Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben sinir oluyorum gittikçe ya ((

kayınvalidem alt katımda oturuyor sürekli tatlı pasta börek kızartmalar en sevdiğim yemekler sinir oluyorum gittikçe. ye deyip duruyor. eşim tutuyor benide sağolsun . kovalıyo annesini

görümcem daha anlayıslı allahtan. miacım canın cekmez dimi sunu yesem diyor cay içsem büskiviyle filan. hep canımın cekmeyeceği şeyleri yiyor yanımda sağolsun.

bugün aç karna tartıldım sabah 57.00 geldim kızlar. ne güzel geçen gün 56 yı görmüştüm ((
ama yinede mutluyum cünkü dün sabah tartıldığımda 57.6 ıydım hatta aksam tarrtıldığımda 58 tim (

hep son anki aksam kacamaklarımdan oluyor bunlar.
ama artık yapmayacağım. bugün sebze protein günümdü ama sadece protein yapıcam. cünkü dün kaçamak yaptım ((

Son düzenleme:
dukandan başka çarem yok ama bitene kadar saçım ne olur bilmiyorum her banyoda ağlıyorum artık 65 i inemiyorum bir türrlü sanırım regl olacam bide bazı noktalarda kilo takılıyormuş bir süre.kkızlar tahlil yaptırdım sorun yok saç mezoterapisi yaptırıyorum ama inanılmaz saçım dökülüyor ve bir taraftan açıldı iyice.birini seçmem lazım ya kilo ya saç

Selam, ben ace selenyum diye bir vitamin hapi kullanmaya basladim, burdaki kizlar sac dokulmesine iyi geldigini soyluyorlardi. gercekten etkili sanirim, cunku tutam tutam degil tel tel dokuluyo sadece. hem de kullanmaya baslayali bir hafta oldu sadece.

Bence sende dene, dukani uzun sureli yapanlarda gorulen yan etkilerden biri de sac dokulmesi. Eger bu cozum ise yaricaksa, bosuna birakma diyeti.

sibel80 ben esraya katılıyorum..diyeti bırakma vitamin takviyesi yap ve bioksin kullan şampuan olarak gerçekten düzelecek..Bak ben 20 kg verdım ama hem vıtamın hem şampuan takviyesi ile daha da güçlendi inan..20 kg vermiş olmama ragmen..
Çevremizde mutlaka bizim çok sevdiğimiz ama yiyemediğimiz yemekleri tatlıları kızartmaları tüketecek olanlar olacak..İnanın ben bizim aylık koordinasyon toplantılarına gelen yiyeceklere nsıl dayandıgımı söylesem inanamazsınız..tek düşüncem şu oldu..Ben bu kiloları iradesizliğimle ve bu yemekler sayesınde aldım..İçimden dıyorum yiyin siz yiyin siz şişko olun birazda..yani bilinçlenmek ve yemeklere aslında bir süre uzak durursak daha güzellerine sağlıkla kavuşacağız mantıgı ile yaklaşırsak inanın hiç canınız çekmiyor..
Sanırım kayınvalıdeler balıketli gelin sevıyor..Kim kayınvalıdesınden bahsetse ya süper yemek yapıp getırıyor yada ye kızım ye modunda..kanmayın sevgili arkadaşlarım..

bugün inşallah kaçamak yapmayacağım kızlar..
sabah bir bardak sütümü içtim
iki saat sonra aspartamlı bi tane attım ve sütlü kahvemi içtim :))

öğlen yani suan iki üç parca balık vardı iki parcada köfte aldım yanına birde pul biberli yoğurtla tamamladım full protein

akşamada bir bardak sütümü içerim yumurta beyazıda yiyebilirim belki :))

yarınki kilomu merak ediyorum.

saç dökülmesi henüz yaşamıyorum umarım olmaz (

Miacim bol proteinli bir menu olmus. Yulaf kepegini de yedin mi tamam olur.
Benim de gunum var bugun. Kacamaksiz atlatmaya calisacagim. Umarim basaririm.

kızlar resim nasıl yüklüyorduk

Sibelcim konuya cevap ver kismina giriyorsun. Altta dosya ekle bolumunu tikliyorsun.kendi bilgisayarindan fotoyu yukluyorsun. Biraz kurcalarsan yaparsin. Ama buyuk boyutlu resimleri yukleyemiyoruz. Paintde acip yuzde 75 yaparsan olur sanirim. Eger yapamazsan ayrintili anlatmaya calisirim.

Kızlar tünaydın..
Dün mayaladığım labne krema kıvamında bir yoğurt oldu.. Tadı güzeldi ama labne değildi malesef..
Bugün tekrar deneyeceğim.. Bu sefer de yoğurt olursa peynir mayası bbulmam gerekecek..
Bu arada iyi pazarlar herkese..

selam suttozu kattiginda cok daha kivamli oluyor. bir kasik yetiyor, nasil o kadar koyulttugunu anlamiyorum bir kasik seyin ama cok etkili. bir dene istersen

Evet simla peynir mayasindan bahsediyordu, o da cok etkiliymis, bir iki damla yetiyormus. ben daha alamadim, arayip bulmak lazim.

kızlar selamlar başarılarınızı ve azminizi kutluyorum öncelikle vebir konuda yardımınıza ihtiyacım var.dukan diyetinin saç dökülmesi harici yan etkisi varmı?kalp çarpıntısı ,uykusuzluk,el ayak uçlarında soğukluk gibi?şimdiden teşekkür ederim.

