Günaydın kızlar
Başlangıç Tarihi: 14.11.2012
Başlangıç Kilo: 75
Geçen Haftaki Kilo : 68.2
Güncel Kilo: 66.7
Fark: -1.5 (Geçen hafta artıda olduğum için 2 haftalıktır bu kızlar)
Hedef Kilo: 60
Toplam Fark: -8.3
Bu arada gördüm seni delycim ve öprümm
Günaydın kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun uzun zamandır giremedim pazar günü benim maalesef diyetsiz günümdü kahvaltıya misafirlerim vardı börekler çörekler ohh ohh nasıl yedim madem deldim dedim diyeti 2 paket biri beyaz biri bitter 80 g lık çikolatalardan yedim Pazartesi sabahı bir tartıldım hüsran 1.5 kilo löp et olarak geri gelmiş hemen bi yumruk hareketiyle kendime gelmeye çalışıyorum bildirim
Başlangıç tarihim 7 Ocak 2013
Başlangıç kilom 85.5
Boy: 185
Geçen haftaki kilom: 81
Bu hafta: 81.3
Maalesef fark : +300
Bu arada dün dukan poğaça yaptım mükemmel oldu. Birde Dr otker in şekersiz pudingini aldım yağsız süt ile yaptım azda splenda tadı pek şekerli değil ama tatlı krizlerimi yener :)
Hashiisssshhhh!!! Sana özel
hımm evet balığı süzersem güzel olur tamamdır öyle yapıcam yoksa acaba yağlı mı oldu bu şimdi diye motivasyonum bozuluyor :) istanbuldayım netten baktım da zaten 30 40 liraya var tartılar bir tane alayım bari yağ oranına gerek yok zaten ölçülerimi alsam yeterli o. yarın en iyisi gidip bakayım büyük realden ürünlere, lor alayım severdim onu ben . inşallah düzenli kilo veririm de takılmalar olmaz:26:
Günaydın kızlar,bugün 3. Atak günüm. Toplamda 1.2 kg verdim
Kahvaltımda;
1 yumurta içine yağsız çökelek koyup karıştırdim biraz.pul biberi ekledim
1 dilim hindi fume
Biraz da yağsız lor peyniri
Şekersiz çay
Sizce yanlış olan bişey var mi
yarım kilo kıymadan 5 günlük köfte çıkıyosa ohoo oooo hiç sorun değil.
ayy yarın olsada kitabı gidip hemencik alsam
mavi kitap tarif kitabımıymışbende diyorum beyazla mavi kitap arasında neden sayfa farkı var diye:44:
anladğım kadarıylada istediğim kiloya nasılsa geldim diyeti bırakayım durumu yok sanırım. biliyorum kitabı okumadığım için çok soru soruyorum okumam gerekli ama şuan içimde çok değişik heves,heyecan duygusu var herşeyi bi çırpıda öğrenmek istiyorum sanırım yarını beklemek çok zor olacakkkk
bana yarım kilo kiymadan köfte 2 öğün için yetiyor....
içine 2 kasık kepek koyuyorum. böylece bir kasiğini yemis oluyorum.
mükemmelsin
atak evresi kaç gün sürüyo ve nedir bu atak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?