Bol proteinli günler sizin olsun bayanlar. Akşama tavuk ciğer sote hazırladım ama öyle bir ağırlık yaptı ki bir ağırlık çöktü anlatamam size. Neyse spor yapacağım ben. wc olayını da hallettim sayıyorum bugünlük, gitmesi gerekenler münasip yere ulaştı çok şükür. Maşallah bize Allah bozmasın Dukan'ımızı.
Resimler çok güzel de...... nasıl o hale gelmişler.. keşke her biri sırrını da söyleseydi....
Canım benim çıktı gitti neticede...Gitmesi gereken yere ulaştıçok iyi ya kaç gündür ne çekiyorsun dukanın en zor tarafı kabızlık neyse hallettin demek
Canım tatlandırıcı olayı biraz karışık mesela dukan chatte bir markaya 8 tablete kadar izin veriyorlar bunun tekabülü de 2 yemek kaşığı oluyor ama bir başka tatlandırıcı ya sınırsız müsadeli diyorlar isimlerini bilmiyorum Ben sana kendime ve şeker geçmişine sahip ailem neticesi ile dr kontrollü tatlandırıcı kullanmayı anlatayım Dr'muz tatlandırıcının her ne olursa olsun günde 5 tableti geçmemesini söylemişti buda yaklaşık olarak 1,5 yemek kaşığı toz tatlandırıcıya tekabül ediyor birde şöyle birşey var neticede tatlandırıcı yapay birşey ya onun için azaltmak önemli mesela çayına kullanmıyorsan haftada iki defa tatlı niyetine birşeyler yapıp yiyebilirsin ama sınırını aşmadan tabiki. Yok ben çayı da tatlandırıcıyla içerim dersen ki ben kahvaltılarda kesinlikle sade içemem haftada bir tatlı hakkımı kullanırım dersin olur. Fazla fazla kullanıpta vücudu yapaya alıştırmanın gereği yok diye düşünüyorum. Afiyet olsun kabak tatlın bende yarın için kakaolu muhallebi yapmayı düşünüyorum şimdiden ağzım sulanmış durumda.İyi geceler dukancılar
Biraz önce kabak tatlısı yaptım ben tatlandırıcıyla...
Aklıma takılan bişi var...kabak sınırsız izinliydi ama günlük tatlandırıcı sınırı ne kadardı acep?
Acil cevap bekliyorum , tatlım beni bekliyor
Zeynebim çok teşekkür ederim canım desteklerin için iyiki varsın. Dukan'ımız bitince, başka topiklerde inşallah. Benim çok var daha da sen amacına ulaştın sayılır. Hade gayret canım benim şubat sonuna seni de güçlendirmeye transfer edicez sonra biz gelicez arkandan. İyi geceler canım.
Zeynebim çok teşekkür ederim canım desteklerin için iyiki varsın. Dukan'ımız bitince, başka topiklerde inşallah. Benim çok var daha da sen amacına ulaştın sayılır. Hade gayret canım benim şubat sonuna seni de güçlendirmeye transfer edicez sonra biz gelicez arkandan. İyi geceler canım.
İyi geceler dukancılar
Biraz önce kabak tatlısı yaptım ben tatlandırıcıyla...
Aklıma takılan bişi var...kabak sınırsız izinliydi ama günlük tatlandırıcı sınırı ne kadardı acep?
Acil cevap bekliyorum , tatlım beni bekliyor
Canım tatlandırıcı olayı biraz karışık mesela dukan chatte bir markaya 8 tablete kadar izin veriyorlar bunun tekabülü de 2 yemek kaşığı oluyor ama bir başka tatlandırıcı ya sınırsız müsadeli diyorlar isimlerini bilmiyorum Ben sana kendime ve şeker geçmişine sahip ailem neticesi ile dr kontrollü tatlandırıcı kullanmayı anlatayım Dr'muz tatlandırıcının her ne olursa olsun günde 5 tableti geçmemesini söylemişti buda yaklaşık olarak 1,5 yemek kaşığı toz tatlandırıcıya tekabül ediyor birde şöyle birşey var neticede tatlandırıcı yapay birşey ya onun için azaltmak önemli mesela çayına kullanmıyorsan haftada iki defa tatlı niyetine birşeyler yapıp yiyebilirsin ama sınırını aşmadan tabiki. Yok ben çayı da tatlandırıcıyla içerim dersen ki ben kahvaltılarda kesinlikle sade içemem haftada bir tatlı hakkımı kullanırım dersin olur. Fazla fazla kullanıpta vücudu yapaya alıştırmanın gereği yok diye düşünüyorum. Afiyet olsun kabak tatlın bende yarın için kakaolu muhallebi yapmayı düşünüyorum şimdiden ağzım sulanmış durumda.
