda kalmıştım dukanı ama artık akıllandım..aslolan kabızlıgı çözmek değil ilk baştan kabız olmamaya özen göstermek sevgili arkadaşım..günaydın arkadaşlar,
çok mutsuzum(
dün de bizim buralarda yulaf kepeğini bulamadım ve tüketemedim(
sabah kalkıp baktığımda 65.5 e geri çıkmışım tartıda, ama dün bugün sanırım kabızlık yaşıyorum
dün kornişon ve kücük bir domates yedim....hıı birde canım çok çoook çektiği için 4-5 turşubiber yemitim....acaba bunlarmı sebep oldu sizce?? şimdi şu kabızlığımı çözecek çaylar içiyorum50:
seyirde 1 tatlı kaşıgı kadar yağaizin var günluk olarak ama benım tavsıyem elınden geldıgı kadar kullanmaman yönunde çunku ben ne zaman sınırlı izinlı deyıp kullansam duraklama yaptı..belki yemeğin soganını sotelemek için 1 tatlı kaşıgından daha azı kullanılabılır..
Ben kabagı haşlayıp sarımsaklı yogurt ile tuketıyorum bol baharatla guzel oluyor..önerırım sevgılı arkadaşım
yliiiz bence tartıdakı artış kabızlıktan dolayıdır..Endişe etme düzenli olarak tuvalete çıkılmayınca herkes + göruyor..Sana tavsıyem yeşil çaya ve form çaylarına devam et..kabızlık yuzunden ilk başladıgımda bırakmak zorunda kalmıştım dukanı ama artık akıllandım..aslolan kabızlıgı çözmek değil ilk baştan kabız olmamaya özen göstermek sevgili arkadaşım..
Geçmişte sayfa 400 de bir arkadaş resimleri ile numaralandırarak nasıl yapacağınızı adım adım yazmış.İnceleyin orayı çok rahat yaparsınız.
kızlar yemeklerde bir kaşık yağa izin var dimi seyirde? şuan seyirdeyim. kabak yemeği yapacağım ama ayçiçek yağı kullansam oluyor mu? yardımcı olur musunuz? acıktım. :44:
seyirde 1 tatlı kaşıgı kadar yağaizin var günluk olarak ama benım tavsıyem elınden geldıgı kadar kullanmaman yönunde çunku ben ne zaman sınırlı izinlı deyıp kullansam duraklama yaptı..belki yemeğin soganını sotelemek için 1 tatlı kaşıgından daha azı kullanılabılır..
Ben kabagı haşlayıp sarımsaklı yogurt ile tuketıyorum bol baharatla guzel oluyor..önerırım sevgılı arkadaşım
Canım tebrik ederim seni!!!Geçmişi okudun ve gerekli notları da aldın! Bilinçli ve bilgili bir dukancı örneğisin!
buseb ve zemmuff, kızlar yerinizde olsaydım her gün hiç aksatmadan 1 tk zeytinyağı (en yaralı yağ olduğu için) kullanırdım. Yağ, kadın vucudu için çok önemlidir. Herşeyden önce sağlınızı düşünün.Ayriyetten kabızlık sorunlara da çare oluyor.
Kızlar yeni başlıyorum 6 günlük bir atak evrem var 2,4 kg vermem gerekiyor öğünlerimde neler önerirsiniz
aynen deneyeceğim buğday tanesi..kurabıye tarzı bırşeyler arıyordum bende..teşekkur ederim..merhaba arkadaşlar,bugün kahvaltıya bir tarif denedim.hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim:) ilkay dukan diye bir blogdan aldım tarifi.
