"Gurursuz kalemi güçlü olmayan insanların tarzı bu şikayet olayı." vaaaay cok tuttum ben bu sozuonunde saygiyla egiliyorum ee bide opucuk gondereyim pek resmi olmasin
buz katinca beyaz olan su ha guzel tabir, zevkli ama, gercekten cok bos kalori onlar. besin degeri yok ama kalori. Bir an once vermen gereken kalorileri bitirde o senlikli gunlere geri don madem.
Valla ben de seni merak ediyordum napti diye, bende bir aydir takilmalardayim, sizin gibi bir doneme denk geldim, acaba naptilar bitirdiler mi o donemi diye merak ediyordum.
Anlasilan, daha cok spora yuklenmekten baska care yok. ben spora ara vermis olmama veriyorum bu duraklamayi. Callen falan arastiriyorum, bir kac gundur de yurumeye basladim tekrar.
beni de alın aranıza ne olurbu sabah tartıldım 69 kiloyum...çok kötu hissediyorum.bugun dukana başladım bende.kitabı da var.atak bitene kadar tartılmıcam
"Gurursuz kalemi güçlü olmayan insanların tarzı bu şikayet olayı." vaaaay cok tuttum ben bu sozuonunde saygiyla egiliyorum ee bide opucuk gondereyim pek resmi olmasin
Uzun zamandır başlığa yazmıyordum. Son ölçümlere göre 92,5 kg idim. Aşağı yukarı 50 gün oldu. Ancak son üç gündür üzerimde çok yoğun bir stres, moral bozukluğu ve regl öncesi sendrom var. Kaçamaklar yaptım... Zaten son iki haftadır günde 3 tane felan hurma yiyordum bağırsaklarımı düzenlesin diye; ama dün moral bozuklğu ile resmen herşeye saldırdım. Böyle bir şey yapacağımı hiç tahmin etmiyordum. Ne günler-ne kahvaltılar atlattım ama irademi bozmamıştım. Umarım aksilik olmaz. Yani en azından umarım balonumu patlatmamışımdır.
Dukanın yeni kitabını sipariş verdim. Oradaki tarifleri denemeyi planlıyorum bir sonraki günlerde.
merhaba kizlar bugün migrosta (isvicrede) protein ekmegi buldum %20 karbonhidrat var icinde sanirim bu diyet icin yapilmis yiyebilirmiyim acaba, icinde az miktarda cekirdek falanda var yag orani %2 yaziyor? yulaf kepegi yerine yani
icinde cekirdek varsa dukan icin uretildigini zannetmiyorum. yagli tohumlari yemek guclendirme degil ta korumaya kadar yasak. karbonhidrat orani da yuksekmis.
Yulaf kepegini sadece karbonhidrat ihtiyacimizi karsilamak icin almiyoruz ki, yulaf kepeginin hacminin uc kati kadar su tutma ozelligi var, bu kendimizi doymus hissetmemizi sagliyo, lif icerigi cok, bagirsaklarimizi temizliyo. ve bagirsaklarda cok yapiskan bir sey haline donusuyo, fazla karbonhidrat,yag ve proteinlerin emilmesine engel oluyor., yani yediklerimizin kalorisini azaltiyor.
Öncelikle cevap icin tesekkürler, evet haklisiniz ben bu saate kadar yulaf kepegimi yemedim, simidede aksam yemeginden kalktim, bir tabak kiymali karnabahar ve biraz az yagli peynirle yapilmis kasarli mantar yedim acayip doluyum, ilerleyen saatlerde yesen sorun olmaz sanirim
Ekimi tanırım. Resmen korumada. Dukan perşembelerini uyguluyor. Nerdeyse her akşam CALLEN yapıyor. Kilo almıyor aksine verdiği dönemler oluyor. + - gayet normal bir hayat sürüyor...
cANIM SAğoll
Bizde buraları özledik aslındaaa.
Sık sık göüşüyoruz bizim ekiple..
Ben yılbaşından beri toparlanamadım bir türlü. Burayı bıraktığım için olduğunu düşünüyorum. Ondan bir süre gireyim dedimm.
Medesa gayet iyi güçlendirmenin 2. evresine geçmek üzereee. Kilo kaybı devamm. Fıstık gibi olduuu.
Sevgi de gayet iyi. Koruma seyir arası gidip geliyorrr.
Ness le inat ettik bugün tam gaz başlıyoruz olaya.
Yasena biraz yavaşladııı bu aralar ama vazgeçmemesi için elimizden gleni yapıyoruzz.
Aliye çıtır olduu. Çok az kaldı güçendirmeyeee
ozlem 70 de takıldı kaldı 4 aydır yapmadığımız kalmadıııı. Hafta sonu farklı bir taktik uyguladı ama henüz sonucunu bilmiyorum. Bu konuyu açmıyorum çıtırlar yanlış anlar diyeee..
Sibel süper olduu tam gaz devam.
Ayça bu aralar kayıp
DAha sayamadım arkadaşlarda devam ediyorlar.
