Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukanın önerisinden daha çok kilo vermek istiyosanz bile atağı uzatmanıza gerek yok :) atakta zaten verdiğiniz yağ olmuyor çünkü, boşuna harap etmeyin vücudunuzu. atağı 2 gün yapn bence. ille de çok yapıcam diyosanız da 3 yapın abartıp 4 yapmayın. seyiri de istediğiniz kiloya ulaşana kadar yaparsanız tamamdır :) aslında 8 kilo için dukana hiç gerek yok ama, ben gerek yok desem de siz nasıl olsa yapıcaksınız, o yüzden bişi demiym bu konuda :) başarılar :)

dukanda protein ağırlıklı beslenmeyle daha iyi yağ yakımı oluyormuş seyirle beraber, bir de her şey net ve kesin, miktar sınırı da çok yok, o yüzden istiyorum dukanı :) öbür diyetlerde ben ne yesem ne kadar yesem ara öğün cart curt sinir basıyor bana :) teşekkürler 3 gün atakla başlayacağım :)

merhaba arkadaşlar gecenin bu saatinde 25 sayfayı okudum
bende 62.1 gr ile bugün atakta 1. günümü bitirmiş bulunuyorum 20 dk yürüyüşümü yaptım.midem bulanıyor mu ,karnım ağrıyor mu bilmiyorum garip bir şeyler hissediyorum su içerken bile midem bulanıyor sanırım.3 . gün yapacağım , hedef kilom 50 ama ne kadar versem iyidir diye düşünüyorum boyum 1.56 cm .
ben yulaf kepeğini krepte 3 yk kullandım sanırım çok oldu herkes 1.5 yemek kaşığı ile yapıyormu onu düzelteceğim yarın. ve yayla çorbası ve et köfte var yarınki menümde,
açıkcası bugün yemek namına pek birşey tüketemedim hep süt ,yoğurt,az peynir ve krep ,cola zero olarak günü kapattım.
yarın farklı şeyler yemek istiyorum. inşallah herkes istediği kiloya erişir , açıkcası meyveyi zaten çok yemiyordum o yüzden sorun olacgını sanmıyorum. ama ekmek düşkünü olan ben bir günü ekmeksiz geçirdim kreple avutuyorum kendimi

Son düzenleme:

Sakıl yılma arkadaşım.Eğer önceden diyet yaptı isen veya başka sebeplerden dolayı vücut direnebiliyor.Bende sizin gibi olmuştum bırakma bırakmama arası kalmıştım.Ama kilolar bir anda gitti.75 kilo ile başladığım diyetime şimdi 60.5 ile devam ediyorum.Kilo vermem yavaşladı belki ama hedefime yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.İnanın beni tanıyıp uzun zaman görmeyenler yolda şok geçiriyorlarlar.Yolda çevirip ya nekadar kilo vermişsin diyenler var.Bana sanki 10 yaş gençleşmişsin diyorlar.En güzel yanıda bu kadar kilo vermeme rağmen yüzüm hiç çökmedi.Hatta yüzüm çok daha güzel oldu.Ama benim sorunum verdiğim kiloları korumak ama bu gazla korurum sanırım.Yani temmuza kadar dikkat edecem.Yazlıkta biraz daha gevşetirim.Amaaaaaaa asla ki,lo almadan
Herkese bol bol eksili günler))

günaydın kızlar şuan okuldayım ders boş kimse bana yorum yazmamış aşk olsun.
bide callan cd sine nasıl ulaşabilirim?????????

canım ben parmatonun vitaminini kullanıyorum.içindeki gingseng açıktırıyor dedıler ama bana hiç öyle yapmadı
çok memnunum..

Teşekkürler canım bende bir araştırayım

Hosgeldin meslektaşmısız bende müzik öğretmeniyim inşallah biran önce bütün kilolarını verirsin adım Bilge 24 yaşındayım bu arada

İkiside bize pek serbest değil canım ama illada yicem diyosan şekersiz olanı içine çok az tatlandırıcı koyarak pişirin tüketebilirsin

Arkadaslar bugün ilk günüm hic ac kalmadim ama bu 1 saatten beri acayip bir mide bulantisi var, iki litre su icmeme ragmen sizlerde yasadinizmi böyle bir durum

İlk 3gün biraz yan etki olması normal bence bünye ne olduğunu şaşırıyor çünkü

Merak etme başlayınca devamı geliyor ben şimdi hiç kendimi diyet yapıyormuş gibi hissetmiyorum daha 1 buçuk ay oldu ben başlayalı ve kaçamaklarıma rağmen 9kilo verdim

Bende ne zaman tatlandırıcıyla muhallebi yapıp yesem cırcır oluyorum

Kitabı okumaya çalış en azından şimdilik sadece atağı oku başla atak yaparken seyiri okursun

hashish benimde başlama kilom 83 ve 23 kilo vermem lazım bu yüzden atağı 10 gün planlıyordum ama bu tavsiyen izerine 7 gün yapıcam 5+5le devam etmeyi düşünüyorum temmuza kadar yani 5 ayda 23 kilo verebilirmiyim 5+5 1+1 den daha hızlı verdiriyor dimi kitabın 80. sayfasındayım okuyorum

meraba bilge bende nuray memnun oldum

ikinci dönem atağımın 1. gününe 55.3 le başlayıp bugun 2. gününe dünya üstünde 53.9 kiloluk yer kaplayarak dvm etmekteyim

verilenin direkt yağ olmadıgını bilsem de tökezleyerek dvm ettiğim 10 günlük seyir dönemini de katarsan sanki bacaklarımda böyle bir düzelmeler bir selülitlerin azalma ışıltısı vermesi gibi belirtiler taşıyor gibiyim. İlk başladıgımdan bu yada ki 56.3tüm o zaman belimden 2, kalçadan 2 karından 1 cm incelmişim. Bu akşamdan itibaren evde düzenli pilatese başlicam bu gazla.

