hoşgeldınız arkadaşım..dukanı 3 aydır uygulayan ve diyetin mantıgını anladıgımı düşündugumden nacıze fikrimi söylemek istıyorum..siz 55 kılo olmak için bile 7 kg vereceksınız..Oda maksimumu..Bence dukan size uygun bir dıyet degıl..abur cuburu kesın azıcık spor bol su yeşil çay takvıyesı ıle zaten kolaylıkla o kıloya ınebılırsınız..Boyunuza göre az gıbı duruyor 55 ama vucut yapınızı bilmedıgımızden bırşey dıyemeyız..Merhaba arkadaşlar! Birkaç gündür yazdıklarınızı ve Dukan diyetini takip ediyorum.
Kitabımı sipariş ettim internetten. Aranızda bayağı kilo verenler var.. Tebrik ederim :)
Benim sorum şu; bazıları, saçım dökülüyor,böbrek yetmezliği çıktı gibi şeyler yazıyor da. Bu diyeti uzun süre yapanlarda mı böyle şeyler oluyor yoksa karbonhidratı kesince mi saç dökülüyor..
Uzmantv de saç dökülmesinin sebebi B vitamını almadığınızdan dolayıymış. Fakat B vitamini özellikle yeşil yapraklı sebzelerde içeriyor, ve siz sebze yiyorsunuz?
O zaman neden saç dökülmesi gibi şikayetler var?
Ben 8-10 kilo vermek istiyorum. 20 yaşındayım.Boyum 1.74 Şuan sanırım 61-62 kiloyum birkaç aydır aşırı karbonhidrat ve çikolata abur cubur krizine girdim,eve kapandım. Bu yüzden kendimden rahatsızlık duyuyorum.Özellikle yüzümden ve bacaklarımdan kilo aldım.
Normal kilom 55 falandı ama 52 olmak istiyorum.. Yani yaklaşık 2 ay falan yapacağım diyeti. Sonrada koruma.
Bana zararı dokunur mu, ve çok mu masraflı olur benim için? Cevaplarınızı bekliyorum!! Sevgiler :)
Ispanak, patlıcan ve balık üçlüsü dukanda muhteşemdir canım bunları yediğin günlerde normal yediklerinden ve uyguladıklarından daha fazla kilo verirsin. Wc olayına gelince daha yeniyse olay form çaylarıyla idare edebilirsin onu da günlük limitini iyi belirlemen lazım yoksa bağırsakların tembelleşir. Yoooook 4 günü geçti diyorsan ben aktardan aldım arkadaşlar eczaneden bağırsak düzenleyici ilaçlar yardımcı şeyler var onlardan kullanabilirsin canım umarım yardımcı olmuşumdur. Benimki akzer toz form mix 5 lira paketi aktardan alındı
günaydın kızlar canım çok sıkkın atağın 7. günündeyim tartıda +800 gördüm 3. gün bitiminde tam 2 kg vermiştim
hiç kaçamak yapmadım regl dönemimede çok var.
4. gün restorantta ızgara yemiştim sosu biraz yağlıydı atakta hemen +800 komik değilmi üstelik 2.2 vermiş görünüyordum bugün 1.4 vermiş görünüyorum.
ellerim biraz şiş sumu topladım acaba, sporumu yada yürüyüşümüde ihmal etmedim.
neyse motivasyonum için acilinden yorumlarınızı bekliyorum atakta böyle bişi yaşayan varmı acaba???????*
Milliyet - 60 kilo verdi kendine güveni geldi
valla 60 kılo vermedım ama 21 kg vererek kendımı oldukça iyı hıssettım
motivasyon için paylaşıyorum dukancılar..bız neden azim ve sabrla böyle olmayalım ki..
evet esra çook şükur kı duraklamalar kırıldıduraklamayi kirdin demek:) 20 yi gecmissin.
Bende de oynama var bir kac gundur. Hadi bakalim hayirlisi:)
tünaydın kızlar:)
seyirimin 2cigünündeyim
aslında demiştim ya geçen hafta 4günlük atak yaptım sonrada 2/0 a gecişyaptım....ama aşırı yemekkrizine girdiğimden 2/5e geçtim:)
bugünki kilom 64.4 gösteriyo... dün sebzeyi sanki biraz fazlakaçırmamarağmen:) ikitanede serceparmak büyüklüğünde sarma yemiştim ve ince bir dilim nişan pastasından (davetdeydim) neyseki...bugün 500daha azalacağını tahmin etmemiştim....ama bu motivasyonla dahada caba vermek istiyorum:))kacamak konusuna gelince.... idaremi kullanıcam:) SÖZ
evet esra çook şükur kı duraklamalar kırıldıben hıç gr kısmı ıle ılgılenmıyorum kılonun..82 düştum ama 81 e daha yakındı yınede dırek 82 dıyorum böyle kontrol etmesı daha kolay oluyor..Bu arada senı de kutlarım ıyı sabrettık aynı kılolarda haftalarca kalmayı kendı adıma uyguladıgım artı bırkaç farklı şey oldu..tam 1 ay kullanıcam işe yararsa hepınızle paylaşıcam işe yaramazsada hiç açmayacagım konuyu.. sevgiler canım..
var yaaa supeeeer oldu supeeeerrpisdi,sogudu,fotograflari cektim ama fotolari yukleyemedim henuz teknik bir hatadan dolayi ..aksam hem fotolari hem tarifi paylasirim..
