ben 2/0 ı 10 gün falan yaptım. hatta benimki 3 SP, 2PS 2 Herşey gibi bişeydi ama 300-400 gr fark etti ben tekrar atak yapıyorum 2 gün sonra seyire 1/1 yapıcam. muhtemele işe yarıyordur ama 10 kilo verecek olanlarla sanırım aynı zamanda falan verirsin sende 3-4 kilonu diye düşünüyorum yani uzun vadede işe yarar gibi gözüküyor.
kuzucuklarım,
elimde iki ayrı puding paketi var
1. light puding (50% daha az kalori diyoo)
2. şekersiz puding (kendiniz tatlandırındiyoo) ikiside dr.ötker
simdi siz hic kullandınızmı??? nasıl yaptınız
dukandiyetitariflerinide araştırıyorum....merake tmeyin....:)
bella ben de naçizane fazla su içmeye alışık olmayan bünyenin tepkisi de olabilir diye düşünüyorum
neden mutsuzsun defne ? sebep ne ? kılo mu sadece ? bana bi boy kılo oranını yazar mısın canım..defne hoşgeldin..kitabın yoksa tedarik edip okumakla başlayabılırsın..dukan kıtabını okumadan mantıgı anlamadan altından kalkabılınecek bır dıyet değil maalesef..bence 11 kg çok rahat 2 ayda verırsın..başarılar canım..
umarım öyle olur kitabı okuyorum ama yinede tavsiyeye ihtiyacım var çok mutsuzuuuuum
evet hakli olabilirsin bugün farkettim ki diger günler cok fazla su icmiyormusum, bide benim sorunum yumurta yiyemiyorum umarim sorun olmaz, onun yerine ne yiyebilirim acaba bir fikriniz var mi?
yumurtanın yerini aslında bişey tutamayabilir malum beyazı tek saf protein. belki bişeylerin içine katarak yiyebilirsiniz mesela dukan krebi içinde en azından beyazını. ben peynir yiyorum sabahları işte, evdeysem yumurta da yiyorum. Onun dışında gün içinde et tavuk yada balıgın yanında mutlaka yogurt yiyorum. canım tatlı bişeler çekerse bikaç yudum diyet kola içiyorum. Bi de kayısılı form çayına fena sardım onu içiyorum o da baya tatlı o sebeple tatlı ihtiyacını bastırıyor. Ben de bugun çok su içtim 3 lt ye yaklaştım belki geçtim bile benim de midem hafiften rahatsız bugun.
yumurtayi hicbir sekilde yiyemiyorum canim, ama bugün internette arastirdim 1 kahve kasigi keten tohumunu rondodan gecirip 3 kasik suyla karistirinca yumurtanin görevini görüyormus, onunla krep yapabilirmiyim acaba? protein olarak degil belki ama birlestirici olarak
Meryemcim hoşgeldin..Canım inan stresten bile kılo veremıyor olabılırsın..Önce bi rahat ol canım..kabızlık çekıyorsan önce bunu halletmeye çalış..Yeşil çay ve su içmeyi ihmal etme sakın ve sakın rejımını bırakma..dukanla kılo verememek diye birşey yok..sabretmek ve azmetmek var canım..Bende diyete baslayali 12 gun oldu yemekle aramda bi sorun yok kacamak yapmiyorum. Yurtdisinda oturdugum icin dukanin tavsiye ettigi yiyecekleri bulmamdada pek sorun yasamiyorum. 68.9 kg ile basladim aksam tartilinca bu. Simdi 67.2 kg da kaldm.. Dukan testinde 1.20 kg zayiflicam cikti atak evresinde vede oldu simdi seyir evresindeyim 8gundur bir kilo oynamadi( acaba bu normalmiki??? Pes etmek istemiyorum is yerindekiler olsun evde esim olsun surekli bi dalgasi gecme halindeler basaramicakmisim (( motivasjon sifir ( dukan amcama gore 1 nisana kadar 57 olurmusum. Belkide duraklamayi ben simdi yasiyorum????? Peki nekadar surerki bu duraklama??? Umarim sesimi birileri duyar ve cvp yazar en kisa zamanda:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wm2E5Vd/weight.png
Bende diyete baslayali 12 gun oldu yemekle aramda bi sorun yok kacamak yapmiyorum. Yurtdisinda oturdugum icin dukanin tavsiye ettigi yiyecekleri bulmamdada pek sorun yasamiyorum. 68.9 kg ile basladim aksam tartilinca bu. Simdi 67.2 kg da kaldm.. Dukan testinde 1.20 kg zayiflicam cikti atak evresinde vede oldu simdi seyir evresindeyim 8gundur bir kilo oynamadi( acaba bu normalmiki??? Pes etmek istemiyorum is yerindekiler olsun evde esim olsun surekli bi dalgasi gecme halindeler basaramicakmisim (( motivasjon sifir ( dukan amcama gore 1 nisana kadar 57 olurmusum. Belkide duraklamayi ben simdi yasiyorum????? Peki nekadar surerki bu duraklama??? Umarim sesimi birileri duyar ve cvp yazar en kisa zamanda:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wm2E5Vd/weight.png
Meryemcim hoşgeldin..Canım inan stresten bile kılo veremıyor olabılırsın..Önce bi rahat ol canım..kabızlık çekıyorsan önce bunu halletmeye çalış..Yeşil çay ve su içmeyi ihmal etme sakın ve sakın rejımını bırakma..dukanla kılo verememek diye birşey yok..sabretmek ve azmetmek var canım..
ataktan, seyire geçinde duraklama olabiliyor. bende 7 gün kadar durmuştum.. . pes etmeyiniz diyete devam.
Tesekkurler desteginiz icin:))) adet oldugum icinde durabilirmiki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?