Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

10 ekimdeki ölçülerimi buldum az önce. tekrar bi ölçüm yaptım. hiç beklemediğim sonuçlarla karşı karşıyayım
belden 7 göğüsten 5 kalçadan 6 cm bi incelme söz konusu. yanlış mı ölçtüm acaba diye çok düşündüm ama 7-5-6 orantılı rakamlar olduğuna göre muhtemelen doğru ölçtüm
bi saat yürüyüşümü de yaptım. sudan da yarım litrem kaldı içmem gereken. akşam bi de yeşilçayları içtik mi tamamdır :)
yeni başlayacak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyem ölçülerini almaları yönünde, hatta fotoğraf falan da çekebilirler boydan önarka-yan profiller olmak üzre. çok işe yarıyo :) özellikle rakamsal farkları görünce insan vay be diyor :)
çok güvensiz hissediyorum kendimi boyum 162 falan kilom 71 başaramayacağım hissi üzüyo beniii başka şeyler kafamda yok uzun süredir:)

ay neden güvensiz hissediyosunuz ki ama :) benim de 1.68 boyum. 83 kiloydum başladığımda. hatta 83.5tim :) 3 buçuk ay oldu hemen hemen 68 kiloyum şimdilerde :)
başaramayacağım diye bişey yok, ben de 3 ay önce söyleseler inanmazdım ama herkes söylüyorsa gerçek bi tarafı vardır mutlaka :) 3 ay sonra siz de başkalarına bunları söylüyo olacaksınız muhtemelen :)

kızlar selam, dukana başlayacağım biliyorsunuz ama dün gece dukanla ilgili yorumlar okudum
yapanlar genelde ciddi kilolar vermiş memnunlar
bazı haber sitelerinde ise yok zararlı, yok daha sonra daha fazla kiloyu geri alırsınız vs yazmışlar gözüm korktu motivasyonum azaldı
bazıları da diyor ki zaten hangi diyeti yaparsan yap, kilo verdikten sonra pat diye yağlı iskenderlere coşarsan tabi kilo alırsın.
dukanın güçlendirme ve koruma evresi bu yüzden önemli diyorlar

bana biraz daha yardımcı olur musunuz? :26: :26:hashish sen incelmişsin bak önemli olan da bu işte şimdi cidden dukandan memnunsun yani dimi, çevrende de yapanlar oldu mu onların durumu nasıl? bazıları da bu haber sitelerindeki şeylerin diyetisyenlerin korkularından kaynaklandığını söylüyor, sonuçta artık diyetisyene çok ihtiyaç duymadan, kalori hesaplarıyla uğraşmadan, elimizde kitapla kendi kendimizi yönetebileceğiz diye diyetisyenler sevmiyor dukanı diyorlar? yorumlarınızı bekliyorum kızlar

çok güvensiz hissediyorum kendimi boyum 162 falan kilom 71 başaramayacağım hissi üzüyo beniii başka şeyler kafamda yok uzun süredir:)

canımmmmmmm benimmm sakın kendine olan güvenini yitirme. bundan iki sene önce 65 66 kiloydum ve boyum 158 di. ne kadar felakettim bir bilsen. sevgilimden ayrılmıstım o dönemde moralim çok bozuktu acaba kilolarım yüzündenmi diye düşünmeye baslamıstım. arkadaslarım balina gel balina git diyorlardı . ismimi ucan balina koymuslardı.

tabiki o sevgilimle suan evliyim ama kilolarım yüzünden terketmemiş beni onuda ekleyeyim :))) baska problemler vardı

ben dukanla o dönem tanısmıstım. bende çok diyet yapıp kilo veremezdim hiç bir zaman ama dukan sayesinde birden 1,5 ay içinde 10 kilo verdim 55 e düştüm. şaka gibiydi herkes ucuyorsun dedi bana.

suan 60 kiloyla tekrar basladım ve tam bir hafta oldu . 57 kilodayım ki hasta olmama rağmen hastalığım gecsin allah bilir kaç kilo olmusumdur.

sakın basaramayacağım diye üzülme. bende senin gibi düşünüyordum ama aç kalmıyorsun ve kilo verdiğini görünce özelliklede atak döneminde daha da hevesleniyorsun.

tek sorun tatlı krizleri . ama geldiği zaman ve etrafında yiyen varsa ben zayıflıcam siz şişko olacaksınız göreceksiniz de. hep 36 beden kıyafetlere bak onlara gireceğin zamanı hayal et. daha cok şevkin yerine gelsin.

kriz zamanları kola zero iç ya da light iç emin ol hemen kesiyor. ve yapabilirsen internetteki dukan tatlılarını arastır yap. ben suan onlardan hazırlıcam kendime :)) çünkü özledim gerçekten.

