kızlar çok mutluyummmm
Bugunku kilo: 65.0
Baslangic kilo: 69.0
Baslagic tarihi: 28.01.2013
Boy: 1.68
Fark: 4 kg
inanamıyorum ya.....aynı tartıda aynı saatte tartıldım...gunluk hafif egzersizlerimi de yaptım.atak dönemindeydim zaten.yarın atak dönemimi bitiriyorumdukan amca sen çok yaşa
canım dukan sana bu kiloyla 5 gün atak asla vermez. testi yaptın mı sen? senin 2, bilemedin 3 gün atak yapman gerekiyordu. sağlıklı bir şey yapmamışsın.seyirde seni duraklama bekliyor, haberin olsun. sporu sakın ihmal etme.
bir de hedef kilonu da belirtmelisin.
ben direk siteden aldım bu sureyi.beklemiyodum zaten.fazlasıyla protein aldım..dilediğinizce yiyin olayını da abarttım.bugun atak dönemini bitiriyim bari.hedef kilom 56 idi.. zaten kitapta yazıyor.10 kilo ve uzeri fazlası olanlar 5 gun yapabilir diye bir ibare vardı.kafama göre takılmadım yani.
günaydınlar,
bu sabah 85.8 çıktım. yaniiiiii gaziantepppppp
geçen hafta bildirim yapamamıştım. Delycim sendeki kilo neyse ona göre yazarsın artık
Azraaaa!! Maşallah canım maşalaaahhhatağa kalktın yineee
Olsun canım.. Veriyorsun ya işte..Delycim bir süredir yerimde sayıyordum. kilo vermeye başlamak moralimi düzeltti. ama hala callana başlayamadım
Selamlar en düşük bildirimim bugün olacak, ama +1000'i sayarsak yine de baya baya verdim.
Başlangıç kilo : 98
Başlangıç tarih :26/11/2012
Geçen haftaki kilo :83,4 (ya üçmüydü hatırlamıyorum çizelgeleri kaydettiğim bilgisayarı eve götürmüştüm)
Bu haftaki kilo :83,1
Haftalik -/+ : -300
Toplam -/+ : -14,9
Boy : 1,79
Dukanlı gün sayısı :) : 66
Dely donanacak neresi kaldı hayatım neresi için dua edeyim bugün sanaaaa :)))))
ben direk siteden aldım bu sureyi.beklemiyodum zaten.fazlasıyla protein aldım..dilediğinizce yiyin olayını da abarttım.bugun atak dönemini bitiriyim bari.hedef kilom 56 idi.. zaten kitapta yazıyor.10 kilo ve uzeri fazlası olanlar 5 gun yapabilir diye bir ibare vardı.kafama göre takılmadım yani.
buseb sen ne kadar sure yapmıştın atağı.
ne kadar çok kilo vermişsin yabende bu kadar verebilsem bi de kontrol altında tutabilsem
Ben de testi yapmadan 5 gün atak yapmıştım bu duraklama ondan oldu sanırım. Testi sonradan yaptım ama iş işten geçti tabii...Yeşilçayla duraklamayı kırmaya çalışıyorum ama bakalım ne kadar işe yarayacak...
Perşembe günleri kilo bildirimi olduğunu bilmiyordum dün -1000 görünce bugün belki su tutmuşumdur moralim bozulmasın diye tartılmadım sabah. Ama bir daha ki Perşembe inşallah güzel haberler vereceğim diye ümit ediyorum :)
teşekkür ederim. foto çektirdiğimde kendimi malak gibi hissediyorummasallah, ne guzel kizmissin:),
Zayiflamanin daha da yakisacagina eminim. Basarilar.
ben seni tanıyorumkiiiiiii:82:
başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kilo:83
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:81
şu anki kilo:80
toplam fark:3kg
boy:1.70
bir haftadır evdeyim okullar kapandya hiç yürüyüş yapamadım günlük yarım saat eliptik bisiklete bindim sebze-protein yapıyorum 4 gündür.5-5 yapmayı düşünüyorum.4 gündür nerdeyse kilo veremedim
Delycim bir süredir yerimde sayıyordum. kilo vermeye başlamak moralimi düzeltti. ama hala callana başlayamadım
Merhabalar, callan egzersizlerine nereden ulaşabilirim acaba? :)
sitede callan egzersizleri ile ilgili bir topik var oradan bakabilrsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?