var yaaa supeeeer oldu supeeeerrchesecake mi dedi biri nolur paylaş tarifi:)))
scholarcım hakikaten tebriği hakediyorsun. gerçekten çok güzel kılo verdin. darısı bizlerin başına.Canım benim teşekkür ederim evet15 olmasada 14,500 gitti çok şükür aslında bu hafta 15 geçerdi ama tansiyonla alakalı bir sorun yaşadım dukanla ilgili değil tabi, benim hatam oldu. Herşey yolunda çok şükür... Nisan ortalarında bitmesi planlanan seyir evremi nisan 21 de bitirmeye karar verdim o zamana kalan 8,5 kiloyu veririm diye planlıyorum e fazlası da gitse iyi olur tabi ama fazla dediğime bakma aslında ben korkak davranıyorum işte başından beri yoksa fazla sayılmaz yani gitse. Şimdi yazdıklarımıza köpürecekler ama düşünce patlaması yaşadım biranda, biz birkaç kişi tıpkı senin gibi yapıyoruz okuyoruz hataları görüyoruz ama müdehale etmek istemiyoruz bir yerde etmeye kalktım baktım havada kalmış sözlerim onun için sustum. Sonuç öğretsin dedim artık
Buyrun bayanlaaarrr
dely tebrik ederim, ellerine sağlık. tüm arkadaşları da kutlarım
Eki Görüntüle 615094
Herkese merhaba, dukan diyeti tehlikelidir. Karbonhidrattan yoksun beslenme ölüme davetiye çıkarır. lütfen dikkat ediniz. doktora başvurunuz. enerjinin ve besinlerin yüzde 60'ını karbonhidrattan aldığımızı tüm bilim kabul eder ve bunun tersi bir diyet ilk başlarda tehlikeli görülmese de kilo verdikçe sinsileşir ve ilerde rahatsızlıklar çıkarabilir. ben karatay diyetini beğeniyorum fakat haftanın 4 günü düzenli spor yaptığım için biraz daha besin ekleyerek sağlıklı, doğal besleniyorum. örnek menüme gelince;
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 yumurta haşlanmış
biraz beyaz peynir
zeytin
yeşil çay
Ara
bir avuç kuruyemiş(kayısı, badem, fındık, leblebi vs.)
Öğlen
1 dilim çavdar ekmeği
mantarlı bulgur pilavı
tavuk sote
küçük kase yoğurt
Akşam
1 porsiyon sebze yemeği
bir kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
ve SPOR !!! haftada 3-4 kez ve 1-2 saat arası fitness...
Seçim tabiki sizlerin ama sonuçlar tabiki aldatacak ve kolaya kaçılacaktır. Karbonhidrat olmadan aldığınız proteinler nkdr faydalı ve beyin fonksiyonlarını gerçekleştirmek için neye ihtiyaç duyar araştırın. beni yanlış anlamayın lütfen. saygılarımla.
Herkese merhaba, dukan diyeti tehlikelidir. Karbonhidrattan yoksun beslenme ölüme davetiye çıkarır. lütfen dikkat ediniz. doktora başvurunuz. enerjinin ve besinlerin yüzde 60'ını karbonhidrattan aldığımızı tüm bilim kabul eder ve bunun tersi bir diyet ilk başlarda tehlikeli görülmese de kilo verdikçe sinsileşir ve ilerde rahatsızlıklar çıkarabilir. ben karatay diyetini beğeniyorum fakat haftanın 4 günü düzenli spor yaptığım için biraz daha besin ekleyerek sağlıklı, doğal besleniyorum. örnek menüme gelince;
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 yumurta haşlanmış
biraz beyaz peynir
zeytin
yeşil çay
Ara
Öğlen
1 dilim çavdar ekmeği
mantarlı bulgur pilavı
tavuk sote
küçük kase yoğurt
Akşam
1 porsiyon sebze yemeği
bir kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
Seçim tabiki sizlerin ama sonuçlar tabiki aldatacak ve kolaya kaçılacaktır. Karbonhidrat olmadan aldığınız proteinler nkdr faydalı ve beyin fonksiyonlarını gerçekleştirmek için neye ihtiyaç duyar araştırın. beni yanlış anlamayın lütfen. saygılarımla.
