Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

doktora gidiyorum bütün tahlillerim ve tiriodim cok iyi facede dukan diyeti tarifleri sayfasına saçımın resmini koydum buraya yüklemeyi beceremedim.açıkçası güçlendirme yapmalı mıyım bilmiyorum.dökülme o zamanda devam eder diye korkuyorum.12 kilo verdim binbir emek vererek geri almaktan da korkuyorum.yine iki arada bir deredeyim.güçlendirme yapayım mı bana bir akıl verin lütfen

günaydın kızlar şuan okuldayım ders boş kimse bana yorum yazmamış aşk olsun.
bide callan cd sine nasıl ulaşabilirim?????????
Hoş geldin öğretmenim ben de Türkçe öğretmeniyim Antalya merkezde yaşıyorum:) Forumda meslektaşımız çok, zaten en çok öğretmenlere yaradı gibi geliyor bana bu diyet. Bizim okulda 4kişi geçen sene bu diyetle zayıflamış.
Bana gelince ben artık diyet mi yapıyorum yoksa diyetimsi mi yapıyorum bilemiyorum. iradem iyice azaldı tam gaza gelicem kaçamaklara dur diyorum yeni bir engel çıkıyor, haftasonu 1 gün kayınvalidemlerle otelde kaldık orada kendini tutmak çok zor oluyor gitmem de diyemiyorsun, bir de burada diyet mi olurmuş diyorlar çıldırıyorum. Dün de arkadaşlar okul çıkışı çağırdılar yine pasta börek orada sadece kendi Dukan kekimi yedim hazırlıklıydım, ama orada geceleyip de yemek yiyemeyince (malum onlar pasta börek, çıtır , çerez derken tıka basa doluydular) ben de aç kalmamak için kek olayını abarttım neredeyse 1 litre zero içtim ve biraz da kuruyemiş( biliyorum yasak listesinde en üst sırada)yedim. 2 gün proteinle toparlanmayı düşünüyorum. Ama gram kilo almadığımı da belirtmek isterim:)

cevabiniz icin tesekkürler yurtdisinda oldugum icin kitaba henüz ulasamadim

Merhaba bende yurtdisindayim. Idefiks den kitabi siparisi verririm ben hep. Iki haftada filan gelir kargo ucreti 40 tl. Ama Gumruksuz. Hediye klarar gonderiliyo sanirsam :)))) kitapla birlikte 60 tl filan.. Ama deger bence

ay okuyunca gözlerim doldu ya çok üzüldüm bırakmanız iyi olmuş şu durumda ama bence mutlaka doktora gidin. en kısa zamanda hale yola girer umarım

ben gerçekten çok memnunum. çok açık söyliym bu zamana kadar doğru düzgün diyet yaptım diyemem. bi yaz ekmeği kesip 3-5 kilo vermişliğim vardır ama hep açtım açtım ve açtım. zaten karbonhidrata zaafım vardı ama bu dukan öyle bişi ki aç kalmıyosunuz. dolayısıyla açlıktan gözünüz de dönemiyo. otomatikman nefsinize hakim oluyorsunuz yani. diyetisyenlerin işine gelmiyor olabilir işin iç yüzünü ya da söylenenlerin ardındaki art niyetleri bilemiyorum açıkçası. sadece şunu söyleyebilirim ki ben 3 aydır bu diyeti yapıyorum. iyi ki karatay diyeti falan yapmamışım da dukan yapmışım. keşke daha önce başlasaydım. sağlığıma olumsuz hiç bir etkisi de olmadı o sebeple de içim çok rahat. herkese de gönül rahatlığıyla öneririm :) ama tabi bütün kurallarıyla uygulamak üzre :)

bi üç beş gün bi bekleyin bence, mutlaka 100 gr.da olsa eksi görürsünüz. eksi görürseniz olduğunuz yerden devam edersiniz, göremezseniz ben yeşilçay+sporu artırmayı sütü tuzu ve tatlandırıcıyı hatta sınırlı izinlileri azaltmanızı öneririm kendi adıma :)

merhaba hoşgeldiniz. nickiniz çok güzelmiş :)
googlea dukan test türkçe yazıp ilk sayfaya girerseniz hem türkçe anlatımına hem videolu anlatımına ulaşabilirsiniz. ordan testi yapın bi bakalım, kitabı da alıp okuyun en kısa zamanda. aklınıza yatarsa başlarsınız

Guclendirme yapmayanlar, dukandan sonra verdikleri kilolari fazlasiyla aliyorlar.

