Ayak bileklerinde altın halhallar bol olsun inşallah şangır şangır sallantısında göbecikler atasın inşallahhhhhh teşekkürler
Sakıl yılma arkadaşım.Eğer önceden diyet yaptı isen veya başka sebeplerden dolayı vücut direnebiliyor.Bende sizin gibi olmuştum bırakma bırakmama arası kalmıştım.Ama kilolar bir anda gitti.75 kilo ile başladığım diyetime şimdi 60.5 ile devam ediyorum.Kilo vermem yavaşladı belki ama hedefime yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.İnanın beni tanıyıp uzun zaman görmeyenler yolda şok geçiriyorlarlar.Yolda çevirip ya nekadar kilo vermişsin diyenler var.Bana sanki 10 yaş gençleşmişsin diyorlar.En güzel yanıda bu kadar kilo vermeme rağmen yüzüm hiç çökmedi.Hatta yüzüm çok daha güzel oldu.Ama benim sorunum verdiğim kiloları korumak ama bu gazla korurum sanırım.Yani temmuza kadar dikkat edecem.Yazlıkta biraz daha gevşetirim.Amaaaaaaa asla ki,lo almadan
Herkese bol bol eksili günler))
Ellerine saglik sevgili DELY
Çok çok geç kaldım ama yine de bildirimimi yapayım dedim.
Başlangıç Tarihi: 18.12.2012
Başlangıç Kilo: 65.8
Geçen Haftaki Kilo : 61.4
Güncel Kilo: 61
Fark:-400
Hedef Kilo: 55
Toplam Fark: 4.8
Boy: 1.58
Bugün çizme almaya gittim AVM'ye hangi markaya baktıysam baldırdan açık kaldı fermuarları, nasıl sinirim bozuldu bilemezsiniz. Ne kadar kilo versem de bu baldırlar tombik kalıyor( 2yıllık karate geçmişim var tam ergenlik döneminde o zaman yaptık herhalde bu kasları ((
enazından senin karete geçmişin var benim oda yok ama yıllardır kısa çizmelere talimmm aynı dert bendede var
sevgili arkadaşlarımmm..
yine geldık kutsal perşembeye..
bildirim günü :)
başlama tarıhı:9 eylul 2012
başlangıç kılo:103
gecen hafta:83
bu hafta:82
hatta 81 lı bırşeydı ama ben 82 daha yakın oldugu için 82'i baz aldım
fark:1 kg
Sevgili arkadaşlarım biliyorsunuz uzun zamandır duraklama yaşıyordum kendıme göre 2 haftaya yakın süredır denediğim bazı yollar oldu..Temelde 3 tane ve gerçekten çook işe yaradıgını gördum yöntemleri deniyorum..Eger 1 ay sonunda bende işe yararsa tam anlamıyla hepınızle paylaşmak istıyorum..
Dely şimdiden emeklerıne ve ellerıne sağlık canım..
Herkese bol azimli günler..
Rabbım güç kuvvet versın hepımıze..
Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum.Dukana geçen ayın 13 de başladım .Yani 40 gün falan oluyor ve ben bu süre içerisinde tam 4 kez regl oldum.Anormal bir durum.Düzensizliğim vardı ama bu kadar değildi.Cumartesi doktora gidicem.Aranızda diyet döneminde iken bu tür sorunlar yaşayan oldu mu?
