Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hiç bir diyet bu kadar işe yaramamıştı bende priorin şampuan kullanıyorum

eskileri ben de çok arıyorum. ama artık gelmeye niyetleri yok. biz eski olduk artık canım.bari arada gelip durumlarından haberdar etseler iyiydi.
ben uzunca bir süre takıldım biliyorsun. belki 1,5 ay bir artı bir eksi gördüm. geçen hafta üç gün protein günü yaptım.ancak öyle kilo verebildim. ama bünye meselesi tabi... sen ben zemmuf üçümüz aynı zamanda başlamışız. zemmuf 20 , sen 17, ben 14 kilo verdim. hepimizin bünyesi farklı tabi..
benim mart başında seyir bitecekti ama hedefime ulaşmam çok zor görünüyor.

sibelcim foto eklemek için
1. konuya cevap veri tıkla
2.açılan ayfanın alt taraflarında eklenti ekleyi tıkla.
3. açılan sayfadan dosya ekle tıkla
4. dosya seç tıkla
5.bilgisayarından bir foto seç. aça tıkla
6. upload files tıkla
7. bitiri tıkla
8.osyan mesajın altına eklendi. istediğini yazdıktan sonra cevapla yı tıkla

örn:

Eklentiler

• $IMAG0190.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 40

Ben hangi vitamini kullanacağıma karar veremedim sen ne kullanıyorsun supradyn malti vitaminini aldım ama kilo aldırır diye korkuyorum

???????????????????????????

:))) çok bilimsel, tıbbi bir soru sormuşsun canım. bilim adamları bile bunun cevabını almaya çalışıyorlar sanırım
dukan amcam diyeti kurallarına göre yaparsan hi.bir sıkıntı olmayacağınısöylüyor.
bende de bu problemler görülmedi. atakta halsizlik ve baş ağrısı hemen hemen herkeste görülüyor.seyire geçince yok oluyor. saç dökülmesi, bazılarında adet düzensizliği de duydum. birçoğunda kabızlık oluyor. birkaç biber turşusu benim işimi görüyor. senin bahsettiğin belirtileri yaşayan hiçkimseyhi duymadım.
şimdi sen söyle bakalım neden sordun?

canım ben de denemiştim ve benim labnem de yoğurt gibiydi. yani labne ve yoğurt arası bişey olmuştu. süzdün mü sen yoğurdu. süzünce biraz daha iyi bişey oluyor

Merhabalar kulübe yeni üye oldum.
ben de dukan diyetine başladım 15 gün oldu 2. evredeyim. 1. evrede 1.5 kilo verdim. sonrasında ise yarım kilo daha verdim. toplamda 2 kilo gitti yani..
yazılanları okudum. saç dökülmesine takıldım
bir de hepinizin yazılarının altında kilo verdiğnizi gösteren bir bant var (aşağı doğru koşan bir kadın )
onu nasıl yapıyorsunuz?
teşekkürler

ben de başlayacağım yarın, ama atak evresinin falan kaç gün sürmesi gerektiğini kişiye özel bulan site var mı baktım göremedim, ing siteleri anlayamıyorum.. ben 65 kiloyum 55 56 olmak istiyorum 10 kilo için atak kaç gün olmalı acaba :26:

çok teşekkür ederim ben de yarın dukan diyeti yapmakistiyorum 50 li kiloları görmek istiyorum.yazılanları biraz okudum da yan etkilerini merak ettim.bende kitabı var ama orda yan etkiler falan göremedim ,deneyimli olanlardan bu konuda yardım istedim.cesaret edip yarın başlasam mı acaba?

çok teşekkür ederim çok zahmet verdim ama aynen yapıyorum şu yazı çıkıor
lütfen klasörleriniz içinde dosya dosyaları sürükleyerek eklenti alanına bırakınız veya dosya ekle tuşuna basarak yeni dosya yükleyiniz bir türlü yapamadım ya

sabah 2 yumurta ile omlet ve 2 dilim lıght üçgen peynir

sonraki saatler haşlanmış tavuk yoğurt ile takılsam uygun dimi

deneyeceğim bakalım aklıma yattı bu diyet

sabah 2 yumurta ile omlet ve 2 dilim lıght üçgen peynir

sonraki saatler haşlanmış tavuk yoğurt ile takılsam uygun dimi

deneyeceğim bakalım aklıma yattı bu diyet

Ben sana olmaz demem, ama light üçgen peynir yerine light beyaz peyniri yada lor'u tercih edebilirsin diye öneride bulunabilirim.
Birde yoğurdu çok abartma eti istegin kadar abartabilirin diye bilirim... yulaf kepeğini unutma ve vitamin kullan derim...

Son düzenleme:
Ben sana olmaz demem, ama light üçgen peynir yerine light beyaz peyniri yada lor'u tercih edebilirsin diye öneride bulunabilirim.
Birde yoğurdu çok abartama eti istegin kadar abart diyebilirim....ve yulaf kepeğini unutma derim...

çok teşekkürler topiği okumaya çalışıyorum ama çok uzun o yüzden arada soru soruyorum kusura bakmayın
beyaz peynir alacağım,
yulaf kepeği zor buluyor demişsiniz ilk mesajlarda hepiniz ama artık bulunuyor sanırım marketlerde, arayacağım biraz bakalım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
çigerge için buradan faydalana bilirsin.

Atağin kaç gündü?
kaliteli bir vitamin kullanırsan, troid gibi bir rahatsizliğın yada saç dökülmeseni gerekçe olacak bir hastalığın yok ise saçların dökülmez.
Ben saç dökülmesi yaşayanların , vitamin kulandıkları halde saçları dökülüyorsa acil doktora gitmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Bende yarin basliyorum, internette arastirdim en kapsamli bilgi burada var,pisikolojik olarak 1 hafta kendimi hazirladim(deli gibi yemek yedim canim ne cektiyse) gecen hafta 73 kiloydum ama simdi kesin 76 olmusumdur, dukana göre 66 kilo ideal benim icin ama ben 62 olmak istiyorum, hayatta diyet yapabilecek bir yapim yok bakalim nasil gidecek, bu arada benim sorunum yumurta yiyememem umarim muvakkak olurum.

benim çevremde kipa ve migros var, ikisindede doğadan marka var. ben diger markalarin tadini sevmedim.
google dukan test diye arama yapınız ve testi yapınız ... çok kaynak var...

ya ben yabancı dukan sitesinde form doldurdum hesap yapsın diye, kilom 64 boyum 170
olmak istediğim kiloya 55 diyorum ama bana 64 ile başlayıp 59 kilo ile bitireceğim 85 günlük program çıkarıyor? niye? kendi mi belirliyor olmamız gereken kiloyu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…