günaydın millettt :)))

dün aksam proteinle kapattım tekrar günü :)) bolca fileto beyaz tavuk etini ızgara yaptım yanındada cocacola zero yarım kutu anca içebildim . :) aksam yatmadan light sütümü içtim bir bardak uyudum .
bu arada hastalandığım için verdiğim kiloyu göstermiyorum tartıda suan sanırım. bakalım bi bes gün sonra belli olur bitince kaç kilo olduğum.
sabah tartıldığımda 57.0 dım tam olarak.

kahvaltımı iki yumurta beyazı ve light sütümle yaptım. şimdide bir fincan sütlü kahve içtim bir tane tatlandırıcılı.

bugün saf protein günüm :))
ben kilo alıp verdiğimi basenlerimden bacaklarımdan ve yüzümden belli ederim.
herkes yüzün küçülmüş senin diyor :)))
zayıfladığım belli oluyormus

Son düzenleme:

maşallah canım benim umarım bende bu kiloları görebilirim :)))

platese bende mi baslasam diyorum evde top bana bakıyor ben topa . ama kıs aylarında hiç yapasım yok. yazın daha cok seviyorum plates yapmasını :===))

canım ben 3 ayda 20 kg verdım o nedenle dukandan yana içim rahat..regl dönemi elbette kılo vermeyı engellıyor hatta kılo almış gıbı hıssedıyorsunuz ama aslında durum öyle değil..onedenle sakın bırakma harfıyyen uyarsan göreceksin kılolar nasıl dökuluyor üzerınden..

günaydın arkadaşlar,

ben ağustosta doğum yapmıştım.cmt 1 yıldan fazla bir aradan sonra ilk defa regl oldum.ve cuma gününden beri gr veremedim.hani şişkinlik deyip deyip kendimi avuttum da,bu kadarda olur mu ki?dün akşam acaip bir tatlı krizine girdim.gittim mısır nişastası,takita ve sütle bir muhallebi yaptım.ondan da 2-3 tatlı kaşığı yedim saat 22.00 civarı.kalanınıda döktüm.başkada bir yanlışım yok...bugün 4.günüm.bu dönemin tamamen bitmesi mi gerekiyor kilo verebilmek için?2.günde şişkinlik iner diye biliyorum çünkü...

Günaydin kizlarrrrrr
2. günümdeyim ve 800 gr gitmis o kadar su ve yememe ragmen, bu dukanin en sevdigim yani istedigim saatte yiyebiliyor olmam, diger diyetlerde sabah kalkar kalkmaz kahvalti var ve ben sabah en az 1 saat hicbirsey yiyemiyorum, kendimi cok iyi hissediyorum, umarim böyle devam eder.Dukana göre yarin atakta son gününm ama ben birgün daha yapmayi düsünüyorum sonra seyire gecicem, seyirde bir gün saf protein birgün hem sebze hem protein yiyoruz degilmi? yoksa bir gün sebze bir gün proteinmi, ben 1±1 yapmayi düsünüyorum

birgün saf protein,bir sebze ve protein.kitabı okursanız neler yiyebileceğiniz konusunda daha ayrıntılı bilgiye sahip olursunuz...

herkese günaydın. güzel günler olsun hepiniz için.

tamamen bittiğinde sağlam bi eksi görürsünüz muhtemelen. panik olmayın bence hiç, bi bitsin bakalım bi sabredelim, yine de gram oynamazsa bi çare buluruz dert etmeyin :)

seyirde 1 gün protein+sebze, 1 gün saf protein tüketebiliyoruz. tabi bu 1-1 olmak zorunda değil. 5-5 ya da daha çeşitli versiyonlar var. kitabı okumuşsunuzdur umarım ordan kendinize uygun olanı seçebilirsiniz :)

ben 7 gün yapmıştım ama yaş-hamilelik-genetik rahatsızlıklar vb. gibi etkenlere göre belirliyor dukan bu süreyi. o yüzden test yapıp ona göre karar verin :) ben de 5-5 yapıyorum biraz takip etmesi zor oluyor açıkçası ama protein tüketmekten midem bulandı artık ay sebze yiyim demedim hiç. zaten normalde sebze sevmeyen bi insan olduğum için iyi oluyor bana, kıymetlerini anlıyorum her birinin :) 5-5le 1-1in pek farkı yok, sadece başlarda 5-5te daha hızlı veriliyor ama 1-2 hafta içinde 1-1le vereceğiniz kiloyla eşitleniyor. 5-5le başlayın isterseniz, sıkılırsanız 1-1e dönersiniz.kilo verme hızı açısından farkı yok yani :)
20 kg üstü 20 haftada yani 5 ayda istediğine ulaşır diyor dukan, 5 ayda 23 kilo verebilirsiniz muhtemelen ama mümkün olduğunca az kaçamak yapmak lazım :)

Zaten saf protein yemek çok fazla sıkılaştırıyor kilon azda gitse santimler fazla oluyor

Bence 2-3 gün daha bekle hani doğum sonrası ilk regli ya ondan vücut şaşırmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…