ya kızlar birşey sorucam bu dukanda meyve yemek yokmu? bn atak dönemimi 2 gün yapcam yarında seyir dönemine geçicem kitapta diyorki 2gün saf protein diğer 5 gun istediğinizi yiyebilrisniz dio bn bunu yapmak istiyorum 5 kilo vermek istiyrum sadece ama daha sonra bıraktığımda almaktan korkuyorum
Kaçamaklar konusunda ki sert tutumu bana biçtiyseniz teşekkür ederim o zaman ben dukanın hakkını vermiş sayıyorum kendimi. Şu aşamada kaçamakların zararlı olduğu konusunda sanırım hemfikiriz ancak üslup konusunda ayrılıyoruz. Üslupsuzlaştığımı farkettiğiniz bir ifadeyi rica ediyorum sizden. Nerede hakaret ettim veya sizi bu kanıya düşürdüm bilmiyorum, üsluba dikkat etme sözünü hangi satırımda hakettim ben farkedemedim ki bu konuda yani üslupsuzluk konusunda uyarı amaçlı yazdığım için iyiden iyiye dikkat ederek yazdım. Birde şunu belirtmek istiyorum, adı üzerinde arkadaşım kaçamak=diyete aykırı davranış yapana sert çıktığımı hatırlamıyorum yapmaması konusunda uyardıysam da bu asla isme olmadı yine forum geneline uyarı formatında oldu, dikkat edelim istersen uyarı genel manada kaçamak adına yapılmış olsa da esas olan kitaptan bihaber dolananlara idi. İstersen üslup yargısına değil ki bunun ne demek olduğunu gerçekten mesleğim dolayısıyla iyi bilirim, ifade konusuna düzeltme getirelim bu durumda da uyarın bana değil cevap verme hakkını kendimde hissettiğim mesajı yazan arkadaşımıza olsun. Nacizane fikrim budur.
Ek olarak Dukan da atak devresini benim kadar sert yapan olduğunu da sanmıyorum. örnek veriyorum ilk başlangıç aşamasında 30 gün olan atak devresini keyfi olarak 60 güne uzattım. O dönem ki zorluklar aklıma geldikçe yemekten korkar oldum :)
ve ve ve MUTLAKA AMA MUTLAKA spor yapmak zorundasınız yoksa vücudunuz bu protein diyetinden zararlı çıkabilir. Dukan diyetinde benim gördüğüm bir hata da dilediğin kadar ye tezi yanlış. Zira amaç dediğim gibi yeme alışkanlığını da frenlemek ise istediğin kadar yemek ne kadar doğru ? YANLIŞ tabi ki...
Herkeslere merhaba,
Karneleri dagitip tatile ciktim.yalova istanbul izmir...dolanip duracagim. Yulaf kepegimi tatlandiricimi yanima aldim.umarim diyeti bozmam. Su ana kadar direndim.
Ipekcim donmussun buralara.cok sevindik. Digerlerini de bekliyoruz. Bak yakinda gunclendirmewye gececegiz. Tecrubelere ihtiyacimiz var.
5 kilo için yapılacak diet değil dukan. Ömür boyu protein perşembesi ve hergün yulaf kepeğini göze alıyorsan zaten 2/0 yapmadan 1 ayda seyiri bitirirsin...
İyi düşün bencee..
İşte bizim grup 20 kişi kadar bu sebeplerle terk etti forumu...
Saygısızlık diz boyu. Kazara ağzından yanlış bişey çıkan biri olmasın. Vurun abalıya.
Bizde girdik böyle polemikleree. Ama hemen çözdük bıraktık.
Bu kadar uzatmanın kimseye bir faydası yok.
Scholarppty sakın alınma. laflarım kesinlikle sana yada özel birine, birilerine değil. Okuyup okuyup seni alıntı yaptğımdan sen burdasın. Lafım genele...
Bu diet gerçekten destekle daha iyi oluyorr.
Burda gördüğüm kadrıyla editörler iş yoğunluğundan geçmişi falan okumayıp şikayet edileni direk ciddiye alıyorlar. Sormadan geçmişi okumadan cezayı kesiyorlar. Kendilerince haklılardır. Ne kadar geçmişe gidip okuyorlar şüpheli. KAç forum var. Bu biraz can sıkıyorr.
Bizim grup son günlerinde, saçma sapan soru soranlara (kitabı okumadığı bariz belli olan insan grubu) önce kitabı okumalısınız sonra tüm sorulara herkes cvp verir yanıtından başka cvp vermiyorduk. Hatta niye yazmıyorsunuz cevap diye çıkışanlar bile oldu. Çok daha sabırlı yeni çekirgelerimiz sabırla cvp verdiler..
Sonra iş çığrından çıktıı ve biz terk ettik. Anladığım kadarıyla hala aynen deam ediyor.
Biraz silkelenmek lazım.
Ben artık biraz daha farklı bakıyorum olaya.
Kaçamak yapan yazsada olur yazmasada. Kaybedecek tek kişi kendisi.
