Hoş geldin öğretmenim ben de Türkçe öğretmeniyim Antalya merkezde yaşıyorum:) Forumda meslektaşımız çok, zaten en çok öğretmenlere yaradı gibi geliyor bana bu diyet. Bizim okulda 4kişi geçen sene bu diyetle zayıflamış.günaydın kızlar şuan okuldayım ders boş kimse bana yorum yazmamış aşk olsun.
bide callan cd sine nasıl ulaşabilirim?????????
cevabiniz icin tesekkürler yurtdisinda oldugum icin kitaba henüz ulasamadim
her şeyi her şeyi her şeyi yapıyorum.toka tutmayan saçlarım vardı.şu an çok azaldı.azaldığına üzülmüyorum şakaklardan başlayıp içe doğru açıldı iyice oyuldu resmen.balık yağı hapı,b vitamini, ace selenyum plus, kan hapı,priorin şampuan, ve doktora saç mezoterapisi yaptırıyorum.ama yokkk yokk .bu mesajı ağlayarak yazıyorum inanın.ben bir tarafı yapmaya çalışıyorum öbür taraf yıkılıyor.ben kilo vermek için büyük mücadeleler verirken kardeşlerim hiçbir şey yapmadan benim inemediğim kiloya çıkamıyorlar.kiloluda olsam yüzüm saçım güzeldi saçım da açıldı şimdi
kızlar selam, dukana başlayacağım biliyorsunuz ama dün gece dukanla ilgili yorumlar okudum
yapanlar genelde ciddi kilolar vermiş memnunlar
bazı haber sitelerinde ise yok zararlı, yok daha sonra daha fazla kiloyu geri alırsınız vs yazmışlar gözüm korktu motivasyonum azaldı
bazıları da diyor ki zaten hangi diyeti yaparsan yap, kilo verdikten sonra pat diye yağlı iskenderlere coşarsan tabi kilo alırsın.
dukanın güçlendirme ve koruma evresi bu yüzden önemli diyorlar
bana biraz daha yardımcı olur musunuz? :26: :26:hashish sen incelmişsin bak önemli olan da bu işte şimdi cidden dukandan memnunsun yani dimi, çevrende de yapanlar oldu mu onların durumu nasıl? bazıları da bu haber sitelerindeki şeylerin diyetisyenlerin korkularından kaynaklandığını söylüyor, sonuçta artık diyetisyene çok ihtiyaç duymadan, kalori hesaplarıyla uğraşmadan, elimizde kitapla kendi kendimizi yönetebileceğiz diye diyetisyenler sevmiyor dukanı diyorlar? yorumlarınızı bekliyorum kızlar
tskler,reglden mi yoksa bu sefer ciddi ciddi duraklamaya mı girdim kestiremiyorum...
bekleyeceğim arkadaşım,ama ben sabırsızlanmaya başladım..son zamanlarda iyice düştü zaten kilo veriş hızım.düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum nedenini.genelde en çok kalınan kiloda duraklama yaşanır diyorlar ama benim en çok kaldığım kilo 57-58.diğer hepsini hamilelikte aldım.bunda düşük tehlikesi için içtiğim ilaçlarında etkisi büyüktü.biriki gün daha bekleyip 2-3 gün saf proteinli günler mi yapsam yoksa direk atak mı yapsam çözemedim...içim sıkılıyor...
Merhaba uzun zamandır diyet yapmak isteyen ve her seferinde başaramayan sürekli takipçiniz olan ve kilo veremediği için kendinden nefret eden bunalımda olan evli üç çocuklu 38 yaşında 75 kilo acil kilo vermek isteyen biri var karşınızda.... Son yarım saatini testi bir yapamama rekoru kırdım lütfen yardım edin çıldırıcağım:18::18::18::18::18::18:
doktora gidiyorum bütün tahlillerim ve tiriodim cok iyi facede dukan diyeti tarifleri sayfasına saçımın resmini koydum buraya yüklemeyi beceremedim.açıkçası güçlendirme yapmalı mıyım bilmiyorum.dökülme o zamanda devam eder diye korkuyorum.12 kilo verdim binbir emek vererek geri almaktan da korkuyorum.yine iki arada bir deredeyim.güçlendirme yapayım mı bana bir akıl verin lütfen
Merhaba bende yurtdisindayim. Idefiks den kitabi siparisi verririm ben hep. Iki haftada filan gelir kargo ucreti 40 tl. Ama Gumruksuz. Hediye klarar gonderiliyo sanirsam :)))) kitapla birlikte 60 tl filan.. Ama deger bence
çok üzüldüm gerçekten..kılo ayrı sorun saç dökulmesı ayrı sorun..vitamin ve bu kadar takviyeye ragmen dökuluyorsa birşey diyemem sibel..Rabbım acil kamil şıfa ıhsan etsın..Belkı saçma gelecek ama saçı bıraz boşvermek lazım..Yanı her turlu bakımını yapıp oluruna bırakmak..Çunku kafaya taktıkça ıyıce dökuluyor..Sen kendın için en doğru kararı verırsın canım..Güçlendirme evresi ile devam edersen belkı verdıgın kıloları korur hemde saçlarını kurtarırsın..her şeyi her şeyi her şeyi yapıyorum.toka tutmayan saçlarım vardı.şu an çok azaldı.azaldığına üzülmüyorum şakaklardan başlayıp içe doğru açıldı iyice oyuldu resmen.balık yağı hapı,b vitamini, ace selenyum plus, kan hapı,priorin şampuan, ve doktora saç mezoterapisi yaptırıyorum.ama yokkk yokk .bu mesajı ağlayarak yazıyorum inanın.ben bir tarafı yapmaya çalışıyorum öbür taraf yıkılıyor.ben kilo vermek için büyük mücadeleler verirken kardeşlerim hiçbir şey yapmadan benim inemediğim kiloya çıkamıyorlar.kiloluda olsam yüzüm saçım güzeldi saçım da açıldı şimdi
evet ama safanın sahibi kaldırdı sanırım facede ekleyebilirsin sibel sağlam ben şanlıurfada oturuyorum adıyaman üniversitesi diye yazıyor.dahiliye doktoruna da cildiye doktoruna da söyledim dukan yaptığımısibel canım facedeki resim paylaşımını göremedım özellıkle bakmak için girdım ama..dukandıyetıtarıflerının sayfasında değil mı ?
