- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
cansın sen kuzum yaaa hepimize yetişiyorsun maşallah:))
bende dediğin gibi dikkat etmeyi istiyorum ve bu nedenle dukan diyetine devam ediyorum, bu 2/0 biraz tehlikeli geldi buyüzden bende 1/1 i yapmaya karar verdim:)) bugün perşembe safproteini bugüne aldım...
canımcım bukadar icten olduğun için çokteşekkürler.
arkadaşlar, eski dukancılar hergün yediklerini yazıyormuş ama son yorumlarda pek göremiyorum... bizde yapsak olmazmı??
Rica ederim yahuu :))
Bayanlar, tünaydın öncelikle uzun zamandır sadece okumakla vakit geçiriyordum topiği ama şöyle bişi dikkatimi çekti; kızlaaar diyet yapıyoruz biz değilmi şu kaçamakları kesin Allah aşkına ya, bir sürü yeni arkadaş katılmış foruma hoş gelmişler bol eksili devam ederler inşallah ama kötü örnek olmayalım bak eskiler de yapmış kaçamağıı amaaaaan şunu yesem ne olurki anca 200 gr alırım gözüyle bakmasınlar bir şeyi yapıyorsak tam yapalım yapamayacaksak ta kusura bakmayın bari dukanın adını veripte yaptım da olmadı olmasın. Ben de daha yeniyim 2. ayımı yarın doldurcam topu topu 3 kaçamağım oldu biri sağlık sorunu yüzünden biri küçük baş etinden köfte yedim biri de yılbaşında meze tabağında bulunan yağını bilmediğim peynir (taze peynirdi tulum falan da değil hani) yani şunu diyorum 98 le başladım, hormon dengesizliğim var, şekerim şu halde bile 110un altına düşmez (2 aydır sıfır şekerim), eşim her akşam 3 farklı yemek ister onu bitirip birde ufaklığa ilgisini çekecek kızartmadır vs hazırlanır, akşama kadar işyerindeyim yani benimde canım ara sıra bi ton şey çekiyor ama hayır diyorum madem ben bu işi yapıyorum asla asla asla diyorum. Bu şekilde ara ara bakıp çıkan arkadaşlar da ohoooo dukanmış çok etkiliymiş de neden birkaç kişi hariç kimse veremiyor diyorlar bizzat yaşadım ben bu olayı. Lütfen arkadaşlar ya kaçamak yapmayalım ya da yaptığımız kaçamağı anlatmayalım yani kilo verememekteki tek sebep bu değildir muhakkak duraklamalar veya vücut tedbiri olabilir ama yaptığımız her yalnış yeni arkadaşları baltalamak ve dukanın ismini lekelemek demektir.
Sana tamamen katılıyorum canım. Ben artık çok fazla buralarda olmuyorum. Nerdeyse 1 senedir bu tür şeylere o kadar çok cevap verdik ki.. artık gerçekten yaz yaz elimde dilimde tüy bitti, o yüzden okusam da dediğin türden şeyleri, artık bi şey yazmıyorum yani. Gerçekten sonuna kadar diyete devam etmeye kararlı olanlar bu diyete başlasın.. He başladınız tamam, baktınız olmuyor. Ben bu diyeti yapamadım dersiniz, ama onca kaçamak yapıp da sonra tutup "bu Dukan da hiç bi işe yaramıyo, ben yaptım" demeyin. Çünkü yapmamış oluyorsunuz. güçlendirme evresinde olan arkadaşlarım var. İnanın ödül öğünlerini yerken bile tedirgin oluyorlar, bir lokma yerken 2 kere düşünüyorlar hala. Güçlendirmede günde 2 dilim buğgay ekmeği var ve onu 2,5 dilim yemiyorlar. Nişasta öğünü var, haftada bir öğün, bilmem kaç gram. Aman bu haftalık nişastamı da yedim ama bi de şu pilavdan bi çatak aliyim, ne olacak demiyorlar. Korumada olan arkadaşlarım var inanır mısınız benden daha disiplinliler.. Hiç bir şeyi abartmıyorlar.. Aliyeciğimiz hala zayıflamaya devam ediyor
Nasıl başlarsanız öyle gider.. Bu işe başladıysanız, kilonuzdan rahatsızsanız ne deniyorsa onu yapacaksınız, başka türlü olmaz
Ayrıca scholarppty canım.. Seni çok çok tebrik ederim. 2 ayda 15 kilo vermişsin. bu tarihi bir şey yaniii.. Püpüpüpüü :)) Maşallah sanaaaa
Son düzenleme: