Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ve ve ve MUTLAKA AMA MUTLAKA spor yapmak zorundasınız yoksa vücudunuz bu protein diyetinden zararlı çıkabilir. Dukan diyetinde benim gördüğüm bir hata da dilediğin kadar ye tezi yanlış. Zira amaç dediğim gibi yeme alışkanlığını da frenlemek ise istediğin kadar yemek ne kadar doğru ? YANLIŞ tabi ki...

Mutlaka ve mutlaka en az 1 saat yürüyün, ben her idmanımda yürüyüşe ek olarak 30 ton basıyorum. Bu da haftada toplam 90 ton, bir ayda 360 tona karşılık geliyor. Bu ağırlık idmanları öncesinde mutlaka ama mutlaka yürüyüş yapıyorum. Ve boş yere koşarak daha çok enerji harcadığınızı da düşünmeyin. Tempolu 1 saat yürüyüş, 2 saatlik koşudan çok daha faydalı. Unutmayın siz sporcu değilsiniz bu sebeple koşmak sizin için eklem sorunlarından başka bir şey demek değildir.

5 kilo için yapılacak diet değil dukan. Ömür boyu protein perşembesi ve hergün yulaf kepeğini göze alıyorsan zaten 2/0 yapmadan 1 ayda seyiri bitirirsin...
İyi düşün bencee..

İşte bizim grup 20 kişi kadar bu sebeplerle terk etti forumu...
Saygısızlık diz boyu. Kazara ağzından yanlış bişey çıkan biri olmasın. Vurun abalıya.
Bizde girdik böyle polemikleree. Ama hemen çözdük bıraktık.
Bu kadar uzatmanın kimseye bir faydası yok.

Scholarppty sakın alınma. laflarım kesinlikle sana yada özel birine, birilerine değil. Okuyup okuyup seni alıntı yaptğımdan sen burdasın. Lafım genele...
Bu diet gerçekten destekle daha iyi oluyorr.
Burda gördüğüm kadrıyla editörler iş yoğunluğundan geçmişi falan okumayıp şikayet edileni direk ciddiye alıyorlar. Sormadan geçmişi okumadan cezayı kesiyorlar. Kendilerince haklılardır. Ne kadar geçmişe gidip okuyorlar şüpheli. KAç forum var. Bu biraz can sıkıyorr.

Bizim grup son günlerinde, saçma sapan soru soranlara (kitabı okumadığı bariz belli olan insan grubu) önce kitabı okumalısınız sonra tüm sorulara herkes cvp verir yanıtından başka cvp vermiyorduk. Hatta niye yazmıyorsunuz cevap diye çıkışanlar bile oldu. Çok daha sabırlı yeni çekirgelerimiz sabırla cvp verdiler..
Sonra iş çığrından çıktıı ve biz terk ettik. Anladığım kadarıyla hala aynen deam ediyor.
Biraz silkelenmek lazım.
Ben artık biraz daha farklı bakıyorum olaya.
Kaçamak yapan yazsada olur yazmasada. Kaybedecek tek kişi kendisi.
Onu kötü örnek alanında aklı var fikri var. İster kaçamak yapar ister yapmaz. Kaybedecek yine kendisi.
Yapmayanlara gelinceee.
Kendimizle gurur duyarız. Bak ben kaçamak yapmadım diye...

Sallamamam en iyisiiii. Ceavp vermemek bazen en güzel cevapp.

Öptüm şekerlerr...

30 gün - 60 gün ??
Bu ne ben anlayamadım.
Alıntımı yaptın 60 gün atıkmı yaptın??

Hem bu çok kötü bir örnek çekirgelereee.

Selam, protein diyetinde isteseniz de cok yiyemiyosunuz zaten:) cunku istah falan kalmiyo.

Ama Dukanin eger eski yemek aliskanliklarina donersek dukan sonrasi hayata cok fazla faydasi olmadigi gercek. Ama su bir gercek ki, hangi yemek karbonhidrattir, hangi yemek proteindir onu cok iyi kavriyosunuz, gelecek yasamda neleri tuketmenin faydai oldugunu, nelerin fazla tuketiminin zararlari oldugunu ogreniyosunuz. bu da kilo almaya karsi iyi bir silah.

Umarim sizin dediginiz gibi porsiyon kontrolunu ogreniriz de geri almayiz kilolari.