Kimse bırakmış değil
ama ucu kaçtı birazzz.
rica ederim canimda :26:ben vermedim linki esra vermis ona tesekkur et bencelisabeeeell çok teşekkür ederim balım:)
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır siteye giriş yapamıyordum yoğunluklarım nedeniyle. Şimdi biraz hafifledim ancak kiloca da hafifleme kararı aldım :) 10 Ocak' ta ''dukan'' a başlayıp 3 gün atak yaptım ve bugün 18. günümdeyim. 67.5 la başladım bir ara 64.3 ü gördüm fakat şu an 65.5 çıkıyorum tartıda. Bu oynamalar normal mi ?Sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim çünkü birçoğunuzun çok daha hızlı kilo verdiğini okudum hep yorumlarda. Benim 18 günde sadece 2 kg vermiş olmam normal mi ? Bu durum biraz şevkimi kırmış olsa da hırs yaptım devam ediyorum ancak umutsuzluğa kapılmamak için de sizden güç almaya ihtiyacım var sanırım...
Selam,
senin vermen gerekn kilo cok degil bu nedenle yavas verirsin. ayrica regl de onemli bir faktor olabilir, vucut su tutar bu evrede.
Bi de genel olarak ataktan seyire gecildigi zaman kilo vermede duraklamalar geri almalar olabiliyor. cunku atakta cok hizli kilo veriliyor, verilen kilo sadece yagdan olusmuyor, buyuk kismi su. protein diyetinin vucuttan odem atma ozelligi var cunku. seyirde sebzelerin yeniden menuye katilmasiyla, vucut yeniden su tutmaya basliyor, yani yagdan vermeye devam ediyosunuz ama su tutuldugu icin bu ya gorunmuyor, ya da arti kilo seklinde yansiyor.
Eger yorulmadan takip ederseniz, size verilen hedef kiloya ulasirsiniz.
Dukan da evet ilk 20 gunde 5-6 kilo kaybedenler oluyor, ama onlar cok yuksek kilolarda basliyorlar. Dukan o yuzden cok kilolu olanlara tavsiye ediliyor. cunku hedef kiloya yaklasildikca etkinligini yitiriyor, hizli verme konusunda, tabiki verirsin yine illa ki, ama 20 killo fazlasi olan biri kadar hizli vermezsin kesinlikle.
Cok iyi ya! Ne kadar da guzel bi grub olmussunuz gercek hayattan mi arkadassiniz burdanmi oldunuz bilmiyorum ama sundan eminimki bilrbirine destek olan motivasjon veren cok olmali yanimizda. Bir aya yakin bir sure oldu bende baslayali ne kadar yazilanlari okusam yorum yapsamda yinede yalniz hissediyorum kendimi bu yolda. Onumuzde azda Ola uzun bi yol var ve yol arkadasinin Kim oldugu cok onemli. Calisan Biri olarak insanlarin degisik bakislarina maruz Kalmak gulucuklerini izlemek hos degil yemek molalarinda benim elimde yulaf kepekli yogurdumu yerken. Onlarin yedigini bilakis cekmiyor Canim ama yinede benle dalga gecermis gibi incelemeleri hevesini kiriyor insanin ve bu devrede yol arkadasinin rolu cok onemli ve ben henuz yeniyim gerci ama bulamadim malesefcANIM SAğoll
Bizde buraları özledik aslındaaa.
Sık sık göüşüyoruz bizim ekiple..
Ben yılbaşından beri toparlanamadım bir türlü. Burayı bıraktığım için olduğunu düşünüyorum. Ondan bir süre gireyim dedimm.
Medesa gayet iyi güçlendirmenin 2. evresine geçmek üzereee. Kilo kaybı devamm. Fıstık gibi olduuu.
Sevgi de gayet iyi. Koruma seyir arası gidip geliyorrr.
Ness le inat ettik bugün tam gaz başlıyoruz olaya.
Yasena biraz yavaşladııı bu aralar ama vazgeçmemesi için elimizden gleni yapıyoruzz.
Aliye çıtır olduu. Çok az kaldı güçendirmeyeee
ozlem 70 de takıldı kaldı 4 aydır yapmadığımız kalmadıııı. Hafta sonu farklı bir taktik uyguladı ama henüz sonucunu bilmiyorum. Bu konuyu açmıyorum çıtırlar yanlış anlar diyeee..
Sibel süper olduu tam gaz devam.
Ayça bu aralar kayıp
DAha sayamadım arkadaşlarda devam ediyorlar.
Kimse bırakmış değil
ama ucu kaçtı birazzz.
En ufak şeyi şikayet ediyorlar yazarsam yine uzaklaştırırlar biz başka topik açtık dukanla ilgili konuşuyoruz samimice...buranın tadı kalmadı arada girip bakıp gülüp çıkıyorum....ben hedefimi küçülttüm çabalıyorum eşim gitti biz kaldık...böyle işte seviyorum seni yaşasın dukan kardeşliğimiz...:)onca kilo verdim yinede benden önce burda olana,araştırana paylaşana saygım artarak devam ediyor 20 kilo verdim ama kimseye en iyi ben biliyorum diyemem demem saldırmam hele şikayet çok komik....neyse biz topiğimizde eğleniyoruz sonuçta bir çözüm bulduk
delipisiciim, benimde bir pisim var cezmim suan belime sokulmus hıııırhııırhıııır uyuyo yanımda:) benim bende senin eski kilondayım ve hedefimiz aynı.... bana başarı öykünü anlata bilirmisin :) yeniyim ben bu arada ama seyirin 1haftasını atlattım:)
X
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?