Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Rica ederim yahuu :)) Utandırdın benii hihi

Sana tamamen katılıyorum canım. Ben artık çok fazla buralarda olmuyorum. Nerdeyse 1 senedir bu tür şeylere o kadar çok cevap verdik ki.. artık gerçekten yaz yaz elimde dilimde tüy bitti, o yüzden okusam da dediğin türden şeyleri, artık bi şey yazmıyorum yani. Gerçekten sonuna kadar diyete devam etmeye kararlı olanlar bu diyete başlasın.. He başladınız tamam, baktınız olmuyor. Ben bu diyeti yapamadım dersiniz, ama onca kaçamak yapıp da sonra tutup "bu Dukan da hiç bi işe yaramıyo, ben yaptım" demeyin. Çünkü yapmamış oluyorsunuz. güçlendirme evresinde olan arkadaşlarım var. İnanın ödül öğünlerini yerken bile tedirgin oluyorlar, bir lokma yerken 2 kere düşünüyorlar hala. Güçlendirmede günde 2 dilim buğgay ekmeği var ve onu 2,5 dilim yemiyorlar. Nişasta öğünü var, haftada bir öğün, bilmem kaç gram. Aman bu haftalık nişastamı da yedim ama bi de şu pilavdan bi çatak aliyim, ne olacak demiyorlar. Korumada olan arkadaşlarım var inanır mısınız benden daha disiplinliler.. Hiç bir şeyi abartmıyorlar.. Aliyeciğimiz hala zayıflamaya devam ediyor bugün itibariyle tam 37 kilo verdiii Kendi doğumgününde pasta yemedi...
Nasıl başlarsanız öyle gider.. Bu işe başladıysanız, kilonuzdan rahatsızsanız ne deniyorsa onu yapacaksınız, başka türlü olmaz bu işin çözümünü sunmuş resmen Dukan. O çözümü bile bile hala bir şey yapmıyorsanız, dayanamadım ondan yedim bundan yedim diyorsanız, bu zayıflamak istemiyorsunuz demektir. İsteyip de veremeye de bilirsiniz tabi. buna hiç bir şey denmez. Lafım kaçamakçılara Lütfen.. Kilolardan kurtulmak elinizdeyken kendinize bunu yapmayın!!

Ayrıca scholarppty canım.. Seni çok çok tebrik ederim. 2 ayda 15 kilo vermişsin. bu tarihi bir şey yaniii.. Püpüpüpüü :)) Maşallah sanaaaa İradene kurban güzeliimmm

Son düzenleme:
Deely'cim emeğine sağlık canım. Gerçekten uğraştırıcı bir tablo ve sen her hafta bizim için uğraşıyorsun.
ama şun bilmeni istiyrum: kilo bildirimi ve kilo çizelgesi motivasyonumuzu çok arttırıyor.. Perşembe günleri yaklaştıkça motivasyonum artıyor, sporu arttırıyorum. teşekkürler tekrar.

Canım benim teşekkür ederim evet 15 olmasada 14,500 gitti çok şükür aslında bu hafta 15 geçerdi ama tansiyonla alakalı bir sorun yaşadım dukanla ilgili değil tabi, benim hatam oldu. Herşey yolunda çok şükür... Nisan ortalarında bitmesi planlanan seyir evremi nisan 21 de bitirmeye karar verdim o zamana kalan 8,5 kiloyu veririm diye planlıyorum e fazlası da gitse iyi olur tabi ama fazla dediğime bakma aslında ben korkak davranıyorum işte başından beri yoksa fazla sayılmaz yani gitse. Şimdi yazdıklarımıza köpürecekler ama düşünce patlaması yaşadım biranda, biz birkaç kişi tıpkı senin gibi yapıyoruz okuyoruz hataları görüyoruz ama müdehale etmek istemiyoruz bir yerde etmeye kalktım baktım havada kalmış sözlerim onun için sustum. Sonuç öğretsin dedim artık

bende sana yuzde yuz katiliyorum arkadasim,okuyoruzda valla gercekten artik yeter bu kadarda olmaz deme noktasina geldik..yeni gelenler hosgelmis devam edenlere bol iradeli gunler olsun..ama ozellikle yeni baslayan arkadaslar ,sizin kacamak yapmak gibi bir sansiniz yok bideanlatanlar var atagin bilmem 2. yada 3. gunundeyim kacamak yaptim diye..arkadasim bu marifet degilki.uzun sure yapip(3-4 ay gibi)sonra bir kacamak yapmis arkadaslari anlarim insanin bunaldigi zamanlar oluyor uzun sure diyetin etkisi ile..ama 2 gun once baslamis arkadaslarin kacamaklarini anlamiyorum...birde bir diger konuda seyire yeni gecmis bir arkadas yaptigi kacamaktan dolayi yumruk hareketi yapacagim diyor biz bile 2 aydir yaparken bu diyeti duraklamalar yasarken diyeti birakma noktasina geldigimiz zamanlarda bile yumruk yapmadikki sen seyirin basinda yumruk yapasin..bende kendi adima bu konunun en bilgililerinden,tecrubelilerinden degilim ama yinede belli bazi seyler varki (dukan in temelini olusturan) biliyorum yapilmamasi gerekiyor.kacamak yapacaksaniz hic baslamayin daha iyi..bizimde canimiz neler neler cekiyorda yemiyoruz..omrumuz boyunca yedik halada yiyoruzki bu kilolar oldu bari 3-5 ay disinizi SIKIN..sonra yineyemediklerinizin hepsine kavusacaksiniz...

