Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Vini den kıskandım ben de bugünkü menümü paylaşayım dedim...

Sabah: edadukancanın "pizzanın dibi" si ve yeşil çay
Öğlen: Tavuk ve yoğurt
Ara: Türk kahvesi + yeşil çay
Akşam: Tavuk + yoğurt + bolcaaa kuru soğannnnn
Ara: Yarısı perşembeye kalan kabak tatlısı

Su 2 lt rahat olmuştur...
Daha yatana kadar da içerim...
Yeşil çay ve su konusunda sıkıntı yok...

Ama şu spor işi var ya, sıkıntılı (

Menü süper valla..
Spor içinde leslie diye bir hatun var.. Ben 3 mil yapıyorum onunla 45 dk sürüyor..
Evde soğuklarda dışarı çıkmadan spor yapmak için bire bir..

Şu meşhur video sitesinden aratabilirisn canım (reklama girmeyelim)

iyi akşamlar arkadaşlar,

umarım herkesler iyidir. İpek gelmiş ve bizden haberler vermiş saolsun.

ben yola devam ediyorum. bu sabah itibari ile 86.1 kiloyum.

44 beden pantolon giymenin mutluluğunu yaşayan azrasıladan sevgiler...

Canım Leslie ' yi bilmem mi, her mil var bende...
Dukan a başlayana kadar 2 ay kadar kendileriyle çok iyiydik...

Sıkıntı vakit ya da ortam yaratamamak değil...
Sıkıntı; benim tembelliğim...

Umarım tez zamanda kaldırırım şu ...yu
Sporsuz dukan yapan; dukan yapmış sayılmaz zaten...
Benim yaptığım çakması (

Maşallah azracım...
Tam gaz yola devam ediyorsun anlaşılan...
Hangi şehirdeyiz şimdi ???

ben de 21 gün callan yaptım ve bıraktım. tekrar başlamam gerek ama hala başlayamadım...

sabah: 2 yumurta (kitapta yazdığı gibi yağsız rafadan da yaptım ama çılbır da olabilir diyor kitapta) light peynir,light süt
ara:gelip geçerken yoğurt kaşıklamaca
öğle: kıymalı yumurta,yoğurt (hiç yaratıcı değilim resmen yumurtaya sarıldım)
akşam:annem patatesli tas kebabı yapmıştı.etlerini bir tabağa ayırıp yedim.(annem yemeği yağsız ve tuzsuz yapar bu arada)

bundan böyle alışverişimi dukana göre yapacağım...evdekilerle biraz zor.atak kısmını 7 gün tutmayı duşunuyorum.kitapla ilgili bişey sormak isteyen olursa çekinmesin.tarifler falan da paylaşabilirim.gerçi artık heryerde var.

iyi geceler

kızlar,
ben daha önce spor için erinmediğim zamanlarda debbie siebers ın slim in six isimli çalışmalarını takip ediyordum.gerçekten mukammeldiler.4 hafta devam edebildim.(normal süre 6 haftadır) göbeğim şekillenmeye başlamıştı ve hiç inceltemediğim alt bacağım bile şekle girmişti. tekrar başlayacağım. atak döneminde çok fazla zorlamayın yuruyuş yapın diyor kitapta. yoksa yaparız tabii ki di mi ama adam yormayın kendinizi diyorsa yormam atak suresınce leslie ile de ısınıyordum bi de.vay be ben neymişim

Genel anlamda menün iyi, sen sıkılmadıysan yumurtadan sorun yok...
Ama patates biliyorsun nişasta ihtiva ediyor ve yasak...
Pişerken nişastanın diğer malzemelere karışma ihtimali yüksek olduğundan dikkat etmekte fayda var...
7 gün testte önerilen mi? yoksa senin belirlediğin bi rakam mı?
Dukan amca testte ne söylüyorsa onu yap canım, yolun uzunsa eğer atakla vücudu yormak manasız olacaktır...
Uzatanların Dukanın söylediği rakamdan fazla verdiği olmadı...
Bir de menünde yazmamışsın ama atak için 1.5 kaşık yulaf kepeğini de tükettiysen bu iş tamamdır...+ min. 25 dk yürüyüş.

Belki biliyorsun bunları, zaten kitabı okumuşsun...
Bilmeyen ve öğrenmek isteyenlere gitsin mesaj...