bizeyeter ben atakta çok çok az başağrısı ve yorgunluk çekmıştım ama 3.günden sonra ortadan kayboldu..saç dökülmesi yaşamadım çunku dukanın dediği multivitamin takviyesini kullandım şampuan olarakta bioksin..tek negatif yönü ; iradesini kullananlar çook güzel kilolar verdi

sinderelyesra peynir mayasını marketlerden bulabilirsin aktarlarda bile satılır canım..bu arada süt tozu kuru madde miktarını artırdıgı için öyle koyulaştırıyor..yediğimiz çoğu yogurttada kullanıyor ama ordaki süttozu sütten bile değil peyniraltı suyundan

Tesekkurler edineyim ben, Simlanin peynir tariflerine baktim, loru kendim yapabilirmisim gibi geldi. Benim cok lorlu bir kurabiye tarifim var, bir tepsi seye bir kutu lor koyuyorum. her hafta yapildigi icin, baya lor tuketiliyo yani. Dukan keseye biraz zararli, kendin yapmak hem daha uygun hem daha saglikli olur gibi geldi. bir denicem bakalim. Gerci kesmik deniyomus lor degil, sutu limon suyuyla kestirip yapiliyormus.

Bioxcini ben de kardesime getirmistim, onun da ders calisirken cok saci dokulurdu, bir de hediye serumu vardi sac diplerine surulen, naneli bir sey. baya faydali olmustu o zaman.

Ben alternanin sampuanini kullaniyorum, o da inanilmaz iyi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
kızlarr 1 ay önce baslamıstım dukana ataktan sonra memlekete fln gidince devam edemedm simdide motivasyonum gitti açıkcası ( yardım edin bana tekrar nasıl motive olabilirim cok üzgünüm..

kızlarr 1 ay önce baslamıstım dukana ataktan sonra memlekete fln gidince devam edemedm simdide motivasyonum gitti açıkcası ( yardım edin bana tekrar nasıl motive olabilirim cok üzgünüm..
pelin dukan diyor kı hayatınız boyunca 2 defa başlayabılecegınız bır dıyet..şimdi 2. hakkını iyı değerlendırecek motivasyona sahıpsen yenıden testı yap gerçekleri yenıden gör ve bızımle bırlıkte devam et..Buralardan ayrılma dıyette oldugun gerçeğini canlı tut ve en önemlısı aıleye eşe dosta takılmadan yoluna devam et..bizler yanındayız canım..kitabı yenıden oku dukan-ing.com adresıne gır ve devam edıp sonuç alan arkadaşların resımlerıne bak anlattıklarını ıyıce irdele..o zaman iraden sana ses verecektır..
bu arada esracım ben yoğurtla yapılan peynırı ve kestırme peynırını yaptım..1 lt süt kullandım simla 2 dıyordu ama..inan kuş yemi kadar çıktı 2 de..beyaz peynır tarıfını deneyeceğim haftayada ..

evet bu hapı kullandım vitamin takviyesi yapıyorum saç mezoterapisi yaptırıyorum balık yağı kan hapı b vitamini alıyorum

uzuncadir ilk defa spor niyetine bir saat yuruyup geldim. Demistim benim kilo vermemin durma nedeni spor yapmamak diye. bakalim bundan sonra aksatmicam insallah.

bu arada 68 i noktasiz gordum. Boylece yolumun 2/3 bitti, 8 kilo daha verirsem dukanin verdigi hedef kiloya ulasmis olacagim. Yol daha uzun ama insallah cok takilmadan ilerlerim.

Hashishi gordum sanki, ne zamandir yok, ozletti kendini. Eskilerin kopmalari iyi olmuyor, aslinda buyuk bilgi girisi oluyor, birisini oncesini ve sonrasini izlerken. Mesela pksnmz'i merak ediyorum, 17 kilo verdikten sonra uzun sure ayni kiloda kalmisti, acaba o kiloyu asti mi,asmak icin ne yapti cok degerli bilgi olurdu. Medesa hic takilmadan vermisti, dukanin soyledigi tarihte vermesi gerekenden daha cok kiloyla bitirmisti. Naptigini bilsem iyi olurdu aam ben geldikten sonra cabuk gitti o. benim donemimde mezun bir medesa bi de mervex var. Merve de inanilmaz motiveydi, yerinde durmuyordu, vermesi gereken kilo azdi gerci, hizla bitirdi ve gitti.

Ben su an duraksadim, onu kirmam lazim, deneyimli birileri olsaydi, benim kilolarda takilip kalan sorardim.

Sibel80 65 kiloda takilmis, Zemmuff bir aydir ayni kilodaymis, ben de yaklasik bir aydir kilo veremiyorum, sanki bu kilolar insanin takilma kilolari.

Yirmi takildiydi bi ara, gecen hafta iyi kilo verdi ama.

Desene, benim hesapli olur tezi cop, ama daha saglikli olur gercekten. Teyzemler sutten yapiyolarmis, baya cikiyo dedi ama, denemek lazim iste. ben suttozu da katarim.

Gerci sut kestirmeye biraz aciyorum. Bizde bozulmus sutu eksimik yaparlar peynir gibi bir sey. Sanki sutu isteyerek bozuyomussun gibi:), ama bi deneyeyim belki guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…