Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Baslama:10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy 168
Hedef68
Gecen hafta 77.2
Bu hafta 76.5
Giden -700 gr
Toplam giden 14.5

merhaba arkadaşlaar ben de aranıza katılmak istiyorum mümkünsee

Başlangıç Tarihi: 14.01.2013
Başlangıç Kilo: 59
Geçen Haftaki Kilo : 57.8 (henüz 10 gündür diyetteyim ama 1 hafta önceki kilom buydu)
Güncel Kilo: 57
Fark: 800 gram
Hedef Kilo: 47
Boy: 1.58
Toplam Fark: 2 kilo verdim.

beni de eklerseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
SEVGILI DELY

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo:76 kg

hedef kilo:60 kg

gecen haftaki kilo:68.7 kg

guncel kilo:68.5 kg

1 haftalik degisim :-200 gr ((( (buraya yaziyorum haftaya -2 kg bildirecegim )

kalan kilo:8.5 kg

toplam giden :7.5 kg

boy:1.70 cm

başlangıç :05.12.2012
başlangıç kilo : 69.2 kg
geçen hafta : 65.3 kg
güncel kg : 65.4 kg

65 li kilolarda takıldım bu hafta kaçamak da yapmadım. 5 yıldır 65 kgin altına düşmedim.bu yüzden mi acaba. ondan önceki 3 yıl da 64 ün altına düşmedim. allahım ne kadar sürer bu duraklama. inemeyecem mi yoksa 65 altına.

Günaydın kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun uzun zamandır giremedim pazar günü benim maalesef diyetsiz günümdü kahvaltıya misafirlerim vardı börekler çörekler ohh ohh nasıl yedim madem deldim dedim diyeti 2 paket biri beyaz biri bitter 80 g lık çikolatalardan yedim Pazartesi sabahı bir tartıldım hüsran 1.5 kilo löp et olarak geri gelmiş hemen bi yumruk hareketiyle kendime gelmeye çalışıyorum bildirim
Başlangıç tarihim 7 Ocak 2013
Başlangıç kilom 85.5
Boy: 185
Geçen haftaki kilom: 81
Bu hafta: 81.3
Maalesef fark : +300
Bu arada dün dukan poğaça yaptım mükemmel oldu. Birde Dr otker in şekersiz pudingini aldım yağsız süt ile yaptım azda splenda tadı pek şekerli değil ama tatlı krizlerimi yener :)

başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo: 65
şu anki kilo:64,7
hedef:55
fark:-300gr

Ben 3 gun oldu baslayali.
Baslangic tarihi : 21.01.2013
Baslangic kilo. : 81.4
Guncel kilo. : 79.1
Giden kilo. : 2.3
Boy. :1.75
Hedef kilo. :65

başlangıç tarihi : 26/11/2012
başlangıç kilo :98
Hedef kilo : 75
Geçen haftaki kilo :84,400
güncel kilo : 83,500
Haftalık fark : 900 gr
Toplam fark : 14,500
kalan : 8,500
Boy : 1,79

Bu hafta az gitti, sebebi bana kalsın bayanlar... Ama keyfi kaçamak türü birşey değildi bilgilerinize...

Başlangıç : 03.12.2012
Başlangıç kg : 103 kg

Gün : 53
Hedef kg : 65 kg
Geçen haftaki kg : 98,2 kg
Güncel kg : 95,8 kg

1 haftalık fark : -2,400 kg

Kalan kg : 30,800 kg

Boy : 1,65 m

Toplam giden : -7,200 kg

Geçen hafta regli döneminde olduğum için 1 hafta da fark -2,400 kg oldu...

Bol eksili günler dilerim herkese...
:2:

selam kızlar benim kilo bildirimim
10/01/2013 de başladım başlangıç kilom 59,900
14/01/2013 4 gün atak yaptım kilom 57,600
atakta kaybım 2,300
geçen hafta sabah aç karına kilom56,400
bugün ise sabah aç karına kilom 55,500
fark -900

Tebrikler canıımmm Ben de öpüyoruumm

Merhaba. Hedef kilon ne acaba?

Merhaba kızlar Bu arada ben de 60,9'um. Geçen gün 60,4 gördüm ama regl öncesi yine artı oldu. buna da şükür

İyi günler herkeseee...

Hashiisssshhhh!!! Sana özel

Son düzenleme:
delyyyyyyyy seni çok seviyorum ben ya
hemen de bildiriym utanç verici haftalık durumumu

Başlangıç Tarihi: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Boy: 1.68
Hedef Kilo: 55
Geçen Haftaki Kilo: bilmiyorum vallahi bunu şehir dışındaydım tartılmadım da ama önceki haftayı baz alabiliriz, o da 67.3tü.
Güncel Kilo: 67.8
Haftalık Fark (2 haftalık oldu bugünlük): +500
Toplam Fark: 16.2

tickerımı da geri çekiim de baktıkça üzüliym

eksi görenleri tebrik ederim çok çok
artı görenler de üzülmesinler sakın olur mu ben üzülmüyorum vallahi nasıl olsa vericez yani bu artıları, kaçarı yok
Hashiisssshhhh!!! Sana özel

Aaaaay bana özel öpücük oleeeeeey bu hafta bildirimim pek bi artılı diye moralim bozuktu ama bu öpücükle mutlu oldum vallahi teşekkür ederim canımıniçi

sorulara tekrar cevap vermedim sedalı cvp vermiş diye ki onunla hem fikirim bu konularda :) pınarın light ton balığı var canım, yağ oranı % 0.7 ben onu kullanıyorum. alacağın ürünlerin 100 grlık besin değerleri tablosuna bakarsan daha rahat olur karar vermen. süt ve süt ürünleri için %2 sınırlaması var, peynirde falan ona göre karar verebilirsin :13:

herşey yolunda aynen devam ama öğlen ve akşam et tüketimini artırın emi

bana yarım kilo kiymadan köfte 2 öğün için yetiyor....
içine 2 kasık kepek koyuyorum. böylece bir kasiğini yemis oluyorum.

