çok güvensiz hissediyorum kendimi boyum 162 falan kilom 71 başaramayacağım hissi üzüyo beniii başka şeyler kafamda yok uzun süredir:)
çok güvensiz hissediyorum kendimi boyum 162 falan kilom 71 başaramayacağım hissi üzüyo beniii başka şeyler kafamda yok uzun süredir:)
Zaten saf protein yemek çok fazla sıkılaştırıyor kilon azda gitse santimler fazla oluyor
Bence 2-3 gün daha bekle hani doğum sonrası ilk regli ya ondan vücut şaşırmış olabilir
herkese günaydın. güzel günler olsun hepiniz için.
tamamen bittiğinde sağlam bi eksi görürsünüz muhtemelen. panik olmayın bence hiç, bi bitsin bakalım bi sabredelim, yine de gram oynamazsa bi çare buluruz dert etmeyin :)
seyirde 1 gün protein+sebze, 1 gün saf protein tüketebiliyoruz. tabi bu 1-1 olmak zorunda değil. 5-5 ya da daha çeşitli versiyonlar var. kitabı okumuşsunuzdur umarım ordan kendinize uygun olanı seçebilirsiniz :)
ben 7 gün yapmıştım ama yaş-hamilelik-genetik rahatsızlıklar vb. gibi etkenlere göre belirliyor dukan bu süreyi. o yüzden test yapıp ona göre karar verin :) ben de 5-5 yapıyorum biraz takip etmesi zor oluyor açıkçası ama protein tüketmekten midem bulandı artık ay sebze yiyim demedim hiç. zaten normalde sebze sevmeyen bi insan olduğum için iyi oluyor bana, kıymetlerini anlıyorum her birinin :) 5-5le 1-1in pek farkı yok, sadece başlarda 5-5te daha hızlı veriliyor ama 1-2 hafta içinde 1-1le vereceğiniz kiloyla eşitleniyor. 5-5le başlayın isterseniz, sıkılırsanız 1-1e dönersiniz.kilo verme hızı açısından farkı yok yani :)
20 kg üstü 20 haftada yani 5 ayda istediğine ulaşır diyor dukan, 5 ayda 23 kilo verebilirsiniz muhtemelen ama mümkün olduğunca az kaçamak yapmak lazım :)
kızlar selam, dukana başlayacağım biliyorsunuz ama dün gece dukanla ilgili yorumlar okudum
yapanlar genelde ciddi kilolar vermiş memnunlar
bazı haber sitelerinde ise yok zararlı, yok daha sonra daha fazla kiloyu geri alırsınız vs yazmışlar gözüm korktu motivasyonum azaldı
bazıları da diyor ki zaten hangi diyeti yaparsan yap, kilo verdikten sonra pat diye yağlı iskenderlere coşarsan tabi kilo alırsın.
