Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de seyahatta baza zorlanıp, sonuçta baktım olmuyor, ara verdim dukana...ama şimdi düşünüyorum da, belki, zor da olsa biraz sürdürebilirdim. ben bundan sonra seyahata gideceğim zaman, mümkünse ya yanımda gerektiği kadar yulaf kepeğimi yanımda götüreceğim, kısa seyahatlar için ise, evde hazırladığım dukan kurabiyeleri yada diğer yulaf kepeğinden olan atıştırmalardan yanıma alacağım. kahvaltıda yumurta hindi füme gibi şeylerle otelde bile geçinebilir insan. her yerde market var, ordan yağsız süt ve yoğurt alınabilinir, mesela tek kişilik küçük yağsız sütler var. yulaf kepeğini ya yoğurda karıştırıp tüketebilirsiniz, ki tadı hoş olmaya bilir, yada gün boyunca yedikleriniz yemeğin içine belki biraz katıp tüketebilirsiniz. biraz zor seyahatta dukanı sürdürmek ama önceden planlanma
yapılırsa aslında yapılırmış diye düşünüyorum artık. ama çok iyi planlamak lazım ve belki baya bir tarif arşivini taramak lazım. Size iyi seyahatlar :)

Ne güzel, 1.5-2 saat spor yapıyormuşsunuz. Bu arada hoşgeldiniz aramıza öncelikle ve verdiğiniz 3 kilo için de tebrikler. Ne gibi spor yapıyorsunuz ? Ben bu aralar pek vakit bulamıyorum, ama yürüyüşü eksik etmiyorum en azından hayatımda.
Ama tabii ki üzülüyorum 1 saatlik eski spor programın kaç aydır iptal yani haftaya yine spor programımın bir kısmını en azından günlük mecburi faaliyetlerimin arasına almak istiyorum bir şekilde, ben gerçekten böyle iyicene enerji harcamaya
ihtiyaç duyuyorum, yürümeyi seviyorum ama bana biraz da tüm enerjimi ve stresimi üstümden atabileceğim aktiviteler lazım, belki evde yaptığım hareketleri akşam olmadan yapma şartıyla günlük planıma sıkıştırabilirim

Son düzenleme:
Ben de seyahatta baza zorlanıp, sonuçta baktım olmuyor, ara verdim dukana...ama şimdi düşünüyorum da, belki, zor da olsa biraz sürdürebilirdim. ben bundan sonra seyahata gideceğim zaman, mümkünse ya yanımda gerektiği kadar yulaf kepeğimi yanımda götüreceğim, kısa seyahatlar için ise, evde hazırladığım dukan kurabiyeleri yada diğer yulaf kepeğinden olan atıştırmalardan yanıma alacağım. kahvaltıda yumurta hindi füme gibi şeylerle otelde bile geçinebilir insan. her yerde market var, ordan yağsız süt ve yoğurt alınabilinir, mesela tek kişilik küçük yağsız sütler var. yulaf kepeğini ya yoğurda karıştırıp tüketebilirsiniz, ki tadı hoş olmaya bilir, yada gün boyunca yedikleriniz yemeğin içine belki biraz katıp tüketebilirsiniz. biraz zor seyahatta dukanı sürdürmek ama önceden planlanma
yapılırsa aslında yapılırmış diye düşünüyorum artık. ama çok iyi planlamak lazım ve belki baya bir tarif arşivini taramak lazım. Size iyi seyahatlar :)

Ne güzel, 1.5-2 saat spor yapıyormuşsunuz. Bu arada hoşgeldiniz aramıza öncelikle ve verdiğiniz 3 kilo için de tebrikler. Ne gibi spor yapıyorsunuz ? Ben bu aralar pek vakit bulamıyorum, ama yürüyüşü eksik etmiyorum en azından hayatımda.
Ama tabii ki üzülüyorum 1 saatlik eski spor programın kaç aydır iptal yani haftaya yine spor programımın bir kısmını en azından günlük mecburi faaliyetlerimin arasına almak istiyorum bir şekilde, ben gerçekten böyle iyicene enerji harcamaya
ihtiyaç duyuyorum, yürümeyi seviyorum ama bana biraz da tüm enerjimi ve stresimi üstümden atabileceğim aktiviteler lazım, belki evde yaptığım hareketleri akşam olmadan yapma şartıyla günlük planıma sıkıştırabilirim

İkinci paylaşmak istediğim şey, hepimize motive olması açısından bir mesaj, haftaya bol enerji ile başlayalım diye. Aramızdan bir bayan geçmiş sayfalarda diyeti başarı ile geçirip, korumaya geçmiş. İnternette dukan başarı hikayeleri ve önce-sonra resimleri fazlasıyla var,
ama ben size forumdan birinin korumaya geçtiği dönemi aktarmak istedim. Aramızdan biri başarmış. Çok insan var elbet, ben birini buldum, ekliyorum buraya ki, yeni başlayanlar yada biraz yol katetmiş olanlar için
bir motivasyon olsun diye. Bazen diyet serüveninde kilo vermiş olsak bile hedef ulaşılmadan önce uzak görünebiliyor, ama düşündüğümüzden de yakın aslında...
Herkese güzel bir hafta dilerim

