Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyyy ne güzeelll kaç günde düştün 54 kiloya canım kaç kiloydun basladığında :))

ben 60 la basladım daha 56,9 um bu sabah tartıldımda . bugün 7. gunum bırde iki gün atak yaptım baslangıcta. cok mu kotu gıdıyorum sence

Son düzenleme:
Selaaaaam millet,

Dün itibari ile seyire gectim. Ben 2/0i yapiyorum vermek istedigim kilom cogunuza nazaran daha az oldugu icin ve baldir-basenimi eritmek istedigim icin Dukan benimgibilere 2/7 yada 2/0i öneriyo yani
Ya 2gün saf protegin diger günler istedigini ye yada 2gün saf protein ve diger 5gün protein sebze ben ama istedigimi yemeyi sectim:) ama dikkat ediyorum

herkese selam :) buraya yazamayınca hatta yazmayı da geçtim okuyamayınca özlüyo insan hakikaten :)
herkesin keyfi yerindedir umarım. geçmişi okudum da bi sıkıntı yok gibi

burdayım sincerely :) ben öyle kolay kolay gitmem merak etmeyin :)
1 haftadır şehir dışındaydım, bildirim de yapamadım. dün geldim geçmişi okudum işte, sanırım sen de o zaman gördün :) o kadar sayfayı okuyunca beynim bulandı yazmadım o yüzden.
giderken bişiler götürmüştüm ama bi kısmı çöpe gitti bozulmuştur korkusuyla. pek takip edemedim o yüzden diyeti, şimdi bu bi hafta yeşilçaya spora suya dönmem lazım ki o takip edememe durumunu kurtarayım. geldiğimde 68 kiloydum. 1 haftada en azından 67ye dönebilsem bari

sabah 2 yumurta ile omlet ve 2 dilim lıght üçgen peynir

sonraki saatler haşlanmış tavuk yoğurt ile takılsam uygun dimi

deneyeceğim bakalım aklıma yattı bu diyet

merhabalar, hoşgeldiniz :)
yazdıklarınızdan kitabı okumadığınızı anlıyorum. alıp okuyacağınızı söylemiştiniz bi msjınızda ama okumadan başlamasaydınız keşke.
kitabı okuyunca bu sorun ortadan kalkacak zaten otomatikman

ay meraba ya ben o dukan müsliyi yaptım bi kere, ama böyle müsli gibi çıtır çıtır olmadı. ben mi beceremedim acaba. tadı fena değildi ama böyle bayat ekmek kırıntısı gibi bişi oldu. hatta sorcaktım ama sizi bulamadım o yüzden de soramadım :) şimdi sormuş oliym, tarifi de vermişsiniz tekrar, harfiyen yapmıştım diye hatırlıyorum ama başarısız olmuştum

selam kızlar öğle yemeğimi yemiş bulunuyorum :)

protein+ps günümde olduğumdan öğle yemeğimde kullandım sebze hakkımı. böylelikle daha kolay eritirim dedim biraz havuc ve ıspanak yemeği yedim yanındada bolca yoğurt ve biraz pul biber attım .

pul biber ve naneli yoğurt gerçekten çok lezzetli doyurucu ve yağ yakıcı etkisi fazla :)))

aksam yemeğimde belki yumurta beyazı yerim ya da süt ve yoğurt takviyesi yaparım :))
daha alısverişe cıkamadım. ay basında mümkün olduğunca et ve et ürünleriyle light ürünleri dolabıma istifliyeceğim

güzelmiş teşekkürler..

Kötü olur mu bence müthiş gidiyosun. Ben 56.3 le başladım. Atağın ikinci gününde 54 ü gördüm ama sonra koruyamadım benim diyet pek düzgün gidemedi. Şimdi 2 gün tekrar atak yapıyorum. Ortalam 10 gün zırt pırt kaçamak yaparak güya seyir yaptım. Şuanda da 55.3 üm. Önümdeki 2 gün atak sonra 1SP 1PS dvm edicem. Sen de gayet güzel vermişsin bravo vallahi.
Bu arada sabah bi gıdım light peynir yedim. az önce 2 incecik biftek yedim. İş yerine yemeğimi kendim getiriyorum artık fena gaz durumundayım. 4 kupa kayısılı form çayı içtim burada abarttım fena. Adet başlicak bakalım nasıl bir kilo değişimim olacak merak içindeyim

Son düzenleme:
selam kızlar,1 yıl öncesine kadar zayıftım şimdi orta kiloluyum ve bu gidişle stresten fazla kilolu biri olacağım,kilom 65,eski kilom 55 e geri dönmek istiyorum dukanın kitabını yazın almıştım gaza gelip ama içini açıp 1 sayfa okuyup kapattım normalde çok fazla kitap okuyan biri olarak pek sardıramadım açıkçası,bana yardım edermisiniz nişanlım 349.dönem askere gitti o dönene kadar 10 kiloyu vermem şarttt yardımlarınızı bekliyorum kızlar

içimi rahatlattın tatlım teşekkürler.
inşallah sen de en yakın zamanda istediğin kilona kavusursun.
bende adet dönemine gireceğim sanırım 15 gün filan gecikti benimki anlamadım ne iş ama acaba o yüzden mi kilom tartıda göstermiyor diyorum. belki şişkinlik gidecek ya. kitaptada diyor zaten regl dönemlerinizde fazla cıkabilir durmus gibi gözükebilir diye. test yaptım negatif cıktı kan tahlilimde . acaba diyorum hamilemiyim allah göstermesin bebeğede zarar vermekten korkuyorum.

bu arada çayı günde 3 kupadan fazla içmemeye bak canım cünkü fazlası gerçekten zarar bitki çaylarının. benim arkadasımda yan etki göstermişti. ben hep korkarım o yüzden.
doktorlarda iki üc kupadan fazlasını önermiyor.