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 yumurta haşlanmış
biraz beyaz peynir
zeytin
yeşil çay
Ara
Öğlen
1 dilim çavdar ekmeği
mantarlı bulgur pilavı
tavuk sote
küçük kase yoğurt
Akşam
1 porsiyon sebze yemeği
bir kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
Selam kızlar. Dün ben de bildiri yapacaktım, ama annemi hastaneye yatırdım:105: safrakesesi ile ilgili sorunu var. neyse ki iyi. biraz sonra ona gideceğim. gitmeden yazayım size dedim.
ben bugün 57.5çıktım, ki 1aylık seyahattan sonra bu pazartesi tekrardan dukana sıkı şekilde başladım..neyse....hepinizi tebrik ediyorum, baya güzel bildiriler okudum. maaşallah kızlar
ama biraz kızanlar olmuş başlayanlar kaçamak yapıyor falan diye...herkes kendinden sorumlu bence, zaten kitapta da yazıyor, hazırsan başla yada hiç başlama...
bu kadar başkaların hatalarına kızmaya gerek yok bence, sonuçta birbirimize moral vermemiz lazım ama dimigüzel bir dille uyarılır, devam ediyorsa hatasını yapmaya o zaten kızsanız bile yapacak kaçamağı çünkü
beyninde bitirip başlama iradesi oluşmamış. herşey beyinde bitiyor kızlar. karar verdiysen tamamdır, beyninde karar vermediysen kaçamak yaparsın, zorlanırsın vesaire...
başkada bir çarem de yoktu onuda söyleyeyim.karatay da yaptım işe yaramadı.tek faydalandığım şey akupunktur oldu bu güne kadar.o da urfada yok.bir tarafı yaptım diğeri yıkıldı dikkatli olun arkadaşlar
Tarif [url]http://www.dukanaute.com/[/URL] dan..Inanilmaz kolay ve cok lezzetli bir tarif..misafirlerinizede yapabilir gururla ikram edebilirsiniz..gelelim tarife:
hamur icin:
-6 yemek kasigi yulaf kepegi
-3 yemek kasigi bugday kepegi
-6 yemek kasigi yagsiz suttozu
-1 yemek kasigi sivi tatlandirici
-1 kucuk kutu yagsiz yogurt (su tek yemeliklerden 125 gr lik paketlerden)
-birkac damla sivi findik aromasi (bende findik yoktu vanilya aromasi koydum siz ne isterseniz ondan koyun ama orjinali findik aromasi diyor)
garnitur icin:
-3 paket kucuk yagsiz yogurt (125*3 =375 gr)
-3 petit suisses (bu sanirim turkiyede yok buna karsilik ligt labne olabilir 3 yemek kasigina denk gelir)
-4 yumurta
-3 kahve kasigi dolusu yagsiz sekersiz kakao
-2 yemek kasigi sivi tatlandirici (siz damak zevkinize uygun arttirabilir yada azaltabilirsiniz ama 2 kasik bence kivaminda oldu)
yapilisi
hamur malzemelerini bir buyuk kasede karistirin.hafif kati ve yapiskan bir hamur elde edeceksiniz.sonra 20 cm lik bir kaliba (kalibiniz yapismaz ise direk yapismasindan korkuyorsaniz aliminyum folyo yada yagli kagit serebilirsiniz isterseniz tum kaliba isterseniz sadece tabanina) karisimi dokuyoruz ve bir kasikla kalibin icine bastira bastira seriyoruz..200 derece firinda yaklasik 15 dakika pisiriyoruz.
hamur piserken bizde cikolatali garnituru hazirliyoruz.bunun icin butun malzemeleri yine buyuk bir salata kasesinde karistirip mikser ile cirpiyoruz.sulu gibi olacaktir ama korkmayin pistikce katilasacak..
pisen hamuru firindan aliyoruz ustune bu sulu sosu dokuyoruz ve 140 derecede 1 saat pisiriyoruz.ben bir 5 dakika daha fazla pisirdim ve bir 2-3 dakikada ustunu hafif kizarttim izgara modunda..
pisen keki alip sogumasini bekliyoruz..2 saat kadarda dolapta beklettikten sonra servise hazirdir (ben tabiki o 2 saatlik bekleme kismini yapamadim cunku bir an once tatmak istedim.sonuc superdi..afiyetler olsun..
Eki Görüntüle 616166 Eki Görüntüle 616167 Eki Görüntüle 616168 Eki Görüntüle 616169 Eki Görüntüle 616170
ama ama ama bu çok şık ve çoook lezzetli görünüyooooorrr..
çayımı yapsam, akşama sana çaya gelsem
benim buğday kepeğim yokolsaydı denemekisterdim.