Son düzenleme:
Günaydın, dünki sebze gününü baya baya bir abartmamla birlikte (wc'siz (() +1000 görmüş durumdayım bayanlar ancak no kaçamak olduğu için hiç moralimi bozmuyorum hele ki hem sağlık problemleri hemde stresli bir tez dönemi içerisindeyken +1000i hatasız gördüğümü düşünmek gerekirse. Kimseyi kınamıyorum herkesin derdi kendine ama şu bir gerçek kaçamaklar bizi tamamen durduruyor. Aslında benimki de kaçamak sayılır sebzeyi eminim 1/3 oranından geçirdim 3 gündür spor yapamıyorum ve sonucunu gördüm yani arkadaşlar bu tip şeyleri yazarsak insanlar nelerin nasıl yanlış yapıldığını anlar ve o hatayı yapmamaya çalışır. Yoksa metabolizma olayına hiç girmeyelim çok sevdiğim bir arkadaşım demişti 120yle başlayanlar 105le başlayanlar ve 98 (bendeniz) başlayanlar var elbet bunlar kadar hızlı veremez daha alt kilolarda olan arkadaşlarımız ama diyet aynı diyet kural aynı kural onun için herkesin uyması gereken kurallarımızı kendi metabolizmamıza göre uyarlamamız şu aşamada yanlış olur. Bir düşünün bu forumu ben belki 10 kişiye önermişimdir benim gibi 4 kişi daha önerse 50 kişi bu forumu bizim sayemizde takip ediyor demektir. (ister üyelikli ister üyeliksiz) Yorumlar dışarıdan okuyup evet kendi arkadaşlarım için de diyorum ahkâm kesmek için ideal ortamlar yaratmasın. Hele ki biz 'Dukan' yapıyoruz sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen ve diyetisyenlerin cıssss diye korkuttuğu pek çok kişinin umudunu uyguluyoruz. Burada başaranların hepsinin yazısını okuyabilirsiniz arkadaşlar hepsi de bizimle aynı fikirde hiiiiç olayı çirkinleştirmenin manası yok birbirimizi kırmayalım günümüz aydın, tartılarımız kurallar çerçevesinde bol -'li olsun inşallah.

arkadaşlar merhaba ben seyir dönemine geçicem 2 gün sonra ancak bölgesel incelmem lazım yani 2/0 uygulamam gerekiyor,ama açıklamada pazatrtesi perşembe dışında istediğinizzi yiyin diyor,nasıl yani herşeyi yiyin,bilgisi olan var mı ya da daha önce uygulayan?

kızlar tatlandırıcı ve süt tozu almak istiyorum internetten bulamadım aldığınız bir site falan varsa bana mesaj atabilirmisiniz.:26:

Ekimi tanırım. Resmen korumada. Dukan perşembelerini uyguluyor. Nerdeyse her akşam CALLEN yapıyor. Kilo almıyor aksine verdiği dönemler oluyor. + - gayet normal bir hayat sürüyor...

merhaba kızlar ben 69.5 dan 54 e düşmüştüm güçlendirme yapmadığım için tekrar 60 a çıktım
bugün itibarıyle yeniden basladım GÜÇLENDİRMENİN ÖNEMİNİ anlayarak :)

Ekimi tanırım. Resmen korumada. Dukan perşembelerini uyguluyor. Nerdeyse her akşam CALLEN yapıyor. Kilo almıyor aksine verdiği dönemler oluyor. + - gayet normal bir hayat sürüyor...

İpek seni özledim nerdesin ya:)gerçekten tecrübeli birilerini ihtiyaç var burda,saçma sapan öneriler hiç paylaşılmayın mucizeler,20kg verip dukanı bitirmiş edalarında topik başkanları türedi....bide şikayet var....bol bol...çok özledim seni medesayı gerçek dukan deneyimlerini

cANIM SAğoll
Bizde buraları özledik aslındaaa.
Sık sık göüşüyoruz bizim ekiple..

