Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarrr :)))

yine ben geldim
umarım beni de aranıza alırısınız. Daha önce dukan diyeti yapmıstım o zamanlar 65 kiloydum ve bir bucuk aylık bir sürede 55 kiloya inmiştim . öyle koruma evresini yapmadan sadece yediklerime dikkat ederek 55-56 - 54 gidip geliyordum bir bucuk senedir. evlendikten sonra 60 kiloyu gördüm hatta 61 arasında gidip geliyordu.
ben diyete tekrar başladım kitabımı sipariş edip . önceki kitabımı bi tanıdığıma vermiiştim geri almak istemedim.

bugün diyetimin 5. güünü ve benim kilo kaybım

15,01,2012 : 60 kilo
16,01,2012 : 58.7 kilo
17.01,2012 :57.4 kilo
18.01.2012 :57.00 gün içerisinde 56,60 a kadar indim. aksam kızartma vardı dayanamadım patates kızartmasından ve brokoli salatasından çok az yedim . protein günümdü ama ps+sp yaptım ve tekrar
19.01.2012 : 57.4 e cıktım bu sabah ( iki gün üst üste ps+sp ile

hedefim 50 ye inmek :)) bakalım nasıl olacak.

Selam Kızlar,

Güzel ve bol eksilen kiloların olduğu bir hafta sonu olması dileğiyle inşallah

İyi Hafta sonları kızlarr

Yine hafta sonu rutini olarak 9-12 mutfak nöbetinden geliyorum.. Çok güzel mamalar yaptım.. Hmmmm..

Bu hafta dukanellayı labneli denedim, hani şu pınarın light labnesinden.. Hep süttozlu yapıyordum ki süttozu biraz kabız yapıyor beni.. Ama labneli de biraz tuzlu gibi oldu.. Bilemedim..

Birdee dukanella tuzlu gibi gelince bu hafta ilk defa light labne mayalamayı denedim.. Bakalım sonuç ne olacak.. Sanırım ancak yarın sabah yiyebilirim..
Tutarsa labne, tutmazsa süzme yoğurt

Activa aldım labne mayalamak için yalnız dikkatimi bir şey çekti ki içindeki yağ oranı % 3,2 yazıyor..
Yani tek yemek için de çok ta yüksek sayılmazmış.. 2-3 kaşık çıkıyor zaten içinden.. Ben hep yağ oranını yüzde 10-15 civarlarındadır diye düşündüğümden uzak duruyordum..

Neyse umarım herkeslerin keyfi yerindedir.. Görüşürüzzzz..

Gerçekten zor oldu..Ara ara kg +200 +300 gördü ama ben moralimi bozmadım. Bugün -200 gr gördüm..
Çizelgemi bu akşam günceliycem. Bu sabahki kilom 97,2 ..

Winnie cim ben aktivyayi layt sutle mayalyip suzdum. Sonra icine tatlandirici ve kakao katarak karistirdim. Kivam olarak cok guzel oldu ama ben tadini sevmedim. Yogurt yedigimi hiossediyorum malesef. Bir de sen dene. Bakalim nasil bulacaksin.
Baska neler yaptin bakim?

Selam Kızlar,

Güzel ve bol eksilen kiloların olduğu bir hafta sonu olması dileğiyle inşallah

Tesekkurler canim. Umarim hepimiz eksilerle gireriz yeni haftaya. Amman dikkat. Hafta sonu kacamak riski artiyor..

selam kızlar benim kilo bildirimim
10/01/2013 de başladım başlangıç kilom 59,900
14/01/2013 4 gün atak yaptım kilom 57,600
atakta kaybım 2,300
19/01/2013 seyirde 5. günüm saban aç karına kilom56,400
kilo kaybım toplamda 3,500 hedef kilom 50,00
ama bugün hastayım üşüttüm sanırım limon sıkıyorum çaylara limon serbest mi acaba yani suyu

Bn cok fwci kqbiz oldum magnesie calsee duphalac sinameki cayi flan hic fayda etmiyo 74.500um sabahnapicam da zayflicamy ben

İyi aksamlar kizlar
Sabah kalktigimda tartildim
16.1- 65.3
17.1- 64.3
18.1- 65.5
Bugün de 64.9
3gündür wcye cikamiyorum dogru düzgün

Simdi cok büyük mutsuzluk icinde pes etmeye yelteniyorum(

İyi aksamlar kizlar
Sabah kalktigimda tartildim
16.1- 65.3
17.1- 64.3
18.1- 65.5
Bugün de 64.9
3gündür wcye cikamiyorum dogru düzgün

Simdi cok büyük mutsuzluk icinde pes etmeye yelteniyorum(

Haklısın canım. gerçekten çok zor devam etmek.
çevrendekiler yiyip içip kilo almıyorken
seni sürekli eleştiriyorken
yulaf yemekten miden bulanıyorken..
tavuk yerken artık yeter diyorken devam etmeye çalışmak çok zor. üstüne üstlük baskül azalacağına artıyorken.... seni çok iyi anlıyorum. ama başka çaremiz yok.. dukan bizim son çaremiz. hangisini yaparsan yap yine dukana döneceksin. en iyis başlamışken bitirelim şu işi.hadi güzelim bi gayret. kalemi kağıdı al eline nerde yanlış yapıyorsun bir kontrol et.
yulaf kepeğini düzenli yemeye çalış bolca su iç. eğer evde biberiye turşusu varsa 3-44 tane ondan ye. bağırsakları fena çalıştırır.
vazgeçme tamam mı arkadaşım

canım hoşgeldin aramıza. bildirimlerimizi perşembe günleri 16'yakadar yapıyoruz.

