Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canımcııııım:) cok saol...

bende aslında 65.5. den 58 e inmek istiyorum yani 8-10 kilo arası ama dukantesti ve yakınlarım bana çok zayıflık yakışmıyor 62-60 olsan yeterli dedikleri için 3-4 kilo ilk hedefim... yani anlayacağın büyük hedefimi kafamda kücük hedefimi de yakınlarımla tutuyorum:)

ben 2 gün dupholacjel içtim ve hafif rahatladım:26: sanırım bende 1/1 yapıcam, cünkü bu 2/0 NE İSTERSEN YE cok tehtit varii:)

kuzucuklarım,
elimde iki ayrı puding paketi var

1. light puding (50% daha az kalori diyoo)
2. şekersiz puding (kendiniz tatlandırındiyoo) ikiside dr.ötker
simdi siz hic kullandınızmı??? nasıl yaptınız

dukandiyetitariflerinide araştırıyorum....merake tmeyin....:)

Kızlar kızlar.. Mayaladığım peynir sonunda tuttu
Ama malesef bu sefer de labne değil tatlı lor oldu..
Olsun ben ne yaptım? Suyunu süzdüm ve afiyetle yedim..
Bu hafta başka peynir deneyecek değilim, ancak yerim zaten bu peyniri.. Bu arada o kadar tatlı oldu ki sanki şekerli gibi..

Her ikisi de benzer. Misir nisastasi iceriyorlar. Daha once tartisma konusu olmustu.

Atakta izinli degil. Seyir de ise

Kakaolusunu tuketmeyisi dusunuyosaniz, hem misir nisastasi hem kakao sinirli izinli. Sinirli izinli hakkinizi tuketir. O gun bir tatli kasigi yag, % 7 yagli 30 gr peynir gibi diger sinirli izinlileri tuketmemeniz gerekir.

Misir nisastasi duraklatir, diyetin cok basinda olanlarin daha boyle sinirli izinlilere baslamalari onerilmez, ozlemek icin vakit yaratin. Mumkun oldugu kadarhizli baslamak onemli, erken kalkan cok yol alir.

Arkadaslar bugün ilk günüm hic ac kalmadim ama bu 1 saatten beri acayip bir mide bulantisi var, iki litre su icmeme ragmen sizlerde yasadinizmi böyle bir durum

bella ben de naçizane fazla su içmeye alışık olmayan bünyenin tepkisi de olabilir diye düşünüyorum

bella ben de naçizane fazla su içmeye alışık olmayan bünyenin tepkisi de olabilir diye düşünüyorum

evet hakli olabilirsin bugün farkettim ki diger günler cok fazla su icmiyormusum, bide benim sorunum yumurta yiyemiyorum umarim sorun olmaz, onun yerine ne yiyebilirim acaba bir fikriniz var mi?

neden mutsuzsun defne ? sebep ne ? kılo mu sadece ? bana bi boy kılo oranını yazar mısın canım..

evet hakli olabilirsin bugün farkettim ki diger günler cok fazla su icmiyormusum, bide benim sorunum yumurta yiyemiyorum umarim sorun olmaz, onun yerine ne yiyebilirim acaba bir fikriniz var mi?

yumurtanın yerini aslında bişey tutamayabilir malum beyazı tek saf protein. belki bişeylerin içine katarak yiyebilirsiniz mesela dukan krebi içinde en azından beyazını. ben peynir yiyorum sabahları işte, evdeysem yumurta da yiyorum. Onun dışında gün içinde et tavuk yada balıgın yanında mutlaka yogurt yiyorum. canım tatlı bişeler çekerse bikaç yudum diyet kola içiyorum. Bi de kayısılı form çayına fena sardım onu içiyorum o da baya tatlı o sebeple tatlı ihtiyacını bastırıyor. Ben de bugun çok su içtim 3 lt ye yaklaştım belki geçtim bile benim de midem hafiften rahatsız bugun.