Bir doktora gidip test yaptır istersen garanti olsun bence hem için rahatlar ama zarar vermezsin bence içini karartma. Adet olamadıgın için de ayrıca şişkinlik olmuş olabilir eğer farklı bir durum yoksa. Adet döneminde vücut su tutuyor diye kilolar yansımaz diyor evet. bende de bakalım nasıl etkilicek. hadi bakalım

ben yeni üye oldum ama uzun süredir farklı konularda takipçiyim bu konuyu 2 haftadır takip ediyorum ve karar verdim aranıza katılmaya ama nasıl başlıcamı bilmiyorum kitaba başladım hırslanmam lazın fena gaza gelmeliyim lüfeeen 71.5 aranızdayım hedef 60 lüfennnn

defne hoşgeldin..kitabın yoksa tedarik edip okumakla başlayabılırsın..dukan kıtabını okumadan mantıgı anlamadan altından kalkabılınecek bır dıyet değil maalesef..bence 11 kg çok rahat 2 ayda verırsın..başarılar canım..

16.1. 65.3
17.1. 64.3
18.1. 65.5
19.1. 64.8
20.1. 64.8 ( istedigimi yedigim Gün)
21.1. 64.6 ( saf proteibli günüm )

Normalinde hizli kilo veririm ama dukan da pek basarili degilim.
Yogun spor degilde mesela 2-3saat sehirde geziniyorum
Siviyi belki yeterli tüketmiyorum ama mümkün mertebe dukana sadik kaliyorum.

Kinlerin PÜF noktasi var? Ve acaba 2/7 yada 2/0 seyir i yapan armi veya basarili olan varmidir bu sekilde?? Ona göre devam edicem yada 1/1 e gecicem!

bayanlar bugunun tarihini not alın çünkü dukan diyeti yaparken cır cır olmayı başardım sanırım bu alanda bir ilk olabilirim :) ve tabiki bunu, bugün 5 kupa içtiğim kayısılı form çayına borçluyum efferem bana

Son düzenleme:

ben 2/0 ı 10 gün falan yaptım. hatta benimki 3 SP, 2PS 2 Herşey gibi bişeydi ama 300-400 gr fark etti ben tekrar atak yapıyorum 2 gün sonra seyire 1/1 yapıcam. muhtemele işe yarıyordur ama 10 kilo verecek olanlarla sanırım aynı zamanda falan verirsin sende 3-4 kilonu diye düşünüyorum yani uzun vadede işe yarar gibi gözüküyor.

defne hoşgeldin..kitabın yoksa tedarik edip okumakla başlayabılırsın..dukan kıtabını okumadan mantıgı anlamadan altından kalkabılınecek bır dıyet değil maalesef..bence 11 kg çok rahat 2 ayda verırsın..başarılar canım..

umarım öyle olur kitabı okuyorum ama yinede tavsiyeye ihtiyacım var çok mutsuzuuuuum

çok güldüm canım ya. hakkaten dukanda cırcır olayı abes olmuş biraz. ama o kadar fazla içme bence bağırsakların tembelleşir zamanla. dukan amcam yeşil çay öneriyor biliyorsun.yeşil çay istediğin kadar içebiliyorsun.

canım ya ben de senin gibi gıdım gıdımveriyorum . o yüzden püf noktam sabır .....
4 ay 10 gün oldu ve 14 kilo verrdim.benle başlayanlar 18 20 hatta daha fazla veren var
işin kötü tarafı artık kimse bana zayıflamışsın demiyor. yavaş yavaş verdiğimden hiç anlaşılmıyor galiba. ama ben vazgeçiyor muyum hayırrrrrrrrrrrrrr. sadece sabrediyorum

haşhişcim hoşgeldin. hadi bakalım tam gaz devam. perşembeye kadar birbirimizi motive edelim.ben geçen hafta 3 gün üstüste protin yaparak kilo verebilmiştim. bu hafta da öyle yapacağım. pazartesi salı çarşamba üç gün protein...

Eger 48 gibi bir kiloyu hedefliyorsaniz dukan pek size gore bir diyet olmayabilir. Dukan bol protein yemeye dayanir, ve szi saglikli olan kilonuza indirmeyi hedefler.

48 kilo ise normal sayilabilecek boydaki kadinlar icin zayif sinirinin altina inmis demektir. bu dukanin saglikli olarak tanimladigi bir kilo degildir. Boyle bir kiloya inmeyi hedefleyen kisi, kalori kisitlamali diyetlerden yapmalidir.

Illa dukanla inerim bu kiloya derseniz, cok uzun zaman alacaktir. Bunu genel bir bilgi diye yazdim.

Daha onceki forum sakinleri sadece 4-5 kilo fazlaliklari olanlari kovaliyolardi. Cunku Dukan omur boyu uygulamaniz gereken bir beslenme duzeni, sadece 4-5 kilo icin altina girilmeyecek kadar buyuk bir yuk. Baska diyet tavsiye etmekte bence hakliydilar.

2/0 uygulayan duymadim simdiye kadar forum da 4 bucuk aydir burdayim. Dukan 2/0 i kilo fazlasi olmayan ama bolgesel fazlaliklari olanlar icin oneriyor. SIKIlasmmayi sagliyor protein diyeti cunku. 2/0 kilo vermeyi hedefleyen icin uygun bir secim degil ama.

hosgeldin ozlettin kendini:) valla gaza getirmene ihtiyacimiz var, biz bir iki kisi takildik kaldik ayni kilolarda.

Yesil Cay tavsiyeni uygulamaya basladim bakalim. Sen daha kolay hizli veriyorsun, senden umutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…