- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
çok tatlısın ya...yulaf görmemiş dukanlıyız biz yaa..ben de ayen senin gibiyim. eskiler un şeker stoklarmışya. biz de yulaf stokluyoruz...ama ben dışarda bırakmıyorum dondurucuya koyuyorum . çünkü oda sıcaklığında fazla bekleyen yulaf kepeği acılaşabiliyor.
eve aynı kiloyla dönmek büyük başarı gerçekten. ben de sömestrden korkuyorum. 2 hafta yalova istanbul düşünüyorum. bakalım neler yaparız. bu arada çizelgen güncel mi merak ettim de.
Winnie cim ben aktivyayi layt sutle mayalyip suzdum. Sonra icine tatlandirici ve kakao katarak karistirdim. Kivam olarak cok guzel oldu ama ben tadini sevmedim. Yogurt yedigimi hiossediyorum malesef. Bir de sen dene. Bakalim nasil bulacaksin.İyi Hafta sonları kızlarr
Yine hafta sonu rutini olarak 9-12 mutfak nöbetinden geliyorum.. Çok güzel mamalar yaptım.. Hmmmm..
Bu hafta dukanellayı labneli denedim, hani şu pınarın light labnesinden.. Hep süttozlu yapıyordum ki süttozu biraz kabız yapıyor beni.. Ama labneli de biraz tuzlu gibi oldu.. Bilemedim..
Birdee dukanella tuzlu gibi gelince bu hafta ilk defa light labne mayalamayı denedim.. Bakalım sonuç ne olacak.. Sanırım ancak yarın sabah yiyebilirim..
Tutarsa labne, tutmazsa süzme yoğurt
Activa aldım labne mayalamak için yalnız dikkatimi bir şey çekti ki içindeki yağ oranı % 3,2 yazıyor..
Yani tek yemek için de çok ta yüksek sayılmazmış.. 2-3 kaşık çıkıyor zaten içinden.. Ben hep yağ oranını yüzde 10-15 civarlarındadır diye düşündüğümden uzak duruyordum..
Neyse umarım herkeslerin keyfi yerindedir.. Görüşürüzzzz..
Selam Kızlar,
Güzel ve bol eksilen kiloların olduğu bir hafta sonu olması dileğiyle inşallah
İyi aksamlar kizlar
Sabah kalktigimda tartildim
16.1- 65.3
17.1- 64.3
18.1- 65.5
Bugün de 64.9
3gündür wcye cikamiyorum dogru düzgün
Simdi cok büyük mutsuzluk icinde pes etmeye yelteniyorum(
selam kızlar benim kilo bildirimim
10/01/2013 de başladım başlangıç kilom 59,900
14/01/2013 4 gün atak yaptım kilom 57,600
atakta kaybım 2,300
19/01/2013 seyirde 5. günüm saban aç karına kilom56,400
kilo kaybım toplamda 3,500 hedef kilom 50,00
ama bugün hastayım üşüttüm sanırım limon sıkıyorum çaylara limon serbest mi acaba yani suyu
Cok canm skkin bgun 6.gunum atak devremi bugun btrdm cok moralim bozuk ya fyete tam tamina uydugum halde 1,5 kg verdm ama esm tavuklari derisiyle yedii halde cayi sekerli ictii halde 3,5 kg verdi.bn bu dyetle kg veremcem heralde....
Winnie cim ben aktivyayi layt sutle mayalyip suzdum. Sonra icine tatlandirici ve kakao katarak karistirdim. Kivam olarak cok guzel oldu ama ben tadini sevmedim. Yogurt yedigimi hiossediyorum malesef. Bir de sen dene. Bakalim nasil bulacaksin.
Baska neler yaptin bakim?
canım hoşgeldin aramıza. bildirimlerimizi perşembe günleri 16'yakadar yapıyoruz.
nurcan limon suyu serbest değil..sadece aroma gibi bir iki damla kullanabiliyoruz..kitapta yazıyor canım..ara ara yeniden oku derim..hoşbulduk perşembe olduğunu biliyorum ama perşembe günü tartılmadım daha vermemişimdir diye bu gün dayanamadım tartıldım ve verdiği mi görünce sevinçten yazmak istedim
birde limon suyu serbest mi lütfen cevap yazın
Haklısın canım. gerçekten çok zor devam etmek.
çevrendekiler yiyip içip kilo almıyorken
seni sürekli eleştiriyorken
yulaf yemekten miden bulanıyorken..
tavuk yerken artık yeter diyorken devam etmeye çalışmak çok zor. üstüne üstlük baskül azalacağına artıyorken.... seni çok iyi anlıyorum. ama başka çaremiz yok.. dukan bizim son çaremiz. hangisini yaparsan yap yine dukana döneceksin. en iyis başlamışken bitirelim şu işi.hadi güzelim bi gayret. kalemi kağıdı al eline nerde yanlış yapıyorsun bir kontrol et.
yulaf kepeğini düzenli yemeye çalış bolca su iç. eğer evde biberiye turşusu varsa 3-44 tane ondan ye. bağırsakları fena çalıştırır.
vazgeçme tamam mı arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?