sibel80 ben esraya katılıyorum..diyeti bırakma vitamin takviyesi yap ve bioksin kullan şampuan olarak gerçekten düzelecek..Bak ben 20 kg verdım ama hem vıtamın hem şampuan takviyesi ile daha da güçlendi inan..20 kg vermiş olmama ragmen..
Çevremizde mutlaka bizim çok sevdiğimiz ama yiyemediğimiz yemekleri tatlıları kızartmaları tüketecek olanlar olacak..İnanın ben bizim aylık koordinasyon toplantılarına gelen yiyeceklere nsıl dayandıgımı söylesem inanamazsınız..tek düşüncem şu oldu..Ben bu kiloları iradesizliğimle ve bu yemekler sayesınde aldım..İçimden dıyorum yiyin siz yiyin siz şişko olun birazda..yani bilinçlenmek ve yemeklere aslında bir süre uzak durursak daha güzellerine sağlıkla kavuşacağız mantıgı ile yaklaşırsak inanın hiç canınız çekmiyor..
Sanırım kayınvalıdeler balıketli gelin sevıyor..Kim kayınvalıdesınden bahsetse ya süper yemek yapıp getırıyor yada ye kızım ye modunda..kanmayın sevgili arkadaşlarım..
eskileri ben de çok arıyorum. ama artık gelmeye niyetleri yok. biz eski olduk artık canım.bari arada gelip durumlarından haberdar etseler iyiydi.uzuncadir ilk defa spor niyetine bir saat yuruyup geldim. Demistim benim kilo vermemin durma nedeni spor yapmamak diye. bakalim bundan sonra aksatmicam insallah.
bu arada 68 i noktasiz gordum. Boylece yolumun 2/3 bitti, 8 kilo daha verirsem dukanin verdigi hedef kiloya ulasmis olacagim. Yol daha uzun ama insallah cok takilmadan ilerlerim.
Hashishi gordum sanki, ne zamandir yok, ozletti kendini. Eskilerin kopmalari iyi olmuyor, aslinda buyuk bilgi girisi oluyor, birisini oncesini ve sonrasini izlerken. Mesela pksnmz'i merak ediyorum, 17 kilo verdikten sonra uzun sure ayni kiloda kalmisti, acaba o kiloyu asti mi,asmak icin ne yapti cok degerli bilgi olurdu. Medesa hic takilmadan vermisti, dukanin soyledigi tarihte vermesi gerekenden daha cok kiloyla bitirmisti. Naptigini bilsem iyi olurdu aam ben geldikten sonra cabuk gitti o. benim donemimde mezun bir medesa bi de mervex var. Merve de inanilmaz motiveydi, yerinde durmuyordu, vermesi gereken kilo azdi gerci, hizla bitirdi ve gitti.
Ben su an duraksadim, onu kirmam lazim, deneyimli birileri olsaydi, benim kilolarda takilip kalan sorardim.
Sibel80 65 kiloda takilmis, Zemmuff bir aydir ayni kilodaymis, ben de yaklasik bir aydir kilo veremiyorum, sanki bu kilolar insanin takilma kilolari.
Yirmi takildiydi bi ara, gecen hafta iyi kilo verdi ama.
bizeyeter ben atakta çok çok az başağrısı ve yorgunluk çekmıştım ama 3.günden sonra ortadan kayboldu..saç dökülmesi yaşamadım çunku dukanın dediği multivitamin takviyesini kullandım şampuan olarakta bioksin..tek negatif yönü ; iradesini kullananlar çook güzel kilolar verdi
sinderelyesra peynir mayasını marketlerden bulabilirsin aktarlarda bile satılır canım..bu arada süt tozu kuru madde miktarını artırdıgı için öyle koyulaştırıyor..yediğimiz çoğu yogurttada kullanıyor ama ordaki süttozu sütten bile değil peyniraltı suyundan
kızlar selamlar başarılarınızı ve azminizi kutluyorum öncelikle vebir konuda yardımınıza ihtiyacım var.dukan diyetinin saç dökülmesi harici yan etkisi varmı?kalp çarpıntısı ,uykusuzluk,el ayak uçlarında soğukluk gibi?şimdiden teşekkür ederim.