Aaa, tebrikler canım akademisyenliğe ilk adım atıldı yani sana aynısını yapmazlar yaaa, sanmıyorum, asistanlar başka dermişim ben de asistan olacaktım, sorun çıktı, olmadı. nasip değilmiş sanırım orası. ben de doktora tezimle uğraşıyorum, bir yandan da okuyamadığım kitaplarımı okuyorum yada bilgilerimi pekiştiriyorum. sen dukanla bir zayıfla, çıtır asistanlar grubuna girip, öğrencilerin notlarının yükselmesine sebep olursun bence yaza kalmaz senin hedefe ulaşman bence.
Aslında diyetisyene gitmeden önce kafanda bitirmen lazım işi, yani 'kilo vercem' diye inanman lazım kendine. neyse güzelim. sevindim tanıdık birilerini buralarda gördüğüme. öptüm şimdilik

Bende de vakit ayırma konusunda sıkıntılı olduğu için dukanın şu meşhur hareketlerini yapmakta çare buldum. sabah ve akşam yatakta hemen yapılan hareketler ve hiç yoktan iyi. gerçekten de hissediyorsun işe yaradığını.
madem herkes yazmış, ben de yazayım:

Yediklerim:

Sabah: dukan usulu müsli (1bardak kadar yağsız süt ile hazırlayıp yiyorum)
Öğlen: ızgarada kızarmıs tavuk göğüsü parçaları ile zenginleştirmiş salata, yanına 1 cola zero içtim
Akşam: dünden kalma kıymayı bahartalarla harmanlayıp 8 mini köfte kızarttım ızgarada

Diğer yapılanlar:

2 litre su, 4 saat yürüyüş (annemin hastanede olması bu konude biraz işime yaradı, onu ziyarete giderken 2saatlik yürüyüşümü yapıyorum), sabah kalkar kalkmaz dukanın verdiği hareketleri de yaptım.

Şuan lor yapıyorum. Umarım olmuştur. Bi de hellimi denemek istiyorum. inşallah tuttururum. Yağsız sütle hazırladım loru, tutarsa süper olur

uzatmıyım bari atağı ya.bu arada ben bi ara gıdada doktora yaptım.(hayvansal gıdalar) az çok anlar olduk bu işlerden.nişastadan dediğin gibi biraz almışımdır.yulaf kepeğini de internetten sipariş ettim.yuruyuşu ister istemez yapıyorum.daha dikkatli olcam bugun bi dolu alışveriş yaptım...

kızlar ben de başlamayı düşünüyorum hele şu hayat bi düzene girsin, gitmece gelmece işlerim var. onlar biter bitmez 17 şubat pazar günü katılıyorum aranıza. şimdiden de abur cuburu ekmeği falan kestim. umarım kolay olur benim için. tek sıkıntım yulaf kepeği, kıbrısta bulamıyorum marketlerde.

oleyyy, yaptım ilk peynirimi... süper bu iş yaaa....yağsız sütle tam dukana uygun peynir. istediğin gibi de zenginleştir. süper ya..

oleyyy, yaptım ilk peynirimi... süper bu iş yaaa....yağsız sütle tam dukana uygun peynir. istediğin gibi de zenginleştir. süper ya..

loru bende cok denedim ve yaptim gercektende dukana en uygun peynir oldugunu dusunuyorum..ve herseyede kullanabiliyorsun.hem peynir yaptigin icin vayy bende peynir yapabilirim diyosun hemde gonul rahatligi ile yiyebiliyorsun..mesela benim en sevdigim sekli yarim biber ceyrek sogani tavada hafif ceviriyorum sonra loru ekliyorum icine pul biber ve ince kiyilmis maydanoz katiyorum..super oluyor..dukan ekmekle yiyorum yada krep yapip bunu ustune dokuyor 1-2 dakika firinin izgara modunda ustunu kizartiyorum..ayyy anlatirken sana aciktim yaaa

Sadece kendin acıksan iyi de beni de acıktırdın hain dom dom:))
Nasıl uyuyacağım ben şimdi yaaa (

Saat 10 gb içmiştim süt zaten en iyisi yatıp uyumak sanırım:) Yine de öneri için teşekkürler Lisa
Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…