canım dukan için söylenen kötü sözlere sakın aldırış etme..kim yapmışta memnun kalmamış ? kım atak, seyır, güçlendirme korumayı yapmışta tekrardan kılo almış..hanım yazıyor ayy seyırı yaptımda güçlendirmede cozuttum çok yedım gerı aldım kılomu..dukan mucize vaadetmıyor zaten..gel iradeni göster diyor.. ben sana yolu gösterdım sende iradeni göster dıyor..korumaya gecen ve hala kılo almadıgını defalarca kez tekrarlayan insanlar var..Sen dinleyeceksen onları dinle derim..Belki amiyane olacak ama nede olsa eşşekten düşmüşün halinden eşşekten düşmüş anlar.... ?
evet ama safanın sahibi kaldırdı sanırım facede ekleyebilirsin sibel sağlam ben şanlıurfada oturuyorum adıyaman üniversitesi diye yazıyor.dahiliye doktoruna da cildiye doktoruna da söyledim dukan yaptığımı
günaydın herkese bugun tekrar seyre geçiyorum 1-1 yapıcam. Korkuyorum kilo verme gerileyecek diye.bir de yoldan çıkmaya çok müsaitim dün akşamı zor kapattım. Dün akşam yatmadan önce bir de pilates yaptım yarım saat falan. Bu sabah tartıda düne göre de çok az ilerleme var 53.6 yım. Dün 53.9 dum ki atak yapıyorum. Neyse böylece 2 günlük atağı 1,7 kg ile tamamlamış oldum toplamda iyi skor. Hala hastalanamadım onun da etkisi vardır.
Bugun sebze de yicem ama işe kendi yemeğimi getiremedim buradaki yemeklerle idare edicem artık. acilen bir yemek termosu edinmem lazım.
Dukanella yapsana, Ayyy dayanamadım hemen yazdım okunacak çok sayfa var belki de yazmışındır yaptım yedim diye ama gözlerimde dolar işareti çıktı tatlı lor diyince bir andaKızlar kızlar.. Mayaladığım peynir sonunda tuttu
Ama malesef bu sefer de labne değil tatlı lor oldu..
Olsun ben ne yaptım? Suyunu süzdüm ve afiyetle yedim..
Bu hafta başka peynir deneyecek değilim, ancak yerim zaten bu peyniri.. Bu arada o kadar tatlı oldu ki sanki şekerli gibi..
Arkadaşlar kilo vermem acayip yavaşladı.Geçen hafta 61 iken şimdi 60.600 çıktım.Şu sıra fazla su içememiştim.Dün su içmeyi hızlandırdım.Tuvalete gitme sorunum vardı.Sanırım su içmemden bu sabah bu sorun çözüldü.Acaba su içmemle alakalı olabilirmi.Diyete uyuyorum.Ama kilo vermem yavaşlayınca moralim bozuldu.İnşallah bundan sonraki hafta hızlanır
her şeyi her şeyi her şeyi yapıyorum.toka tutmayan saçlarım vardı.şu an çok azaldı.azaldığına üzülmüyorum şakaklardan başlayıp içe doğru açıldı iyice oyuldu resmen.balık yağı hapı,b vitamini, ace selenyum plus, kan hapı,priorin şampuan, ve doktora saç mezoterapisi yaptırıyorum.ama yokkk yokk .bu mesajı ağlayarak yazıyorum inanın.ben bir tarafı yapmaya çalışıyorum öbür taraf yıkılıyor.ben kilo vermek için büyük mücadeleler verirken kardeşlerim hiçbir şey yapmadan benim inemediğim kiloya çıkamıyorlar.kiloluda olsam yüzüm saçım güzeldi saçım da açıldı şimdi
canım gerileyeceğim diye korkma ben bir gün 56.7 iken gün içerisinde aksamında 57 olduğumu ve ertesi günde 56.9 olduğumu bilirim. emin ol seyir döneminde ister istemez kilo artısı gözlemleyebilirsin . bu kitaptada yazıyor. özellikle hastalandığın dönem durduğunu bile düşünebilirsin ama hiç bir sekilde bırakma. ben veremeyeceğim durdu ya da kilo artısı olmaya basladı dedim ama şok şok şok bugün bi kalktım 55.9 u gördüm :)) ve ben su sıralar yürüyüş yapamıyorum bile bir tek dün yaptım bugünde toplasan evden durağa duraktanda işe kadar maksimum 15 20 dk yürümüşümdür :)))
ayrıca bende arada kaçamaklar yapıyorum. mesela dün saf protein günümdü ama annem kıymalı börek yapmıs bir lokma sadece aldım ucundan koparıp . bu sabahta bir yudum portakal suyundan aldım. sakın moralini bozma. mühim olan abartmamak. eğer dayanamayıp tüketirsen ve bunu gün içinde sporla eritemezsen sorun oluyor .