Dely ede katiliyorum.az kilosu olan arkadaslar dukanin omur boyu surecek yolculuguna baslamadan once bir kez daha dusunsunler.yada 2/7 ve 2/0(bolgesel problemi olanlar ) yapsinlar..

Evet canım.. Ben de yani şimdi sen yazınca yazmadan duramadım. Bu yazdıklarımız da havada kalmaz inşallah. Sonuçta bu herkesin iyiliği için. Sağlık için bir şeyler yapıyoruz madem tam yapalım. He bu yazdıklarımız da bi kaç gün sonra unutulup gidecek, yeni gelen arkadaşlar yine aynı şeyleri yaşıcaklar falan... ama umarım onlara da burda bunları anlatacak birileri olur. Ben burda 10 kilo vermek için ne savaşlar verdim, hala da veriyorum. He kaçamak yapmadım mı yaptıımm.. Kaçamak da yaptım, ara da verdim, tekrar kilo bile aldıımm... Ama benimki nerdeyse 1 yıllık bir süreç. ama siz gidip de 2. günde kaçamak yaparsanız, her şeyden önce bu kendinize haksızlıktır. Yemezsen ölmezsin ya.. bir şeye karar vermiş, adım atmışsan, insan onları yemedikçe ve kilo verdikçe kendisiyle gurur duyuyoorr!! Bu güzelliği herkes yaşasınn!! 100 küsür kilolarla başlayıp, 30-40 kilo vermek isteyenler napsın.. Onlar sağlıkları için savaşıyorlar.. Sizin yaptığınız kaçamaklar, burda kaç kişiyi etkiliyor..? Diyeti lütfen hakkıyla yapın ki gerçekten kilo problemi olanlar en güzel şekilde motive olsunlar. Bilsinler ki bu diyet işe yarıyor! Çünkü işe yarıyor..

Çok güzel anlatmışsın canım Gerçekten de çok doğru yazdıkların. 2 aydır diyeti yapıyormuşsun ama tam da doğru şekilde öğrenmişsin scholarppty'yle de aynı gün başlamışsınız he Aferin size! :)

Aslında kitabı hakkıyla okuyan herkesin bunları bilmesi lazım.. 1 haftadır kilo veremiyorum deyip yumruk falan yapmaya kalkmalar, bir kaçamak yapıp 2 gün protein yapar kurtulurum sanmalar.. Of of off!! Neler neleer... İnşallah dediklerimiz bir işe yarar.. İnşallah herkes istediği kiloya en kısa zamanda ulaşır.

Hadi bakalım siz de en kısa zamanda kuş gibi olursunuz inşallaahhh

Son düzenleme:
delycim benide tabloya eklersen cok memnun edersin geçtiğimiz salı değil ondan önceki salı başladım diyete 60 kiloyla hedefim 50 olmak ve şuan 56,1 kg geliyorum.

kızlar bu arada ben bugün şok uygulaması yapıp iki gün üst üste atak yapacağım. protein sebze yapmayacağım. sabah sütümü içtim öğlende pul biberli maydonozlu yoğurdumu yedim aksamda etimi yer sütümü içer uyurum :)) birde kosuya cıkacağım.

umarım iki gün atak yapmam işe yarar.

arkadasim,yukarda yazilanlarida,kitabida okudugundan eminmisin yaaa..bak yazdik,yaziyoruz ...baslayali nerdeyse 2 hafta olmus 4 kilo vermissin harika degilmi bu?Ne soku ne atagi yaaa..yanlis cook yanlis yapiyosun..sonra gelip dukanla kilo veremiyorum,vermem durdu diyede aglama ...

tabiki okudum daha önce bu diyetle on kilo verdim . iki sene oluyor. bu kitabı ikinci okuyusum. bugün öğle yemeğinde sebze yemeği çok yağlıydı o yüzden yiyemedim akşam evde kim bilir kayınvalidem hangi sebze yemeği yaptı. üstelikte yağlıdır . benimde tavuğum var dolapta bozulmasın diye onu yiyeyim diye düşünmüştüm. ne yapayımki . niye tepki gösteriyorsunuz heemen. evet 4 kilo vermem harika. ama üç gündürde 55.9 56.5 arası gidip geliyorum. 55.9 dan aşağısını ne zaman göreceğim bir fikrim yok . acaba kilo vermemmi durdu diye düşündüm.