Dukanin guclendirmesini yapmasan bile bir cesit diyet yapman lazim.

Guclendirme, normal diyetten cok farkli degil, yani seyir gibi karbonhidrati tamamen cikarmiyor. karbonhidrat tuketiyosun, gunde iki dilim ekmek hakkin var ve bir miktar da bakliyat tuketebiliyosun. Normal bir diyetisyenin vereceginden cok farkli beslenmiyosun aslinda. Ama bir arastirmak lazim, acaba proteini cok tukettigimiz icin mi saclarimiz dokuluyor yoksa yag kesintisi yuzunden mi, ya da karbonhidrat yemedigimiz icin mi, ya da ne eksik.

Aslinda sen vitaminleri aliyomussun. Senin durumunda vitamin eksikligi gibi gorunmuyor neden. benim aklima takilan bu zaten biz sebzelerden yeterli vitamini aliyoruz, karbonhidratlar vitamin icermez, meyvelerse sebzeden vitamin acisindan cok farkli degildir. Mineraller konusunda emin degilim, mineral eksikligi daha olasi neden gibi gorunuyor, Sonucta dengesiz besleniyoruz, elbet bir yan eksik kaliyodur. Doktora gittikten sonra esas sorunun dukan olup olmadigini soyleyerek bizi de aydinlatabilirsin.

Hair Loss - Eating Well for Hair Health
Burda sac eksilmesinin nedeni olarak esansiyel-yaglarin eksik kullanilmasini gostermis.. Belki omega-3 kullaniyorum demissin ama yag miktarini arttirman gerekebilir.

16 Vitamin Deficiencies that Lead to Hair Loss
Bu makaledeyse, sac dokulmesine neden olabilecek degisik vitamin ve mineral eksiklikleri sayilmis. Mesela selenyum benim icin onemli bir faktor, cunku onu aldigimdan beri daha az dokuluyor saclarim.

Dukan chatte, sac dokulmesinin nedeninin kesinlikle DUkan diyeti olamayacagini, esansiyel aminoasitler alindigi icin sac yapisinin daha iyilesecegi soyleniyor. Ama gozlemlerim sonucu bu Dukan yapanlar icin oldukca SIK gorulen bir durum. O nedenle pek gercekci gorunmedi bana.

Tabi bu dediklerimizin hepsi bos olabilir, cunku sac dokulmesinin genetik ve hastaliga bagli da olabilecegini unutmamak lazim.

Merhaba bende yurtdisindayim. Idefiks den kitabi siparisi verririm ben hep. Iki haftada filan gelir kargo ucreti 40 tl. Ama Gumruksuz. Hediye klarar gonderiliyo sanirsam :)))) kitapla birlikte 60 tl filan.. Ama deger bence

Selam kitabin turkce elektronik versiyonunu indirip okumak daha ekonomik bir cozum olabilir. Gercek kitabin yerini tutmaz, ama ayni bilgiyi verir sonucta.

Daha once kitabin pdf'i paylasilmisti.

Slm dukancilar...:)
Yazın yaptığım ve 1 hafta gibi kısa bi sürede bedenimde süper değişimler yaratan tek diyet yada sağlıklı beslenme..Şimdi tekrar başladım bilirsiniz ilk günler biraz zor geçer,biraz da hastalığın etkisi.ile ilk günü zar zor Atlattım.sürekli diyete başlayıp bıraktığım için artık kimse inanmıyor bana şahsen bazen kendimden bile şüphe ediyorum.herkes bilir ilk bi kaç gün her zaman en aktif olan dönemdir ama sonra yavaş yavaş bikar sıkılır eski halinize dönmek ıstersiniz.bnmde işte hep böyle oldu.
Neyse sözü çok uzatmama sanırım gerek yok,bnm yaşadığım çok şeyi eminim sizlerde yaşadiniz yada yaşıyorsunuzdur.
Uzun lafın kısası benide tekrar aranıza alırsaniz,yanlış bildiğim doğruları bana söylerseniz çok memnun olurum

çok üzüldüm gerçekten..kılo ayrı sorun saç dökulmesı ayrı sorun..vitamin ve bu kadar takviyeye ragmen dökuluyorsa birşey diyemem sibel..Rabbım acil kamil şıfa ıhsan etsın..Belkı saçma gelecek ama saçı bıraz boşvermek lazım..Yanı her turlu bakımını yapıp oluruna bırakmak..Çunku kafaya taktıkça ıyıce dökuluyor..Sen kendın için en doğru kararı verırsın canım..Güçlendirme evresi ile devam edersen belkı verdıgın kıloları korur hemde saçlarını kurtarırsın..

sibel canım facedeki resim paylaşımını göremedım özellıkle bakmak için girdım ama..dukandıyetıtarıflerının sayfasında değil mı ?