dukanın güçlendirme ve koruma evresi bu yüzden önemli diyorlar
bana biraz daha yardımcı olur musunuz? :26: :26:hashish sen incelmişsin bak önemli olan da bu işte şimdi cidden dukandan memnunsun yani dimi, çevrende de yapanlar oldu mu onların durumu nasıl? bazıları da bu haber sitelerindeki şeylerin diyetisyenlerin korkularından kaynaklandığını söylüyor, sonuçta artık diyetisyene çok ihtiyaç duymadan, kalori hesaplarıyla uğraşmadan, elimizde kitapla kendi kendimizi yönetebileceğiz diye diyetisyenler sevmiyor dukanı diyorlar? yorumlarınızı bekliyorum kızlar
canım internetten arat. dukan testi yaz. çıkan ilk sayfaya gir. orda resimli tarif var. kolay gelsinMerhaba uzun zamandır diyet yapmak isteyen ve her seferinde başaramayan sürekli takipçiniz olan ve kilo veremediği için kendinden nefret eden bunalımda olan evli üç çocuklu 38 yaşında 75 kilo acil kilo vermek isteyen biri var karşınızda.... Son yarım saatini testi bir yapamama rekoru kırdım lütfen yardım edin çıldırıcağım:18::18::18::18::18::18:
kızlar dukan dietini bırakacam sanırım saçım erkeklerinki gibi açıldı resim yükleyemedim.saçım çok kötü durumda.çok üzgünüm.......inş verdiğim kiloları geri almam
sibel çok geçmiş olsun canım..birşey soracagım vitamın ve omega 3 kullanıyor musun..şampuanını bıoksin yada esranın tavsıye ettıgı şampuanı bı kullan istersen..ben bioksin kullanıyorum ve çok memnunum..vitamınımı eksık etmıyorum dıyete başlamadan inan daha çok dökuluyordu...bu kadar yol almışken iyıce degerlendır bunları ve öyle bırak canımcım..sevgilerimle..kızlar dukan dietini bırakacam sanırım saçım erkeklerinki gibi açıldı resim yükleyemedim.saçım çok kötü durumda.çok üzgünüm.......inş verdiğim kiloları geri almam
defnecim hepi topu 10 kg versen emınım fıstık-ı derya olursun..bı kere dıyete başlamazsan belkı 1 yıl sonra Allah korusun 81 kg olacaksın..şimdi ipin ucundan tutmalı ve ıradelı olmalısın..10 kg bence atak seyır derken hiiç zorlanmadan 2 aya kalmaz verılir..Mesela çogu arkadaş dıyorlardı ki; ben 10 kg versem yeter sonra baktılar kılolar tek tek dökuluyor herkes dedı kı ben artı 5 kg daha verebılırım..dukan-ing.com adresıne gir orda dukan ile kılo veren kendı kadınlarımızın resımlerını gör ve silkelen canım.. hep derim 1 herzaman 0 dan iyıdır.. 103 kg ıle başladım 3 ay oldu 83 kg ındım ve ınan herkes şook yaşıyorçok güvensiz hissediyorum kendimi boyum 162 falan kilom 71 başaramayacağım hissi üzüyo beniii başka şeyler kafamda yok uzun süredir:)
10 ekimdeki ölçülerimi buldum az önce. tekrar bi ölçüm yaptım. hiç beklemediğim sonuçlarla karşı karşıyayım
belden 7 göğüsten 5 kalçadan 6 cm bi incelme söz konusu. yanlış mı ölçtüm acaba diye çok düşündüm ama 7-5-6 orantılı rakamlar olduğuna göre muhtemelen doğru ölçtüm
bi saat yürüyüşümü de yaptım. sudan da yarım litrem kaldı içmem gereken. akşam bi de yeşilçayları içtik mi tamamdır :)
yeni başlayacak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyem ölçülerini almaları yönünde, hatta fotoğraf falan da çekebilirler boydan önarka-yan profiller olmak üzre. çok işe yarıyo :) özellikle rakamsal farkları görünce insan vay be diyor :)
öneri icin tesekkürler simdi resimlerimi cektim, gögüs bel ve kalca ölctüm:)
Merhaba uzun zamandır diyet yapmak isteyen ve her seferinde başaramayan sürekli takipçiniz olan ve kilo veremediği için kendinden nefret eden bunalımda olan evli üç çocuklu 38 yaşında 75 kilo acil kilo vermek isteyen biri var karşınızda.... Son yarım saatini testi bir yapamama rekoru kırdım lütfen yardım edin çıldırıcağım:18::18::18::18::18::18:
buğdaytanesi bence 1 yıl aradan sonra görulen regl elbette ki kılo vermenı etkılemıştır..her ay adet gören hanımlar bıle bılıyorsun kı ya tam uydukları halde + göruyorlar..Bence sen bundan sonra daha daha hızlı kılo verırsin..bundan sonra düzenli olarak regl olacağın için bence daha da kolaylaşacak işingünaydın arkadaşlar,
ben ağustosta doğum yapmıştım.cmt 1 yıldan fazla bir aradan sonra ilk defa regl oldum.ve cuma gününden beri gr veremedim.hani şişkinlik deyip deyip kendimi avuttum da,bu kadarda olur mu ki?dün akşam acaip bir tatlı krizine girdim.gittim mısır nişastası,takita ve sütle bir muhallebi yaptım.ondan da 2-3 tatlı kaşığı yedim saat 22.00 civarı.kalanınıda döktüm.başkada bir yanlışım yok...bugün 4.günüm.bu dönemin tamamen bitmesi mi gerekiyor kilo verebilmek için?2.günde şişkinlik iner diye biliyorum çünkü...
