Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam hatunlar kolay gelsin diyim oncelikle :)
Lisabella sana ozel mesaj atamadim psta kutun dolmus cunki bosaltirsan ulasirim sana

Son düzenleme:
meraba kızlar bugün atağın 3. günü 7 gün yapıcam. belki okumayanlar vardır kilom 83 hedefim 60.
cuma günü okullar kapanıyo muhtemelen 2 hafta doğru dürüst yürüyüş yapamam okul açıkken en azından günlü 20 dk yürüyordum. malum ikiz bebişler var ve bırakacak kimse yok bakıcıda tatile gidecek.
ama evde eliptik bisikletim var günde yaklaşık 1 saat spor yaparım.
bana callan cd sine nerden ulaşabileceğimi syleyebilirmisiniz yada elinde olan varsa karşı ödemeli olarak gönderebilirmi???? çok minnettar olurum antalya alanyada oturuyorum.
MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN....

Allahumme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin Ve Alâ Âli Seyyidina Muhammed˙·٠•●♥

Belki bir kaç arkadaşımızın okumasına vasıta olurum..

Öncelikle herkesin kandili mubarek olsun.
Sabah yine dukan müslim ile başladım güne. bir bardak da kayısılı form çayı içtim. akşam için çıtır tavuğumu hazırladım (buzdolabına koydum bahartlayıp sosunu ekleyip, marine olsun diye).
Ben size daha önce dukan yaptığımı, ama seyahat yüzünden bıraktığımı yazmıştım. Pazartesi'nden itibaren tekrar başladım. Bugün tartıldım ve allahtan korktuğum gibi öyle fazla
kilo almamışım bozduğuma rağmen. Bugün kilom 57.7 çıktı ve burdan devam ediyorum şimdi.

tebrikler CcigdemM 4 ayda 36 kilo resimlerin var mı ? vallah çok merak ettim doğrusu. o 15kiloyu sen kolayca verirsin. yani 36yı verdikten sonra 15 ne ki

kızlar slmlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun.ben dukanı bir gün denedim ama çok zor uyudum garip bir durum saatlerce dön dön uykuzuz kaldım acaba protein fazla mı geldi bilemedim ,ya da ben mi evham yaptım

aslında 59kiloyu görene kadar dukan yapmak istiyorum 62,63 takıldım resmen .çok güzel kilo verenler var tabrikler

Gecen sene 1.5 ayda 9 kilo vermistim dukanla.son 3 kiloyu aylarca veremedim ve diyeti biraktim ve verdigim 9 kiloyu 13 kilo ilarak geri aldim...cok cok kotuyum sinirliyim uzgunum..son 3 kiloyu verememek beni cik yormustu denemedigim taktik kalmamisti offff o gunlere geri donmek istiyorum dedim ve pazartesi basladim tekrar..81.5 kiloyla basladim hedefim 65 boyum 175..eger liste varsa benide eklermisiniz.bu arada atak 2. Gunumdeyim 2 kilo verdim...

Slm hoş geldin seni bi yerden tanıyorum sanki :)
Bende bugün atak evresinin 2. Günündeyim 800 grm verdim senin baya ii gitmiş maşallah

Evet olabilir :)
Bnm 15 kilo vermem lazım şuan 70.5 im
Bu diyeti yazın yapmıştim 1 haftada süper sonuçlarda aldım ama hep aynı şeyleri yemekten,diyet hakkında çok şey bilmemekten dolayı klasik olarak sıkılıp bıraktım,meğer bnm bildiğimden daha rahat bi diyetmiş kitabi düzgün okuyunca anladım:)
Mesela yulaf kepeği hiç tüketmemiştim,bi sürütarifi varmış ne ıstersen
Umarım bu sefer motivasyon düşmez de bu iş burda biter

Selam hosbulduk...kilolarimi son 5 ayda aldim cnm belki yeni diye hemen gidiyor senin kac kilo fazlan var cnm

Hayırlı akşamlar kızlar

Başlığa bakınca bu da ne demeyin çakma tiramisù (tırnak içindeki cümle türkçe anlamı) yaptım demin
Dukan yemek tarifinden biscuit kek tarifini yapıp, light labne ile de kremasını yaptım (şeker yerine toz tatlandırıcı kullandım). Üstüne de yağsız kakao tozu serpiştirdim.
İlk deneyimim. Buzdolabına koydum biraz soğusun diye. Tadı güzeldir umarım. Kremasının tadına baktım, krema güzeldi.
Bakınız, işte voilà mademoiselles:

mrb
merak ettiğim bi durum var. dukan diyetini yapmak için illa kitabını okumak mı lazım?

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor bnde kurabiye yapacagim yarın :)

evet ben de başlayacağım 2 gün sonra çünküüü regl oldum :26:
en çok balık olayı sevindiriyor beni tavada yağsız oohh miss bir başlayayım buraya neler yediğimi yazacağım
ben yulaf kepeği aldım bunu illa yoğurda karıştırmama gerek yok dimi, ben atakta 1,5 kaşık yutuvermeyi düşünüyorum

Hayır çok fazla tarifi var mesela kurabiye yapabilirsin yada galete yada aklına gelebilecek herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…