Bu bana bir gaz oldu teşekkür ederim çünkü ben kaçamağın önüne geçemiyorum. Senin de kaçamağa rağmen verdiğini duymam iyi oldu çünkü çok uzun süre kısıtlı yiyeceklerle dvm edemicem seyirde veremicekmişim gibi geliyor ama herkes nasıl veriyorsa kaçamagı da abartmazsam vericem inşallah. Çok teşekkür ederim cnm
günaydın arkadaşlar:)))
bugün -500 grla uyandım sonunda..ay çok ama çok mutlu oldum.14 aylık aradan sonraki regl nin marifetleriymiş demekki..kendime nazar bile değidiğini düşünmüştüm bir ara cmt güne katılmıştım.her gören ay nekadar zayıflamışsın...bu kadar kısa sürede bu kadar fazla değişim çok değil mi..ben niye zayıflayamıyorum... bla bla bla... tabi bu arada ben niye zayıflayamıyorum diyenler 4-5 adet lahmacun yiyip üstüne kalburabastıyı götürdüler. zavalla bende light ton balığı ve salata.çayın yanında evde yapıp götürdüğüm lorlu kurabiyelerim...cvbı burda diyecektim de demedim tabiki...
..
sizinki geri çıktı mı dukana devam ediyormusunuz?
Dukanella yapsana, Ayyy dayanamadım hemen yazdım okunacak çok sayfa var belki de yazmışındır yaptım yedim diye ama gözlerimde dolar işareti çıktı tatlı lor diyince bir anda
neden light labne alip onunla yapmiyorsun,bu kadar ugrasiyorsunKıss aynı kafadayızz..
Hehe peynir yapmada çalışmalarına başlama amacım zaten dukanella yapabilmek..
Ama ben labneyi bulmaya çalışıyorumm
Canım benim bu o kadar tatlı ki nasıl diyeyim.. Hazır Cheesecakelerin dolgusu kadar tatlı..
Ondan birşey eklemeden öylece yemeyi seçtim..
Gerçi anlamadığım şey içine tatlandırıcı da koymadım ama neden bu kadar tatlı oldu ki?
Acaba sütün içindeki laktoz mayalanırken şekere mi dönüştü?
neden light labne alip onunla yapmiyorsun,bu kadar ugrasiyorsunyag orani cokmu yuksek light dada..bide ekstra light varmis labnede belki onu bulabilirsin yada yagsiz suzma yogurt alip dukanellani onunla yapsan ..
-500 çok çok iyi tebrik ederim kırdınız sonundagünaydın arkadaşlar:)))
bugün -500 grla uyandım sonunda..ay çok ama çok mutlu oldum.14 aylık aradan sonraki regl nin marifetleriymiş demekki..kendime nazar bile değidiğini düşünmüştüm bir ara cmt güne katılmıştım.her gören ay nekadar zayıflamışsın...bu kadar kısa sürede bu kadar fazla değişim çok değil mi..ben niye zayıflayamıyorum... bla bla bla... tabi bu arada ben niye zayıflayamıyorum diyenler 4-5 adet lahmacun yiyip üstüne kalburabastıyı götürdüler. zavalla bende light ton balığı ve salata.çayın yanında evde yapıp götürdüğüm lorlu kurabiyelerim...cvbı burda diyecektim de demedim tabiki..
hepinize ama hepinize teşekkürler kendimi daha iyi hissediyorum sayenizde başladım zorlansamda adet dönemimde olsamda başladım artıkk başarıcam desteklerinizle inşallah.
bu arada mevlid kandiliniz mübarek olsun öpüldünüzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?