Sibelcim bi de splendayi cok kullaniyorsan olabilir.
Sukraloz splendanin ana maddesi, seker klor atomu katarak yapiliyor. Daha once okudugum bir yerde vucutta klor birikmesi sonucu bazi yan etkiler olusabilecegi yaziyordu. bunlardan biri de sac dokulmesiydi.
Acaba tatlandiriciyi cok kullandigindan olmus olabilir mi.
kızlar dukan dietini bırakacam sanırım saçım erkeklerinki gibi açıldı resim yükleyemedim.saçım çok kötü durumda.çok üzgünüm.......inş verdiğim kiloları geri almam
Selam kitabin turkce elektronik versiyonunu indirip okumak daha ekonomik bir cozum olabilir. Gercek kitabin yerini tutmaz, ama ayni bilgiyi verir sonucta.
Daha once kitabin pdf'i paylasilmisti.
ay okuyunca gözlerim doldu ya çok üzüldümbırakmanız iyi olmuş şu durumda ama bence mutlaka doktora gidin. en kısa zamanda hale yola girer umarım
ben gerçekten çok memnunum. çok açık söyliym bu zamana kadar doğru düzgün diyet yaptım diyemem. bi yaz ekmeği kesip 3-5 kilo vermişliğim vardır ama hep açtım açtım ve açtım. zaten karbonhidrata zaafım vardı ama bu dukan öyle bişi ki aç kalmıyosunuz. dolayısıyla açlıktan gözünüz de dönemiyo. otomatikman nefsinize hakim oluyorsunuz yani. diyetisyenlerin işine gelmiyor olabilir işin iç yüzünü ya da söylenenlerin ardındaki art niyetleri bilemiyorum açıkçası. sadece şunu söyleyebilirim ki ben 3 aydır bu diyeti yapıyorum. iyi ki karatay diyeti falan yapmamışım da dukan yapmışım. keşke daha önce başlasaydım. sağlığıma olumsuz hiç bir etkisi de olmadı o sebeple de içim çok rahat. herkese de gönül rahatlığıyla öneririm :) ama tabi bütün kurallarıyla uygulamak ü
Bende cok olmadi gerci diyete baslayali ama sacima bir canlilik geldi benimde. Ayrica regl oldugum iki gun once ve kilom sabit hala. Ama ilkkez agrisiz bir regl donemim oldu ilkkez:)) tesaduf olamaz:) demekki herkezde ayri bir yan yada olumlu etkisi var....15 gundur bir bucuk kilo verdim( oda atak doneminde gitti. Ama inceldigimi hissetmiyoda degilim hani
doktora gidiyorum bütün tahlillerim ve tiriodim cok iyi facede dukan diyeti tarifleri sayfasına saçımın resmini koydum buraya yüklemeyi beceremedim.açıkçası güçlendirme yapmalı mıyım bilmiyorum.dökülme o zamanda devam eder diye korkuyorum.12 kilo verdim binbir emek vererek geri almaktan da korkuyorum.yine iki arada bir deredeyim.güçlendirme yapayım mı bana bir akıl verin lütfen
Selam kitabin turkce elektronik versiyonunu indirip okumak daha ekonomik bir cozum olabilir. Gercek kitabin yerini tutmaz, ama ayni bilgiyi verir sonucta.
Daha once kitabin pdf'i paylasilmisti.
Sincerelyesra kitabim gelene kadar bir goz atmak isterim aslinda nasi aratacam da bulcam indircem ben e-kitabi? IPade olurmu? Biraz arastirdim netten ama emin olamadim sen indirdin sanirsam kisaca anlatirmisin nasil oldugunu??
