Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sedalı,öyle mi diyorsun canım regl iken başlayayım yani? hımm evet aslında yarın 3. günüm aslında zaten ertesi güne bitiş anları başlar reglmde.. ay o zaman yarın atakta ilk günüme başlayayım mı ki çok heyecanlıyım ilk defa böyle bir diyet deneyeceğim
yulaf kepeğim var zaten almıştım. yumurta da var evde. sabah yumurta yiyeyim o zaman. sonrası için de tavuk alayım haşlama yapmayı düşünüyorum ama kasaba gidince tavuğun neresini isteyeceğim kızlar? :26: göğsünü mü? dukan kitapta tavuğun en proteinle yağsız kısmı beyaz kısmı demiş. sonra but, en yağlı kısım da kanatlarıymış. napsam n'etsem?

yarın tefalin krep tavasından almayı düşünüyodum. seramik alayım bari :))

bu diyet tam benlik şöyle ki. kendimce yaptığım diyetlerde yiyeceğim ürünleri depoluyodum. tabi evdekilerde yemeye başlıyodu sinir oluyodum. ben burda zayıflamak için bi yerlerimi yırtıyorum onlar ağız tadı olsun diye yiyolardı. esirgediğimden değil ama işten geldiğimden şunu yerim diye hayal kuruyosun eve geliyosun YOKKK!! haberde vermiyolar. ama yulaf kepeği olsun krep felan yemezler herhalde

Merhaba kizlar bugün atakta son günümdü, yarin seyire basliyorum atak cok iyi gecti, bugün regl oldum ve canim cok tatli istedi ama ben yemedim:) yarin sebze ve protein yiycem, tatlandirici ile tatli yapip yiyebilirim degilmi?

Merhaba kizlar bugün atakta son günümdü, yarin seyire basliyorum atak cok iyi gecti, bugün regl oldum ve canim cok tatli istedi ama ben yemedim:) yarin sebze ve protein yiycem, tatlandirici ile tatli yapip yiyebilirim degilmi?

mükemmelsin

atak evresi kaç gün sürüyo ve nedir bu atak?

kızlar bazı sorularım var yardımcı olur musunuz eğer alışverişimi tamamlarsam belki yarın bile başlayabilirim atağa

beyaz peynir olarak ne kullanıyorsunuz? pınarın pembe kutuda lıght peyniri var ama %60 daha az yağlı diyor, bu durumda %40 mi yağlı oluyor :26: peynir olarak ne alabilirim? yağsız süt bulunuyor o kolay da peyniri bilemedim

tavuğun göğüs kısmını mı almam lazım

dukan ton balığı yenebilir demiş. kutuda lıght ton balığı var hani, içinde yağı vardı sanırım hatırladığım kadarıyla, uygun mu o dukan içiin?

bir de tartı almak istiyorum, kullandığınız önereceğiniz bir tartı markası var mı?

mükemmelsin

atak evresi kaç gün sürüyo ve nedir bu atak?

canım atak dukanın ilk aşaması, ortalama 5 gün deniyor ama vermek istediğin kiloya göre 1 ila 10 gün arasında değişiyor. mesela 5 kilo için dukanın sitesi bana 2 gün atak önerdi ama ben 7 8 kilo vermek istiyorum 3 gün atak yapabilirim o yüzden tam bilemiyorum onu.

atak ile vücudu birden şaşırtıyorsun ödemi atıyorsun ve kilo kaybı daha çok oluyor atakta, bu da motivasyonda etkili

atak kısmında sadece protein tüketeceksin. tavuk eti, balık... kuzu eti olmaz. yağsız süt ve yoğurt. yumurta. yağ kullanmak yok. şeker yok. tatlandırıcıya izin var. lıght kola içebilirsin. coco cola zero mesela.

kaç kilo vermek istiyorsun sen?

