Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm lamia :) bende 75kg ile başladım diyete ve 60 kg olmak istiyorum sende 60.5 olmuşsun ne kadar zamanda verdin kiloları merak ettim :) artık sıkılmaya başladım diyetten :18::18::18:

geçen yılın aralık ayının ikinci haftası 75.5 kiloda idim ve sizi takip ederek kitabı aldım ve başladım lakin ocak bir dediğinde bende herşey karıştııı ve bende bi güvensizlik başladı hım evet 70.5 idim şimdi ise 71 im almadım pek fazla ama kendime olan güvenim azalmıştııı ama 2 ocaktan beri direniyorum devam etmeye çalışıyorum ama kendime olan kızgınlığım gitmiyor.

Son düzenleme:
Çok çok geç kaldım ama yine de bildirimimi yapayım dedim.

Başlangıç Tarihi: 18.12.2012
Başlangıç Kilo: 65.8
Geçen Haftaki Kilo : 61.4
Güncel Kilo: 61
Fark:-400
Hedef Kilo: 55
Toplam Fark: 4.8
Boy: 1.58

Bugün çizme almaya gittim AVM'ye hangi markaya baktıysam baldırdan açık kaldı fermuarları, nasıl sinirim bozuldu bilemezsiniz. Ne kadar kilo versem de bu baldırlar tombik kalıyor( 2yıllık karate geçmişim var tam ergenlik döneminde o zaman yaptık herhalde bu kasları((

benim kızım büyüdükçe ne diyete,ne spora ne de foruma zaman ayırabiliyorum.diyeti bozmuyorum ama diyet konusunda motivasyon yerlerde( birde zamanım daralıyor...ücretsiz izindeyim ve işe başlayana kadar zayıflamam gerek neyse kızımın canı sağolsun

zemmuff şimdi yazsan:)))) çok yavaşlayan kişiler var çünkü forumda:18::)) örnek:ben

geçmiş olsun.facedeki dukan diyetleri tariflerinin sayfasında bazen okuyorum düzensiz regl sorunları yaşayanları.doktora gitmeye karar vermekle en doğru kararı vermişsiniz.

delyy ellerine sağlık,çokkk teşekkürler

yok valla dukanın sitesinde yaptım hatta ben hedef kiloma 55 dedim :26: ama dukan bana 59 dedi 2 gün atak verdi ... ya biliyorum 15 20 kilo vermek isteyenler var onlar dukanı yapıyor daha çok. ama ben kalori hesabı yapılan diyetleri, ara öğünlü diyetleri yapamıyorum.. okulum var düzenli olarak sabah erken kalkamıyorum hep, öğünleri düzgün yapamıyorum öbür diyetlerde. 1 kere denedim hatta spora da gittim bacaklarım sıkılaştı aslında ama çok kilo veremedim çünkü kalori hesabı olmuyor hem ne yemem gerekli bilemiyorum. oysa dukanda her şey net ve kesin. ve siz şimdi boyum 1.70 diye beni çöp gibi zannediyorsunuz sanırım ama balıketliyim çook son çarem dukan, yoksa diğer türlü ı ıhh, veremeyeceğim kilo biliyorum , koruma güçlendirme hepsini yapıcam sabitlicem valla şımarıklık yapmıyorum tombiğimm ben

kızçelerrr ben geldimm:92: bugün iş yerimdede bi milli bilinç uyandırayım diye dukandan bahsettim benimle birlikte yapacak biri var ama güvenmiyorum dedimkineee protein ağırlıklı besleniyomuşsun vücudun yakması için 30 kalori harcıyomuş bu yüzden boll boll su içmek gerekiyomuş diyorumm. ben su içmeyi unuturum ki diyo:95: bensiz başlarsan bi daha senle konuşmam diyo anlamadım gitti:44: bugün başlangıç olarak yulaf kepeği aldım. aksiliğe bak iş yerinde unutmuşum çalıştığım yerde dukan kitabı bulabilecek miyim diye bakındım. stokları araştırdım bir tane bile yokkkkkk

Merhaba tatlım hedef kilom 65. Hamile kalmak istiyorum o yüzden bir an önce zayıflamalıyım yoksa hamilelikle birlikte kilo sorunum iyice artacak

Günaydıınnn

Merhaba,

Canım tabi ki senin kararın yani. Diyet hiç sağlıksız bir diyet değil. Hani öyle bünyeyi de çok fazla bi yıpratma falan yapacak değil ama; ilerde tekrar bu diyeti yapmak istediğinde vücut daha hazırlıklı olacak. Bu diyetin güçlendirmesi, koruması, hayatın boyunca tüketmen gereken yulaf kepeği var. Biraz meşakkatli yani.. Bütün evreleri düzgün yapmazsan verdiğin kiloyu yine alırsın. Şimdi sen bu kiloları vereceksin, kilo fazlan da çok olmadığı için zaten bi rahatlayıp, tekrar eski yeme düzenine dönmen daha kolay olacak. yine yaparım yine veririm nasılsa deme yani verince. Bütün evreleri yapabileceğine inanıyorsan tabi ki başla. Ama bak yapamışsın da. Gerçekten kararlıysan kitap ne diyorsa aynısını yapmalısın. Tamamen aynısını. Misafir şu bu ona takılmayacaksın. Vermen gereken kilo daha çok olsa daha azimli olurdun eminim. Eğer gerçekten rahatsız oluyorsan kilondan, gerçekten "dikkatli" yemelisin. Daha önce de çok diyet yapmadıysan, eminim verirsin. Sonrasında güçlendirme ve koruma evrelerini de yapmak şartıyla.. ve de istersen Dukan'ın dediği kilodan da aşağı düşebilirsin. Bu senin tercihin Yani sonuçta çok yapmak istiyorsan yap canım yaa :))

