başlangıç :05.12.2012
başlangıç kilo : 69.2 kg
geçen hafta : 65.3 kg
güncel kg : 65.4 kg
65 li kilolarda takıldım bu hafta kaçamak da yapmadım. 5 yıldır 65 kgin altına düşmedim.bu yüzden mi acaba. ondan önceki 3 yıl da 64 ün altına düşmedim. allahım ne kadar sürer bu duraklama. inemeyecem mi yoksa 65 altına.
merhaba arkadaslar,
baslama tarihi 21 ocak 2013
baslangic kilo 72.800
hedef kilo 62
güncel kilo 70.700
60 lari görmeyi iple cekiyorum
öglen somon yedim, midem kücüldü sanirim hepsini bitiremedim, aksama taze fasulye var
Bu arada dukan usulu tatli yaptim muhallebi 2 tatli kasigi misir nisastasiyla, 3 kase cikti tatliyi haftada birmi yiyebiliyoruz yoksa sinirsizmi?
yıllarca 65 te takıldığın için bunu yaşıyorsun canım. moral bozacak bir şey yok. 64 te de takılacaksın. ama bunları aşınca gitsin garii kilolaarr
merhaba canım. mısır nişastasına günde 1 yemek kaşığı izin var ataktan sonra. ama yine de saf protein günlerinde duraklama olmaması açısından kullanmayabilirsin. onun harici tatlandırıcıyı soruyorsan serbest. mesela tatlı krizini yağsız yoğurduna tatlandırıcı ve 1 yemek kaşığını geçmemek şartıyla goji berry katıp afiyetle yiyebilirsin. bu arada bilgin yoksa diye söylüyorum, toplam süt ve süt ürünleri, yani sür peynir yoğurt tüketimin günlük toplamda 1litre yi geçmeyecek. boş şans.
selam kızlar benim kilo bildirimim
10/01/2013 de başladım başlangıç kilom 59,900
14/01/2013 4 gün atak yaptım kilom 57,600
atakta kaybım 2,300
geçen hafta sabah aç karına kilom56,400
bugün ise sabah aç karına kilom 55,500
fark -900
delyyyyyyyy seni çok seviyorum ben ya
hemen de bildiriym utanç verici haftalık durumumu
Başlangıç Tarihi: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Boy: 1.68
Hedef Kilo: 55
Geçen Haftaki Kilo: bilmiyorum vallahi bunu şehir dışındaydım tartılmadım da ama önceki haftayı baz alabiliriz, o da 67.3tü.
Güncel Kilo: 67.8
Haftalık Fark (2 haftalık oldu bugünlük): +500
Toplam Fark: 16.2
tickerımı da geri çekiim de baktıkça üzüliym
eksi görenleri tebrik ederim çok çok
artı görenler de üzülmesinler sakın olur muben üzülmüyorum vallahi nasıl olsa vericez yani bu artıları, kaçarı yok
Aaaaay bana özel öpücük oleeeeeeybu hafta bildirimim pek bi artılı diye moralim bozuktu ama bu öpücükle mutlu oldum vallahi teşekkür ederim canımıniçi
................
........
başalngıç tarihi:10.01.2013
başalngıç kilo:74
şuanki kilo:70
hedef:60
ama ataktan sonra sadece 1 kilo verdim 9 günde( normal mi???
Merhaba,eneeem ben de yazayım mı
kilom:64
boyum: 171
bugün alışverişimi yapıp yarın atağa başlayacağım 25 ocak!
Merhaba,
Kusura bakma yani yazmadan duramadım daa, sen neden diyet yapıyorsun? Neden zayıflamak istiyorsun yani? Yani daha da zayıflamak.. Vücut kitle indeksin 21,89. 18'in altı zaten sağlıksız sayılıyor.
yok niye kusura bakayım canım, yani evet şişman değilim normal sayılıyorum ama ben sıkılaşarak bi 5 kilo vermek istiyorum en azından, 1.70 boyunca 56 57 kilo olan arkadaşlarımın vücudu çok hoşuma gidiyor :26: bakalım.. dukanın sitesi bana zaten 59 kiloyu önerdi 5 kilo ver dedi :)
ellerinize emeğinize sağlık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?