yumurtayi hicbir sekilde yiyemiyorum canim, ama bugün internette arastirdim 1 kahve kasigi keten tohumunu rondodan gecirip 3 kasik suyla karistirinca yumurtanin görevini görüyormus, onunla krep yapabilirmiyim acaba? protein olarak degil belki ama birlestirici olarak

google a yazınca çıkıyor, günde 1 çay kaşığı keten tohumuna izin varmış

Bende diyete baslayali 12 gun oldu yemekle aramda bi sorun yok kacamak yapmiyorum. Yurtdisinda oturdugum icin dukanin tavsiye ettigi yiyecekleri bulmamdada pek sorun yasamiyorum. 68.9 kg ile basladim aksam tartilinca bu. Simdi 67.2 kg da kaldm.. Dukan testinde 1.20 kg zayiflicam cikti atak evresinde vede oldu simdi seyir evresindeyim 8gundur bir kilo oynamadi( acaba bu normalmiki??? Pes etmek istemiyorum is yerindekiler olsun evde esim olsun surekli bi dalgasi gecme halindeler basaramicakmisim(( motivasjon sifir( dukan amcama gore 1 nisana kadar 57 olurmusum. Belkide duraklamayi ben simdi yasiyorum????? Peki nekadar surerki bu duraklama??? Umarim sesimi birileri duyar ve cvp yazar en kisa zamanda:)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wm2E5Vd/weight.png

Meryemcim hoşgeldin..Canım inan stresten bile kılo veremıyor olabılırsın..Önce bi rahat ol canım..kabızlık çekıyorsan önce bunu halletmeye çalış..Yeşil çay ve su içmeyi ihmal etme sakın ve sakın rejımını bırakma..dukanla kılo verememek diye birşey yok..sabretmek ve azmetmek var canım..

ataktan, seyire geçinde duraklama olabiliyor. bende 7 gün kadar durmuştum.. . pes etmeyiniz diyete devam.

Merhaba Zemmuff:) hosbuldum bu kadar hizli cvp alacagimi tahmin etmemistim dogrusu:))) aslinda rahatim ama uzuluyorum burdan okudugumda herkes vermis ikinci haftasinda en azindan 4 kilonun uzerinde. benim vucudumda kendim gibi inat sanirsam:))) yesil cay iciyorum limonlusunu.. Tuvalet sorunum yok aslinda hergun olmasada gun asiri cikiyorum. Adetli oldugumdanmidir acaba kilo verememem yada gunde 3-4 tane yumurta yememmi:) Anca doyuyorum kahvaltida :)) sen yaptinmi peki diyeti????

merhaba kızlar bende aranıza bugün katıldım,
öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1.5 yaşında ikizlerim var.
66 kiloyla hamile kaldım ama gebelik artı süt verme döneminde toplamda 17 kilo daha aldım şimdi 83 kiloyum bebeklerim 7 aylıkken sütten kesildiler ama kilolarım bana sadık giderek artıyor.
boyum 1.70 kilom 83 yaşım 27 hedef kilom 60 daha bu sabah başladım.
alanyada ikamet ediyorum öğretmenim branşım fen ve teknoloji.
kitabı okuyorum yeni başladım sayılır atağa kadar okuyup başaldım diyete.
burayı uzun zamandır takip ediyorum iyiki varsınız motivasyon süper.
2.5 yıllık evli olup 2 bebiş annesi olmak çok güzel ama bukadar kısa sürede 23 kilo fazlalıkla dolaşmak çok sinir bozucu.çevremdeki herkes kilolarıma takmış durumda.
eşimde zayıf uzun noktayla virgül gibi oluyoruz .
neyse desteklerinizibekliyorum herkese bol eksili günler iyi geceler.

Tesekkurler desteginiz icin:))) adet oldugum icinde durabilirmiki??

Evet,adet donemınde vucut zaten odemlı oldugu ıcın duraganlık soz konusu,kıtabında da yazıyor eger elınızde varsa... zaten tartıda gorunmuyorsa ölçude farkedermıs.
Muhtemelen adetten sonra 2. 3. gunden soonra odem ınecektır,o zaman vermeye baslanılır yazıyor kıtapta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…