Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar! Birkaç gündür yazdıklarınızı ve Dukan diyetini takip ediyorum.
Kitabımı sipariş ettim internetten. Aranızda bayağı kilo verenler var.. Tebrik ederim :)
Benim sorum şu; bazıları, saçım dökülüyor,böbrek yetmezliği çıktı gibi şeyler yazıyor da. Bu diyeti uzun süre yapanlarda mı böyle şeyler oluyor yoksa karbonhidratı kesince mi saç dökülüyor..
Uzmantv de saç dökülmesinin sebebi B vitamını almadığınızdan dolayıymış. Fakat B vitamini özellikle yeşil yapraklı sebzelerde içeriyor, ve siz sebze yiyorsunuz?
O zaman neden saç dökülmesi gibi şikayetler var?
Ben 8-10 kilo vermek istiyorum. 20 yaşındayım.Boyum 1.74 Şuan sanırım 61-62 kiloyum birkaç aydır aşırı karbonhidrat ve çikolata abur cubur krizine girdim,eve kapandım. Bu yüzden kendimden rahatsızlık duyuyorum.Özellikle yüzümden ve bacaklarımdan kilo aldım.
Normal kilom 55 falandı ama 52 olmak istiyorum.. Yani yaklaşık 2 ay falan yapacağım diyeti. Sonrada koruma.
Bana zararı dokunur mu, ve çok mu masraflı olur benim için? Cevaplarınızı bekliyorum!! Sevgiler :)

hoşgeldınız arkadaşım..dukanı 3 aydır uygulayan ve diyetin mantıgını anladıgımı düşündugumden nacıze fikrimi söylemek istıyorum..siz 55 kılo olmak için bile 7 kg vereceksınız..Oda maksimumu..Bence dukan size uygun bir dıyet degıl..abur cuburu kesın azıcık spor bol su yeşil çay takvıyesı ıle zaten kolaylıkla o kıloya ınebılırsınız..Boyunuza göre az gıbı duruyor 55 ama vucut yapınızı bilmedıgımızden bırşey dıyemeyız..
Dukanda saç dökulmesıne sebep olacak bırşey oldugunu sanmıyorum..Açıkcası vıtamın takvıyesı ıyı bır şampuan ıle çözulur bu sorunda..böbrek sorunuda az içilen su ıle proteınlerın böbrekte toksik biriktirmesi sorunu oluşur dıyor dukan ama bol su içinde o sorunda ortadan kalkıyor.Sibel80 arkadaşımız vardı saçı ıle ılgılı sorun yaşamıştı ama oda evet dukandan sebep dıyemedı kımse..Tahlılerını yaptırsın o zaman anlaşılır ne oldugu diye düşünuyorum..sevgiler..

Günaydın kızlar bugün ps+sp günüm veeee sabah tartıldım 55,6 geldim :)) en son 55,9 56,5 arası gidip geliyordum şaka gibi :)))

demekki ekstra atak yapmaya gerek yokmus arkadasların dediği gibi :))

günaydın kızlar canım çok sıkkın atağın 7. günündeyim tartıda +800 gördüm 3. gün bitiminde tam 2 kg vermiştim
hiç kaçamak yapmadım regl dönemimede çok var.
4. gün restorantta ızgara yemiştim sosu biraz yağlıydı atakta hemen +800 komik değilmi üstelik 2.2 vermiş görünüyordum bugün 1.4 vermiş görünüyorum.
ellerim biraz şiş sumu topladım acaba, sporumu yada yürüyüşümüde ihmal etmedim.
neyse motivasyonum için acilinden yorumlarınızı bekliyorum atakta böyle bişi yaşayan varmı acaba???????*

canım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için.dün çıkabildim vc ye. eğer tekrarlarsa problem alacağım dediğin tozdan.

yok tatlım yaşamadım böyle birşey. ama diyetin ikinci evresinde bir iki kez yaşadım. fakat bugün-1000 verdiğimi gördüm sonunda.
belki yaşayanlar vardır. moralini yüksek tut. kitapta da diyor zaten arada kilo artışı vs olabilir diye.

tünaydın kızlar:)

seyirimin 2cigünündeyim

aslında demiştim ya geçen hafta 4günlük atak yaptım sonrada 2/0 a gecişyaptım....ama aşırı yemekkrizine girdiğimden 2/5e geçtim:)

bugünki kilom 64.4 gösteriyo... dün sebzeyi sanki biraz fazlakaçırmamarağmen:) ikitanede serceparmak büyüklüğünde sarma yemiştim ve ince bir dilim nişan pastasından (davetdeydim) neyseki...bugün 500daha azalacağını tahmin etmemiştim....ama bu motivasyonla dahada caba vermek istiyorum:)) kacamak konusuna gelince.... idaremi kullanıcam:) SÖZ

duraklamayi kirdin demek:) 20 yi gecmissin.

Bende de oynama var bir kac gundur. Hadi bakalim hayirlisi:)
evet esra çook şükur kı duraklamalar kırıldı ben hıç gr kısmı ıle ılgılenmıyorum kılonun..82 düştum ama 81 e daha yakındı yınede dırek 82 dıyorum böyle kontrol etmesı daha kolay oluyor..Bu arada senı de kutlarım ıyı sabrettık aynı kılolarda haftalarca kalmayı kendı adıma uyguladıgım artı bırkaç farklı şey oldu..tam 1 ay kullanıcam işe yararsa hepınızle paylaşıcam işe yaramazsada hiç açmayacagım konuyu.. sevgiler canım..

Arkadaşım daha önce başkaları da uyardı seni ama yine aynısını yapıyorsun..