Rica ederim yahuu :))Utandırdın benii hihi
Sana tamamen katılıyorum canım. Ben artık çok fazla buralarda olmuyorum. Nerdeyse 1 senedir bu tür şeylere o kadar çok cevap verdik ki.. artık gerçekten yaz yaz elimde dilimde tüy bitti, o yüzden okusam da dediğin türden şeyleri, artık bi şey yazmıyorum yani. Gerçekten sonuna kadar diyete devam etmeye kararlı olanlar bu diyete başlasın.. He başladınız tamam, baktınız olmuyor. Ben bu diyeti yapamadım dersiniz, ama onca kaçamak yapıp da sonra tutup "bu Dukan da hiç bi işe yaramıyo, ben yaptım" demeyin. Çünkü yapmamış oluyorsunuz. güçlendirme evresinde olan arkadaşlarım var. İnanın ödül öğünlerini yerken bile tedirgin oluyorlar, bir lokma yerken 2 kere düşünüyorlar hala. Güçlendirmede günde 2 dilim buğgay ekmeği var ve onu 2,5 dilim yemiyorlar. Nişasta öğünü var, haftada bir öğün, bilmem kaç gram. Aman bu haftalık nişastamı da yedim ama bi de şu pilavdan bi çatak aliyim, ne olacak demiyorlar. Korumada olan arkadaşlarım var inanır mısınız benden daha disiplinliler.. Hiç bir şeyi abartmıyorlar.. Aliyeciğimiz hala zayıflamaya devam ediyorbugün itibariyle tam 37 kilo verdiii Kendi doğumgününde pasta yemedi...
Nasıl başlarsanız öyle gider.. Bu işe başladıysanız, kilonuzdan rahatsızsanız ne deniyorsa onu yapacaksınız, başka türlü olmazbu işin çözümünü sunmuş resmen Dukan. O çözümü bile bile hala bir şey yapmıyorsanız, dayanamadım ondan yedim bundan yedim diyorsanız, bu zayıflamak istemiyorsunuz demektir. İsteyip de veremeye de bilirsiniz tabi. buna hiç bir şey denmez. Lafım kaçamakçılara Lütfen.. Kilolardan kurtulmak elinizdeyken kendinize bunu yapmayın!!
Ayrıca scholarppty canım.. Seni çok çok tebrik ederim. 2 ayda 15 kilo vermişsin. bu tarihi bir şey yaniii.. Püpüpüpüü :)) Maşallah sanaaaaİradene kurban güzeliimmm
Sibel cim öncelikle geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sıkıntını düzeltirsin.
Bu arada lütfen beni yanlış anlama ama diyet boyunca yeterli vitamin desteğini aldın mı? Haplardan yada sebzelerden
Ayrıca Dukanın kitapta bahsettiği sebzeleri doğru şekilde tükettin mi?
Ben 2 aydan fazladır bu diyeti yapıyorum ama daha bugün saçlarımın güzelliği ile ilgili iltifat aldım. Ne 1 tel saçım döküldü ne de saçım matlaştı.
Saçım oldukça uzun, röfleli ama yine de sağlıklı ve parlak..
Normal yeme düzenine geçtiğinde bence doktora gidip kan tahlillerini yaptır..
Ve biran önce tıbbi bir destek al.
hakikaten kızlar size sonuna kadar katılıyorum ben uzun zamandır forumu takip ediyorum ama diyete başlayalı 5 gün oldu gayriihtiyari ara sıra kaçamakyapsam pekte bişi olmazmışgibi geliyo kaçamakları okuyunca.
bu arada kızlar ben yoğurt olarak kendi mayaladığım ev yoğurdunu yiyorum mayaladığım sütün kaymağını alıp yapıyorum ancak yinede çok yağlı gibi geliyo diğer yoğurtları yiyemiyorum ancak yinede kesinlikle olmazsa denerim light yoğurdu.
yanlış hatırlamıyorsam aliyede ev yoğurdu yiyordu sizler ne yapıyorsunuz hangi marka yoğurt yiyorsunuz.?
bide dün mecburen öğlen yemeğini dışarda yedim ızgara yedim ama sosu yağlıydı sizce telafisi yapılabilirmi?
son olarak toz splendayı nerden temin ettiğinizi ve callan cd sini nerden temin ettiğinizi sorabilirmiyim?
cevap verirsenizçok memnun olurum
vitamin desteği aldım sürekli.tahlillerimde sorun yok.teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
hakikaten kızlar size sonuna kadar katılıyorum ben uzun zamandır forumu takip ediyorum ama diyete başlayalı 5 gün oldu gayriihtiyari ara sıra kaçamakyapsam pekte bişi olmazmışgibi geliyo kaçamakları okuyunca.
bu arada kızlar ben yoğurt olarak kendi mayaladığım ev yoğurdunu yiyorum mayaladığım sütün kaymağını alıp yapıyorum ancak yinede çok yağlı gibi geliyo diğer yoğurtları yiyemiyorum ancak yinede kesinlikle olmazsa denerim light yoğurdu.
yanlış hatırlamıyorsam aliyede ev yoğurdu yiyordu sizler ne yapıyorsunuz hangi marka yoğurt yiyorsunuz.?
bide dün mecburen öğlen yemeğini dışarda yedim ızgara yedim ama sosu yağlıydı sizce telafisi yapılabilirmi?
son olarak toz splendayı nerden temin ettiğinizi ve callan cd sini nerden temin ettiğinizi sorabilirmiyim?
cevap verirsenizçok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?