Ayak bileklerinde altın halhallar bol olsun inşallah şangır şangır sallantısında göbecikler atasın inşallahhhhhh teşekkürler

Hihihih Saolun kızlaaarrr Mmuucckkk Hem zayıf olcam hem zengin ohohhhh Hahaha
Merhaba tatlım hedef kilom 65. Hamile kalmak istiyorum o yüzden bir an önce zayıflamalıyım yoksa hamilelikle birlikte kilo sorunum iyice artacak
Ama boyun da 1,85 miş. Ben mi yanlış yazım yoksa Hay maşalaaahhh Dukan testini yaptın mı canım sen? 65 kilo çok çok az senin boyuna.. İyice güçsüz kalırısn Hasta masta olursun Allah korusun yaaa Dukan testini mutlaka yap. Muhtemelen sana 75 falan der, yani bilmiyorum da. Testte daha önceki en düşük kilon, en yüksek kilon, diyet geçmişin falan soruluyor. 75'ten bile çok diyebilir sana. He daha zayıf olmak istiyorsan 70 ol bari ama 65 çok az değil mi yaa :/ 65 olursan vücut kitle indeksin 18,99 oluyor ve zaten 18'den aşağısı biraz sağlıksız oluyor

Hehehhe Tamam canım yaa Yap Ben sadece fikrimi söyledim Tamam tamam tontişsin sen hihihihi Yaşasın DUKAN :76:

Son düzenleme:
Dely tablo icin tesekkurler.

Ben de dun kacamak yaptim. Annem eve yesil elma almis, her seye dayanirim da ona asla. ilk once kucuk bi dilim asirdim, suclulukla, ama sonra baktim gordum olmuyo,bir koca elmayi yedim. Cok da mutsuz olmadim, 4 ayi geciyor diyete basladigim. Daha buyuk kacamagim olmasin:)

dün saf protein günümdü kızlar . ve ben biraz kaçamak yapıp gece yatmadan önce 4 adet çiğköfte yedim limonlu. dayanamadım ((

bu sabah tartıldığımda 56.1 geldim ( 55.9 dan aaşağı inemiyorum durdu kilo vermem . bugün protein+ ps günüm acaba saf protein yapıp vücudu şaşırtsammı diyorum.

cansın sen kuzum yaaa hepimize yetişiyorsun maşallah:))

bende dediğin gibi dikkat etmeyi istiyorum ve bu nedenle dukan diyetine devam ediyorum, bu 2/0 biraz tehlikeli geldi buyüzden bende 1/1 i yapmaya karar verdim:)) bugün perşembe safproteini bugüne aldım...

canımcım bukadar icten olduğun için çokteşekkürler.

arkadaşlar, eski dukancılar hergün yediklerini yazıyormuş ama son yorumlarda pek göremiyorum... bizde yapsak olmazmı??

Bayanlar, tünaydın öncelikle uzun zamandır sadece okumakla vakit geçiriyordum topiği ama şöyle bişi dikkatimi çekti; kızlaaar diyet yapıyoruz biz değilmi şu kaçamakları kesin Allah aşkına ya, bir sürü yeni arkadaş katılmış foruma hoş gelmişler bol eksili devam ederler inşallah ama kötü örnek olmayalım bak eskiler de yapmış kaçamağıı amaaaaan şunu yesem ne olurki anca 200 gr alırım gözüyle bakmasınlar bir şeyi yapıyorsak tam yapalım yapamayacaksak ta kusura bakmayın bari dukanın adını veripte yaptım da olmadı olmasın. Ben de daha yeniyim 2. ayımı yarın doldurcam topu topu 3 kaçamağım oldu biri sağlık sorunu yüzünden biri küçük baş etinden köfte yedim biri de yılbaşında meze tabağında bulunan yağını bilmediğim peynir (taze peynirdi tulum falan da değil hani) yani şunu diyorum 98 le başladım, hormon dengesizliğim var, şekerim şu halde bile 110un altına düşmez (2 aydır sıfır şekerim), eşim her akşam 3 farklı yemek ister onu bitirip birde ufaklığa ilgisini çekecek kızartmadır vs hazırlanır, akşama kadar işyerindeyim yani benimde canım ara sıra bi ton şey çekiyor ama hayır diyorum madem ben bu işi yapıyorum asla asla asla diyorum. Bu şekilde ara ara bakıp çıkan arkadaşlar da ohoooo dukanmış çok etkiliymiş de neden birkaç kişi hariç kimse veremiyor diyorlar bizzat yaşadım ben bu olayı. Lütfen arkadaşlar ya kaçamak yapmayalım ya da yaptığımız kaçamağı anlatmayalım yani kilo verememekteki tek sebep bu değildir muhakkak duraklamalar veya vücut tedbiri olabilir ama yaptığımız her yalnış yeni arkadaşları baltalamak ve dukanın ismini lekelemek demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…