birşey yiyip içmek istersen kendini durdur biri bişey yiyorsa sende git kahve yap çay yap iç. su iç . süt et yumurta yap ye :)))

selam,
mart 2012 de doğum yaptım ve emzirdiğim için aç kalmadan diyet yapma yöntemlerini araştırırken dukan diyetini duydum ve kitabını aldım hemen. Eşimle yazın ortasında başladık, ilk 2 gün doymadığımızı hissetmemiz dışında etcil insanlar olarak sonraki günlerde doymaya ve daha zinde hissetmeye başladık. (uykularımız bile düzene girdi.) 1 buçuk ayda 9 kilo verdik ama dukana ek olarak günde 15 dk. bisiklet veya 40 dk yürüyüşü de ekledim. Diyetin 20. günü falan bisiklet ve yürüyüşe başladım. Fark edilir derecede zayıfladık taaki bayram tatili ve uzunca zaman yenmemiş tatlılar nereye gitsek gözümüze sokuluncaya kadar, ardından diğer bayram tatili ve kışa giriş derken saldık ve her diyet sonrası gibi kilo aldık..

Şu bir gerçek ki kızlar, karbonhidratlar insanı hantallaştırıyor, ben yaklaşık 3 ay bakliyat ve makarna/pilav yemedim..Çok dinç hissettim kendimi.

Bugün yeniden başladım, yulaf kepeğini yeniden hayatıma soktum, önümüzde bayram seyran gibi bahanelerimde yok, yine aynı istikrarla yaza kadar istediğim şekle kavuşacağıma inanıyorum..

Bu diyeti tavsiye ediyorum çünkü günün istediğiniz saati istediğiniz kadar protein yiyebiliyorsunuz, et türünü seviyorsanız keyfinize diyecek yok..
Herkese bol şans, gelişmeleri yazmaya çalışacağım..

öğle yemeğimde de tavuk yedim fileto derisiz beyaz eti ızgara şeklinde :))) hemde bir sürüüüü

bu arada migrosa gittim veeee yulaf kepeğimi buldum sonunda yulaf ezmesinide ne yapacağım bilmiyorum papucu dama atıldı

Zaten saf protein yemek çok fazla sıkılaştırıyor kilon azda gitse santimler fazla oluyor

Bence 2-3 gün daha bekle hani doğum sonrası ilk regli ya ondan vücut şaşırmış olabilir

tskler,reglden mi yoksa bu sefer ciddi ciddi duraklamaya mı girdim kestiremiyorum...

bekleyeceğim arkadaşım,ama ben sabırsızlanmaya başladım..son zamanlarda iyice düştü zaten kilo veriş hızım.düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum nedenini.genelde en çok kalınan kiloda duraklama yaşanır diyorlar ama benim en çok kaldığım kilo 57-58.diğer hepsini hamilelikte aldım.bunda düşük tehlikesi için içtiğim ilaçlarında etkisi büyüktü.biriki gün daha bekleyip 2-3 gün saf proteinli günler mi yapsam yoksa direk atak mı yapsam çözemedim...içim sıkılıyor...

Merhaba uzun zamandır diyet yapmak isteyen ve her seferinde başaramayan sürekli takipçiniz olan ve kilo veremediği için kendinden nefret eden bunalımda olan evli üç çocuklu 38 yaşında 75 kilo acil kilo vermek isteyen biri var karşınızda.... Son yarım saatini testi bir yapamama rekoru kırdım lütfen yardım edin çıldırıcağım :18::18::18::18::18::18:

sılacım, dukanın kitabını okuduysan :
1. bu diyet programı ömür boyu sürecek( yulaf kepeği yenecek, protein perşembeleriyapılacak asansör yasak) o yüzden tekrar kilo almayacaksın.
2. diyeti yarım bırakırsan muhtemelen eski haline ya da daha fazlasına döneceksin.
3.dukanı yapmış koruma evresinde çok arkadaşımız var kaynak( dukandiyeti tariflerim sitesi. orada başarı öykülerini okuyabilirsin)
eğer 10 kilodan fazla kilon varsa kesinlikle başla ve devam et. ama 10 kilodan azsa vereceğin kilo dukana başlamayı göze almak zor olabilir. çünkü ömür boyu bağlayıcılığı var

canım internetten arat. dukan testi yaz. çıkan ilk sayfaya gir. orda resimli tarif var. kolay gelsin

kızlar dukan dietini bırakacam sanırım saçım erkeklerinki gibi açıldı resim yükleyemedim.saçım çok kötü durumda.çok üzgünüm.......inş verdiğim kiloları geri almam

kızlar dukan dietini bırakacam sanırım saçım erkeklerinki gibi açıldı resim yükleyemedim.saçım çok kötü durumda.çok üzgünüm.......inş verdiğim kiloları geri almam

Gecmis olsun, eger yan etkilerini cok hissediyorsaniz, birakmakla dogru bir karar vermissiniz.

