- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
dukandan başka çarem yok ama bitene kadar saçım ne olur bilmiyorum her banyoda ağlıyorum artık 65 i inemiyorum bir türrlü sanırım regl olacam bide bazı noktalarda kilo takılıyormuş bir süre.kkızlar tahlil yaptırdım sorun yok saç mezoterapisi yaptırıyorum ama inanılmaz saçım dökülüyor ve bir taraftan açıldı iyice.birini seçmem lazım ya kilo ya saç
Miacim bol proteinli bir menu olmus. Yulaf kepegini de yedin mi tamam olur.bugün inşallah kaçamak yapmayacağım kızlar..
sabah bir bardak sütümü içtim
iki saat sonra aspartamlı bi tane attım ve sütlü kahvemi içtim :))
öğlen yani suan iki üç parca balık vardı iki parcada köfte aldım yanına birde pul biberli yoğurtla tamamladım full protein
akşamada bir bardak sütümü içerim yumurta beyazıda yiyebilirim belki :))
yarınki kilomu merak ediyorum.
saç dökülmesi henüz yaşamıyorum umarım olmaz(
kızlar resim nasıl yüklüyorduk
Kızlar tünaydın..
Dün mayaladığım labne krema kıvamında bir yoğurt oldu.. Tadı güzeldi ama labne değildi malesef..
Bugün tekrar deneyeceğim.. Bu sefer de yoğurt olursa peynir mayası bbulmam gerekecek..
Bu arada iyi pazarlar herkese..
bizeyeter ben atakta çok çok az başağrısı ve yorgunluk çekmıştım ama 3.günden sonra ortadan kayboldu..saç dökülmesi yaşamadım çunku dukanın dediği multivitamin takviyesini kullandım şampuan olarakta bioksin..tek negatif yönü ; iradesini kullananlar çook güzel kilolar verdikızlar selamlar başarılarınızı ve azminizi kutluyorum öncelikle vebir konuda yardımınıza ihtiyacım var.dukan diyetinin saç dökülmesi harici yan etkisi varmı?kalp çarpıntısı ,uykusuzluk,el ayak uçlarında soğukluk gibi?şimdiden teşekkür ederim.
bizeyeter ben atakta çok çok az başağrısı ve yorgunluk çekmıştım ama 3.günden sonra ortadan kayboldu..saç dökülmesi yaşamadım çunku dukanın dediği multivitamin takviyesini kullandım şampuan olarakta bioksin..tek negatif yönü ; iradesini kullananlar çook güzel kilolar verdi
sinderelyesra peynir mayasını marketlerden bulabilirsin aktarlarda bile satılır canım..bu arada süt tozu kuru madde miktarını artırdıgı için öyle koyulaştırıyor..yediğimiz çoğu yogurttada kullanıyor ama ordaki süttozu sütten bile değil peyniraltı suyundan
pelin dukan diyor kı hayatınız boyunca 2 defa başlayabılecegınız bır dıyet..şimdi 2. hakkını iyı değerlendırecek motivasyona sahıpsen yenıden testı yap gerçekleri yenıden gör ve bızımle bırlıkte devam et..Buralardan ayrılma dıyette oldugun gerçeğini canlı tut ve en önemlısı aıleye eşe dosta takılmadan yoluna devam et..bizler yanındayız canım..kitabı yenıden oku dukan-ing.com adresıne gır ve devam edıp sonuç alan arkadaşların resımlerıne bak anlattıklarını ıyıce irdele..o zaman iraden sana ses verecektır..kızlarr 1 ay önce baslamıstım dukana ataktan sonra memlekete fln gidince devam edemedm simdide motivasyonum gitti açıkcası( yardım edin bana tekrar nasıl motive olabilirim cok üzgünüm..
Selam, ben ace selenyum diye bir vitamin hapi kullanmaya basladim, burdaki kizlar sac dokulmesine iyi geldigini soyluyorlardi. gercekten etkili sanirim, cunku tutam tutam degil tel tel dokuluyo sadece. hem de kullanmaya baslayali bir hafta oldu sadece.
Bence sende dene, dukani uzun sureli yapanlarda gorulen yan etkilerden biri de sac dokulmesi. Eger bu cozum ise yaricaksa, bosuna birakma diyeti.
pelin dukan diyor kı hayatınız boyunca 2 defa başlayabılecegınız bır dıyet..şimdi 2. hakkını iyı değerlendırecek motivasyona sahıpsen yenıden testı yap gerçekleri yenıden gör ve bızımle bırlıkte devam et..Buralardan ayrılma dıyette oldugun gerçeğini canlı tut ve en önemlısı aıleye eşe dosta takılmadan yoluna devam et..bizler yanındayız canım..kitabı yenıden oku dukan-ing.com adresıne gır ve devam edıp sonuç alan arkadaşların resımlerıne bak anlattıklarını ıyıce irdele..o zaman iraden sana ses verecektır..
bu arada esracım ben yoğurtla yapılan peynırı ve kestırme peynırını yaptım..1 lt süt kullandım simla 2 dıyordu ama..inan kuş yemi kadar çıktı 2 de..beyaz peynır tarıfını deneyeceğim haftayada ..
pelin dukan diyor kı hayatınız boyunca 2 defa başlayabılecegınız bır dıyet..şimdi 2. hakkını iyı değerlendırecek motivasyona sahıpsen yenıden testı yap gerçekleri yenıden gör ve bızımle bırlıkte devam et..Buralardan ayrılma dıyette oldugun gerçeğini canlı tut ve en önemlısı aıleye eşe dosta takılmadan yoluna devam et..bizler yanındayız canım..kitabı yenıden oku dukan-ing.com adresıne gır ve devam edıp sonuç alan arkadaşların resımlerıne bak anlattıklarını ıyıce irdele..o zaman iraden sana ses verecektır..
haklısın gerçekten..benim hazirana nişanım var ve gercekten vermem lazım..çevre gerçekten okadar etkiliyorki insanı..senin kilon iyi boyun var diye diye bu hale geldm..boyum 1.70 kg 75 daha önce dukan testini 2 defa yaptım ideal kilon dedi:)) ama en azından suan ki hedefim 65 olmak..simdi dukan kitabım elimde ve yarın tekrardan dukana baslamıs olarak uyanıcam inşallah..cok tesekkür ederim..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?