Kaçamak yaptın bari anlatma, anlattın bari azıcık vicdan azabı duy.. Tamam vicdanın da yok anladık onu madem o zaman BAŞKALARINI ÖZENDİRME!

Kaçamak yaptım kilo verdim ne demek? Bu diyeti yapmaya çalışan insanları sen nasıl kaçamağa yönlendirirsin ki?

Sence bu yaptıkların doğru mu? Başkalarının yazdıklarını okumuyosun bari kendi yazdıklarını yayınlamadan önce bir defa oku!

Paylasmayi cok geciktirme:), yoksa sansurleye sansurleye hic bi sey paylasamamaya baslicaz.

süper görünüyor ellerine sağlık bende denicem mutlaka olsada yesem şimdi(

Nekadar da bir sorun haline gelmis bu kacamak!!!!

Vay efendim niye yaziyorum. Herkesin bünyesi farkli arkadaslar,
Herkes kendi rejim taktigini uygular, ben benim bünyeme göre hareket ediyorum
Sende seninkisine göre!!! Bukadar basit!!!
Ben sizlerin zoru ilemi basladim bu diyete kendi irademlemi?!!!
Kimseyi kacamak yapmaya yônlendirmiyorum amac tamamen kendi Tecrübelerini paylasmak!!!

Oldu birde bu oturumu kacamak yapan ve yapmayan arasinda ayiralim!!!! Nedir bu yaaaa
Sonucta burda Herkes 20ve üstü kilo vermiyor!!!! Birileri 5-10 da vermeye calisiyor!!!!!
Ben bugün fazla yiyosam yarin dengeliyorumdur SANANE

Amacim kendime eglenceli tecrübeli arkadaslar edinip beraber rejimi gecirmek ama anlaşilan
Anlasilan bu olmayacak!!!!!

Sunu herkes biliyorki hepimiz kendi bünyemizi En iyi sekilde taniyoruz!ve neyi NAsil yaptigimizda isimize yarayacak yada yaramayacak....neyse insanin hevesini kursaginda biraka bilen insanlarda var!!! Ne ala ne alaa

Sen dukan kitabını okuduğundan emin misin?? Bu söylediklerinin yada yaptığın diyetin dukanla yakından uzaktan alakası yok arkadaşım.

Topiğin ismini oku bir daha istersen ne yazıyor :44:"DUKAN DENEYİMLERİ" senin kendi uydurduğun yöntemler diye yazmıyor değil mi?!?!?

Dukan yapıyorsan dukan kurallarını korursun kaçamağımı dengeleyeceğim de dersin eyvallah. Ama nerede bu hangi yazında dengelerim demişsin?

Ben senin tüm yazılarını okudum yok öyle birşey.
Ben yaptım kaçamakları üstüne de kilo vermişim yazmışsın.. Yazmadın mı? :44:
Benim bunadır tepkim. Senin yaptığın diyete değil diğer insanları yanlış yönlendirmene..

Yoksa SEN KİMSİN BANA NE SENİN DİYETİNDEN!

Daha önce de yazmıştım eminim ki okumamışsın. Kimse kimsenin kolundan tutup da bunu illa yap yada yapma diyemez.
Kendi bedenin kendi seçimin diyeti istediğin gibi yap ama burada gelip bu şekilde başkalarına yanlış şeyler anlatamazsın!

Buraya ilk defa gelen ve dukan diyetini yeni yeni araştıran biri senin kendi uydurduğun kaçamaklı zayıflama diyetini okuyup bunu dukan zannederse ne olacak??

Belki okudun da kitabı anlamadın bilemiyorum, KAÇAMAK dukanın kabul etmediği ve "BALONA İĞNE BATIRIRSINIZ" diye üstüne basa basa anlattığı birşey..

İstersen aç birdaha oku kitabını sonra gel DUKAN ile ilgili burada ahkam kes

Winnicim kitabi okudum balona igne batirmaktan ziyade ayriyeten eger bir kacamak yapiyorsaniz o günü tamamen kalori hesaplamakla gcireceginide yaziyor!!!!
Tabiiki sen benden daha tecrubelisindir benim ona karsi hic bir iddaam yok ama ben yazimda kimseye kacamak yaptim kilo verdim sizde yapin demedim!!! Sasirdim tutkunluk yapmadi kilom halbuki yapmaliydi aslinda.... Bu seveple yazdim, ama bunu devlet meselesine getirmeninde bir anlami yok!!!! Bu guruba katilmamin sebebide tecrübeler di!!!! Yaklasik 5000e yakin sayfa mevcut 2010da var olan yorumlarida okudum sizlerin yazdiklarinida!!!
Kimseyi Ben bir yönteme yönlendirmiyorum amacim bu zaten degil!!!

Busabah vermis olabilirim ama yarin benim kacamagin artida olacaktir elbette!!!!

Yani aklimdan gecen samimiyetle yazdigim yazimi ilkönce gözden gecirecegim notertastiklettirecegim sonrada buraya ekleyecegim!!!

Ne büyük sorunmus!!! Neyse ne
Daha fazla kafa yormaya gerek yok

merhaba bende salı günü başlıyorum buna çünkü böyle bi diyet uygulamazsam hafatda 1 veriyorum ve çok az ben yaza tamamen fit girmek istiyorum. Ama şöyle bişey var ki güçlendirme dönemi yapılmak zorundamı. Yani benim 20 kilo vermem gerek yani ben 200gün güçlendirme döneminemi giricem yardımcı olurmusunuz 200 gün çok fazla ve 5 günlük atak döneminden sonra kaç kilo verilmiş olucak

Son düzenleme:

kızlar lütfen tecrübelerinizi yorumlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…