Guclendirme yapmayi dusunuyor musunuz?

sibel çok geçmiş olsun canım..birşey soracagım vitamın ve omega 3 kullanıyor musun..şampuanını bıoksin yada esranın tavsıye ettıgı şampuanı bı kullan istersen..ben bioksin kullanıyorum ve çok memnunum..vitamınımı eksık etmıyorum dıyete başlamadan inan daha çok dökuluyordu...bu kadar yol almışken iyıce degerlendır bunları ve öyle bırak canımcım..sevgilerimle..

defnecim hepi topu 10 kg versen emınım fıstık-ı derya olursun..bı kere dıyete başlamazsan belkı 1 yıl sonra Allah korusun 81 kg olacaksın..şimdi ipin ucundan tutmalı ve ıradelı olmalısın..10 kg bence atak seyır derken hiiç zorlanmadan 2 aya kalmaz verılir..Mesela çogu arkadaş dıyorlardı ki; ben 10 kg versem yeter sonra baktılar kılolar tek tek dökuluyor herkes dedı kı ben artı 5 kg daha verebılırım..dukan-ing.com adresıne gir orda dukan ile kılo veren kendı kadınlarımızın resımlerını gör ve silkelen canım.. hep derim 1 herzaman 0 dan iyıdır.. 103 kg ıle başladım 3 ay oldu 83 kg ındım ve ınan herkes şook yaşıyor..ve 83 den çok daha zayıf duruyorum dukan böyle birşey işte. emınım bu hafta 1 kg daha vermışımdır ama başlamasaydım hala 103+ olacaktım..lütfen bunları iyı düşün kardeşim..sevgiler..

kendinden nefret etme canim bende iki cocuk annesiyim kilolarimizda cok yakin birbirimizi motive ederek zayiflayabiliriz

buğdaytanesi bence 1 yıl aradan sonra görulen regl elbette ki kılo vermenı etkılemıştır..her ay adet gören hanımlar bıle bılıyorsun kı ya tam uydukları halde + göruyorlar..Bence sen bundan sonra daha daha hızlı kılo verırsin..bundan sonra düzenli olarak regl olacağın için bence daha da kolaylaşacak işin

Sakın bırakma ve sakın kaçamak yapma..

bu döküntüyü bir doktora danıştınızmı? ya troidiniz vardir? gerçi troidde böyle açıklık yapmiyor hep yeni saç geliyor. Kadınlarda saçkran oluyor mu? diyeti biraksanız bile doktora gidin bence..

canım dukan için söylenen kötü sözlere sakın aldırış etme..kim yapmışta memnun kalmamış ? kım atak, seyır, güçlendirme korumayı yapmışta tekrardan kılo almış..hanım yazıyor ayy seyırı yaptımda güçlendirmede cozuttum çok yedım gerı aldım kılomu..dukan mucize vaadetmıyor zaten..gel iradeni göster diyor.. ben sana yolu gösterdım sende iradeni göster dıyor..korumaya gecen ve hala kılo almadıgını defalarca kez tekrarlayan insanlar var..Sen dinleyeceksen onları dinle derim..Belki amiyane olacak ama nede olsa eşşekten düşmüşün halinden eşşekten düşmüş anlar.... ?

sağol canım haklısın dukan kitabında da diyor zaten kiloları korumanız lazım diye, ben başlayacağım çok istiyorum ama bugün regl oldum. reglmin bitmesini beklesem daha iyi sanırım? ben 8 kilo falan vermek istiyorum 3 gün atak düşünüyorum... yulaf kepeğimi de aldım :) of bi 55 olsam ama bak şimdi korktum saç dökülmesi falan. seyirin ilerleyen günlerinde vitamin mi alsam ki eczaneden... facebookta dukanla zayıflayanların resimlerine baktım da harika...

her şeyi her şeyi her şeyi yapıyorum.toka tutmayan saçlarım vardı.şu an çok azaldı.azaldığına üzülmüyorum şakaklardan başlayıp içe doğru açıldı iyice oyuldu resmen.balık yağı hapı,b vitamini, ace selenyum plus, kan hapı,priorin şampuan, ve doktora saç mezoterapisi yaptırıyorum.ama yokkk yokk .bu mesajı ağlayarak yazıyorum inanın.ben bir tarafı yapmaya çalışıyorum öbür taraf yıkılıyor.ben kilo vermek için büyük mücadeleler verirken kardeşlerim hiçbir şey yapmadan benim inemediğim kiloya çıkamıyorlar.kiloluda olsam yüzüm saçım güzeldi saçım da açıldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…