Tarif [url]http://www.dukanaute.com/[/URL] dan..Inanilmaz kolay ve cok lezzetli bir tarif..misafirlerinizede yapabilir gururla ikram edebilirsiniz..gelelim tarife:
hamur icin:
-6 yemek kasigi yulaf kepegi
-3 yemek kasigi bugday kepegi
-6 yemek kasigi yagsiz suttozu
-1 yemek kasigi sivi tatlandirici
-1 kucuk kutu yagsiz yogurt (su tek yemeliklerden 125 gr lik paketlerden)
-birkac damla sivi findik aromasi (bende findik yoktu vanilya aromasi koydum siz ne isterseniz ondan koyun ama orjinali findik aromasi diyor)
garnitur icin:
-3 paket kucuk yagsiz yogurt (125*3 =375 gr)
-3 petit suisses (bu sanirim turkiyede yok buna karsilik ligt labne olabilir 3 yemek kasigina denk gelir)
-4 yumurta
-3 kahve kasigi dolusu yagsiz sekersiz kakao
-2 yemek kasigi sivi tatlandirici (siz damak zevkinize uygun arttirabilir yada azaltabilirsiniz ama 2 kasik bence kivaminda oldu)
yapilisi
hamur malzemelerini bir buyuk kasede karistirin.hafif kati ve yapiskan bir hamur elde edeceksiniz.sonra 20 cm lik bir kaliba (kalibiniz yapismaz ise direk yapismasindan korkuyorsaniz aliminyum folyo yada yagli kagit serebilirsiniz isterseniz tum kaliba isterseniz sadece tabanina) karisimi dokuyoruz ve bir kasikla kalibin icine bastira bastira seriyoruz..200 derece firinda yaklasik 15 dakika pisiriyoruz.
hamur piserken bizde cikolatali garnituru hazirliyoruz.bunun icin butun malzemeleri yine buyuk bir salata kasesinde karistirip mikser ile cirpiyoruz.sulu gibi olacaktir ama korkmayin pistikce katilasacak..
pisen hamuru firindan aliyoruz ustune bu sulu sosu dokuyoruz ve 140 derecede 1 saat pisiriyoruz.ben bir 5 dakika daha fazla pisirdim ve bir 2-3 dakikada ustunu hafif kizarttim izgara modunda..
pisen keki alip sogumasini bekliyoruz..2 saat kadarda dolapta beklettikten sonra servise hazirdir (ben tabiki o 2 saatlik bekleme kismini yapamadim cunku bir an once tatmak istedim.sonuc superdi..afiyetler olsun..
Eki Görüntüle 616166 Eki Görüntüle 616167 Eki Görüntüle 616168 Eki Görüntüle 616169 Eki Görüntüle 616170
haklisin en mantıklısı bu şu durumda
Nekadar da bir sorun haline gelmis bu kacamak!!!!
Vay efendim niye yaziyorum. Herkesin bünyesi farkli arkadaslar,
Herkes kendi rejim taktigini uygular, ben benim bünyeme göre hareket ediyorum
Sende seninkisine göre!!! Bukadar basit!!!
Ben sizlerin zoru ilemi basladim bu diyete kendi irademlemi?!!!
Kimseyi kacamak yapmaya yônlendirmiyorum amac tamamen kendi Tecrübelerini paylasmak!!!
Oldu birde bu oturumu kacamak yapan ve yapmayan arasinda ayiralim!!!! Nedir bu yaaaa
Sonucta burda Herkes 20ve üstü kilo vermiyor!!!! Birileri 5-10 da vermeye calisiyor!!!!!
Ben bugün fazla yiyosam yarin dengeliyorumdur SANANE
Amacim kendime eglenceli tecrübeli arkadaslar edinip beraber rejimi gecirmek ama anlaşilan
Anlasilan bu olmayacak!!!!!
Sunu herkes biliyorki hepimiz kendi bünyemizi En iyi sekilde taniyoruz!ve neyi NAsil yaptigimizda isimize yarayacak yada yaramayacak....neyse insanin hevesini kursaginda biraka bilen insanlarda var!!! Ne ala ne alaa
günaydın kızlar canım çok sıkkın atağın 7. günündeyim tartıda +800 gördüm 3. gün bitiminde tam 2 kg vermiştim
hiç kaçamak yapmadım regl dönemimede çok var.
4. gün restorantta ızgara yemiştim sosu biraz yağlıydı atakta hemen +800 komik değilmi üstelik 2.2 vermiş görünüyordum bugün 1.4 vermiş görünüyorum.
ellerim biraz şiş sumu topladım acaba, sporumu yada yürüyüşümüde ihmal etmedim.
neyse motivasyonum için acilinden yorumlarınızı bekliyorum atakta böyle bişi yaşayan varmı acaba???????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?