Ay şuan acayip sinirliyiiiimmmmm:84: ya geçen hocaya gecenin bir yarısı benden istediği 2 sayfa ingilizce nasıl yazmam gerektiğini DAHİ BİLMEDİĞİM bir kurumun proje destekleme bölümüne
doktora tezimle ilgili tanıtma ve maddi kaynağa vs ihtiyac duyduğuma dair yazı yolladım. GECE YARISI DİYORUM! SABAH 4LER DİYORUM! ya nasıl birşey yazmam gerekiyor bilmiyorum, yazdım, ki ingilizcem süper değil belki
ama yani öyle çok kötü de değil. 2gündür bekliyorum adama, hatta umarım doğru yazdım, geç saatte yazdım hatalı olabilir falan diye yazdım, ne yazmış adam: İNGİLİZCENİZCE İLE PEK ARANIZ YOK ANLAŞILAN, EN AZINDAN AKTİF !!!!
g****z*** herif. o kadar ingilizce yazı yolladım ingiliz hocalarına ve hepsi ingilzcemin gayet iyi olduğunu söyledi. Kendisi de alman. sanki çok iyi biliyor. kendi ingilizcesini duydum geçen, ben de ona gülüyordum.
Kaldı ki kuzenlerimle mecburi ingilizce konuşuyorum sürekli, türkçe anlamadıklarından, ki kuzenimin biri amerikada gazeteci. gece 4de ancak o kadar oluyor yani..uf ya, çok sinir oldum...bu ne kibir...neyse...

sorular vardı sanırım burda. tavuğun istediğin yerini yiyebilirsin. kanat yemeyin diyordu dukan amca bi yerde, ama tarif kitabında kanatla yapılmış tarifleri var. Zaten şu da var: insan bir müddet sonra fazla yiyemiyor.
geçen eşim beni anneme şikayet etti kahvaltı sofrasında: 'hiç birşey yemiyor' diye... yani onun etrafındaki alışık olduğu hatunlar (annesi yengeleri vs) löpür löpür neler götürüyor neler, adama tuhaf geliyor ben az biraz yiyecekle doyunca.
Gerçi ben hep az yerdim. Benim kilolarımın suçluları tatlılar ve maalesef cola. Onlar olmasa tığ gibi olurum ama nerddeeeeeeee neyse ki dukan amcam beni doğru yola yönlendiriyor
Benim de akşam eve geldiğimde canım birşeyler çekiyor. En iyi yöntem bir gün önce ertesi gün için birşeyler hazırlamak: ya pişirmeye hazır olsun yada eve gelince hemen atıştırabileceğiniz bir tatlı yada dukan ekmeği gibi birşey.
Şunu da çoğu unutuyor. Dukan kitabını okumakta fayda var işte: bir yemekten ikinci kez tabağa doldurmak yasak. Yani yiyebildiğimiz kadar koyacağız tabağa, ama aç gözlülük yapıp 2.kez tabağı doldurmak yasak
Yani bu bir nevi ömür boyu o kiloyu kormak için önhazırlık. Ben mesela 1ay boyunca bozdum ve ne poğçalar ne su börekleri neler neler yedim (seyahattayım ya, k** ver gitsin modu). ama sadece 1gr fazla geldim şimdi ! ama
dediğim gibi, ki zaten fazla yemek yiyen biri değilim, bir yemekten sadece 1tabak alıyorum ve şuan zaten bir kahvaltı tabağı büyüklüğünde porsiyon bile yetiyor bana, daha fazlasını yiyemiyorum. Ama bu benim yapımla alakalı.
Herkes farklı. Ama gerçekten de zor gibi görünüyor ama zor değil dukanla kilo vermek. Ben çok denedim ama genelde biraz istikrar eksikti ve biraz da hüsrana mahkum eden yöntemlerdi.
Şuan hem aç kalmıyorum hem kilo veriyorum, hatta ömür boyu sürdürebileceğim bir bilinç gelişiyor beynimde. Tek uğraştırıcı tarafı sürekli birşeyler hazırlamak. Yani pek marketten yada dışardan hazır alınıncak öğünler değil,
ama bir müddet sonra insan alışıyor ve pratikleşiyor. Hem yaptıkca yeni tarifler üretiyor vs.