Onu kötü örnek alanında aklı var fikri var. İster kaçamak yapar ister yapmaz. Kaybedecek yine kendisi.
Yapmayanlara gelinceee.
Kendimizle gurur duyarız. Bak ben kaçamak yapmadım diye...
Sallamamam en iyisiiii. Ceavp vermemek bazen en güzel cevapp.
Öptüm şekerlerr...
30 gün - 60 gün ??
Bu ne ben anlayamadım.
Alıntımı yaptın 60 gün atıkmı yaptın??
Hem bu çok kötü bir örnek çekirgelereee.
evet vermen gereken kilo azmis. dukan bu kadar az kilo vermek icin pek uygun bir diyet degil. cunku omur boyu uyman gereken bir rejim, sadece 5 kilo fazlalik icin boyle bir yukun altina giremeye deger mi bilemem.
Ama illa dukan dersen, dogrusu ben de merak ediyorum 2/0 ise yarar mi diye. Simdiye kadar hic yapan gormedim, ise yariyosa buyuk bir sey, biz de senden ogrenmis oluruz.
Bu arada kitabi okumamissin belli ki. Kitabi okumadan diyete baslama cunku, cunku bu diyet bilmeden uygulandiginda, bobreklere zaar veren bir diyet. ve daha bir suru yan etkisi cikabiliyor, yanlis uygulayanlarda. Burada sana verecegimiz bilgi kisitli olur, internette ise yanlis bilgi dolu. En guvenilir kaynak kitap. O yuzden kitabi oku lutfen.
kitabı okuyorum şu anda seyir evresi dönemini bitirdim ama herkes bu diyet uygun değil sana diyor bnde bıraktım şimdilik sadece 2gun protein yiyerek denemeye devam edicem yavaş yavaşda olsa vermek istiyorum
Selam, protein diyetinde isteseniz de cok yiyemiyosunuz zaten:) cunku istah falan kalmiyo.
Ama Dukanin eger eski yemek aliskanliklarina donersek dukan sonrasi hayata cok fazla faydasi olmadigi gercek. Ama su bir gercek ki, hangi yemek karbonhidrattir, hangi yemek proteindir onu cok iyi kavriyosunuz, gelecek yasamda neleri tuketmenin faydai oldugunu, nelerin fazla tuketiminin zararlari oldugunu ogreniyosunuz. bu da kilo almaya karsi iyi bir silah.
Umarim sizin dediginiz gibi porsiyon kontrolunu ogreniriz de geri almayiz kilolari.
Bir de 30 gun atak nedir:)) atak en fazla 10 gun olmali. Sizin bir daha et gormek istememniz dogal.
Lütfen şunu unutmayın. Dukan veya başka bir diyette dahi yeme alışkanlıklarınızı değiştirmediğiniz sürece sonuç alsanız dahi çok kısa süre sonra verdiğiniz kiloları çok daha kötü bir şekilde alırsınız.
sizi aramizda gormek ne guzel ,cok mutlu oldumama zaten dukan diyeti gibi bize gore saglikli sayilan diyetler yeme aliskanliklarinida degistiriyor...aldiginiz urunlerin yarimyagli yada yagsiz olmasina ozen gosteriyorsunuz,yaptiginiz yemeklerdeki yag oranini azaltiyorsunuz,suyun hayatin vazgecilmezi olarak hayatiniza sokuyorsunuz,bu ve bunun gibi cok sey katiyor hayatiniza ve aslinda siz farkinda olmadan yeme aliskanliginizida degistirmis oluyorsunuz.ben dukan ile hayatimda degisen seyler diye bir yazi yazmistim ordada anlattim oyle boyle degil hayatima kattiklari en onemliside ac olmadiginiz icin gozunuzun onunde tatlilar,pastalar yada hayalini kurdugunuz ne varsa gecmiyor..
iste burda bir hata olmali cunku 30 gun diye bir sey yok sevgili KazenEk olarak Dukan da atak devresini benim kadar sert yapan olduğunu da sanmıyorum. örnek veriyorum ilk başlangıç aşamasında 30 gün olan atak devresini keyfi olarak 60 güne uzattım. O dönem ki zorluklar aklıma geldikçe yemekten korkar oldum :)seyirlemi karistirdiniz acaba..ne kitapta,ne internette yok boyle bisey..en fazla 10 gunki oda ciddi obezlerde ..burda bir yanlislik olmali..:26:
......
iste burda bir hata olmali cunku 30 gun diye bir sey yok sevgili Kazenseyirlemi karistirdiniz acaba..ne kitapta,ne internette yok boyle bisey..en fazla 10 gunki oda ciddi obezlerde ..burda bir yanlislik olmali..:26:
DUKAN GİBİ UZUN SÜRELİ BİR DİYETİ YAPAN ARKADAŞLARIM İÇİN BİRAZ MOTİVASYON OLSUN BUNLAR..
Resimli zayıflama hikayeleri zayıflama resimli-10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?