Cok canm skkin bgun 6.gunum atak devremi bugun btrdm cok moralim bozuk ya fyete tam tamina uydugum halde 1,5 kg verdm ama esm tavuklari derisiyle yedii halde cayi sekerli ictii halde 3,5 kg verdi.bn bu dyetle kg veremcem heralde....

merhaba kızlar son 2 gündür cozuttum ve meyve yedim( ama kaldığım yerden devam edecem regl olduğum içinde tartılmıyorum bakalım pztesi tartıya nasıl yansıcak:S

Cok canm skkin bgun 6.gunum atak devremi bugun btrdm cok moralim bozuk ya fyete tam tamina uydugum halde 1,5 kg verdm ama esm tavuklari derisiyle yedii halde cayi sekerli ictii halde 3,5 kg verdi.bn bu dyetle kg veremcem heralde....

eşinin kilo fazlası senden fazlaysa ondan olabilir pes etme ama veririsin ben 1 aydır dikkat ettim halde 1 kilo bile veremiyordum ama dukanla 1haftada 3 kilo verdim:))

Tavuk için değişik alternatifler deniyorum.. Kalça etini kuşbaşı doğrayıp soteledim, sonra baktım böyle sadece baharat katmakla olmayacak..
Düşündüm yumurta beyazı, biraz kaşar-lor karışımı ve balsamik sirke ilave ettim.. Proteini yüksek bir SP günü yemeği oldu..

2. si salata;
Diğer yanda da haşladığım tavuğu didikledim, biraz kornişon turşuyu küçük küçük kesip çırpılmış yoğurt ve az hardalla karıştırdım.. Oldu sana saf protein salata

Birde yarın için bir daha yemek yapmıyayım diye (tavuklar da bitmedi daha)
Kuru soğan, Taze soğan, yeşil biber, havuç doğrayıp kavurdum.. Sonra 1 domatesi de ilave edip biraz daha pişirdim.. Bunu da yumurta kırarak yemeyi planlıyorum..

Tabi eşim ve oğlan için de yemek yaptım..

Bu arada ben yumurtanın sarılarını artık yemiyorum. Ekmek, kek vs içinde kullanıyorum sadece..
Nedeni de şu; geçen haftalarda yüzümde sivilce oluşmaya başlamıştı..
Düşündüm taşındım yumurtayı arttırdığımı fark ettim.
Ve yumurta sarısı yemeyi kestim.. Sonuçta sivilcelerim geçti..

Bu arada dukanellayı öğleden- öğleden sonraya kadar bitirdim ben :26: ki 1 kutu light labne vardı içinde..

Sonra içim acıdı hepsini yedim diye.. Biraz acısını çıkartmak için oğlumu da alıp evden çıktım.. Araba da eşimdeydi..
Önce dolmuşla metroya.. Metro ile Karşıyakaya.. Karşıyaka çarşı turundan sonra vapurla Alsancağa..
Alsancakta da Kıbrıs Şehitleri ve mağazalar turu..
Ve oğlum "yürüyemiceeemmm" diye ağlayınca birazda onun ağırlığıyla tur attıktan sonra.. En son eşim bizi almaya geldi..

Sonunda kayın validemlerde gittik.. Onlarda hamsi pişirmişler ama az yağlı tavada.. Acıkmıştım 4-5 tane de yedim..

Umarım bu günü hasarsız atlatırım.. Gerçi geldiğimde bir hışım tartıldım ama kaçamakların acısı hep sonradan çıkıyor bilyorumm

canım hoşgeldin aramıza. bildirimlerimizi perşembe günleri 16'yakadar yapıyoruz.

hoşbulduk perşembe olduğunu biliyorum ama perşembe günü tartılmadım daha vermemişimdir diye bu gün dayanamadım tartıldım ve verdiği mi görünce sevinçten yazmak istedim
birde limon suyu serbest mi lütfen cevap yazın

yelizzz canım neden bırakasın ki; inan bir kırılma noktası oluyor bu dıyette..verdığin kılo az değil emın ol..bence ilk yapman gereken bu duygusal çöküntuyu bir kenara bırak..polyanacılık olabılır ama en azından 1,5 kg gitmış değil mı..ben 20ye katılıyorum bı not al bakalım ne yıyor ne yemıyorsun..bu arada ben tam 1 aya yakın aynı kıloda kaldım gık demedım..çunku 1 ayda almadım bu kıloları
canım benim sakın pes etme inan o zaman ipin ucu kaçıyor..
BUĞDAY TANESİİİİ..verdiğin kurabıye tarıfını yaptım ben kabartma tozu yerıne karbonat atmıştım bıraz karbonat kokmuş ama olsun..miss miss..teşekkür ederim canım tarıf için..
Ben akşam yemegınde kurutulmuş patlıcan ve bıber dolması yaptım..yagsız kıyma sogan sarımsak bol baharat üzerınede bıber ve domates püresi ilavesı yanınada light yoğurt ıle naneli ayran yaptım..içtim yeşil çayımı ,suyumu ohh miss..yarın - görmezsemde önemli değil..önemlı olan şuana kadar üzerimden 20 kilonun kalkmış olması..
inanın stres kadar kılo almaya etken başka bırşey yok..azıcık rahat olun sevgili arkadaşlarım..her derdimiz kilo vermek gibi olsun ya

nurcan limon suyu serbest değil..sadece aroma gibi bir iki damla kullanabiliyoruz..kitapta yazıyor canım..ara ara yeniden oku derim..

Selam canimcim saol destegin iin bende öyle yaptim zaten, kayinpederimin dogumgünü bugün ne pasta yedim nede mesrubat ictim:)
Tek kötü olan sey bugün disarda oldugum icin sanirim yedigim tavuk ve sabahki omletim yagli olmustir!bu aksam dupholac ilacini alicam yarin aksama faydasini gösteir sanirim
Olacak elbette:) umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…