Önemli değil tatlım 83kilodan 60 a inmek kolay tabi çok kilo benim boyda kısa168senin gibi değilim yani eeee haliyle kilo vermek çok kiloya kolay 30-40kgverecek arkadaşlar var onların yolu uzun ama daha kolay verirler emin ol..tatlım ben güçlendirmeye geçtim dün itibariyle şımarıklık yapmiyim ama 58kgyum...regl bitti şişim indi derken 3.5kilo birden gitti kaldı 3 kilom onuda yavaş yavaş veriyim yarışıda kazaniyim:):)
sevgili cigdem de cevap vermis gerci ama benimde bildigim tatlandiricida bir sinir olmadigi..ozellikle stevia da...birde toz tatlandiriciyi ne kadar cok koyarsan yaptigin sey iyice aciyor tadi..genelde 2 yemek kasigi gibi yeterli oluyor..ama dedigim gibi benimde bildigim sinir olmadigi yonunde..
ya arkadaşlar ben bisure tartılmasam olmaz mı acaba?çunku bende negatif etki yapıyor o.nasılsa zayıfladım diye başlıyorum yemeğe.
Canlar,sizinle bugun yaptigim hindi tandir tarifini paylasmak istedimcok guzel yumusacik oldu vede cok lezzetliydi..yanliz ben bir iki degisiklik yaptim cunku saf protein gunumdu:
-1 parca kemiği üzerinde hindi but ve kalça
-1 adet 4e bölünmüş büyük kuru soğan(ben 4 adet arpacik sogan kullandim)
-8-10 adet sarımsak (3 -4 dis koydum)
-8-10 adet taze dal kekik
-1 adet iri küp doğranmış kereviz(ben koymadim sebze gununuzse koyabilirsiniz)
-1 iri doğranmış havuç(yine sebze gununuzse koyabilirsiniz)
-Tuz karabiber
-Zeytinyağı(bir tatli kasigi kullandim)
-Yarim çay bardağı su
* Hindi etinin üzerine bıçağınız ile küçük çizikler atın
* Zeytinyağı tuz ve karabiber ile hindi etinin her yerini iyice ovuşturun
* Soğanı 4e bölün, sarımsaklar, taze kekik dalları ile birlikte hindinizin üzerine su serpin ve Fırın tepsisine alın , üzerini alüminyum folyo ile kapatın
* Daha önceden 200 dereceye ısıtılmış sıfırda 30 dakika pişirin
* Sonra fırın derecenizi 180e düşürün ve 1 saat de bu şekilde pişirin
* Daha sonra üzerindeki folyoyu çıkartın ve 30 dakika kadar daha 160 derecede pşsirin ve üzerini kızartın
AFIYET OLSUN !!!!!!
Eki Görüntüle 619995 Eki Görüntüle 619996
Canlar,sizinle bugun yaptigim hindi tandir tarifini paylasmak istedimcok guzel yumusacik oldu vede cok lezzetliydi..yanliz ben bir iki degisiklik yaptim cunku saf protein gunumdu:
-1 parca kemiği üzerinde hindi but ve kalça
-1 adet 4e bölünmüş büyük kuru soğan(ben 4 adet arpacik sogan kullandim)
-8-10 adet sarımsak (3 -4 dis koydum)
-8-10 adet taze dal kekik
-1 adet iri küp doğranmış kereviz(ben koymadim sebze gununuzse koyabilirsiniz)
-1 iri doğranmış havuç(yine sebze gununuzse koyabilirsiniz)
-Tuz karabiber
-Zeytinyağı(bir tatli kasigi kullandim)
-Yarim çay bardağı su
* Hindi etinin üzerine bıçağınız ile küçük çizikler atın
* Zeytinyağı tuz ve karabiber ile hindi etinin her yerini iyice ovuşturun
* Soğanı 4e bölün, sarımsaklar, taze kekik dalları ile birlikte hindinizin üzerine su serpin ve Fırın tepsisine alın , üzerini alüminyum folyo ile kapatın
* Daha önceden 200 dereceye ısıtılmış sıfırda 30 dakika pişirin
* Sonra fırın derecenizi 180e düşürün ve 1 saat de bu şekilde pişirin
* Daha sonra üzerindeki folyoyu çıkartın ve 30 dakika kadar daha 160 derecede pşsirin ve üzerini kızartın
AFIYET OLSUN !!!!!!
Eki Görüntüle 619995 Eki Görüntüle 619996
Ellerine, paylaşımına sağlık canım...
Üşenmeyip bir de foto çekiyorsun ya süpersin valla...
Bu arada çekimlerde sanatsal yani tırt değil...
Görsel açıdan o kadar şık ki canı çekiyor insanın ayol...
Yılbaşı dışında hindi eti tüketmedim ben ...
Arada değişiklik yapmak lazım, tavuk tavuk nereye kadar...
ya kızlar birşey sorucam bu dukanda meyve yemek yokmu? bn atak dönemimi 2 gün yapcam yarında seyir dönemine geçicem kitapta diyorki 2gün saf protein diğer 5 gun istediğinizi yiyebilrisniz dio bn bunu yapmak istiyorum 5 kilo vermek istiyrum sadece ama daha sonra bıraktığımda almaktan korkuyorum
meyve yasak diyorsunuzda,evet normalde dukanda meyve yasak ama arkadas 2/0 seklinde uyguladigini soyluyor yani bu durumda 2/0 da haftanin ikigunu saf protein geri kalan gunler abartmamak sarti ile normal beslenme..normal beslenme sekline meyvede girer..5+5 1+1 2/7 bunlara yasak ama 2/0 icin degil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?