kızlar dukan dietini bırakacam sanırım saçım erkeklerinki gibi açıldı resim yükleyemedim.saçım çok kötü durumda.çok üzgünüm.......inş verdiğim kiloları geri almam
canım dukan için söylenen kötü sözlere sakın aldırış etme..kim yapmışta memnun kalmamış ? kım atak, seyır, güçlendirme korumayı yapmışta tekrardan kılo almış..hanım yazıyor ayy seyırı yaptımda güçlendirmede cozuttum çok yedım gerı aldım kılomu..dukan mucize vaadetmıyor zaten..gel iradeni göster diyor.. ben sana yolu gösterdım sende iradeni göster dıyor..korumaya gecen ve hala kılo almadıgını defalarca kez tekrarlayan insanlar var..Sen dinleyeceksen onları dinle derim..Belki amiyane olacak ama nede olsa eşşekten düşmüşün halinden eşşekten düşmüş anlar..kızlar selam, dukana başlayacağım biliyorsunuz ama dün gece dukanla ilgili yorumlar okudum
yapanlar genelde ciddi kilolar vermiş memnunlar
bazı haber sitelerinde ise yok zararlı, yok daha sonra daha fazla kiloyu geri alırsınız vs yazmışlar gözüm korktu motivasyonum azaldı
bazıları da diyor ki zaten hangi diyeti yaparsan yap, kilo verdikten sonra pat diye yağlı iskenderlere coşarsan tabi kilo alırsın.
dukanın güçlendirme ve koruma evresi bu yüzden önemli diyorlar
bana biraz daha yardımcı olur musunuz? :26: :26:hashish sen incelmişsin bak önemli olan da bu işte şimdi cidden dukandan memnunsun yani dimi, çevrende de yapanlar oldu mu onların durumu nasıl? bazıları da bu haber sitelerindeki şeylerin diyetisyenlerin korkularından kaynaklandığını söylüyor, sonuçta artık diyetisyene çok ihtiyaç duymadan, kalori hesaplarıyla uğraşmadan, elimizde kitapla kendi kendimizi yönetebileceğiz diye diyetisyenler sevmiyor dukanı diyorlar? yorumlarınızı bekliyorum kızlar
canım dukan için söylenen kötü sözlere sakın aldırış etme..kim yapmışta memnun kalmamış ? kım atak, seyır, güçlendirme korumayı yapmışta tekrardan kılo almış..hanım yazıyor ayy seyırı yaptımda güçlendirmede cozuttum çok yedım gerı aldım kılomu..dukan mucize vaadetmıyor zaten..gel iradeni göster diyor.. ben sana yolu gösterdım sende iradeni göster dıyor..korumaya gecen ve hala kılo almadıgını defalarca kez tekrarlayan insanlar var..Sen dinleyeceksen onları dinle derim..Belki amiyane olacak ama nede olsa eşşekten düşmüşün halinden eşşekten düşmüş anlar.... ?
sibel çok geçmiş olsun canım..birşey soracagım vitamın ve omega 3 kullanıyor musun..şampuanını bıoksin yada esranın tavsıye ettıgı şampuanı bı kullan istersen..ben bioksin kullanıyorum ve çok memnunum..vitamınımı eksık etmıyorum dıyete başlamadan inan daha çok dökuluyordu...bu kadar yol almışken iyıce degerlendır bunları ve öyle bırak canımcım..sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?