Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yıllarca 65 te takıldığın için bunu yaşıyorsun canım. moral bozacak bir şey yok. 64 te de takılacaksın. ama bunları aşınca gitsin garii kilolaarr

merhaba canım. mısır nişastasına günde 1 yemek kaşığı izin var ataktan sonra. ama yine de saf protein günlerinde duraklama olmaması açısından kullanmayabilirsin. onun harici tatlandırıcıyı soruyorsan serbest. mesela tatlı krizini yağsız yoğurduna tatlandırıcı ve 1 yemek kaşığını geçmemek şartıyla goji berry katıp afiyetle yiyebilirsin. bu arada bilgin yoksa diye söylüyorum, toplam süt ve süt ürünleri, yani sür peynir yoğurt tüketimin günlük toplamda 1litre yi geçmeyecek. boş şans.

tesekkür ederim canim süt icemedigim icin 0.1 yagli yogurt imdadima yetisiyor, oda zaten 1 kiloyu gecmiyor, bugün reglin 2. günü sislikte var, ama sizin sayenizde acayip motiveyim, bl eksili haftalar:)

merhaba arkadaşlar:))

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:64.7
güncel kilo:63.9
fark:-800gr.

Selam kızlar...
Üzülerek de olsa bildirim yapıyorum...
Sebep kesinlikle kaçamak yapmak...
Ama bişey olmamış gibi devam edeceğim...
Kaçamak yerimde saymama neden oluyor...
Sakın ola ki siz yapmayın

Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Gün sayısı : 77

Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76
Geçen haftaki kilo : 69.5
Güncel kilo : 70.2

Fark : +700 gr
Toplam kilo farkı : -5.8 kg

başalngıç tarihi:10.01.2013
başalngıç kilo:74
şuanki kilo:70
hedef:60

ama ataktan sonra sadece 1 kilo verdim 9 günde( normal mi???

bildirim ,
bugunkü kilom: 83.7

geçmis bilgilerim listede var diye düsünüyorum. arsivime suan ulasamiyorum. mutlaka yazmama gerek varmi?

Bildirime gec kalmamisimdir umarim.

Bu haftaki kilo 68.0

Hafta ici 67.5 u gordum ama yurumeyince yine cikti tabi.

Nurcan ama ama hedefini yazmamışsıınnn :S
boyun da yazmıyoooorr

Utanma tatlıııııı Ben de seni seviyorum canıımmm Üzülmeee.. Sen halledersiinnn

başalngıç tarihi:10.01.2013
başalngıç kilo:74
şuanki kilo:70
hedef:60

ama ataktan sonra sadece 1 kilo verdim 9 günde( normal mi???

Ama bu hep eksiikk.. Geçen haftaki kilon yok hedef kilon yok boyun yazmıyor.. Neden herkes nasıl yazıyorsa öyle yazmıyorsunuz kii Böyle ekliyim bari de, eksik olunca yarım yamalak oluyor.

Bella boyunu yazmamış.
denizkizi hedef kilosunu yazmamış :S

eneeem ben de yazayım mı
kilom:64
boyum: 171

bugün alışverişimi yapıp yarın atağa başlayacağım 25 ocak!

eneeem ben de yazayım mı
kilom:64
boyum: 171

bugün alışverişimi yapıp yarın atağa başlayacağım 25 ocak!
Merhaba,

Kusura bakma yani yazmadan duramadım daa, sen neden diyet yapıyorsun? Neden zayıflamak istiyorsun yani? Yani daha da zayıflamak.. Vücut kitle indeksin 21,89. 18'in altı zaten sağlıksız sayılıyor.

Merhaba,

Kusura bakma yani yazmadan duramadım daa, sen neden diyet yapıyorsun? Neden zayıflamak istiyorsun yani? Yani daha da zayıflamak.. Vücut kitle indeksin 21,89. 18'in altı zaten sağlıksız sayılıyor.

yok niye kusura bakayım canım, yani evet şişman değilim normal sayılıyorum ama ben sıkılaşarak bi 5 kilo vermek istiyorum en azından, 1.70 boyunca 56 57 kilo olan arkadaşlarımın vücudu çok hoşuma gidiyor :26: bakalım.. dukanın sitesi bana zaten 59 kiloyu önerdi 5 kilo ver dedi :)

Yani senin o arkadaşların fazla zayıfmış bence :))

Sen testi doğru yaptığına emin misin? Dukan senin kilondan birine kilo ver demez de genelde. Yani tamam ver tabi istiyorsan ama spor yapmazsan sıkılaşamazsın. Dukan da diyor eğer kilo verince sarkmak istemiyorsanız o spor yapılacaaakk ve ayrıca bu diyet çok ciddi bir diyet. 5 kilo için yapılmasa bence daha iyi. Yani şimdi seninki keyif için diyet oluyor. Tamam sağlıksız bir diyet değil ama; 5 kilo için vücudunu böyle bir disipline sokman, vücudunu yorman gereksiz bence. Yaşını falan da bilmiyorum ama; dukan hayatınız boyunca 2 kere bu diyeti yapın diyor. 5 kilo için vücüdunu bu diyete alıştırırsan ilerde kilo aldığında falan, işe yaramayabilir. Zaten zayıfsın. Hayatın boyunca çok fazla diyet yapmamışsan, her hangi bir diyetle o 5 kiloyu verebileceğini düşünüyorum. Hani şunu bunu yemeyi keserek yapılan diyetlerle. Dukan'ın atağı, seyri, güçlendirmesi ve hayatın boyunca yapman gereken bi koruma evresi var. 5 kilo için değer diyorsan, hayırlı olsun :) Hani bütün diyetleri denedim ama olmadı, son çare bu diyorsan tamam, ama ben olsaydım direk dukan'la başlamazdım. ayy çok konuştum Sen bilirsin diyip bitiriyorum :))

İyi akşamlar güzel çıtır bayanlaaarrr :79:

dely cim ellerine emeğine sağlık kızlar gördüğüm kadarıyla birçoğunuz hedeflerine yaklaşmış darısı bizlere iyi akşamlar hepinize öpüldünüz.

selam arkadaşlar,

dely nin bir arkadaşa yazmış olduğu yorumunu okudum...
konu 170 boyda 5 kilo vermek icin dukan nekadar dogru vs...
bende170boyunda 65.kiloyum...hayalimdeki kilo herzaman 58 di rakam olarak ama dukan testi bana62yi uygun gördü....
aslında ben seyire geçmiştim seyirde 2/0 uyguluyorum....fakat bu ''ne istersen ye ama dikkatli ye'' dediği kısımı tabiikii ABARTTIM canım ne cektiyse yedim... 2gündür yatılı misafirim olduğu için bugünki saf protein günümü yapamadımyarın yapmayı planlıyorum...

ama arkadaşımız dely nin dediği gibi dukan diyeti ile 5-6 kilo için bünyeyi yıpratmaya değermi bilmiyorum.... halbuki ben dukan diyeti ve sizleri...ve sizlerle hepbirlikte destek alarak bu işten çok mutluyum... ama..bilemedim...

Gec kaldimmi acaba :))) osten geldim kizimmm uyuttum derken Anca yazicam. Ve lik kez:)
Baslama tarihi: 08.01.2013
Baslangic kilo: 68.900
Hedef kilo: 55
Guncel kilo: 66.200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…