Ben yılbaşından beri toparlanamadım bir türlü. Burayı bıraktığım için olduğunu düşünüyorum. Ondan bir süre gireyim dedimm.
Medesa gayet iyi güçlendirmenin 2. evresine geçmek üzereee. Kilo kaybı devamm. Fıstık gibi olduuu.
Sevgi de gayet iyi. Koruma seyir arası gidip geliyorrr.
Ness le inat ettik bugün tam gaz başlıyoruz olaya.
Yasena biraz yavaşladııı bu aralar ama vazgeçmemesi için elimizden gleni yapıyoruzz.
Aliye çıtır olduu. Çok az kaldı güçendirmeyeee
ozlem 70 de takıldı kaldı 4 aydır yapmadığımız kalmadıııı. Hafta sonu farklı bir taktik uyguladı ama henüz sonucunu bilmiyorum. Bu konuyu açmıyorum çıtırlar yanlış anlar diyeee..
Sibel süper olduu tam gaz devam.
Ayça bu aralar kayıp
DAha sayamadım arkadaşlarda devam ediyorlar.
Kimse bırakmış değil
ama ucu kaçtı birazzz.

Burdaki saçmalıkla yüzünden terk ettik zaten biz burayı. Ama merak ettim bu topik başkanı geyiğini.
Kim seçti ne amaçlaa. Ne şikayetii.

Sen ne durumdasın.
Gittinmi uzaklaraaaa.
Moralin nasılll

sebze+protein günümün ardından bu sabah yine 55,6 geldim. en azından 56,5 gelmediğime sükrediyorum :) zaten dün sabahta 55,5 gelmiştim . +100 oynamıs :)
bugün saf protein günüm bakalım nasıl geeçecek. sabah sütümü ictim cıktm işe geldim. birazdan öğle yemeğine gideceğim.

merhaba arkadaşlar bende aranıza girmek istiyorum dukan diyetine başlayacağım kitabı bugün elime geçer sanki biraz meşakatli geldi kendi ekmeğini yap falan 65 kiloyum en az 10 kilo vermem lazım Allah yardımcımız olsun

Merhaba kizlar
deneyimlerinizi okuyorum iyileri örnek alip kötüleri tükaka diyorum:) saka bir yana bugün benim 1 haftam bitiriyor, 3 gün atak dahil 2 kilo vermisim(ben daha fazlasini bekliyordum) ancak vücudumda herhangi bir degisiklik görmüyorum, göbek ayni göbek :), sizce bu normalmi, birde sizler kac hafta sonra vücudunuzda degisiklikler görmeye basladiniz bunu merak ediyorum,cevaplar icin simdiden tesekkürler:)

bella 78 bence bir haftada 2 kilo vermen çok iyi göbeğini de diyete başlamadan dar geldiği bir pantolonla dene bakınca pek anlaşılmaz.

herkese güzel haftalar :)

boyum 157 bel kısmım yok ama alt tarafı boyuma göre geniş ve göbeğim var bunları eritsem yeterli 21 yaşındayım daha

1.57 boy, 21 yaş ve 46 kilo için BKI 18.66 çıkıyor canım, yani 'Zayıf, biraz kilo almalısınız' kategorisi. 47 kilodaise BKI 19.07 oluyor ve 'normal, sağlıklısınız' kategorisine giriyorsun. İdeal kilon ise 52.99muş, yani 53. zaten 55 kiloydun yanlış hatırlamıyosam, 3-4 kilo versen fazla fazla yeterli olur ki 55 kiloda bile BKI değerin sağlıklı çıkıyo. ama bölgesel bi kilo toplanması olduğuna göre bence spor yapsan daha iyi olur. bu kadar kilo için -bazı arkadaşlar katılmasa da- dukan yapma diyenlerdenim ben. çünkü ömür boyu sürdürmen gerekicek sonra. hele ki 21 yaşındasın, bunun bunalımı vaar doğumu vaar :) eğer ilerleyen yaşlarda daha büyük kilo problemleriyle karşı karşıya kalırsan dukana başvurursun. tabi bütün bunlar benim fikrim, dikkate alıp almamak senin tercihin :)

ben de her seferinde açmadır poğaçadır yapıp götürüyodum, son gittiğimde baktım renkleri bozarmaya başladı, güvenemeyip çöpe attım. o yüzden yulaf kepeği götürüp yoğurtla yemek en mantıklısı sanırım. teşekkürler fikir için, hem yulafı taşımak açma poğaça taşımaktan daha kolay :)

Hoşgeldiniz,
Ben de sizin gibi 65.8 ile başladım tam 40 gün oldu ve bu sabah 60.1 çıktım. şu halimle bile ne kadar mutlu olduğumu anlatamam:) Devamlı protein yediğimiz için daha çok vermişiz gibi görünüyormuş, 4 kilo verdğim dönemde kimse inanmıyor, sanki 6-7 vermiş gibisin diyorlardı. Ve bu diyeti yaparken hiç aç kaldığımı hatırlamıyorum, bu yüzden keyfim de yerinde. Eğer eti seviyorsanız hiç zorlanmazsınız. Ekmek yapma işi de 5dk bile sürmüyo hazırlaması şip şak:)) Tabi ilk zamanlarda tutturmak çok zordu o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…