Bende de aynı sorunlar vardı. Bana lor peyniri önerdiler. Ben lor kullanıyorum, en az yağ oranına sahip peynir oymuş. tavuğun istediğin her kısmını yiyebilirsin. bende dukan yemek tarifi kitabı var, onda kanatla yapılan tarif bile var.
ton balığın sos içinde bulunmayan, mümkün olduğunca kendi suyunda ve yağsız. yağını süzüp, balığı su ile yıkayıp uygun hale getirebilirsin ayrıca. ben böyle yapıyorum bazen. aslında dijital tartı al, yani bilmiyorum aralarında ne kadar fark var ve ne kadar mühim. yani bazı tartılar yağ oranını falan da gösteriyor sözde, bende var öyle bir tane, hediye geldi annemden, ama pek inandırıcı gelmiyor ordaki rakamlar, üstüne basmakla nasıl ölçüyor bilemem. ben mesela iri göğüslüyüm, baya bir ağırlığı vardır bunların, onu
tartı bilemez. uzun ömürülü, garantisi olan dijital bir tane alsan yeterli diye düşünüyorum. hangi şehirde kalıyorsun bilmiyorum, ama istanbul'da esse mağazalarında renkli renkli güzel dijital tartılar vardı 30TL'ye. ben alacaktım, ama vakit bulamadım ve
evde bi tane var diye de almadım, yani müsrüflüğe gerek yok

hımm evet balığı süzersem güzel olur tamamdır öyle yapıcam yoksa acaba yağlı mı oldu bu şimdi diye motivasyonum bozuluyor :) istanbuldayım netten baktım da zaten 30 40 liraya var tartılar bir tane alayım bari yağ oranına gerek yok zaten ölçülerimi alsam yeterli o. yarın en iyisi gidip bakayım büyük realden ürünlere, lor alayım severdim onu ben . inşallah düzenli kilo veririm de takılmalar olmaz:26:

şuan ki kilomu bilmiyorum tahminen 80 e yaklaşmışımdır. olmak istediğim kilo 50 ama kilo cetvelimi hazırlarken direk 50 yi yazmam. 10 ar kiloluk hedefler koyarım önüme

Evet çok güzel açıklamışsınız.Ben çok zor kilo veren kişiyim.Devamlı diyetler yapıp tekrardan kilo almamla alakalı sanırım.Hayatımda uzun süreden sonra ilk defa 60.5 i gördüm.Bildirimimi yapıyorum

Başlangıç kilo:74
Hedef kilo:58
Geçen haftaki kilo:61
Bu haftaki kilo.60.5
Boy:160
Gerçi benim baya bir yavaşladı.Ama hedefime az kaldı.3.5 kilo nedenle yavaş yavaş olsun diyorum.Beni görenler yolumu çeviriyor.Ne kadar zayıflamışsın.Ne kadar zayıflamışsın.Sanki 10 yaş gençleşmişsin diyorlar.Heleki markette teyze hitabından sonra devamlı abla hitapları nasıl mutlu ediyor.O gazla devamm diyorum))

Günaydın kızlar,bugün 3. Atak günüm. Toplamda 1.2 kg verdim
Kahvaltımda;
1 yumurta içine yağsız çökelek koyup karıştırdim biraz.pul biberi ekledim
1 dilim hindi fume
Biraz da yağsız lor peyniri
Şekersiz çay
Sizce yanlış olan bişey var mi

Son düzenleme:

başlama tarihi:21.01.2013

Selam Kızlar,

Delycim bildirimim

Başlangıç kilo:89,600
Hedef kilo:75
Geçen haftaki kilo:76,600
Bu haftaki kilo.75,700
Boy:175
Toplam gün: 81
Giden kilo: 13,900

başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kilo:83
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo 83
bu haftaki kilo:81
boy:1.70
fark:2 kg

bugün 4. günüm 2 ilo vermişim hepinize bol eksili günler diliyorum callan cd si hakkında anladığım kadarıyla kimsenin fikri yok 2 defa yazmama rağmen.

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 75.9

Güncel Kilo: 75

Hedef Kilo: 65.3

Başlama tarihi:13.12.2012
Başlangıç Kilom:74.400
Geçen haftaki kilom:69.800
Bu haftaki kilom:69
Fark:-800

Günaydın kızlar

Başlangıç Tarihi: 14.11.2012
Başlangıç Kilo: 75
Geçen Haftaki Kilo : 68.2
Güncel Kilo: 66.7
Fark: -1.5 (Geçen hafta artıda olduğum için 2 haftalıktır bu kızlar)
Hedef Kilo: 60
Toplam Fark: -8.3

Bu arada gördüm seni delycim ve öprümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…