kızlar selamlar başarılarınızı ve azminizi kutluyorum öncelikle vebir konuda yardımınıza ihtiyacım var.dukan diyetinin saç dökülmesi harici yan etkisi varmı?kalp çarpıntısı ,uykusuzluk,el ayak uçlarında soğukluk gibi?şimdiden teşekkür ederim.
Kızlar tünaydın..
Dün mayaladığım labne krema kıvamında bir yoğurt oldu.. Tadı güzeldi ama labne değildi malesef..
Bugün tekrar deneyeceğim.. Bu sefer de yoğurt olursa peynir mayası bbulmam gerekecek..
Bu arada iyi pazarlar herkese..
Sibelcim konuya cevap ver kismina giriyorsun. Altta dosya ekle bolumunu tikliyorsun.kendi bilgisayarindan fotoyu yukluyorsun. Biraz kurcalarsan yaparsin. Ama buyuk boyutlu resimleri yukleyemiyoruz. Paintde acip yuzde 75 yaparsan olur sanirim. Eger yapamazsan ayrintili anlatmaya calisirim.
:))) çok bilimsel, tıbbi bir soru sormuşsun canım. bilim adamları bile bunun cevabını almaya çalışıyorlar sanırım
dukan amcam diyeti kurallarına göre yaparsan hi.bir sıkıntı olmayacağınısöylüyor.
bende de bu problemler görülmedi. atakta halsizlik ve baş ağrısı hemen hemen herkeste görülüyor.seyire geçince yok oluyor. saç dökülmesi, bazılarında adet düzensizliği de duydum. birçoğunda kabızlık oluyor. birkaç biber turşusu benim işimi görüyor. senin bahsettiğin belirtileri yaşayan hiçkimseyhi duymadım.
şimdi sen söyle bakalım neden sordun?
sibelcim foto eklemek için
1. konuya cevap veri tıkla
2.açılan ayfanın alt taraflarında eklenti ekleyi tıkla.
3. açılan sayfadan dosya ekle tıkla
4. dosya seç tıkla
5.bilgisayarından bir foto seç. aça tıkla
6. upload files tıkla
7. bitiri tıkla
8.osyan mesajın altına eklendi. istediğini yazdıktan sonra cevapla yı tıkla
örn:
sabah 2 yumurta ile omlet ve 2 dilim lıght üçgen peynir
sonraki saatler haşlanmış tavuk yoğurt ile takılsam uygun dimi
deneyeceğim bakalım aklıma yattı bu diyet
Ben sana olmaz demem, ama light üçgen peynir yerine light beyaz peyniri yada lor'u tercih edebilirsin diye öneride bulunabilirim.
Birde yoğurdu çok abartama eti istegin kadar abart diyebilirim....ve yulaf kepeğini unutma derim...
Merhabalar kulübe yeni üye oldum.
ben de dukan diyetine başladım 15 gün oldu 2. evredeyim. 1. evrede 1.5 kilo verdim. sonrasında ise yarım kilo daha verdim. toplamda 2 kilo gitti yani..
yazılanları okudum. saç dökülmesine takıldım
bir de hepinizin yazılarının altında kilo verdiğnizi gösteren bir bant var (aşağı doğru koşan bir kadın )
onu nasıl yapıyorsunuz?
teşekkürler
çok teşekkürler topiği okumaya çalışıyorum ama çok uzun o yüzden arada soru soruyorum kusura bakmayın
beyaz peynir alacağım,
yulaf kepeği zor buluyor demişsiniz ilk mesajlarda hepiniz ama artık bulunuyor sanırım marketlerde, arayacağım biraz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?