köfte yapınca pek kepek takibi yapamıyorum ben, gün içinde tükettiğim miktar eksik kalıyo olabilir hatta 2 yemek kaşığından. yumurta-soğan-maydonoz-dereotu ve bol baharatla yapyorum ben köftemi. o anki ruh halime göre de yulaf kepeği koyuyorum minimum 1 yk olmak üzre. her birini buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum, ertesi gün için akşamdan çıkarınca çözülüyor zaten :) bu 1 pişirimlikten küçük küçük 10 büyük büyük 7 tane çıkıyor ama göz doygunluğu açısından 10a tamamlıyorum ben genelde. çok açsam bi tane de tavuk göğsü ekliyorum yanına, bol yoğurtla fazla doyurucu bi öğün oluyor :)

Son düzenleme:
kilo bildirimlerinize baktım şimdi çok imremdim daha dukana başlamadım ama sabah sabah sinirimi tavan yaptıran olaydan bahsetmek istiyorum. dün yazmıştım dershaneye toplu para yatırdım uzun süredir gitmiyorum.bıraktım. neyse hafta sonu gidip uğrayım dedim genel merkezle felan konuşacaklarmış normalde benden çok para kesilirmiş ama onlar uğraşıyomuş iyiliğimi dişiniyomuş öyle demişti (hiç inandırıcı gelmedi) neyse salı günü oldu. annemle çok geç saatte uyandık bi baktık ikimizde aynı numaradan aranmışız. dedim kesin bu dershane. işte bugün gittim adamın surat ifadesi değişti görünce tatlımlı felan konuşuyo çaktırmamak için. salı günü aramışsınız bende siz aradınız sandım geldim dedim. yoo ben aramadım dedi. bide hakkımı almaya gelmişim pişkin pişkin endişe etmene gerek yok diyo salak adam.

bankaya uğradım sigortadan param yatmışmı diye o da yokk. kötü bi gün başlangıcı oldu benim için kim bilir iş yerinde neler olacak özet olarak dukana yine başlayamıyorum. ayın 3.de maaş alıcam onu beklemek zorundayım offf offff

Herkese merhaba

Ben kasım ayında gayet iradeli bir şekilde başladığım ve 1,5 ayda 5 kilo verdiğim diyeti aralık sonu hastalanmam sebebiyle gayet güzel bozdum. Bir yaptım bir yapmadım son haftalarda abarttım durdum. Aklınıza gelebilecek herşeyi yedim ve sonunda beklenen artıları gördüm. Şimdi ise 2 gündür atak yapıyorum ki yarın belki devam ederim belki sp ye dönerim ama kilo malum. aldım yani. bal gibi de aldım.

Ben ettim siz etmeyin.. Ama şimdi umarım metabolizmam beni üzmez ve mahçup eder ve ben istediğim kiloya kısa zamanda ulaşırım.
Sevgiler, selamlar

Başlangıç Tarihi: 5.11.2012
Boy: 1.62
Başlangıç Kilo: 78
Geçen Haftaki Kilo : 74,2
Güncel Kilo: 74.7
Fark: +500 gr(Geçen hafta artıda olduğum için 2 haftalıktır bu kızlar)
Hedef Kilo: 65
Toplam Fark: 3,3

Selam kizlar selam dely cim!
Bu hafta hic bi degisim yok.kirmizilar geldi ondan sanirim
Gecen hafta 69.3
Guncel 69.3
Pfssss

sevgili arkadaşlarımmm..
yine geldık kutsal perşembeye..
bildirim günü :)
başlama tarıhı:9 eylul 2012
başlangıç kılo:103
gecen hafta:83
bu hafta:82
hatta 81 lı bırşeydı ama ben 82 daha yakın oldugu için 82'i baz aldım
fark:1 kg
Sevgili arkadaşlarım biliyorsunuz uzun zamandır duraklama yaşıyordum kendıme göre 2 haftaya yakın süredır denediğim bazı yollar oldu..Temelde 3 tane ve gerçekten çook işe yaradıgını gördum yöntemleri deniyorum..Eger 1 ay sonunda bende işe yararsa tam anlamıyla hepınızle paylaşmak istıyorum..
Dely şimdiden emeklerıne ve ellerıne sağlık canım..
Herkese bol azimli günler..
Rabbım güç kuvvet versın hepımıze..

Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum.Dukana geçen ayın 13 de başladım .Yani 40 gün falan oluyor ve ben bu süre içerisinde tam 4 kez regl oldum.Anormal bir durum.Düzensizliğim vardı ama bu kadar değildi.Cumartesi doktora gidicem.Aranızda diyet döneminde iken bu tür sorunlar yaşayan oldu mu?

merhaba arkadaslar,
baslama tarihi 21 ocak 2013
baslangic kilo 72.800
hedef kilo 62
güncel kilo 70.700
60 lari görmeyi iple cekiyorum
öglen somon yedim, midem kücüldü sanirim hepsini bitiremedim, aksama taze fasulye var
Bu arada dukan usulu tatli yaptim muhallebi 2 tatli kasigi misir nisastasiyla, 3 kase cikti tatliyi haftada birmi yiyebiliyoruz yoksa sinirsizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…