Evet acrobat reader calıstırabilen her hangi bir seyle okuyabilirsiniz pdf dosyalarini. Ipad de vardir.
Kitap linkini bulamadiysaniz suraya bir goz atin
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html
10 ekimdeki ölçülerimi buldum az önce. tekrar bi ölçüm yaptım. hiç beklemediğim sonuçlarla karşı karşıyayım
belden 7 göğüsten 5 kalçadan 6 cm bi incelme söz konusu. yanlış mı ölçtüm acaba diye çok düşündüm ama 7-5-6 orantılı rakamlar olduğuna göre muhtemelen doğru ölçtüm
bi saat yürüyüşümü de yaptım. sudan da yarım litrem kaldı içmem gereken. akşam bi de yeşilçayları içtik mi tamamdır :)
yeni başlayacak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyem ölçülerini almaları yönünde, hatta fotoğraf falan da çekebilirler boydan önarka-yan profiller olmak üzre. çok işe yarıyo :) özellikle rakamsal farkları görünce insan vay be diyor :)
ay neden güvensiz hissediyosunuz ki ama :) benim de 1.68 boyum. 83 kiloydum başladığımda. hatta 83.5tim :) 3 buçuk ay oldu hemen hemen 68 kiloyum şimdilerde :)
başaramayacağım diye bişey yok, ben de 3 ay önce söyleseler inanmazdım ama herkes söylüyorsa gerçek bi tarafı vardır mutlaka :) 3 ay sonra siz de başkalarına bunları söylüyo olacaksınız muhtemelen :)
kızlar selam, dukana başlayacağım biliyorsunuz ama dün gece dukanla ilgili yorumlar okudum
yapanlar genelde ciddi kilolar vermiş memnunlar
bazı haber sitelerinde ise yok zararlı, yok daha sonra daha fazla kiloyu geri alırsınız vs yazmışlar gözüm korktu motivasyonum azaldı
bazıları da diyor ki zaten hangi diyeti yaparsan yap, kilo verdikten sonra pat diye yağlı iskenderlere coşarsan tabi kilo alırsın.
dukanın güçlendirme ve koruma evresi bu yüzden önemli diyorlar
bana biraz daha yardımcı olur musunuz? :26: :26:hashish sen incelmişsin bak önemli olan da bu işte şimdi cidden dukandan memnunsun yani dimi, çevrende de yapanlar oldu mu onların durumu nasıl? bazıları da bu haber sitelerindeki şeylerin diyetisyenlerin korkularından kaynaklandığını söylüyor, sonuçta artık diyetisyene çok ihtiyaç duymadan, kalori hesaplarıyla uğraşmadan, elimizde kitapla kendi kendimizi yönetebileceğiz diye diyetisyenler sevmiyor dukanı diyorlar? yorumlarınızı bekliyorum kızlar
selam,
mart 2012 de doğum yaptım ve emzirdiğim için aç kalmadan diyet yapma yöntemlerini araştırırken dukan diyetini duydum ve kitabını aldım hemen. Eşimle yazın ortasında başladık, ilk 2 gün doymadığımızı hissetmemiz dışında etcil insanlar olarak sonraki günlerde doymaya ve daha zinde hissetmeye başladık. (uykularımız bile düzene girdi.) 1 buçuk ayda 9 kilo verdik ama dukana ek olarak günde 15 dk. bisiklet veya 40 dk yürüyüşü de ekledim. Diyetin 20. günü falan bisiklet ve yürüyüşe başladım. Fark edilir derecede zayıfladık taaki bayram tatili ve uzunca zaman yenmemiş tatlılar nereye gitsek gözümüze sokuluncaya kadar, ardından diğer bayram tatili ve kışa giriş derken saldık ve her diyet sonrası gibi kilo aldık..
Şu bir gerçek ki kızlar, karbonhidratlar insanı hantallaştırıyor, ben yaklaşık 3 ay bakliyat ve makarna/pilav yemedim..Çok dinç hissettim kendimi.
Bugün yeniden başladım, yulaf kepeğini yeniden hayatıma soktum, önümüzde bayram seyran gibi bahanelerimde yok, yine aynı istikrarla yaza kadar istediğim şekle kavuşacağıma inanıyorum..
Bu diyeti tavsiye ediyorum çünkü günün istediğiniz saati istediğiniz kadar protein yiyebiliyorsunuz, et türünü seviyorsanız keyfinize diyecek yok..
Herkese bol şans, gelişmeleri yazmaya çalışacağım..
Merhaba uzun zamandır diyet yapmak isteyen ve her seferinde başaramayan sürekli takipçiniz olan ve kilo veremediği için kendinden nefret eden bunalımda olan evli üç çocuklu 38 yaşında 75 kilo acil kilo vermek isteyen biri var karşınızda.... Son yarım saatini testi bir yapamama rekoru kırdım lütfen yardım edin çıldırıcağım:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?