-2 yk yulaf kepeği
-4 yk lor peyniri
-yarım paket kabartma tozu
-1 yumurta
yumurtanın sarısını ayırıyoruz.diğer malzemeleri karıştırıyoruz.kurabiye şeklini veriyoruz.-bende 8 adet çıktı- yumurtanın sarısını üstlerine sürüyoruz.175 derece fırında 30 dk pişirip çayın yanında afiyetle yiyoruz.:))
etateta canım benim bencede zeytinyağ kullanılmalı ama gerçekten duraklama yapıyor bende..hele 20 kg verıp artık vucut kılo vermeye direnç gösterıyorsa..ama şu var günluk yağ ihtiyacını bi şekilde almaya çalışıyorum..mesela lıght peynir yerıne yarım yağlı kullanıyorum..20 kg daha vermem gerekıyor o nedenle ben sınırlı izinlileri bıle kullanmıyorum..uyarın için teşekkur ederım haklısın bu konuda..sevgiler..
iyi akşamlar arkadaslar,
suan cok mutluyum biliyormusunuz 2gündür aradığım yulaf kepeğime kavustum, hatta ilk girdiğim carfourda buldumaldım...sonra başka markette tekrar karşıma çıktı ve dayanamadım yine aldım (12.2013e kadar vakti var) kenarda dursundiyee
şuan akşam yemeğimi yiyorum,
yağsız tavuk pirzola yanına da dükandiyetitariflerinden aldığım TIRNAKpide tarifi... krep gibi oldu benimkisi ama OLSUN YAA katı birşey çok mutlu musmutluyum.
PUDİNG aldım 550% daha az yağ diye yazıyordu, sizlerde hiç kullandınızmı?[/QUOTE
YELİZZ PUDİNg %50 yağsız olabilir ama ya şeker ve nişasta içeriği ne alemde ?
doktor ouetkerin şekersiz supangle kazandibi tavukgögsu tatlıları var onları tatlandırıcı ılavesi ile tüketebilirsin..bu arada 1 paketi 3 e böluyorum ben az ama dıkkatli tüketmiş oluyorum böylelıkle..duraklama yapmadı hiç öneriyorum..istersen pudingin içeriğini bir kez daha kontrol edip tüket canım..
çok tatlısın ya...yulaf görmemiş dukanlıyız biz yaa..ben de ayen senin gibiyim. eskiler un şeker stoklarmışya. biz de yulaf stokluyoruz...ama ben dışarda bırakmıyorum dondurucuya koyuyorum . çünkü oda sıcaklığında fazla bekleyen yulaf kepeği acılaşabiliyor.iyi akşamlar arkadaslar,
suan cok mutluyum biliyormusunuz 2gündür aradığım yulaf kepeğime kavustum, hatta ilk girdiğim carfourda buldumaldım...sonra başka markette tekrar karşıma çıktı ve dayanamadım yine aldım (12.2013e kadar vakti var) kenarda dursundiyee
şuan akşam yemeğimi yiyorum,
yağsız tavuk pirzola yanına da dükandiyetitariflerinden aldığım TIRNAKpide tarifi... krep gibi oldu benimkisi ama OLSUN YAA katı birşey çok mutlu musmutluyum.
PUDİNG aldım 50% daha az yağ diye yazıyordu, sizlerde hiç kullandınızmı?
Çoktandır giremiyordum Forma...Sehir dışındaydım. 3 hafta önce gittiğim kg ile nerdeyse geri döndüm. Diyetime gittiğim yerde deva etti ama evinin rahatlığı olmuyor hiçbir yerde.. Arada dışarda yemek zorunda kaldım.. Allahtan kg hiç almadı.. Bugün kaldığım yerden devam edicem.. Umarım ( - ) leri görürüm yine..
merhaba benim dukanda15 günüm 5 gündür seyirdeyim 10 gün atak yaptım biliyorum çok fazla oldu kitap elime yeni geçti çok yanlısım olmus ama biliyormusunuz bugün tartıldım 90dan 83e inmişim dukana cok tesekkürler tam gaz devam ediyorum hiç hata yapmadan 1 hafta sonra yine tartılıcam hergün tartılmak istemiyorum moral açısından dukan amcama sonsuz tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?