Evet kitabi okumadan başlarsan çok hata yaparsin
tşk ederim cevapladığın için. azıcık baktım kitaba spor yapmadan bile kilo verildiği yazıyo. kafama takılan şey enerji harcamakla kilo verme doğru orantılı değil mi?
mrb
merak ettiğim bi durum var. dukan diyetini yapmak için illa kitabını okumak mı lazım?
tşk ederim cevapladığın için. azıcık baktım kitaba spor yapmadan bile kilo verildiği yazıyo. kafama takılan şey enerji harcamakla kilo verme doğru orantılı değil mi?
işin özü tabiki aldığınız kalorinin harcadığnızdan daha düşük olması ama protein ağırlıklı bi diyet bu, proteinin karbonhidrata göre vücuttaki sindirim durumu çok önemli mesela.vücudumuz karbonhidratların sindirimi için 7, yağların sindirimi için 12 kalori harcarken proteinlerin sindirimi için 30 kalori harcıyor.
ve inanın hiçbirimiz siz bana dukanı özetler misiniz dediğinizde bunu söylemeyecektik, aklımıza gelmeyecekti çünkü çok detay bi bilgi bu. kitabı okumanız bu yüzden önemli işte. dukanın bu diyeti neye dayandırarak uyguladığını öğreniyorsunuz okuyunca. dolayısıyla da aa adam haklıymış diyor ve güveniyorsunuz. güvenip inanmak da diyette başarı sağlamanın en önemli kısmı bence. başlamayı düşünüyorsanız alın okuyun gerçekten ki kitap elinizde var anladığım kadarıyla. o yüzden şöyle söyliym :) kitabı çabuk bitirin çabuk başlayın diyete ki keşke daha önce başlasaydım demeyesiniz :)
Merhaba Arkadaslar aranıza yeni katıldım .. Bende dukan diyeti ile 4 ayda 36 kg verdim..105 kg dan 69 kg ya dustum..
2 yasındada bır kızım var , şimdi 15 kg fazlam var boyuma göre. bu gun tekrar basladım. inşallah kısaa surede verırım gene . hep destek tam destek :)
Hosgendin cigdem:) bende yeni basladim diyete. Ve yeni baslayan bir cok arkadas var :) umarim deneyimlerinden onerilerinden bizi mahrum birakmazsin:)))
kitabımı,eliptik bisikletimi ve dukan için gerekli olan herşeyi aldıktan sonra bende başlıyorummmmmmm
kitap elimde yok şuan ama. şu yönde tereddütüm var.şimdiye kadar denediğim diyetler maddi açıdan biraz sarsacak durumda. umarım kitabı aldığımda böyle bi sıkıntı yaşamam. kitabın bi kaç farklı Türkçe'ye çevrilmiş kitabı gözüküyor. çevirmende az çok yorum katıyor içine . hangisini alcam azaca?. bi mavi renkte bi de beyaz renkte olanı var
hayır.yanlış görüyor olamam değil mi? kilo cetvelinde 16.1 yazıyor öyle değil mi??
kitabımı,eliptik bisikletimi ve dukan için gerekli olan herşeyi aldıktan sonra bende başlıyorummmmmmm
kolesterol sorununuz yoksa haftada 5 sarıyı, varsa 2 sarıyı geçmeyin diyorlardı sanırım dukan chatte. yanlış hatırlıyor olabilirim ama -eğer yanlışsa- kesin bilen arkadaşlar düzeltirse sevinirim.kızlar atakta sabahları 3 yumurta beyazı + 2 yumurta sarısı ile omlet yapsam çok mu gelir?
O zaman sana bol sans ve eksiliiii kilolar diliyorum))))
kızlar atakta sabahları 3 yumurta beyazı + 2 yumurta sarısı ile omlet yapsam çok mu gelir?
teşekkür ederimmm :)
ne kadar zamandır dukan yapıyorsunuz?
selam canım. evet, ne yazık ki öyle. ne yazık ki dediğime bakma, bence iyi tarafı bu, çünkü bu kitap diyet sürecinde yol arkadaşın, sık sık danışacağın bir kaynak. İnsanı hem motive ediyor, hem de aslında ömür boyumrb merak ettiğim bi durum var. dukan diyetini yapmak için illa kitabını okumak mı lazım?
Selam SILA :80: dört gözle aramıza bekliyoruz seni. AMA ben senin yerinde olsam adet olmuşken başlardım hemen diyete. Adetin kötü tarafı insan şişiyor, iradesi zayıf oluyor, özellikle tatlı ve abur cuburlara karşı.evet ben de başlayacağım 2 gün sonra çünküüü regl oldum :26:
en çok balık olayı sevindiriyor beni tavada yağsız oohh missbir başlayayım buraya neler yediğimi yazacağım
ben yulaf kepeği aldım bunu illa yoğurda karıştırmama gerek yok dimi, ben atakta 1,5 kaşık yutuvermeyi düşünüyorum
yarım kilo kıymadan 5 günlük köfte çıkıyosa ohoo oooo hiç sorun değil.
ayy yarın olsada kitabı gidip hemencik alsam
mavi kitap tarif kitabımıymışbende diyorum beyazla mavi kitap arasında neden sayfa farkı var diye:44:
anladğım kadarıylada istediğim kiloya nasılsa geldim diyeti bırakayım durumu yok sanırım. biliyorum kitabı okumadığım için çok soru soruyorum okumam gerekli ama şuan içimde çok değişik heves,heyecan duygusu var herşeyi bi çırpıda öğrenmek istiyorum sanırım yarını beklemek çok zor olacakkkk
Benim icin Etin tavugun baligin yaninda olmaZsa olmazdandir soslar.. Ayrica farkli lezzetlerde katacaktir:) kitaplarim bugun elime ulasti.. Uc saattir araliksiz okuyorummm. Biraz ara vermek isterim, bu aradada bi kac SOS tarifi yazayim :) limonlu yesil cayimi yudumlarken.. Tarifi dukan diyeti tarifleri kitabindan yazicam henuz denemedim.
Hazirlanma suresi: 10 dakika.
Pisirme suresi 10 dakika.
12 arpacik sogani
120 ml sirke
13 yemek kasigi kaymagi alinmis yagsiz syt
1 yumurta sarisi
Tuz ve karabiber
Arpacik soganlari soyup dograyin. Sirkeyle birlikte tencereye alin. 10 dakika kaynatin.
Tencereyi atesten alin. Tencereyi hizli bir sekilde karistirarak sutu ve yumurta sarisini ilave edin. Tuz ve karabiber ilave edin servil yapin
Afiyet olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?