Merhaba Arkadaslar aranıza yeni katıldım .. Bende dukan diyeti ile 4 ayda 36 kg verdim..105 kg dan 69 kg ya dustum..
2 yasındada bır kızım var , şimdi 15 kg fazlam var boyuma göre. bu gun tekrar basladım. inşallah kısaa surede verırım gene . hep destek tam destek :)
-500 çok çok iyi tebrik ederim kırdınız sonundadevamı da gelir inşallah :)
çok teşekkür ederim:),haftada ortalama 1 kg gider umarım.tabi bu yolda emek harcayan herkes kilolarını verir inşallah.
herkesin kandil gecesi kutlu olsun dukancanlar...dualarımızın kabul olması dileyiyle
Gecen sene 1.5 ayda 9 kilo vermistim dukanla.son 3 kiloyu aylarca veremedim ve diyeti biraktim ve verdigim 9 kiloyu 13 kilo ilarak geri aldim...cok cok kotuyum sinirliyim uzgunum..son 3 kiloyu verememek beni cik yormustu denemedigim taktik kalmamisti offff o gunlere geri donmek istiyorum dedim ve pazartesi basladim tekrar..81.5 kiloyla basladim hedefim 65 boyum 175..eger liste varsa benide eklermisiniz.bu arada atak 2. Gunumdeyim 2 kilo verdim...
Slm hoş geldin seni bi yerden tanıyorum sanki :)
Bende bugün atak evresinin 2. Günündeyim 800 grm verdim senin baya ii gitmiş maşallah
Selam hosbulduk...kilolarimi son 5 ayda aldim cnm belki yeni diye hemen gidiyorsenin kac kilo fazlan var cnm
Hayırlı akşamlar kızlar
Başlığa bakınca bu da ne demeyinçakma tiramisù (tırnak içindeki cümle türkçe anlamı) yaptım demin
Dukan yemek tarifinden biscuit kek tarifini yapıp, light labne ile de kremasını yaptım (şeker yerine toz tatlandırıcı kullandım). Üstüne de yağsız kakao tozu serpiştirdim.
İlk deneyimim. Buzdolabına koydum biraz soğusun diye. Tadı güzeldir umarım. Kremasının tadına baktım, krema güzeldi.
Bakınız, işte voilà mademoiselles:
Eki Görüntüle 614473 Eki Görüntüle 614474
mrb
merak ettiğim bi durum var. dukan diyetini yapmak için illa kitabını okumak mı lazım?
evet ben de başlayacağım 2 gün sonra çünküüü regl oldum :26:
en çok balık olayı sevindiriyor beni tavada yağsız oohh missbir başlayayım buraya neler yediğimi yazacağım
ben yulaf kepeği aldım bunu illa yoğurda karıştırmama gerek yok dimi, ben atakta 1,5 kaşık yutuvermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?