Merhaba arkadaşlar! Birkaç gündür yazdıklarınızı ve Dukan diyetini takip ediyorum.
Kitabımı sipariş ettim internetten. Aranızda bayağı kilo verenler var.. Tebrik ederim :)
Benim sorum şu; bazıları, saçım dökülüyor,böbrek yetmezliği çıktı gibi şeyler yazıyor da. Bu diyeti uzun süre yapanlarda mı böyle şeyler oluyor yoksa karbonhidratı kesince mi saç dökülüyor..
Uzmantv de saç dökülmesinin sebebi B vitamını almadığınızdan dolayıymış. Fakat B vitamini özellikle yeşil yapraklı sebzelerde içeriyor, ve siz sebze yiyorsunuz?
O zaman neden saç dökülmesi gibi şikayetler var?
Ben 8-10 kilo vermek istiyorum. 20 yaşındayım.Boyum 1.74 Şuan sanırım 61-62 kiloyum birkaç aydır aşırı karbonhidrat ve çikolata abur cubur krizine girdim,eve kapandım. Bu yüzden kendimden rahatsızlık duyuyorum.Özellikle yüzümden ve bacaklarımdan kilo aldım.
Normal kilom 55 falandı ama 52 olmak istiyorum.. Yani yaklaşık 2 ay falan yapacağım diyeti.
Bana zararı dokunur mu, ve çok mu masraflı olur benim için? Cevaplarınızı bekliyorum!! Sevgiler :)
sibelcim yaklaşık bir haftadır herkes diyeti bırakmanı tavsiye ediyor. bence güçlendirme falan uğraşma direkt bırak diyeti. madem o kadar tedavi bir işe yaramadı?
ben de 1.71 falanım 56 57 olmak istiyorum ama senin boyun 1.74müş 52 kilo çok az olmaz mı :26: 55 kiloyken nasıl gözüküyordun ben de o kiloları istiyorum da 52 çok az olur 1.74e bence ama sen bilirsin tabi..
çok uzun süre yapanlarda oluyor sanırım o şikayetler, herkeste değil tabi. vitamin takviyesi yapabilirsin
günaydın kızlar,
dün akşam üstü yulafkepeği ile ekmek ve minik muffin demelerim oldu...
eeh yapmışken denemedende olmazdı değilmiyulafkepeğini doğal olarak biraz fazla aştım
bugün ps günümdeyim, sabah bir domates biber ve biraz maydanoz + 2 yumurta (sarısıharic) beyaz peynirve kaşar (hepsi light) yedim...
öğlenyemeği olarakda sanırım dün aksamdan kalan kendi yağında kızarmıs tavukbagetim vardı onu yiyeceğim....
şimdi spora gidiyorum....
kızlar hepiniz spora gidiyor yada tempolu yürüyüş yapıyormusunuz?? ben dün gitmedim... okadar tembelim ki anlatamam evden çıkmmak spor salonuna inmek bile zor geliyor bana...
gecen hafta 4günlük atak yapmıştım ve 2/0 ı denemek istedim....fakat istediğimi aşırıya kacarak cok fazla yediğim için kendimi sınırlamak için sp/ps yapmaya karar verdim....
2/5 i uygulayanınız varmı??? sizce 2/5 1/1 kadar etkili olurmu??
güzel bir haftasonu dilerm hepinize....
Tatlım ben müthiş bi azimle hergün düzenli yürüyüş ve plates yapıyorum başlayalı 3 hafta bitti 4 kilo 4 g falan verdim kilo kaybım pek iyi değil ama gözle görülür bi şekilde sıkılaşıyorum :) umarım Nisan'a kadar 10 kilo veririm
denizkızı sen seyir de hangi şekli kullanıyorsun??
diğer seyirde olan arkadaşlara da soruyorum.... sizler hangi seyir şeklini kullanıyorsunuz acaba???
vallahi canım imreniyorum yaa.... pilatesi ben evde dvd den yapıyordum bir zamanlar, ama boyunfıtığım benim kritik noktada olduğu için çok yoğunlaşamıyorum, hemen kendisini belirtiyo
yürüyüşe indim ama allah biliyorya 25dk sonra bıraktım...sanırım bu aralar biraz melankolik bir havadayım ve bu yüzden canım hiçbirşey istemiyor:))
seni ama gerçekten tebrik ederim..:) pilates fiziğini şekile sokmak için müthiş bir sporşekli...
Bn 1/1 yapıyom yarın sp günüm böyle daha rahat gibi bu sabah -600 grm oldu
Kızlar bişey sorucam sebze gününde domates çorbası içebilirmiyim? Yoksa yasak mi?
canım mısır unu kullanamazsın o ne izinli ne sınırlı izinli 1 tk mısır nişastası kullanabılırsın mı demek istedın..Tabiki bence domates çorbası içebilirsin ama Mısır unu kullan ve proteinin fazla olması gerektiğini unutma :)
canım mısır unu kullanamazsın o ne izinli ne sınırlı izinli 1 tk mısır nişastası kullanabılırsın mı demek istedın..
bir arkadaş sorum siz kaç gun ps sp yapıyorsunuz dıye ..ben 5-5 yapıyorum gayet memnunum..ama 1-1 daha az yorucu olur dıyor dukan 5 -5 de daha hızlıdır ama yorulursunuz dıye eklıyor..sonunda herkes aynı kıloya gelır o nedenle önerım 1- 1 yapmanızdır dıyor..Ben işim nedenıyle 5- 5 yapıyorum..