Yani senin o arkadaşların fazla zayıfmış bence :))
Sen testi doğru yaptığına emin misin? Dukan senin kilondan birine kilo ver demez de genelde. Yani tamam ver tabi istiyorsan ama spor yapmazsan sıkılaşamazsın. Dukan da diyor eğer kilo verince sarkmak istemiyorsanız o spor yapılacaaakkve ayrıca bu diyet çok ciddi bir diyet. 5 kilo için yapılmasa bence daha iyi. Yani şimdi seninki keyif için diyet oluyor. Tamam sağlıksız bir diyet değil ama; 5 kilo için vücudunu böyle bir disipline sokman, vücudunu yorman gereksiz bence. Yaşını falan da bilmiyorum ama; dukan hayatınız boyunca 2 kere bu diyeti yapın diyor. 5 kilo için vücüdunu bu diyete alıştırırsan ilerde kilo aldığında falan, işe yaramayabilir. Zaten zayıfsın. Hayatın boyunca çok fazla diyet yapmamışsan, her hangi bir diyetle o 5 kiloyu verebileceğini düşünüyorum. Hani şunu bunu yemeyi keserek yapılan diyetlerle. Dukan'ın atağı, seyri, güçlendirmesi ve hayatın boyunca yapman gereken bi koruma evresi var. 5 kilo için değer diyorsan, hayırlı olsun :) Hani bütün diyetleri denedim ama olmadı, son çare bu diyorsan tamam, ama ben olsaydım direk dukan'la başlamazdım. ayy çok konuştum Sen bilirsin diyip bitiriyorum :))
İyi akşamlar güzel çıtır bayanlaaarrr :79:
Tebrikler canıımmmBen de öpüyoruumm
Merhaba. Hedef kilon ne acaba?
Merhaba kızlarBu arada ben de 60,9'um. Geçen gün 60,4 gördüm ama regl öncesi yine artı oldu. buna da şükür
İyi günler herkeseee...
Hashiisssshhhh!!! Sana özel
selam arkadaşlar,
dely nin bir arkadaşa yazmış olduğu yorumunu okudum...
konu 170 boyda 5 kilo vermek icin dukan nekadar dogru vs...
bende170boyunda 65.kiloyum...hayalimdeki kilo herzaman 58 di rakam olarak ama dukan testi bana62yi uygun gördü....
aslında ben seyire geçmiştim seyirde 2/0 uyguluyorum....fakat bu ''ne istersen ye ama dikkatli ye'' dediği kısımı tabiikii ABARTTIMcanım ne cektiyse yedim... 2gündür yatılı misafirim olduğu için bugünki saf protein günümü yapamadım yarın yapmayı planlıyorum...
ama arkadaşımız dely nin dediği gibi dukan diyeti ile 5-6 kilo için bünyeyi yıpratmaya değermi bilmiyorum.... halbuki ben dukan diyeti ve sizleri...ve sizlerle hepbirlikte destek alarak bu işten çok mutluyum... ama..bilemedim...
Ayak bileklerinde altın halhallar bol olsun inşallah şangır şangır sallantısında göbecikler atasın inşallahhhhhh teşekkürler
HihihihEllerine saglik sevgili DELY .altin ,para pul istemem (cigdem bu sensin ) kilolarimi vereyim demistin hatirladigim kadari ile.o zaman bende istedigin kiloya tez vakitte,saglikli bir sekilde ulasasin insallaaaaaah .diyeyim..su gibi akip gitsin kilolarin
Ama boyun da 1,85 miş. Ben mi yanlış yazım yoksaMerhaba tatlım hedef kilom 65. Hamile kalmak istiyorum o yüzden bir an önce zayıflamalıyım yoksa hamilelikle birlikte kilo sorunum iyice artacak
yok valla dukanın sitesinde yaptım hatta ben hedef kiloma 55 dedim :26: ama dukan bana 59 dedi 2 gün atak verdi ... ya biliyorum 15 20 kilo vermek isteyenler var onlar dukanı yapıyor daha çok. ama ben kalori hesabı yapılan diyetleri, ara öğünlü diyetleri yapamıyorum.. okulum var düzenli olarak sabah erken kalkamıyorum hep, öğünleri düzgün yapamıyorum öbür diyetlerde. 1 kere denedim hatta spora da gittim bacaklarım sıkılaştı aslında ama çok kilo veremedim çünkü kalori hesabı olmuyorhem ne yemem gerekli bilemiyorum. oysa dukanda her şey net ve kesin. ve siz şimdi boyum 1.70 diye beni çöp gibi zannediyorsunuz sanırım ama balıketliyim çook son çarem dukan, yoksa diğer türlü ı ıhh, veremeyeceğim kilo biliyorum , koruma güçlendirme hepsini yapıcam sabitlicem valla şımarıklık yapmıyorum tombiğimm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?