Bir de 30 gun atak nedir:)) atak en fazla 10 gun olmali. Sizin bir daha et gormek istememniz dogal.

merhaba arkadaslar,

ilk defa bir diyeti kafama koymustum, hatta cokta mantikli gelmisti dukan diyeti.
kitabini aldim, spor salonuna yazildim, bir sürü alis veris yapmistim (yulaf, tatlandiricilar, süt tozlari vs.)..

diyete basladim ve ilk günü hüsrana ugradim..
yumurtali omlet yapmistim yulaf kepeyi ile, icinede yagsiz labne peyniri ve degisik baharatlar vardi.
nedense bunun yarisini yedikten sonra asiri derecede mide bulantisi basladi ve tüm gün daha birsey yiyememistim.

ertesi gün dukana veda etmistim malesef.
arkadaslarim cok basarili bir sekilde kilo verdiler, hatta koruyorlar...
kendime güvenemiyorum yoksa yine baslardim.

hepinizi tebrik edfiyorum

Herkeslere merhaba,
Karneleri dagitip tatile ciktim.yalova istanbul izmir...dolanip duracagim. Yulaf kepegimi tatlandiricimi yanima aldim.umarim diyeti bozmam. Su ana kadar direndim.
Ipekcim donmussun buralara.cok sevindik. Digerlerini de bekliyoruz. Bak yakinda gunclendirmewye gececegiz. Tecrubelere ihtiyacimiz var.

Hoşbulduk canım..
İyi tatiller sanaa.
Ben Yalovadayım biliyorsun. Uygun bir zamanda görüşelimmmm

sedali20042006

evet bende seni hatırladım.59-69 kilo arasındakiler topiğinde tanışmıştık sanırım..sonuç hala aynı benim için
atak ın 2. gunundeyim.Bu arada öyp ile atandım.Asistanım artık. Öğrenciyken hocaların orasıyla burasıyla dalga geçerdim.Şimdi bana aynısını yapcaklar bi turlu veremedim şu kiloları..Ya da verip geri alıyorum.Seyir döneminde ciddi ciddi bi diyetisyene gidip bu konuyu görüşcem.

İpek Bazende şöyle oluyor sen parfüm adı yazdın diye 3gün ceza alıyorsun,adam bilerek isteyerek ağzına geleni yazıyor sana hafif uyarı yazıyor burada az önce babalar gibi dukan dışı konuştular artı ağzına geleni söyledi ve bitti...ben sevgili editöre,site yönetimine ortada bişey yokken geçmişi deşip hakaretleri beğenen arkadaşlara teessüflerimi iletiyorum kötü söz sahibinindir.sahibi üstüne alınsın.....sallamıyorum bende amannnn bura kimsenin değil dukana devam...yolum az zaten herşekilde biter en küçük hakarette bu sefer yasal yollara baş vurucam çünkü editör okumadan ve yanlı davranıyor bence....saygı ve sevgiyle hoşçakalın....

Surada agiz tadiyla diyet yapip birbirimize yardimci olmaya calismak varken ne zaman topige girsem ve birseyler yazmak istesem hep bir tartisma,bagiris,cagiris.insanlar bunlari okumak zorunda degil herkes birseyler ogrenmek tecrubeli arkadaslara danismak istiyor.neyi paylasamiyorlar anlamadim..ben diyet yapiyorum ve burada paylasmak istiyorum ama insanda heves birakmiyorlar..sayfalari bos bos dolduruyorlar..valla tabela asmak lazim İŞİ OLMAYAN GİREMEZ..

kitabı okuyorum şu anda seyir evresi dönemini bitirdim ama herkes bu diyet uygun değil sana diyor bnde bıraktım şimdilik sadece 2gun protein yiyerek denemeye devam edicem yavaş yavaşda olsa vermek istiyorum

kitabı okuyorum şu anda seyir evresi dönemini bitirdim ama herkes bu diyet uygun değil sana diyor bnde bıraktım şimdilik sadece 2gun protein yiyerek denemeye devam edicem yavaş yavaşda olsa vermek istiyorum

iyi madem, kopma burdan da ise yariyosa biz de ogrenelim.

Kilo bildirimleri persembeleri, kilonu bildirirsen, hangi hizla verdigini de takip edebiliriz.

bu sebeple zaten tavuktan da tiksindim ya :) Bu arada atak gün sayısını örnek verdim 1 iken 2 kat yaptığımı göstermek için.

......

iste burda bir hata olmali cunku 30 gun diye bir sey yok sevgili Kazenseyirlemi karistirdiniz acaba..ne kitapta,ne internette yok boyle bisey..en fazla 10 gunki oda ciddi obezlerde ..burda bir yanlislik olmali..:26:

Merhaba
Yukarıda da yazdım 30 gün sayısını örnek verdim diye : )

Bol proteinli günler sizin olsun bayanlar. Akşama tavuk ciğer sote hazırladım ama öyle bir ağırlık yaptı ki bir ağırlık çöktü anlatamam size. Neyse spor yapacağım ben. wc olayını da hallettim sayıyorum bugünlük, gitmesi gerekenler münasip yere ulaştı çok şükür . Maşallah bize Allah bozmasın Dukan'ımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…