Sibelcim bi de splendayi cok kullaniyorsan olabilir.

Sukraloz splendanin ana maddesi, seker klor atomu katarak yapiliyor. Daha once okudugum bir yerde vucutta klor birikmesi sonucu bazi yan etkiler olusabilecegi yaziyordu. bunlardan biri de sac dokulmesiydi.

Acaba tatlandiriciyi cok kullandigindan olmus olabilir mi.

sibel canım facedeki resim paylaşımını göremedım özellıkle bakmak için girdım ama..dukandıyetıtarıflerının sayfasında değil mı ?
evet ama safanın sahibi kaldırdı sanırım facede ekleyebilirsin sibel sağlam ben şanlıurfada oturuyorum adıyaman üniversitesi diye yazıyor.dahiliye doktoruna da cildiye doktoruna da söyledim dukan yaptığımı

evet bunu bende duymuştum ama ben sadece caya kullanıyorum canderel bulabildim ben hep onu kullandım

kızlar dukan dietini bırakacam sanırım saçım erkeklerinki gibi açıldı resim yükleyemedim.saçım çok kötü durumda.çok üzgünüm.......inş verdiğim kiloları geri almam

hergün bir tatlı kaşığı zeytinyağı tüketin...

aynı durum bende de vardı...

Selam kitabin turkce elektronik versiyonunu indirip okumak daha ekonomik bir cozum olabilir. Gercek kitabin yerini tutmaz, ama ayni bilgiyi verir sonucta.

tesekkürler arkadaslar kitabi internetten indirmek daha basit sanirim, cünkü kitap siparisi Almanya icin sorun olmuyor ama ben Isvicredeyim kredi karti numarasi falan istiyor bende kullanmiyorum cok sükür:) yinede tesekkürler, bu arada mide bulantim kalmadi benim:)))

cok gecmis olsun,cok uzuldum gercektende bundan sonra isinizi riske atmayin..size tavsiyem ilkay ile iletisime gecin (dukan koclugu olan arkadas,siteside var tariflerle ilgili)ona sorunu iletin ve bir sonraki chatte yetkiliklere durumunu iletsin.en etkili ve kesin cevabi yine dukan in elemanlari verecektir.tekrar gecmis olsun ve uzulmemeye calisin onemli olan cozumu bulabilmek..

Sincerelyesra kitabim gelene kadar bir goz atmak isterim aslinda nasi aratacam da bulcam indircem ben e-kitabi? IPade olurmu? Biraz arastirdim netten ama emin olamadim sen indirdin sanirsam kisaca anlatirmisin nasil oldugunu??

Sincerelyesra kitabim gelene kadar bir goz atmak isterim aslinda nasi aratacam da bulcam indircem ben e-kitabi? IPade olurmu? Biraz arastirdim netten ama emin olamadim sen indirdin sanirsam kisaca anlatirmisin nasil oldugunu??

Evet acrobat reader calıstırabilen her hangi bir seyle okuyabilirsiniz pdf dosyalarini. Ipad de vardir.

Kitap linkini bulamadiysaniz suraya bir goz atin
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html

Ayy ne güzel ben daha ölçülerime bakmadım merak ettim şimdi ama tebrik ederim seni çok güzel gitmiş

Canım ben her ay düzenli kan tahlillerimi yaptırıyorum ve su ana kadar hep normal çıktı gecen yaptırdığımda sadece demirim eksik çıktı o yüzden kesinlikle zararlı olduğuna inanmıyorum ben gayrette memnunum

Kesinlikle katılıyorum en azından artık şekeri ve ekmeği hayatımdan çıkardığım için mutluyum

Dukan testi Türkçe yazarsan karşına resimi anlatımla siteler çıkıyor zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…