Merhaba,
Perşembe günü arkadaşların yaptığı şekilde bildirim yaparsan eklerim tabi.

Atak yapmana gerek yok ama. Kilo vermen iyi gidiyor zaten.

Herkes bir ataktır tutturmuş da arkadaş da o yüzden tepki gösteriyor. Lütfen her sıkıştığınızda atak yapmayın. Protein günleri bizim silahımız. Sonra 2. 3. kez böyle yaptığınızda artık kilonuz etkilenmeyecek protein günlerinden de.

kızlar,

nette dukan tatlısı arayışındayım, fakat ya mahlep ya jelatin yada labne diyor...3üde bende şuan yok...ama çok aşırı tatlı çekiyo canım... mutfaga girip girip cıkıyorum... meyve cayı içtim kessin diye... birazda yorgun halsiz ve mutsuzum (regl öncesi depresif haller)

dukandiyetim sayfasında bir kek tarifi var...ama orada da 8yk yulafkepeği kullanılıyor... hepsini birgünde bitirecek değiliz ama nezaman nekadar yediğimizin kontrolü nasıl olur?* siz nasıl dengeliyorsunuz bu işi?

bak madem tecrubelisin bu diyetle 10 kilo vermissin o zaman tecrubesiz gibi davranma.senin o uc gundur gidip geldigin kilolarla ben 20 gundur gidip geliyorum.hicte oyle ataga geri doneyim falan demedim..3 gun nedirki ya allahaskina.birde daha basindasin diyetin(10 kiloyu ne zaman verdin bilmiyorum ki buda bu diyette son hakkin oluyor iyi degerlendirmek acisindan) kiymali pidenin ucundan yemissin,portakal suyu icmissin,4 tane cigkofte yemissin....bu kacamaklari yapman yanlis vede dua et duraklaman 3 gunle kalsin daha uzun surmesin.tepki gosteriyorum cunku yeni baslayanlari yanlis etkiliyorsunuz.banane ya der cikarim isin icinden sonucta herkes kendinden sorumludur..tepki gosteriyorum cunkui yazilanlari okudukca cildiriyorum arkadasim...

akşama olmadı sebze yiyeyim . en azından salata yesemde olur. yanında etle . siz de haklısınız sonuna kadar . tabiki vücut alışınca yumruğa bir daha etki etmeyecek hiç bi şekilde.

tamam bir daha yapmayacağım kaçamak filan. hay elim kopsaydıda yemeseydim (

en kolayi eger yulaf hakkini kullanmadiysan helva yap,dukanella yap ..yaptigin kekte eger 8 kasik yulaf varsa gundede 2 kasik yeme hakkin oldugundan o keki 4 gunde yiyebilirsin ama baska sekilde yulaf tuketmeden..ben chees cake yapiyorum pismekte su an iyi olursa sonuc paylasayim kotu olursa :18:

simla nin sitesinde(dukandiyettariflerim) cok cesit var.bak onlara elindeki malzemelerle yapacagin birsey cikacaktir..

chesecake mi dedi biri nolur paylaş tarifi:)))

süt,mısır nişastası,kakao ve tatlancırıcı al sana puding:)))

Bu kadar kısa süreli duraklama için dukan yumruk yapmayı önermiyor..
2 hafta, kaçamaksız 2 hafta duraklamada ancak yumruk öneriliyor selina..

Diğer önlemlleri de biliyorsundur, ama tekrar tekrar yazayım
Sınırlı izinlileri kes, suyu, yeşilçayı ve sporu arttır..

Hala veremiyorsan ve 2 haftayı buldu ise yumruk yapabilirsin..

Ayrıca 2. dukanınız ise artık daha az kilo vermeniz normal ki siz bunu da biliyorsunuzdur

Son düzenleme:

Tatlım 70 çıktı test sonucum ama uzun boy o kadar kötü ki çok zayıf olmazsan kıyafet kemiklerim iri olduğu için orta yaş grubuna kayıyo 65 kilo halimle 40 beden giyebiliyorum düşün yani yoksa bende isterim zorlamamayı

Kızlar bişey sorucam;
Cnm hiç et yemek istemiyo bugünde seyir evresine geçtim akşam yemeğine bi havuç bi salatalık rendeleyip,bi kaç parçada brokoliyı sarımsakli ve naneli yogurda ekleyip yesem sizce nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…