Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım dukan sana bu kiloyla 5 gün atak asla vermez. testi yaptın mı sen? senin 2, bilemedin 3 gün atak yapman gerekiyordu. sağlıklı bir şey yapmamışsın. seyirde seni duraklama bekliyor, haberin olsun. sporu sakın ihmal etme.

bir de hedef kilonu da belirtmelisin.

Son düzenleme:

ben direk siteden aldım bu sureyi.beklemiyodum zaten.fazlasıyla protein aldım..dilediğinizce yiyin olayını da abarttım.bugun atak dönemini bitiriyim bari.hedef kilom 56 idi.. zaten kitapta yazıyor.10 kilo ve uzeri fazlası olanlar 5 gun yapabilir diye bir ibare vardı.kafama göre takılmadım yani.

buseb sen ne kadar sure yapmıştın atağı.
ne kadar çok kilo vermişsin ya bende bu kadar verebilsem bi de kontrol altında tutabilsem

günaydınlar,

bu sabah 85.8 çıktım. yaniiiiii gaziantepppppp

geçen hafta bildirim yapamamıştım. Delycim sendeki kilo neyse ona göre yazarsın artık

merhaba arkadaşlar:))

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:63.9
güncel kilo:62.9
fark:-1 kg.

Ben de testi yapmadan 5 gün atak yapmıştım bu duraklama ondan oldu sanırım. Testi sonradan yaptım ama iş işten geçti tabii...Yeşilçayla duraklamayı kırmaya çalışıyorum ama bakalım ne kadar işe yarayacak...

Perşembe günleri kilo bildirimi olduğunu bilmiyordum dün -1000 görünce bugün belki su tutmuşumdur moralim bozulmasın diye tartılmadım sabah. Ama bir daha ki Perşembe inşallah güzel haberler vereceğim diye ümit ediyorum :)

Selam güzel bayanlar :)

Başlangıç Tarihi: 10.12.2012
Başlangıç Kilo: 104
Geçen Haftaki Kilo : 92.5
Güncel Kilo: 90.5
Hedef Kilo: 61
Fark: 2 kg

Geçen hafta tartıldığım tartı ile bu haftaki aynı değil. Umarım ondan kaynaklı bir eksilme yoktur. :18:

SLM kızla bende bugün başlamak istiyorum daha önce dukana benzer bi diyet yaptım 76 kiladan 64 e düşmüştüm ama şuan 4-5 kilosunu geri aldım yeniden kilo vermek istiyorum. yanız size bir sorum var şuan ki kilom 68.8 60 kilo omak istiyorum benim atak devrem kaç gün olacak. bu arada sabah yağsız iki yumurtadan omlet yapıp yedim

bende bildirimde bulunayım.

başlama tarihi 31.01.2013
kilo : 68.8
boy :1.68
hedef: 60 şimdilik :)

başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kilo:83
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:81
şu anki kilo:80
toplam fark:3kg
boy:1.70

bir haftadır evdeyim okullar kapandya hiç yürüyüş yapamadım günlük yarım saat eliptik bisiklete bindim sebze-protein yapıyorum 4 gündür.5-5 yapmayı düşünüyorum.4 gündür nerdeyse kilo veremedim

Selamlar en düşük bildirimim bugün olacak, ama +1000'i sayarsak yine de baya baya verdim.
Başlangıç kilo : 98
Başlangıç tarih :26/11/2012
Geçen haftaki kilo :83,4 (ya üçmüydü hatırlamıyorum çizelgeleri kaydettiğim bilgisayarı eve götürmüştüm)
Bu haftaki kilo :83,1
Haftalik -/+ : -300
Toplam -/+ : -14,9
Boy : 1,79

Dukanlı gün sayısı :) : 66

Dely donanacak neresi kaldı hayatım neresi için dua edeyim bugün sanaaaa :)))))

Delycim bir süredir yerimde sayıyordum. kilo vermeye başlamak moralimi düzeltti. ama hala callana başlayamadım
Olsun canım.. Veriyorsun ya işte.. Başlarsın ona da. Az kaldı aaazz

Ahım yok vahım var bugün :/ Eksik olmayın canım, boşver

kafana göre yapmamış olabilirsin ama asıl atak süresini belirleyen sitedir. bence sen sitede bir hata yapmış olabilirsin. bu boya bu kiloya 5 gün olmaz canım. ben kendimden biliyorum çünkü. senin için söyledim ben.

buseb sen ne kadar sure yapmıştın atağı.
ne kadar çok kilo vermişsin ya bende bu kadar verebilsem bi de kontrol altında tutabilsem

ben 68.7 ile başladım, 5 ayda 59 a kadar kendi çabalarımla geldim. daha sonra motivasyonum sıfırlandı çünkü 57 yi görüp 59 da geri çıktım, hem de çok dikkat etmeme rağmen, kaçamak falan yapmama rağmen. sonra 59 da durakladım ve inemedim. daha önce de 62 de duraklamıştım hem de 1 ay. baktım ki olmuyor, 59 kilo ile cuma yarışma takımımdan bir arkadaşımla beraber dukana başladım. 3 gün atak yapmalıydım ama arkadaşım ilk gün dukana başlayamamış. bunu geç söylemesi üzerine, onunla evrelerimiz aynı olsun diye 1 gün daha atak yaptım. 12 kg fazlamla 4 gün atak yaptım. sonrasında 57 de duraklamam devam etti. duraklayacağımı bilsem o 1 gün fazla atağı yapmazdım. neyse ki şuan duraklamayı yoğun spor ile kırdım. umarım senin de başına gelmez didilyos

canım spor yapmazsan 3 hafta benim gibi sayarsın yerinde. spor dediğim böyle terleyeceksin, 1 saat yürü ve 30 dk egzersiz yap, yeşil çay iç bol. benim duraklamam ne yaparsam yapayım bitmedi. sporla aştım. sevgiler...

Son düzenleme:
masallah, ne guzel kizmissin:),

Zayiflamanin daha da yakisacagina eminim. Basarilar.
teşekkür ederim. foto çektirdiğimde kendimi malak gibi hissediyorum

ben seni tanıyorumkiiiiiii:82:

eliptik bisiklet almayı düşünüyorum bende. bir sürü çeşidi var. netten araştırayım dedim farklı farklı yorumlar çıktı. yardımcı olabilir misin bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…