DİLERİM sağlıkla tez zamanda mezun olursunuz dukan fakültesinden..lakin birşey söylemeden gecemeyecegım.. evet miktar önemlı ama haşhaşı kullanamazsınız..oda izinlı yada sınırlı izinli değil sevgili arkadaşım..Ne kadar kullandınız bilemem lakın dukana uygun değil onu biliyorum..Sevgiler..selam arkadaşlar ben de 3 ocak itibariyle dukana başladım. 23. günüm. nisan 18 dukan amcamdan mezuniyet tarihimsp günüm bu gün sabah galetayı haşhaşlı yaptım süper oldu tavsiye ederim.. az sonra da leslie bacu ile 2 mil yapmayı planlıyorum
Lisam vermiş tarifi emin ol benim tarifimden daha lezzetlidir çünkü o hem göze hem mideye hitap ettiriyor ben mideden yana kullanıyorum şansımı ve aynı anda gidiyor çok denemem oldu 3-4 tanesini valla tarif dergilerine gönderesim geldi o derece başarılıydı ama ben atmasyon yapıyorum ve maalesef kaydetmiyorum biryerlere yapınca muhakkak paylaşacağım. Aslında Lisa kaydediyordu sekme koyarak bende alayım ondan hıhıhıhıhscholarcım hakikaten tebriği hakediyorsun. gerçekten çok güzel kılo verdin. darısı bizlerin başına.
senden bir şey rica edecektim. bana güzel bir pasta tarifi verir misin? daha önce kakaolu kek ve havuçlu kek yapmıştım. tatları çoook kötüydü. şekerlileri sanki beğenmedim gibi. ama şimdi regl dönemimdeyim. yine canım tattlı çekti. bir de yolculuğa cıkacağım. yanımda da götürüp atıştırmalık yaparım. senin özellikle tavsiye ettiğin bir tarifin var mı
ama ama ama bu çok şık ve çoook lezzetli görünüyooooorrr..
çayımı yapsam, akşama sana çaya gelsem
benim buğday kepeğim yokolsaydı denemekisterdim.
Ben light yoghurt bulamadim burda. Acaba yag orani 4 olan bir yogurt alip light sutle yogurt yapsam olurmuki sutun yag orani 0.02 cok az. Bir nebze yogurt light olurmuki?? Ben diyete baslayali 15 gunfilan oldu 3 kilonun ustunde verdim. Ama hic kacamak yapmadim. Regl doneminde denk geldi simdi ondan atakdan sora bir bucuk kilo anca verdim. Tecrubeli arkadaslarin kacamak yapanlarin yuzune tokat gibi vurdugu nasihatlardan bende kendime pay bictim.. Degil kacamak yapmak toløransli yiyeceklerden bile yemicem :) zamaninda cok yedim onlara sayayim. Ama tavuk ve yumurta yemekten gidaklicam yakinda..bu arada kolesterol sorunum yok o yuzden ben gunde 3 yumurta yiyorum yoksa doymiyorum ama pek bi zarari olcagini sanmiyorum. Dietten once zaten gunde iki tane yumurta yerdim. Bide yarim litre pepsimax iciyorumkacamaga girmiyordur umarim, kitapta icilebilir yaziodu. Ama yumurtadan emin degilim. 68.9 kg ile basladim az once tartida 65.4 ü gordumm. Sevinerek uyuyamam ben bu gece gelsin dogumdan onceki kilom,,, gitsin gardrobumdaki simdiki kiyafetlerim!!!!:)
Ispanak, patlıcan ve balık üçlüsü dukanda muhteşemdir canım bunları yediğin günlerde normal yediklerinden ve uyguladıklarından daha fazla kilo verirsin. Wc olayına gelince daha yeniyse olay form çaylarıyla idare edebilirsin onu da günlük limitini iyi belirlemen lazım yoksa bağırsakların tembelleşir. Yoooook 4 günü geçti diyorsan ben aktardan aldım arkadaşlar eczaneden bağırsak düzenleyici ilaçlar yardımcı şeyler var onlardan kullanabilirsin canım umarım yardımcı olmuşumdur. Benimki akzer toz form mix 5 lira paketi aktardan alındıgünaydın kızlar dün sebze protein günnümdü akşam kendime yulaflı krep yaptım yedim bir tane. yanında tonbalığı yedim . çok acıkmıstım. iki üç saat sonra eşim geldi ve onunla da ıspanak yedik yoğurtla . sebze ihtiyacımı ıspanaktan aldım.
bu saabahta güne yumurtayla başladım. protein günüm.
yalnız ben vc ye cıkamaz oldum. sanırım kabız oldum. normalde rahatlıkla cıkardım. bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum.
dün gurmenetin sitesine baktım aromalar için malum buradaki marketlerde bulamıyorum. hatta şu dukan kuru meyvelerini ve süt tozlarıyla toz tatlandırıcılarında olduğunu farkettim. en kısa zamanda alacağım. ekonomik sepetleride var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?